Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Leusden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Leusden heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Leusden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Leusden of directe omgeving.

581 klanten uit Leusden bevelen een bij Casius in Leusden aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Leusden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra door het hele huis, elektra geheel pand vervangen, plaatsen van meterkast, aardpen, vloerplaat, inclusief leidingwerk, vervangen van electra en de meterkast, vervangen bestaande intercom installatie, aanleggen electra in meterkast, vervangen van meterkast en alles updaten in bedrijfspand, groepenkast vervangen, meterkast vervangen, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen en aanleg nieuwe groepen, aanleggen netwerk, groepenkast vervangen en uitbreiden, het aanpassen en realiseren van elektra, meterkast vervangen en 3 extra groepen realiseren voor inductie koken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Leusden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Leusden:

Aardpen slaan

Aardpen slaan (mogelijk in kruipruimte). Aardpen aansluiten met 25 qmm op reeds geplaatste CAP. In de reeds vernieuwde groepenkast zijn alle afgaande groepen voorzien van een aardlekschakelaar.

Elektra vernieuwen in de camper

Ik wil graag elektra aan laten leggen in mijn nog te bouwen camper. Ik heb wel de 2e accu, relais omvormer en bedrading etc. Dus het gaat alleen om aanleg. Ik heb de volkswagen crafter enkelcabine bus!

Extra groep plaatsen

Wij krijgen 28 Februari de sleutel van onze nieuwe woning, hier willen wij graag een inductie kookplaat in hebben. Gezien deze aardig wat vermogen vragen vraag ik me af of het noodzakelijk is om een extra groep te maken in de meterkast en wat de eventuele kosten zijn.

Verplaatsen van stopcontacten

Wat kost bij jullie het verplaatsen van stopcontacten? Op dit moment zitten de stopcontacten op ongeveer een meter van de grond, maar ik wil deze in toekomst deze dichter naar de grond verplaatst hebben. Het zal om ongeveer 10 stopcontacten gaan.

Aardpen bij woningen laten slaan

Voor nieuwbouwwoningen met 2 meterkasten wil ik een aardpen laten slaan.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Het gaat om het uitbreiden van de groepenkast in verband met het plaatsen van inductie en zonnepanelen. Omschrijving - Uitbreiden van groepenkast i.v.m. geschikt maken koken op inductie. In overleg eventueel extra aardlekschakelaar. - Geschikt maken van groep voor zonnepanelen - Leiding aanleg voor elektrische keukenapparatuur + 2 stopcontacten plaatsen in keuken. (binnen 1-2 m van meterkast) Gewenste uitvoering in de week 31 ,32 of 33 Leidingplan wordt beschikbaar gesteld. Ik vraag u te komen met een all-in prijs, dat voorkomt discussies achteraf

Extra groep en perilex aansluiten

I.v.m de aankoop van een elektrisch fornuis is er een extra groep nodig in de meterkast. Ook moet er een Periflex aansluiting aangelegd worden. Ik ontvang daarbij graag uw advies en een offerte.

Groepen en aardlekschakelaar bijplaatsen

Uitbreiding groepenkast met drie groepen en aardlekschakelaar. Het past niet meer op de bestaande kast, dus zal er een kast bij geplaatst moeten worden. Voor het eind van de maand moet het uitgevoerd zijn.

Krachtstroom aanleggen voor inductiekookplaat

Graag willen wij n offerte voor de aanleggen van elektra voor krachtstroom inclusief materiaal. Op dit moment hebben wij een gewone aansluiting voor een gaskookplaat. En we kijken of we dit kunnen aanpassen voor n inductiekookplaat. De inductiekookplaat hebben we al. Nu is alleen de vraag wat het gaat kosten om krachtstroom aan te legen inclusief de materialen daarvoor.

Perilex aansluiting maken in de keuken

Graag een elektra-aansluiting in de keuken maken met een aansluitwaarde van 7400 W. Kabel moet uit de meterkast moet getrokken via de kruipruimte, richting keuken. Het gaat om een 2 fase aansluiting.

Elektra aansluiten

Hotelschakeling met meerder schakelaars plaatsen. Stopcontact plaatsen. Het gaat om 3 hotelschakelaars 1 normale schakelaar en 1 stopcontact.

Groepenkast uitbreiden met twee groepen

Graag wil ik informeren wat het kost om 2 extra groepen in de meterkast te laten plaatsen. Vanaf een van de groepen moet ook leidingwerk getrokken worden. Dat is circa 7 meter. Naar de eerste verdieping. De verdiepingsvloer is van beton. Met vriendelijke groeten.

Extra groep aanleggen

Krijg wil ik een extra groep laten aanleggen ivm de aanschaf van een nieuwe vaatwasmachine.

Uitbreiding van de groepenkast

Het gaat om een uitbreiding van de bestaande Hager groepenkast met, ik denk, een extra kastje met bijvoorbeeld 3 groepen. 1 groep wordt nieuw de andere blijven ongewijzigd en wordt doorgetrokken naar de keuken ten behoeve van een Grohe Red point met een vermogen van 2100W. Mogelijk moet de hoofdzekering ook 1 stap hoger. De aansluiting naar de keuken is ongeveer 10 meter via de kruipruimte.

Sleuf in betonnen plafond frezen

Ik wil 2 sleuven voor elektriciteitsdraden in het plafond laten frezen, 1x 220 cm en 1x 50 cm. Daarnaast 150 cm sleuf voor elektriciteitsdraad in betonnen muur.

Glasvezelkabel doortrekken en aansluiten

Het betreft het laten aanleggen van een glasvezelkabel vanaf het glasvezelaansluitpunt in de meterkast op de begane grond aan de voorkant van het huis naar de woonkamer op de eerste verdieping aan de achterkant van het huis. Er lijkt geen loze buis te zijn. Het makkelijkst lijkt me om dezelfde route te volgen als de Ziggo-kabel: van de voorkant van het huis via de kruipruimte naar de achterkant van het huis, vervolgens door de muur naar buiten en buiten langs de muur omhoog naar de eerste verdieping en daar door de muur heen weer naar binnen, naar de woonkamer. Indien er ook andere mogelijkheden zijn hoor ik dat graag.

Extra groep maken in de meterkast

Er zit maar 1 groep in de meterkast. We willen graag daar meerdere groepen van laten maken.

Lampen ophangen in badkamer en keuken

Een lamp in badkamer en een in keuken

Elektra uitbreiden voor nieuwe keuken

Begin juni wordt er een nieuwe keuken bij ons geplaatst. Hiervoor is nodig dat er 1 stopcontact geaard moet worden ten behoeve van een magnetron. Daarnaast zal er een groep bijgezet moeten worden in de meterkast ten behoeve van een inductie kookplaat. Hiervoor zal ook een draad met perilex stekker in de keuken moeten worden gemonteerd.

Groepenkast compleet laten vervangen

Wij willen de groepenkast laten vervangen. De nieuwe kast moet 8 groepen bevatten, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar. Plus aansluiten van een dubbele wandcontactdoos.

Elektra repareren in huis

- repareren van 2 stopcontacten - 2 spotjes in keuken repareren/vervangen - schakelaar van dimlamp repareren/vervangen

Groepenkast en bedrading vervangen

Wij zijn onlangs verhuisd en willen onze groepenkast laten vervangen en daarbij ook gelijk alles laten doormeten en een overzicht/schema van de bestaande aansluitingen laten maken. Tevens ontvang ik graag een advies over het wel/niet vervangen van bedrading in het huis en het eventueel verlagen en aanpassen van het schakelmateriaal. De bestaande groepenkast heeft 4 groepen en er zijn later 2 groepen bijgeplaatst. Er is 1 aardlekschakelaar. Ik wil graag een groepenkast met 8 groepen en aardlekautomaat. Daarnaast ook graag een dubbel stopcontact in de meterkast.

Digitale televisie van Ziggo repareren

Sinds Ziggo hier enige werkzaamheden heeft uitgevoerd in het dorp kan ik verschillende zenders niet meer ontvangen. Heb al een nieuw Coaxkabel aangeschaft en al opnieuw geïnstalleerd maar heeft niet geholpen. Kan iemand mij hierbij helpen.

Meterkast verplaatsen in een bungalow

De meterkast in een nieuw gekochte houten bungalow verplaatsen. De meterkast wordt verplaatst naar een andere ruimte, hooguit 2 meter verderop.

Whirlpool combi-oven laten repareren

Onze Whirlpool combi-oven (model AMW 524/IX) kunnen we nog wel gebruiken als magnetron, maar zodra we de oven aanzetten, maakt de groep kortsluiting.