Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit IJsselstein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in IJsselstein heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in IJsselstein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in IJsselstein of directe omgeving.

443 klanten uit IJsselstein bevelen een bij Casius in IJsselstein aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit IJsselstein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in IJsselstein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in IJsselstein:

Verplaatsen meterkast

Verplaatsen van meterkast met 8 groepen en telefoonaansluiting. Geen gas. Verplaatsing is naar andere plek in de hal ongeveer op 2 meter afstand van de huidige plaats.

Vervangen van een coax kabel met een data kabel + bijbehorende werkzaamheden

Het volgende zou ik willen: Vervangen van een COAX kabel in een mantelpijp van de zolder verdieping 2e verdieping naar de meterkast begane grond door een data kabel In de kamer: COAX dekplaatje vervangen door een data dekplaatje In de meterkast: data splitter om de nieuwe data, maar ook een andere losse die er al hangt op aan te sluiten. Verlengen van 1 te korte data kabel in de meterkast.

Vervangen groepenkast en toevoegen van stopcontacten

Met het plaatsen van een nieuwe keuken is het noodzakelijk mijn groepenkast te vervangen. Daarbij moeten er mogelijk een aantal stopcontacten worden vervangen en opnieuw worden aangelegd. Mijn wasmachine is nu niet op een aparte groep aangesloten. In mijn nieuwe keuken zit een elektrische oven en een vaatwasser. Er komt een aparte magnetron. De woning is oud en door verbouwing en verlaagde plafonds is het niet duidelijk hoe het is verdeeld.

Hoofdzekering vervangen

bij het verplaatsen van pallets is er een 3-fase kabel doorgesneden, alle 3 hoofdzekeringen zijn door aansluiting is 3x35A, zegel moet verwijderd worden en weer worden aangebracht.

Deurbel reparatie

De speaker van de intercom bromde en hebben we losgetrokken. deurbel is voor twee woningen met één trapopgang. Reparatie bestaat dus uit geheel nieuwe deurbel met intercom voor 2 woningen en/of als u een nieuwe spieker plaats is dat ook goed, maar nieuw lijkt me beter

Opbouw of gewone stopcontact plaatsen in meterkast

Ik wil graag twee stopcontacten plaatsen in de meterkast. Er zitten 3 contacten in een soort klik systeem kastje.

Verplaatsen van stopcontact

In mijn keuken wil ik graag een stopcontact laten verplaatsen achter m’n koelkast. Afstand van mijn koelkast en stopcontact is nu 50 cm. Zouden jullie een offerte willen sturen voor de kosten van het verplaatsten van de stopcontact?

2 groepen electra bijplaatsen in de meterkast voor inductie oven

Ik wil 2 groepen electra bijplaatsen in de meterkast voor nieuwe inductie oven op de eerste verdieping en 2 extra stekkerdozen aansluiten voor keukenapparatuur.

Extra groep aanleggen voor buitenverlichting

Ik zoek een partij die een extra groep kan aanleggen in mijn woning ter behoefte van buitenverlichting.

Opbouw stopcontact plaatsen in de meterkast

Ik wil een opbouw stopcontact plaatsen in de meterkast. Deze moet het liefst voor 4 stekkers zijn.

Meterkast vervangen, groepen uitbreiden en nieuwe aansluitpunten realiseren

De meterkast moet sowieso vervangen worden en gelijk worden uitgebreid van 4 naar minimaal 8 groepen, er is nu één aardlek aanwezig. Twee nieuwe aansluitpunten moeten op de zolder worden aangelegd, wasmachine en droger, met beide hun eigen groep. Tevens moet worden voorgesorteerd op de modernisering van de keuken die ook 1 of 2 eigen groepen gaat nodig hebben. Daarnaast moet de huidige aanwezige elektra worden nagekeken of deze nog toekomstbestendig is, gaat het nog 30 jaar mee bijvoorbeeld. Is het nodig dat voor een dergelijk project ook de gehele kruipruimte toegankelijk moet zijn? En zou er sprake zijn dat plafonds op de eerste verdieping open moeten? We horen graag wat de mogelijkheden, doorlooptijden en verwachte kosten zijn.

COAX door loze leiding trekken tussen zolder en meterkast

We hebben een loze leiding vanaf de zolder naar de meterkast (3 woonlagen). Deze willen we vakkundig laten gebruiken voor COAX. Kunnen we hier een keer een afspraak voor maken? In ieder geval zou ik inzicht willen hebben in jullie gehanteerde uurtarieven. Verder, op dezelfde kamer, hebben we soms, een probleem met een lichtschakelaar. De lamp flikkert bij het aanzetten een 20 seconden, waarbij we een knetterend geluid horen bij de schakelaar. Na die 20 seconden houdt het op. We vragen ons af of daar iets aan gedaan moet/ kan worden. Het ironische is, dat de klacht sinds een week niet meer aan de orde is, maar ja, het is wel geweest. Wellicht zit er iets mis. Hartelijk dank alvast.

Beveligingscamera ophangen

Ik wil graag een camera buiten laten ophangen. Hier moet nog elektra naar gebracht worden. Mogelijk een gaatje boren vanuit binnen om stroom te krijgen. Ook wil ik de camera laten installeren op wifi en tablet. Graag een complete prijs.

Perilex contactpunt op extra meterkastgroep

Voor de nieuwe inductiekookplaat heb ik een perilex-aansluitpunt nodig in de keuken. Deze moet van een nieuwe groep komen uit de meterkast. Afstand van meterkast naar elektropunt is hemelsbreed twee meter.

COAX-kabel leggen

Ik wil graag mijn coax kabel van de ene kant van de kamer naar de andere kant van de kamer leggen. Nu kant dit via de kruipruimte of door een gootje te frezen in de woonkamer. Wat zijn de prijzen van de verschillende opties? De lengte dat het moet overbruggen is ongeveer 5 meter.

Meterkast en leidingen verplaatsen

In de huidige situatie is er achter mijn meterkast een loze ruimte. Dit zodat de deur van mijn meterkast evenredig is van de rest van de gang. Echter wil ik de complete meterkast een kwartslag draaien zodat ik de loze ruimte achter de meterkast optimaal kan benutten. Het betreft hier een complete meterkast met aan de onderkant de leidingen voor gas en water. Is dit mogelijk en wat zijn de geschatte kosten hiervan?

Kabels doortrekken

Voor de twee tv aansluitingen en de internetkabel voor de wifi router moet een kabel doorgetrokken worden. De kabel moet vanaf de begane grond naar zolder worden doorgetrokken, er zijn geen loze leidingen aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden. De kabels moeten uiterlijk voor 1 juli doorgetrokken zijn.

Automatische zekering defect na kortsluiting wasmachine

Automatische zekering defect na kortsluiting wasmachine. Voor de zekering wel 230v na de zekering niets

Stopcontacten verlagen in de woonkamer

Ik wil graag alle stopcontacten in mijn woning laten verlagen naar 30 cm en dubbel uitvoeren, dus overal 2 naast elkaar met nieuwe bedrading (inclusief aarde) tot de centraal doos, sleuven en dozen afgesmeerd (er wordt later nog gestuukt) en afgewerkt met schakelmateriaal, de wanden zijn van kalkzandsteen en gips. Ik weet nog niet hoeveel het er precies zijn dus een prijs per stuk zou fijn zijn om de kosten te kunnen bepalen

Lampen vervangen in een appartementencomplex

Wij willen in ons appartementencomplex wat armaturen/lampen laten vervangen. Onder andere de noodlampen tenzij dat niet meer verplicht is. Het gaat om de centrale ruimtes. De lampen die blijven moeten vervangen worden en die niet meer nodig zijn afsluiten. Het zijn vier verdiepingen.

Elektra gereed maken voor een inductiekookplaat

Ik wil mijn huurwoning geschikt maken voor koken op inductie. Naar ik begrijp ligt er reeds een ‘loze’ bedrading. Ik wil gaan koken op een toestel met een aansluitwaarde van 7400 watt. De aansluiting zal hiervoor geschikt moeten zijn. Het betreft een woning te IJsselstein. Graag verneem ik van u: • of u de gevraagde werkzaamheden kan uitvoeren • wanneer u de gevraagde werkzaamheden zou kunnen uitvoeren en • wat de kosten - bij benadering - zullen zijn. In afwachting van uw reactie.

Lichtpunten in een plafond maken

Wij hebben geen licht vanuit het plafond in onze woonkamer. De vorige bewoners hebben de punten waar normaal een lamp zou kunnen hangen weggewerkt. Echter, wij willen meer licht in de woonkamer. Dus we zouden graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden daartoe. Misschien is dit iets voor uw bedrijf. In dat geval vernemen wij dat graag.

Verplaatsen meterkast

Ik wil graag de meterkast een stukje laten verplaatsen in de gang.

WCD verplaatsen en kabels trekken voor TV en internet

Ik krijg eind november de sleutel van mijn nieuwe woning. Graag laat ik daar de volgende elektrotechnische werkzaamheden verzorgen. Er moeten 4 WCD in de woonkamer worden verlaagd in de betonnen wanden. Er moet ook een sleuf worden gefreesd voor de kabels van de TV. Er is al een loze leiding in de vloer aanwezig en daardoor moeten kabels voor de TV en UTP kabels worden aangelegd vanuit de meterkast. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de werkzaamheden. Ik heb een strakke planning in verband met diverse verbouwingswerkzaamheden. Graag laat ik het werk uitvoeren op 20, 23 of 24 november.

Telefoonaansluiting repareren

Waarschijnlijk zijn er draden van de telefoon aansluiting los in de meterkast. Wanneer men ons belt spring de lijn gelijk op antwoordapparaat en als wij bellen, dan hebben wij gewone toon, echter de lijn gaat niet over bij de ontvanger.