Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Houten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Houten heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Houten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Houten of directe omgeving.

930 klanten uit Houten bevelen een bij Casius in Houten aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Houten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, volledige elektra vernieuwen inclusief meterkast, electra bij verbouwing, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Houten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Houten:

Kabels laten trekken

In de loze leidingen van de huiskamer en 2 slaapkamers zitten momenteel ieder 2 Cat 6 kabels die vervangen en verlegd dienen te worden.

Installatie inductiekookplaat en evt. aanpassing meterkast

Wij vragen ons af of in de huidige uitsparing van het aanrechtblad (48x56) een inductiekooplaat past. Wij gaan naar een nieuwe woning en willen graag een inductieplaat realiseren. Wij zoeken een vakman die onze meterkast kan controleren, eventueel een groep voor koken kan toevoegen en een perilex aansluiting kan realiseren voor de inductieplaat. Als u ook de plaat kan installeren zou dat fijn zijn.

Inbouwspots in betonnen plafond boren/frezen

We hebben een woning gekocht (bouwjaar 2002). Benedenetage is 240 cm. In de woonkamer en hal willen we graag in de verdiepingsvloer (plafond > ik vermoed van gewapend beton, maar weet niet zeker) 6 tot 8 inbouwspots plaatsen. Met 3 verschillende groepen voor dimmen. Diepte van de inbouwspots zijn circa 10 cm. Als dit op een veilige wijze is uit te voeren (qua constructie) dan zou ik hiervoor graag een offerte ontvangen.

3 fase groepenkast

Graag een 3 fase groepenkast (6 groepen) aansluiten. De groepenkast zelf heb ik niet, dus zou u een geschikte kunnen opnemen in de offerte, inclusief montage. Toegevoegd is een foto van de huidige groepenkast.

2 groepen aansluiten meterkast

2 groepen voor inductie koken nodig in meter kast. ook ben ik in bezit van een combi oven. 5 m2 afstand van meter kast naar inductie plaat ongeveer. geen kruipruimte.

Verplaatsen meterkast

Mijn meterkast zit nu naast de deur tussen de gang en woonkamer. In de gang. Wil hem verplaatsen naast de voordeur aan de andere kant van de gang.

Plaatsen en aansluiten thuislader elektrische auto

Ik wil een thuislader laten aansluiten op mijn groep waar ook de zonnepanelen zitten. Lader moet buiten aan de wand worden opgehangen en verbonden met de meterkast. Stukje via kruipruimte. De afstand bedraagt ongeveer 4 meter. De lader ontvang ik morgen. In de meterkast zit een eigen groep voor de zonnepanelen. Deze groep zit op 16 ampère moet worden uitgebreid naar 32 ampère.

Perilex stekker

Ik heb een perilex stekker die goed aangesloten is maar het niet doet. Ik zoek iemand die het wil nakijken

Groepsverdeling in de meterkast

De groepsverdeling in de meterkast controleren en noteren. Ik wil weten welke groep is aangesloten en een overzicht hiervan hebben.

Waterleiding verleggen 2x radiator afkoppelen en verwijderen

Een badkamer van 3 x 3 waar ik de radiator weg wil laten halen en op 2 plekken de waterleiding iets verleggen en afvoer wastafel voorbereiden, douchegoot plaatsen. Eventueel ook aansluiten en installeren inbouwtoilet. En een korte verplaatsing/ aftakking Electra. Afwerken wil ik graag zelf doen. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden. Materiaal graag apart vermelden.

Uitbreiding groepenkast om zonnepanelen te kunnen gebruiken

Ik zoek een elektricien voor het uitbreiden van het aantal groepen in de meterkast ten behoeve van zonnepalen.

Vervangen van oude groepenkast

Uitbreiden naar 7 groepen ivm extra groep voor quooker eventueel meer met het oog op de toekomst ( Inductieplaat van 7,5 Kw) verleggen van stopkontakt tbv afzuigkap leidinge doorleggen naar overkant keuken ivm oven en vaatwasser

Extra groep tbv inductie kookplaat 7.3 Kw

Ik ben op zoek naar iemand voor het aanleggen van extra stopcontacten tbv plaatsing nieuwe keuken.

Plaatsen hoofdschakelaar

In verband met een aanvraag van een 3 fase aansluiting moet een hoofdschakelaar in de meterkast aanwezig zijn. Daarom wil ik graag een prijsopgave voor plaatsing van een hoofdschakelaar in mijn bestaande meterkast.

Netwerkkabel doortrekken naar 2de verdieping

We hebben problemen met de internet verbinding op de 2de verdieping. Ik wil graag een internet kabel laten aanleggen voor een vaste pc. Ik weet niet of dit naast een elektrische bedrading kan want ik kan geen loze leiding vinden in deze kamer.

Slaan van een aardpen

Het betreft het verbinden van de nieuw te plaatsen aardpen met de aardingsrail in de meterkast. De meterkast zit ongeveer 5 meter van de voordeur.

Groepenkast uitbreiden

Ivm de aanschaf van een elektrische auto moet ik waarschijnlijk over van een 1 fase naar een 3 fase aansluiting. Kunt u dit verzorgen en zo ja tegen welke kosten. Graag een totaal overzicht zodat ik weet waar ik aan toe ben. Zijn er ook nog kosten van derden (bv Stedin) waar ik rekening mee moet houden?

Gehele meterkast verplaatsen

Geheel meterkast verplaatsen (circa 3 meter) naast de voordeur.

Buitenlamp monteren bij de voordeur

Een buitenlamp opzetten bij de voordeur en installeren. Twee gaten boren en een aansluiting maken.

Verplaatsen van stopcontacten

Graag zou ik een vrijblijvende prijsindicatie willen ontvangen voor het verlagen van onze 3 0f 4 stopcontacten in de huiskamer . Deze zitten nu op ongeveer op 1 meter en zou deze graag lager 30 cm willen hebben. Onze muren worden eind april glad gestuct en zou mooi zijn als deze lager geplaatst kunnen worden Het zijn niet geaarde stopcontacten met per stopcontact (dubbel) twee aansluiting voorapparatuur. Muren zijn beton, er zal sleuven moeten worden gefreezt. Wij wonen in houten. Omgeving Utrecht met vriendelijke groet,

Spotjes vervangen

In de badkamer moeten 6 spotjes vervangen worden met de omvormers. De omvormers en spotjes kopen we in overleg. De bedrading ligt er al.

Stopcontact vervangen

Ik wil een geaard stopcontact laten vervangen.

Grondkabel herstellen

De elektra in mijn schuur is uitgevallen en er staat ook geen spanning meer op het stopcontact. Ongeveer 14 jaar geleden is de grondkabel door een spade beschadigt (tot aan de bedrading), maar met isolatietape goed herstelt. Dit is vlak bij de schuur, hier komt veel grondwater dus ik vermoed dat op deze plek de kabel is aangetast. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte van reparatie van deze grondkabel d.m.v. een kabelmof met gel.

Lichtpunt onder stuclaag opsporen

Wij zijn op zoek naar een vakman/vrouw die een onder stucwerk een verborgen lichtpunt tevoorschijn kan toveren, zonder de rest van de stuc te beschadigen. Onder het stucwerk van ons plafond zit hoogstwaarschijnlijk een lichtpunt verstopt. Deze willen we graag bruikbaar hebben, zonder dat het plafond opnieuw gestuct moet worden. Op de bouwtekening (bijlage) is een lichtpunt aangegeven. Daarnaast hebben we het lichtpunt vermoedelijk gevonden met een leidingzoeker. Weet jij een oplossing om ons lichtpunt weer bruikbaar te krijgen zonder extra schade aan het plafond? We horen heel graag van je.

Lamp ophangen en lichtschakelaar vervangen

Ik wil graag een plafondlamp in de keuken vervangen hebben door een andere (de Philips 50463). Hiervoor moet in het plafond geboord worden en de elektra worden aangesloten. Daarnaast wil ik graag een lichtschakelaar vervangen hebben door dimmers (van Philips Hue). Materiaal is al in bezit.