Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Hollandsche Rading te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Hollandsche Rading heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Hollandsche Rading u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Hollandsche Rading of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Hollandsche Rading bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Hollandsche Rading staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hollandsche Rading:

Aardpen slaan voor bouwaansluiting

Ik wil graag een aardpen laten slaan voor een bouwaansluiting. Meterkast met 3x 25 ampère. Binnen nu en twee weken uit te voeren.

Nieuwe COAX-kabel trekken

De COAX-kabel van de meterkast naar de TV werkt niet goed en een nieuwe COAX-kabel moet door de bestaande buis getrokken worden. Het betreft een afstand van een meter of 10 a 15 op dezelfde verdieping. Ik heb een kabel, maar weet niet of deze ook daadwerkelijk lang genoeg is.

Storing oplossen en verhelpen

Ik heb met electriciteit aanleggen weinig goede ervaringen. Nadat ik ik een nieuwe schuur stroom heb aangelegd en vervolgens de stekker in het stopcontact deed, sloeg de stop eruit, Tot zover geen probleem, een nieuwe stop erin, maar vervolgens is alle stroom in de schuur uitgevallen. Aangezien de wasmachine etc. in de schuur staat leverd dat nu veel problemen en ben ik opzoek die dit voor mij kan verhelpen.