Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor plaatsen en aansluiten thuislader elektrische auto:

Plaatsen en aansluiten thuislader elektrische auto

Ik wil een thuislader laten aansluiten op mijn groep waar ook de zonnepanelen zitten. Lader moet buiten aan de wand worden opgehangen en verbonden met de meterkast. Stukje via kruipruimte. De afstand bedraagt ongeveer 4 meter. De lader ontvang ik morgen. In de meterkast zit een eigen groep voor de zonnepanelen. Deze groep zit op 16 ampère moet worden uitgebreid naar 32 ampère.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen en aansluiten thuislader elektrische auto uit heel Nederland:

Extra stopcontact plaatsen in de meterkast

Stopcontact plaatsen in meterkast voor aansluiting experia box. Er is een monteur van kpn langs geweest, die mij vertelde dat hij de box alleen kon aansluiten als er een stopcontact in de meterkast zat.

Plaatsen dakdoorvoer en dakleer

Ik heb pelletkachel gekocht. Er moet een geïsoleerde kachelpijp (130 mm) door dak aangelegd worden. Betreft een plat dak, bestaande uit hout en gipsplaten. Plaatsen dakdoorvoer en weer aansluiten dakleer.

Plaatsen 2 binnenmuren + afwerken binnenmuren

Het gaat hier om 2 klussen: A: Het plaatsen van 2 niet al te dikke wandjes van 60 cm breed bij 2.64 cm (bijv. metalstud?) in de slaapkamer, die uiteindelijk dezelfde afwerking gaan krijgen als de rest van de wanden (behang), dus graag behangklaar afwerken. Wandjes moeten dan ook naadloos aansluiten op bestaande wand. Zie foto (plattegrond). B: Behangklaar (stuc en hoeknaalden?) afwerken van alleen de kopse kanten van de muur bij de doorgang van kamer naar de gang. Hier was een deurkozijn voorzien die we laten vervallen, dit willen wij dus laten stucen. Deze is 2.64 hoog bij 10 cm dik. Zie foto. Geplande uitvoering is afhankelijk van oplevering woning, maar waarschijnlijk 1e week december. Momenteel kan ik nog niet in het huis.

WCtje betegeling afmaken en badkamer tegelvloer opnieuw leggen

WCtje van nog geen 2 m2 betegeling moet af en opnieuw leggen - en graag ook wastafel opnieuw ophangen en aansluiten. Badkamer boven - 5 m2 - ligt tegelvloer los. Gelieve opnieuw plaatsen.

Stopcontact plaatsen

Graag zou ik een stopcontact (4x) bij mijn tv-meubel willen plaatsen. Het probleem is dat deze midden in de ruimte staat. Op dit moment heb ik een verlengsnoer door de woning heen liggen, maar dit is niet handig. Vanaf de stoppen kast zou er een snoer geplaatst kunnen worden (boven de voordeur langs en dan naar beneden onder de verwarming door, zie foto's) en naast de verwarming een stopcontact voor het aansluiten van mijn tv, lamp en 2 andere apparaten. Graag ontvang ik een offerte. Er hoeft NIET in de muur gevreesd te worden, ik vind het niet erg dat de witte stoomkabel zichtbaar. Ik kijk uit naar de offerte.

Inductiekookplaat installeren

Het betreft een installatie van een inductie kookplaat: - Merk/type kookplaat: Bosch PIE611BB1E - 2 fasen - Vervanging van bestaande gaskookplaat - Gaskookplaat is ingebouwd separaat boven een Siemens oven - Gas afsluiten met bestaande kraan. - Gaskookplaat verwijderen. - Voldoende plaats in groepenkast voor 2 fasen aansluiting. - 5-aderige kabel uit groepenkast separaat trekken via de kruipruimte. - Lengte kabel ca 5 meter. - Gat boren onder de kookplaat door de vloer voor kabel - Nis in het aanrecht is exact voor de nieuwe kookplaat. - Inductie kookplaat plaatsen - 5-aderige kabel aansluiten met correcte stekker aan kabel van de kookplaat.

Verbouwen badkamer en opnieuw betegelen keuken

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor de verbouwing van badkamer en opnieuw betegelen van de keuken. Het betreft een flat uit 2002 in Amsterdam/Watergraafsmeer (vlak tegen ring A10). In bijlage een vergroting van het badkamer- en keukenplan. In de huidige situatie is er een bad, deze zal door mij uitgebroken en verwijderd worden evenals de inrichting. Verwijderen tegels in overleg door mij of opdrachtnemer. De werkperiode ligt tussen 4 en 21 november (22 november wordt egalisatie aangebracht voor nieuwe vloer). De werkzaamheden: Badkamer: - Loodgieterij: verplaatsen radiator (zie nr. 1 op plan) naar tegenoverliggende muur. Douchekraan moet naar aanpalende muur (zie nr. 2 op plan). Afvoer wastafel is nu een standpijp moet ingebouwd worden in de muur (zie nr. 3 op plan). - Badkamer wordt opnieuw betegeld (60x60) in zowel badkamer als inpandig toilet. Misschien is het mogelijk om over bestaande vloer te tegelen maar weet ik niet zeker. Muren worden in beide ruimtes opnieuw betegeld (60x30) tot plafondhoogte (240cm.). Plaatsen douchebak en douchescherm, ophangen badkamermeubel met wasbak, los kastje en aansluiten garnituur. In toiletruimte vervangen van het reeds bestaande zwevende toilet.

Aardepen plaatsen en aansluiten

Graag een aardpen plaatsen en aansluiten aan huis netwerk. Ik verwacht dat de grond iets van zand of leem is, maar ik weet het niet zeker. ik weet wel dat het grondwater vrij hoog zit, ongeveer op 2 meter. Waarschijnlijk moet iedereen in mijn straat de aardpen opnieuw plaatsen. Er zijn meerdere mensen geïnteresseerd, dit zou maximaal misschien om 10 huizen gaan. Zou u hiervoor een groepskorting kunnen geven?

Keuken gereed maken voor plaatsing, extra groep voor inductie + aansluiten en stucen

Eind oktober komt onze nieuwe keuken en aankomende vrijdag krijgen we sleutel van ons nieuwe huis. Voordat de keuken aangesloten kan worden dienen er nog een aantal zaken als loodgieters werk (zie bijlage), elektra ( extra groep plaatsen ivm inductie), inductie aansluiten en stucen. Ik heb alle detail werktekeningen, foto`s van de oude keuken en werkplan bijgevoegd. Er zit nu nog een oude keuken in, deze kunnen wij zelf weghalen, optioneel om te verwijderen en afvoeren.

Meerdere radiatoren plaatsen, leidingwerk en aansluiten op cv-ketel

Ik wil graag 5 of 6 radiatoren plaatsen in een kleine woning. (Bijkeuken, badkamer, 2 x slaapkamer.) Heb zelf al een aantal (gebruikte) radiatoren maar in overleg mag de vakman eventueel nieuwe leveren. Deze klus bevat ook het leggen van leidingen.

Partners

Partners van Casius