Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Houten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Houten heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Houten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Houten of directe omgeving.

917 klanten uit Houten bevelen een bij Casius in Houten aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Houten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, complete elektra installatie staalframebouw, vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen, vervangen van elektra in een tussenwoning en nieuwe groepenkast, complete elektra vervangen in woning, ophangen en aansluiten, het vervangen van alle elektra in een kleine woning, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Houten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Houten:

Uitbreiding groepenkast om zonnepanelen te kunnen gebruiken

Ik zoek een elektricien voor het uitbreiden van het aantal groepen in de meterkast ten behoeve van zonnepalen.

Vervangen van oude groepenkast

Uitbreiden naar 7 groepen ivm extra groep voor quooker eventueel meer met het oog op de toekomst ( Inductieplaat van 7,5 Kw) verleggen van stopkontakt tbv afzuigkap leidinge doorleggen naar overkant keuken ivm oven en vaatwasser

Extra groep tbv inductie kookplaat 7.3 Kw

Ik ben op zoek naar iemand voor het aanleggen van extra stopcontacten tbv plaatsing nieuwe keuken.

Plaatsen hoofdschakelaar

In verband met een aanvraag van een 3 fase aansluiting moet een hoofdschakelaar in de meterkast aanwezig zijn. Daarom wil ik graag een prijsopgave voor plaatsing van een hoofdschakelaar in mijn bestaande meterkast.

Netwerkkabel doortrekken naar 2de verdieping

We hebben problemen met de internet verbinding op de 2de verdieping. Ik wil graag een internet kabel laten aanleggen voor een vaste pc. Ik weet niet of dit naast een elektrische bedrading kan want ik kan geen loze leiding vinden in deze kamer.

Slaan van een aardpen

Het betreft het verbinden van de nieuw te plaatsen aardpen met de aardingsrail in de meterkast. De meterkast zit ongeveer 5 meter van de voordeur.

Groepenkast uitbreiden

Ivm de aanschaf van een elektrische auto moet ik waarschijnlijk over van een 1 fase naar een 3 fase aansluiting. Kunt u dit verzorgen en zo ja tegen welke kosten. Graag een totaal overzicht zodat ik weet waar ik aan toe ben. Zijn er ook nog kosten van derden (bv Stedin) waar ik rekening mee moet houden?

Gehele meterkast verplaatsen

Geheel meterkast verplaatsen (circa 3 meter) naast de voordeur.

Buitenlamp monteren bij de voordeur

Een buitenlamp opzetten bij de voordeur en installeren. Twee gaten boren en een aansluiting maken.

Verplaatsen van stopcontacten

Graag zou ik een vrijblijvende prijsindicatie willen ontvangen voor het verlagen van onze 3 0f 4 stopcontacten in de huiskamer . Deze zitten nu op ongeveer op 1 meter en zou deze graag lager 30 cm willen hebben. Onze muren worden eind april glad gestuct en zou mooi zijn als deze lager geplaatst kunnen worden Het zijn niet geaarde stopcontacten met per stopcontact (dubbel) twee aansluiting voorapparatuur. Muren zijn beton, er zal sleuven moeten worden gefreezt. Wij wonen in houten. Omgeving Utrecht met vriendelijke groet,

Spotjes vervangen

In de badkamer moeten 6 spotjes vervangen worden met de omvormers. De omvormers en spotjes kopen we in overleg. De bedrading ligt er al.

Stopcontact vervangen

Ik wil een geaard stopcontact laten vervangen.

Grondkabel herstellen

De elektra in mijn schuur is uitgevallen en er staat ook geen spanning meer op het stopcontact. Ongeveer 14 jaar geleden is de grondkabel door een spade beschadigt (tot aan de bedrading), maar met isolatietape goed herstelt. Dit is vlak bij de schuur, hier komt veel grondwater dus ik vermoed dat op deze plek de kabel is aangetast. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte van reparatie van deze grondkabel d.m.v. een kabelmof met gel.

Lichtpunt onder stuclaag opsporen

Wij zijn op zoek naar een vakman/vrouw die een onder stucwerk een verborgen lichtpunt tevoorschijn kan toveren, zonder de rest van de stuc te beschadigen. Onder het stucwerk van ons plafond zit hoogstwaarschijnlijk een lichtpunt verstopt. Deze willen we graag bruikbaar hebben, zonder dat het plafond opnieuw gestuct moet worden. Op de bouwtekening (bijlage) is een lichtpunt aangegeven. Daarnaast hebben we het lichtpunt vermoedelijk gevonden met een leidingzoeker. Weet jij een oplossing om ons lichtpunt weer bruikbaar te krijgen zonder extra schade aan het plafond? We horen heel graag van je.

Lamp ophangen en lichtschakelaar vervangen

Ik wil graag een plafondlamp in de keuken vervangen hebben door een andere (de Philips 50463). Hiervoor moet in het plafond geboord worden en de elektra worden aangesloten. Daarnaast wil ik graag een lichtschakelaar vervangen hebben door dimmers (van Philips Hue). Materiaal is al in bezit.

Sleuf frezen

Op 27 december wil ik graag een sleuf laten frezen voor het wegwerken van kabels voor de TV.

Kabels trekken door het huis

We hebben 2 loze leidingen in de woonkamer 10 meter en 12 meter lengte. Beide leidingen dienen voorzien te worden van Cat6 + Coax. Daarnaast zijn er 3 leidingen (vermoedelijk 10 meter elk) naar de 1e verdieping die elk voorzien moeten worden van 2x Cat6. 1 van de leidingen naar de woonkamer heeft geen controle draad meer erin en een trekveer moet hier dus ingevoerd worden. Leidingen zijn pvc (3/4) en vermoedelijk met 2 bochten. De kabels zijn reeds aanwezig (Hirschmann Koka 799 + generieke Cat6 buitenmaat 6,8 mm).

Meterkast verplaatsen

Meterkast verplaatsen, hij staat nu ongeveer drie meter van de voordeur, ik wil hem naast de voordeur hebben maar dan aan de linker kant

Stopcontact in de meterkast maken

Stopcontact in de meterkast plaatsen.

Slaan van een aardpen

Slaan en aansluiten van een aardpen voor een nieuwe externe meterkast.

Directe groep en hoofdschakelaar aanleggen

Ik heb zonnepanelen geplaatst. De kabel van de omvormer ligt al tot in de meterkast, maar moet daar op een directe groep worden aangesloten. Ik heb nog een kast zonder hoofdschakelaar, dus die moet er ook nog bijgezet worden. Daarnaast wil ik graag een 4-polige hoofdschakelaar, zodat ik voorbereid ben op elektrisch rijden.

Lichtpunten en schakelaar in de muur plaatsen

Ik wil graag 3 extra lichtpunten in de muur van onze nieuwbouwwoning laten plaatsen, op circa 170 cm hoogte vanaf de vloer. Een schakelaar voor deze lichtpunten moet ook geplaatst worden, bij voorkeur valt deze samen met de schakelaar van de buitenlamp. Dus de enkele schakelaar moet een dubbele schakelaar worden. Zie op de tekeningen in het geel aangegeven. (De enkele bestaande schakelaar van de buitenlamp is op de tekening weggevallen, maar zit halverwege de middelste muur). Wij laten de werkzaamheden graag uitvoeren in week 29 en ontvangen graag vooraf een prijsindicatie.

Stopcontact controleren en vervangen

De föhn ging langzamer en toen hoorde ik een klik en kwamen de vlammen uit het stopcontact. Ik trok de föhn eruit aan zijn snoer, de verbrande pool bleef erin zitten, de lichtknop en de ventilatie unit knop die boven het stopcontact zitten werken nog gewoon. Ik vermoed dat de oude föhn de oorzaak is (hield er al een keer mee op) Aardlek werkte blijkbaar wel, want er zijn geen stoppen uitgeslagen. Stopcontact is zwart.

Elektra in een blokhut aanleggen

Wij hebben een boomgaard en daar is door Stedin in een buitenkast elektra aangelegd. Er is een aardpen geslagen. Wij hebben een offerte nodig voor het verder voltooien van de elektra. Het gaat daarbij om het plaatsen van een hoofdschakelaar. Het aanleggen van een groepenkast in de buitenkast of in de blokhut en het verbinden van de nieuwe groepenkast met de bestaande elektra in de naastgelegen blokhut. De boomgaard en de blokhut zijn recentelijk van het bestaande woonhuis gescheiden. Daarmee moet ook de elektra gescheiden worden. Foto is van buitenkast, blokhut en van oude elektra binnen. Daarnaast moet ook nog een buitenstopcontact aangelegd worden.

Kabels laten trekken

We willen in de slaapkamers kabels laten trekken door de loze leiding. Helaas kwamen bedrading vast te zitten in de leiding en gingen de trektouwtje kapot. Geprobeerd met de trekveer daarna, maar deze komt er niet door de leidingen heen, wel een paar cm vanaf de kamer. Ook geprobeerd vanaf de meterkast. Deze kwam ook ergens vlakbij de uitgang in de kamer niet meer verder.