Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bijplaatsen van extra elektra groep:

Bijplaatsen van extra elektra groep

Ik heb nu 4 groepen in de meterkast, en heb voor de elektrische vloerverwarming in de badkamer en de heater en verlichting in de overkapping in de tuin extra groep(en) nodig.
Onze klant uit Doorn (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bijplaatsen van extra elektra groep uit heel Nederland:

Vervangen van gehele elektra

In ons huis willen we een nieuwe stoppenkast en de gehele elektra vervangen. Daar hoort bij het verlagen van stopcontacten, bijplaatsen van stopcontacten, vernieuwen van bedrading (oude kleuren gebruikt). Plafonds en vloeren liggen open. Huis bedraagt 3 verdiepingen, 5 slaapkamers, 1 badkamer.

Extra groep bijplaatsen bekabeling al aanwezig

Elektra nazien en extra groep bijplaatsen. Bekabeling is al getrokken.

Verbouwing van de woning

Bouwjaar woning 1983. Van twee bestaande kamers aan de voorzijde (9.40 x 4.90 meter) op de 1e verdieping willen wij één kamer maken. Werkzaamheden: - De huidige situatie bestaat uit twee deuren in een hoek en wij willen één deur (kozijn en deur zijn aanwezig). Aanpassing van bestaande muren en/of een gedeelte muur bijplaatsen is nodig. - Een bestaande gipsmuur en tevens een muur van platen verwijderen. Na verwijdering is afwerking nodig van plafond en vloer. - Elektra in gipsmuur verplaatsen. - Verwarming afkoppelen. Verdere uitleg van de situatie zichtbaar op bijgevoegde foto met een tekening.

Inventarisatie vervangen elektra

Inventarisatie of de gehele elektra vervangen dient te worden in een woonhuis uit de jaren '30. Indien nodig een kosten indicatie voor het bijplaatsen van 4 extra groepen.

Extra groep in de groepenkast bijplaatsen

Ik heb nu een oude (stoppen) meterkast (4 groepen, zie bijlage). Ik wil die vervangen door een moderne nieuwe meterkast met ook 1 of 2 extra groepen. Met oog op toekomstige nieuwe inbouwkeuken, wasdroger, veel buitenverlichting, en terras heater buiten. Tevens deze terrasheater bevestigen en op elektra aansluiten.

Bedrading vervangen en groepen bijplaatsen

Ik wil van een flat op de begane grond met kelder van bouwjaar 1954 de bedrading vervangen en groepen bijplaatsen. Zie foto. Er is nooit wat aan de elektra gedaan. Stedin heeft een slimme meter aangebracht en adviseerde check van elektra.

Stopcontacten in de woonkamer bijplaatsen

Wij hebben net een woning aangekocht. Hier dienen er een aantal stopcontacten in de woonkamer bij geplaatst te worden. Deze dienen in de muur te worden gefreesd. Er is elektra in de buurt. Graag bespreken wij samen met de vakman de mogelijkheden.

Elektra voor inductiekoken aanleggen

De meterkast heeft 2 plekken vrij. Ik wil dat er een perilex contactdoos wordt geplaatst direct achter de meterkast. 2 groepen bijplaatsen en bedraden. Eventueel ook een zekering ophogen, indien nodig.

Bijplaatsen van een extra groep

Ik heb een vakantiehuisje met elektra op 2 groepen. Nu is het niet mogelijk om de koelkast en bijvoorbeeld een kookplaatje of magnetron aan te hebben, dan slaat die groep door. Is het mogelijk om de groep uit te breiden zodat ik wel voldoende capaciteit heb?

Groepen bijplaatsen

Ik wil een extra groep laten bijplaatsen om elektra naar de tuin op aan te sluiten. Leidingen en kabels liggen al.

Partners

Partners van Casius