Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Eemnes te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Eemnes heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Eemnes u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Eemnes of directe omgeving.

104 klanten uit Eemnes bevelen een bij Casius in Eemnes aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Eemnes bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra compleet vernieuwen vloerverwarming realiseren en cv vervangen, elektra vervangen, 1 meterkast en 18 lichtpunten realiseren verdeeld over 3 appartementen, doorstroomverwarmer aansluiten, aanleggen, aansluiten en realiseren van elektra, perilex aansluiting voor inductiekolen, installatie van 6 Steinel buitenlampen, extra groep en stopcontact/perilex, compleet vervangen van elektra in oude woning en aansluiten van aardlekschakelaar, verplaatsen meterkast, nieuwe groepenkast plaatsen, elektra infrezen en verplaatsen, stoppenkast vervangen, 3 fasen en perilex aansluiting, elektra in de tuin + dimmers monteren + verlichting keuken, vervangen stoppenkast en aanleggen elektra keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Eemnes staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Eemnes:

Coax kabels trekken

Ik zoek iemand die een coax aansluiting in alle kamers wil aanleggen met geoptimaliseerd beeld en geluidskwaliteit. Het zijn 4 slaapkamers + woonkamer. Er lopen wel stopcontacten, mogelijk kunnen die gebruikt worden. Kwaliteit was tot nu toe een bron van agressie!

Kabels doortrekken

Ik wil kabel doortrekken van huiskamer naar slaapkamer en extra stopcontact plaatsen. Glasvezelaansluiting in huiskamer aanwezig en wifirouter ook aanwezig. gelijk vloer, naar de woonkamer

Extra groep plaatsen

Het betreft het aanleggen van een extra groep, in een meterkast. Tevens dient er 6 meter elektra kabel gelegd te worden onder het keukenblok. Er is een foto beschikbaar.

Wandcontactdozen verlagen

Ik wil graag een 5-tal wandcontactdozen laten verlagen. Daarvan is er 1 voor de telefoonaansluiting. Tevens moet de kabelaansluiting verplaatst en gesplitst worden t.b.v. een aansluiting in slaapkamer.

Klassieke staande lamp repareren

Onze staande schemerlamp doet het niet meer nadat we een van de acht lampjes hebben vervangen. Het is een nieuwe schemerlamp naar klassiek Frans model met acht lampjes zonder kap. Er zit een dimmer aan.

Stopcontact in meterkast plaatsen

In de meterkast moet 1 wandcontactdoos worden bijgeplaatst voor een modem.

Doormeten/repareren opbouwspots

Ik heb in de keuken 2 x 3 opbouwspots. Nu doen 1 x 3 het niet meer.

Electra verbruik is extreem hoog. Eneco ...

Electra verbruik is extreem hoog. Eneco heeft geadviseerd een controle te laten plaats vinden mbv een extra tussenmeter plus na te laten gaan waar het hoge verbruik vandaan komt.

De meterkast van mijn bestaande woning ...

De meterkast van mijn bestaande woning dient vernieuwd/vervangen te worden. Het betreft een meterkast uit 1970 zonder aardlekschakelaar. Aangezien mijn huis is verbouwd waaronder de badkamer is vernieuwd, dient de meterkast nu op korte termijn te worden vervangen. Hierbij dient tevens de meterkastdeur te worden vervangen.