Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor kabels laten trekken:

Kabels laten trekken

In de loze leidingen van de huiskamer en 2 slaapkamers zitten momenteel ieder 2 Cat 6 kabels die vervangen en verlegd dienen te worden.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kabels laten trekken uit heel Nederland:

Kabels trekken

Ik wil graag een utp kabel naar de 1e verdieping en zolder hebben. Er gaan pvc buizen met telefoon en coax naar boven maar daar zit geen beweging in. Het liefst zou ik door die pvc buizen de nieuwe kabels laten lopen mits mogelijk. Anders een manier vinden om de kabels naar de gewenste kamers te krijgen

6 kabels (utp en uidspreker) laten trekken in nieuwbouwappartement

Betreft nieuwbouwflat met loze leidingen met zwarte trekdraden. 1 utp van meterkast naar woonkamer. 2 utps van meterkast naar slaapkamers. Audio kabel in een slaapkamer en 2 luidsprekersnoeren in de woonkamer.

Netwerkkabels trekken

Ik wil 3 utp kabels laten trekken. Beneden, 1e en 2e verdieping. Leidingen zijn er al. Zit al wel een coax kabel in. Graag opgave kosten inclusief materiaal.

Tuin voorzien van elektra en de meterkast uitbreiden

Ik zoek een elektricien die ervoor kan zorgen dat de spa en sauna in de tuin wordt voorzien van stroom. En externe partij ontwikkelt de spa. Nu zoek ik een partij die kabels kan trekken van de meterkast naar de tuin. Daarnaast moet het aantal groepen ook uitgebreid worden. Dit graag op advies van de elektricien.

Electra vernieuwen tuin

Kabels trekken/vervangen van meterkast naar de tuin en tuinschuur met meerdere tuinlampen en extra stopcontact buitenmuur.

CAT6 UTP kabels trekken

Ik ben zoekende naar een elektricien die mij kan helpen. De woonkamer en slaapkamer hebben beide coax kabels liggen via buizen in de meterkast, deze wil ik graag vervangen door nieuwe utp kabels te trekken en de bestaande inbouw wandcontact doosje vervangen. De afstand van de meterkast tot de woonkamer schat ik op 6 meter buis, de slaapkamer is minstens 15 meter buis (begane grond).

2 UTP CAT6 kabels trekken

Ik wil graag 2 UTP CAT6 kabels laten trekken door ons huis om een vaste internetverbinding te leveren in de slaapkamers van onze kinderen: 1 kabel naar de 1e verdieping voorkant en 1 kabel naar de 2e verdieping achterkant. Er ligt al een goot vanaf het modem (Fritzbox 7581) bij de voordeur, waar internet ons huis binnenkomt, met twee vaste kabels die naar de 2e verdieping voorkant (kantoor) lopen. Graag een offerte voor oplevering hiervan inclusief gespecificeerde reiskosten.

Kabels trekken + aansluiten RJ45 connectors

Er moeten 3 kabels getrokken worden vanaf Zolder, slaapkamer en zithoek, 5 RJ45 connectors aangesloten worden en 1 wandcontactdoos aangesloten worden. Alle materialen zijn al aanwezig (BuschJaeger wandcontactdoos, CAT6 kabel Plus RJ45 connectors).

Utp cat6 netwerkkabels trekken door loze leiding

Twee UTP (Cat 6A) kabels trekken door 2 verschillende loze leidingen. Kabel is aanwezig.

Kabels trekken voor screens

Wij willen 2 screens plaatsen in onze woning. Elektra voor nodig. Nu liggen er al loze leidingen en deze moeten voorzien worden van stroom met aarde.

Partners

Partners van Casius