Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groep een aardlekschakelaar en een instalatieschakelaar 12 meter kabel en een periflex wand contactdoos:

Extra groep een aardlekschakelaar en een instalatieschakelaar 12 meter kabel en een periflex wand contactdoos

Extra groep in de meterkast, een aardlekschakelaar en een installatieschakelaar. Daarnaast een 12 meter kabel voor een perilex wandcontactdoos.
Onze klant uit Hekendorp (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groep een aardlekschakelaar en een instalatieschakelaar 12 meter kabel en een periflex wand contactdoos uit heel Nederland:

vervangen electra

Woning uit 1981, aarden van alle wandcontactdozen en plafond electra. Tevens plaat achter de groep verdeler vervangen. Aardlekschakelaar is al aanwezig.

Meterkast klaarmaken voor inductie

Er is al een 3 fase aansluiting in de meterkast, maar nu willen wij overgaan op inductie en hebben we begrepen dat er een extra groep en aardlekschakelaar geplaatst moeten worden in de meterkast. En we willen ook graag de kabel getrokken hebben naar de kookplaat. Nu is mijn vraag wat hiervan de kosten zijn. De meterkast (woning) is 7 jaar oud

Aanleggen extra groep voor de vaatwasser

Ik ben opzoek naar iemand voor het plaatsen van extra groep in meterkast. Het is voor een extra vaatwasser. Ik denk dat een aardlekschakelaar ook nodig is. Voor 25 april moet het uitgevoerd zijn.

Aanpassingen groepenkast + huisinstallatie

Er moeten wat aanpassingen aan de groepenkast worden gedaan en wat worden geïnstalleerd. Het gaat om: * verplaatsen inbouw perilex krachtstroom contactdoos ca. 1 meter in gipsblokkenwand * verplaatsen inbouwdoos 230V ca. 2 meter in gipsblokkenwand * verplaatsen van 2 keukengroepen 230V via kruipruimte ca. 5,5 meter * extra groep + aardlekschakelaar plaatsen in bestaande groepenkast

Kracht stroom aanleggen

Goedemorgen, Er moeten voorbereidingen worden gemaakt voor het plaatsen van een zwemspa: -De voedingskabel naar de swimspa dient 5 x 4 mm2 te zijn, en in de meterkast afgezekerd te zijn met een installatie - automaat van 400 volt B25 ampere. (zonder aardlek in meterkast) -Krachtstroom: Stopcontact voor een rode stekker 32 Amp op 380V, 20 Amp afgezekerd, C karakteristiek zekering, via aardlekschakelaar -Stopcontact voor een blauwe stekker 32 Amp op een aparte groep 230V, 20 Amp afgezekerd, C karakteristiek zekering, via aardlekschakelaar

Leidingschema in de keuken uitvoeren

Voor de keuken in onze nieuwbouwwoning moeten er wat leidingen worden verlegd en moeten er groepen worden aagelegd. * Water en afvoer verleggen en inhaken in de vloer zodat het onder de vaatwasser door kan lopen * Stroom voor de kookplaat verleggen naar rechts * Stroom voor de afzuiger infrezen en doos boren in het beton * Stroom voor de verlichting en stopcontact (dubbele) infrezen en 2 doos boren * Groep voor de Quooker bij trekken indien nodig * Groep voor de vaatwasser bij trekken indien nodig * Groepen bij trekken voor de oven en magnetron in de kastenwand dit zijn dubbele stopcontacten * Kabels trekken voor de groepen in de kastenwand * Indien nodig moet er als deze groepen erbij gezet worden er ook een aardlekschakelaar bij geplaatst worden Zie bijgelsoten leidingschema Graag ontvang ik voor de bovenstaande zaken een offerte. Voor vragen kan er contact worden opgenomen.

Vervangen aardlek

Er is een aardlekschakelaar die niet meer werkt. En er moet wellicht een extra groep aangemaakt worden.

Aardpen laten slaan in de woning en aansluiten op meterkast

Ik wil een aardpen laten slaan in mijn woning, deze aardpen dient aangesloten te worden op de groepen van mijn meterkast. Ik heb 4 groepen, iedere groep heeft een 40A aardlekschakelaar. De aardpen kan zo de grond in.

Nieuwe keuken/nieuwe groepen

1 st 1-voudig stopcontact vv aparte groep tbv Quooker 1 st 1-voudig stopcontact vv aparte groep tbv vaatwasser 1 st 1-voudig stopcontact vv aparte groep tbv koffiemachine 1 st 1-voudig stopcontact vv aparte groep tbv oven 1 st Kookplaat groep 1 st 1-voudig stopcontact tbv koelkast 2 st Vervangen 2-voudig stopcontact keukenblad voor zwart 1 st 1-voudig stopcontact tbv verlichting 1 st Dimmer zwart tbv spots 1 st Verplaatsen schakelaar tbv verlichting woonkamer voor 2x dimmer en 2x schakelaar uitvoering zwart 2 st Spot aansluitpunt inclusief spot kleur zwart ( zie foto) 1 st MV schakelaar draadloos 1 st 1-voudig stopcontact tbv vloerverwarming 1 st Uitbreiding groepenkast vv aardlekschakelaar

Indie nodig plaatsen aardlekschakelaar

Extra groep plaatsen i.v.m. kunnen gebruiken van oven een perilex aansluiting en vier tot zes nieuwe stopcontacten realiseren. Er zit ook geen aardlekschakelaar of aardpen in.

Partners

Partners van Casius