Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Leusden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Leusden heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Leusden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Leusden of directe omgeving.

602 klanten uit Leusden bevelen een bij Casius in Leusden aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Leusden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Leusden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Leusden:

Krachtstroom aanbrengen tbv keuken

Tbv electrisch koken hebben we een 3 fasen aansluiting nodig

Krachtstroom aanleggen voor een elektrische auto

Voor een elektrische auto willen wij graag een krachtstroom aansluiting CEE 16 rood laten aanleggen.

Stopcontact aarden

Ik heb een convector radiator gekocht maar het stopcontact is niet geaard. Ik denk dat er dus ook een aarde kabel getrokken moet worden? Het stopcontact bevindt zich in de woonkamer , twee meter van de meterkast , waarin overigens een aardlekschakelaar aanwezig is.

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

Vanuit de (nieuwe 2017) groepenkast een 2-fasen aansluiting (perilex) maken in de keuken tbv inductiekookplaat. Leiding gaat via de kruipruimte over een lengte van 3,5 meter (dit is alleen de horizontale afstand!). Inductieplaat aansluiten (deze kopen wij zelf op de maat van de huidige gaskookplaat) en in aanrechtblad monteren.

Vervangen van bestaande groepenkast

Per oktober 2019 ga ik verhuizen naar een kleine vrijstaande woning. De vorige eigenaar heeft bestaande groepenkast aangepast echter vanwege veiligheid wil ik de gehele bestaande groepenkast laten vervangen. Tegelijk ook het leidingwerk inclusief randaarde laten controleren door een gecertificeerd bedrijf. Groet Paul

1x25A ombouwen naar 3x25A

Ik wil een 4 polige 3 fase hoofdschakelaar 25A laten aanleggen in de meterkast .

Eenvoudige meterkast plaatsen in een garagebox

Ik heb op een afstand van ongeveer 1500 meter vanaf mijn woning een garagebox, die deel uitmaakt van een rij boxen. Er is daar geen elektra-aansluiting. Ik wil er een eenvoudige 1 x 10A aansluiting met groepenkast laten plaatsen t.b.v. een lamp en een elektrische garagedeur. Ik ontvang graag vrij blijvend uw offerte. Waar kan de meterkast geplaatst worden i.v.m. afmetingen en of locatie naast de kanteldeur ? garage breed 3 x lang 6 meter hoog 2,2 meter (puntdak) met een garage kanteldeur

Krachtstroom aanleggen

Ik zoek een elektricien die in een appartement krachtstroom kan aanleggen voor gebruik van keramiekoven in de hobbykamer. Dit gaat over een afstand van ongeveer 10 meter en de kabel kan via de muur.

Aardpen slaan

Aardpen slaan (mogelijk in kruipruimte). Aardpen aansluiten met 25 qmm op reeds geplaatste CAP. In de reeds vernieuwde groepenkast zijn alle afgaande groepen voorzien van een aardlekschakelaar.

Elektra vernieuwen in de camper

Ik wil graag elektra aan laten leggen in mijn nog te bouwen camper. Ik heb wel de 2e accu, relais omvormer en bedrading etc. Dus het gaat alleen om aanleg. Ik heb de volkswagen crafter enkelcabine bus!

Extra groep plaatsen

Wij krijgen 28 Februari de sleutel van onze nieuwe woning, hier willen wij graag een inductie kookplaat in hebben. Gezien deze aardig wat vermogen vragen vraag ik me af of het noodzakelijk is om een extra groep te maken in de meterkast en wat de eventuele kosten zijn.

Verplaatsen van stopcontacten

Wat kost bij jullie het verplaatsen van stopcontacten? Op dit moment zitten de stopcontacten op ongeveer een meter van de grond, maar ik wil deze in toekomst deze dichter naar de grond verplaatst hebben. Het zal om ongeveer 10 stopcontacten gaan.

Aardpen bij woningen laten slaan

Voor nieuwbouwwoningen met 2 meterkasten wil ik een aardpen laten slaan.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Het gaat om het uitbreiden van de groepenkast in verband met het plaatsen van inductie en zonnepanelen. Omschrijving - Uitbreiden van groepenkast i.v.m. geschikt maken koken op inductie. In overleg eventueel extra aardlekschakelaar. - Geschikt maken van groep voor zonnepanelen - Leiding aanleg voor elektrische keukenapparatuur + 2 stopcontacten plaatsen in keuken. (binnen 1-2 m van meterkast) Gewenste uitvoering in de week 31 ,32 of 33 Leidingplan wordt beschikbaar gesteld. Ik vraag u te komen met een all-in prijs, dat voorkomt discussies achteraf

Extra groep en perilex aansluiten

I.v.m de aankoop van een elektrisch fornuis is er een extra groep nodig in de meterkast. Ook moet er een Periflex aansluiting aangelegd worden. Ik ontvang daarbij graag uw advies en een offerte.

Groepen en aardlekschakelaar bijplaatsen

Uitbreiding groepenkast met drie groepen en aardlekschakelaar. Het past niet meer op de bestaande kast, dus zal er een kast bij geplaatst moeten worden. Voor het eind van de maand moet het uitgevoerd zijn.

Krachtstroom aanleggen voor inductiekookplaat

Graag willen wij n offerte voor de aanleggen van elektra voor krachtstroom inclusief materiaal. Op dit moment hebben wij een gewone aansluiting voor een gaskookplaat. En we kijken of we dit kunnen aanpassen voor n inductiekookplaat. De inductiekookplaat hebben we al. Nu is alleen de vraag wat het gaat kosten om krachtstroom aan te legen inclusief de materialen daarvoor.

Perilex aansluiting maken in de keuken

Graag een elektra-aansluiting in de keuken maken met een aansluitwaarde van 7400 W. Kabel moet uit de meterkast moet getrokken via de kruipruimte, richting keuken. Het gaat om een 2 fase aansluiting.

Elektra aansluiten

Hotelschakeling met meerder schakelaars plaatsen. Stopcontact plaatsen. Het gaat om 3 hotelschakelaars 1 normale schakelaar en 1 stopcontact.

Groepenkast uitbreiden met twee groepen

Graag wil ik informeren wat het kost om 2 extra groepen in de meterkast te laten plaatsen. Vanaf een van de groepen moet ook leidingwerk getrokken worden. Dat is circa 7 meter. Naar de eerste verdieping. De verdiepingsvloer is van beton. Met vriendelijke groeten.

Extra groep aanleggen

Krijg wil ik een extra groep laten aanleggen ivm de aanschaf van een nieuwe vaatwasmachine.

Uitbreiding van de groepenkast

Het gaat om een uitbreiding van de bestaande Hager groepenkast met, ik denk, een extra kastje met bijvoorbeeld 3 groepen. 1 groep wordt nieuw de andere blijven ongewijzigd en wordt doorgetrokken naar de keuken ten behoeve van een Grohe Red point met een vermogen van 2100W. Mogelijk moet de hoofdzekering ook 1 stap hoger. De aansluiting naar de keuken is ongeveer 10 meter via de kruipruimte.

Sleuf in betonnen plafond frezen

Ik wil 2 sleuven voor elektriciteitsdraden in het plafond laten frezen, 1x 220 cm en 1x 50 cm. Daarnaast 150 cm sleuf voor elektriciteitsdraad in betonnen muur.

Glasvezelkabel doortrekken en aansluiten

Het betreft het laten aanleggen van een glasvezelkabel vanaf het glasvezelaansluitpunt in de meterkast op de begane grond aan de voorkant van het huis naar de woonkamer op de eerste verdieping aan de achterkant van het huis. Er lijkt geen loze buis te zijn. Het makkelijkst lijkt me om dezelfde route te volgen als de Ziggo-kabel: van de voorkant van het huis via de kruipruimte naar de achterkant van het huis, vervolgens door de muur naar buiten en buiten langs de muur omhoog naar de eerste verdieping en daar door de muur heen weer naar binnen, naar de woonkamer. Indien er ook andere mogelijkheden zijn hoor ik dat graag.

Extra groep maken in de meterkast

Er zit maar 1 groep in de meterkast. We willen graag daar meerdere groepen van laten maken.