Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit IJsselstein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in IJsselstein heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in IJsselstein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in IJsselstein of directe omgeving.

444 klanten uit IJsselstein bevelen een bij Casius in IJsselstein aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit IJsselstein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, complete elektra installatie staalframebouw, vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen, vervangen van elektra in een tussenwoning en nieuwe groepenkast, complete elektra vervangen in woning, ophangen en aansluiten, het vervangen van alle elektra in een kleine woning, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in IJsselstein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in IJsselstein:

Verplaatsen van stopcontact

In mijn keuken wil ik graag een stopcontact laten verplaatsen achter m’n koelkast. Afstand van mijn koelkast en stopcontact is nu 50 cm. Zouden jullie een offerte willen sturen voor de kosten van het verplaatsten van de stopcontact?

2 groepen electra bijplaatsen in de meterkast voor inductie oven

Ik wil 2 groepen electra bijplaatsen in de meterkast voor nieuwe inductie oven op de eerste verdieping en 2 extra stekkerdozen aansluiten voor keukenapparatuur.

Extra groep aanleggen voor buitenverlichting

Ik zoek een partij die een extra groep kan aanleggen in mijn woning ter behoefte van buitenverlichting.

Opbouw stopcontact plaatsen in de meterkast

Ik wil een opbouw stopcontact plaatsen in de meterkast. Deze moet het liefst voor 4 stekkers zijn.

Meterkast vervangen, groepen uitbreiden en nieuwe aansluitpunten realiseren

De meterkast moet sowieso vervangen worden en gelijk worden uitgebreid van 4 naar minimaal 8 groepen, er is nu één aardlek aanwezig. Twee nieuwe aansluitpunten moeten op de zolder worden aangelegd, wasmachine en droger, met beide hun eigen groep. Tevens moet worden voorgesorteerd op de modernisering van de keuken die ook 1 of 2 eigen groepen gaat nodig hebben. Daarnaast moet de huidige aanwezige elektra worden nagekeken of deze nog toekomstbestendig is, gaat het nog 30 jaar mee bijvoorbeeld. Is het nodig dat voor een dergelijk project ook de gehele kruipruimte toegankelijk moet zijn? En zou er sprake zijn dat plafonds op de eerste verdieping open moeten? We horen graag wat de mogelijkheden, doorlooptijden en verwachte kosten zijn.

COAX door loze leiding trekken tussen zolder en meterkast

We hebben een loze leiding vanaf de zolder naar de meterkast (3 woonlagen). Deze willen we vakkundig laten gebruiken voor COAX. Kunnen we hier een keer een afspraak voor maken? In ieder geval zou ik inzicht willen hebben in jullie gehanteerde uurtarieven. Verder, op dezelfde kamer, hebben we soms, een probleem met een lichtschakelaar. De lamp flikkert bij het aanzetten een 20 seconden, waarbij we een knetterend geluid horen bij de schakelaar. Na die 20 seconden houdt het op. We vragen ons af of daar iets aan gedaan moet/ kan worden. Het ironische is, dat de klacht sinds een week niet meer aan de orde is, maar ja, het is wel geweest. Wellicht zit er iets mis. Hartelijk dank alvast.

Beveligingscamera ophangen

Ik wil graag een camera buiten laten ophangen. Hier moet nog elektra naar gebracht worden. Mogelijk een gaatje boren vanuit binnen om stroom te krijgen. Ook wil ik de camera laten installeren op wifi en tablet. Graag een complete prijs.

Perilex contactpunt op extra meterkastgroep

Voor de nieuwe inductiekookplaat heb ik een perilex-aansluitpunt nodig in de keuken. Deze moet van een nieuwe groep komen uit de meterkast. Afstand van meterkast naar elektropunt is hemelsbreed twee meter.

COAX-kabel leggen

Ik wil graag mijn coax kabel van de ene kant van de kamer naar de andere kant van de kamer leggen. Nu kant dit via de kruipruimte of door een gootje te frezen in de woonkamer. Wat zijn de prijzen van de verschillende opties? De lengte dat het moet overbruggen is ongeveer 5 meter.

Meterkast en leidingen verplaatsen

In de huidige situatie is er achter mijn meterkast een loze ruimte. Dit zodat de deur van mijn meterkast evenredig is van de rest van de gang. Echter wil ik de complete meterkast een kwartslag draaien zodat ik de loze ruimte achter de meterkast optimaal kan benutten. Het betreft hier een complete meterkast met aan de onderkant de leidingen voor gas en water. Is dit mogelijk en wat zijn de geschatte kosten hiervan?

Kabels doortrekken

Voor de twee tv aansluitingen en de internetkabel voor de wifi router moet een kabel doorgetrokken worden. De kabel moet vanaf de begane grond naar zolder worden doorgetrokken, er zijn geen loze leidingen aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden. De kabels moeten uiterlijk voor 1 juli doorgetrokken zijn.

Automatische zekering defect na kortsluiting wasmachine

Automatische zekering defect na kortsluiting wasmachine. Voor de zekering wel 230v na de zekering niets

Stopcontacten verlagen in de woonkamer

Ik wil graag alle stopcontacten in mijn woning laten verlagen naar 30 cm en dubbel uitvoeren, dus overal 2 naast elkaar met nieuwe bedrading (inclusief aarde) tot de centraal doos, sleuven en dozen afgesmeerd (er wordt later nog gestuukt) en afgewerkt met schakelmateriaal, de wanden zijn van kalkzandsteen en gips. Ik weet nog niet hoeveel het er precies zijn dus een prijs per stuk zou fijn zijn om de kosten te kunnen bepalen

Lampen vervangen in een appartementencomplex

Wij willen in ons appartementencomplex wat armaturen/lampen laten vervangen. Onder andere de noodlampen tenzij dat niet meer verplicht is. Het gaat om de centrale ruimtes. De lampen die blijven moeten vervangen worden en die niet meer nodig zijn afsluiten. Het zijn vier verdiepingen.

Elektra gereed maken voor een inductiekookplaat

Ik wil mijn huurwoning geschikt maken voor koken op inductie. Naar ik begrijp ligt er reeds een ‘loze’ bedrading. Ik wil gaan koken op een toestel met een aansluitwaarde van 7400 watt. De aansluiting zal hiervoor geschikt moeten zijn. Het betreft een woning te IJsselstein. Graag verneem ik van u: • of u de gevraagde werkzaamheden kan uitvoeren • wanneer u de gevraagde werkzaamheden zou kunnen uitvoeren en • wat de kosten - bij benadering - zullen zijn. In afwachting van uw reactie.

Lichtpunten in een plafond maken

Wij hebben geen licht vanuit het plafond in onze woonkamer. De vorige bewoners hebben de punten waar normaal een lamp zou kunnen hangen weggewerkt. Echter, wij willen meer licht in de woonkamer. Dus we zouden graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden daartoe. Misschien is dit iets voor uw bedrijf. In dat geval vernemen wij dat graag.

Verplaatsen meterkast

Ik wil graag de meterkast een stukje laten verplaatsen in de gang.

WCD verplaatsen en kabels trekken voor TV en internet

Ik krijg eind november de sleutel van mijn nieuwe woning. Graag laat ik daar de volgende elektrotechnische werkzaamheden verzorgen. Er moeten 4 WCD in de woonkamer worden verlaagd in de betonnen wanden. Er moet ook een sleuf worden gefreesd voor de kabels van de TV. Er is al een loze leiding in de vloer aanwezig en daardoor moeten kabels voor de TV en UTP kabels worden aangelegd vanuit de meterkast. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de werkzaamheden. Ik heb een strakke planning in verband met diverse verbouwingswerkzaamheden. Graag laat ik het werk uitvoeren op 20, 23 of 24 november.

Telefoonaansluiting repareren

Waarschijnlijk zijn er draden van de telefoon aansluiting los in de meterkast. Wanneer men ons belt spring de lijn gelijk op antwoordapparaat en als wij bellen, dan hebben wij gewone toon, echter de lijn gaat niet over bij de ontvanger.

Groep met automaat maken

Graag een offerte voor het aanleggen van een extra groep in de huidige meterkast in verband met de aanschaf van een jacuzzi. Deze jacuzzi heeft namelijk twee pompen die ieder 10 ampère per stuk vragen. De bestaande kabel naar de tuin blijft in gebruik. Er wordt geen nieuwe kabel aangelegd en deze is drie/aderig.

UTP-kabel doortrekken naar de woonkamer

Het betreft het doortrekken van een UTP-kabel vanuit de meterkast op de begane grond naar de woonkamer op de 1e verdieping. Graag een prijsindicatie inclusief aansluitdoosje. Er zijn loze buizen aanwezig, maar ik weet niet hoe deze lopen en daardoor ook niet hoeveel meter kabel nodig zal zijn.

Stopcontact aanleggen in de meterkast

In de meterkast moet een stopcontact worden geplaatst voor de internetkabel, i.v.m. het installeren van glasvezel.

Whirlpool combi-oven repareren

Mijn combi oven maakt een ratelend geluid als deze aan staat.

Aardpen slaan

Wij staan op het punt een huis te kopen in IJsselstein. Nu moet er een aardpen geslagen worden. Wat zijn de kosten hiervan? Bij voorbaat dank.

Extra groep in de groepenkast plaatsen

De bestaande groepenkast heeft 8 groepen. Deze is vol. Er moet een extra groepenkast bij komen voor 3 groepen. Er moeten ook 3 rand-geaarde stopcontacten worden aangelegd.