Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor hoog stroomverbruik laten doormeten:

Hoog stroomverbruik laten doormeten

Wij hebben 2 persoonshuishouden in een tussenwoning en ons stroomverbruik is 2x hoger dan gemiddeld. Wij willen dit graag eens laten onderzoeken.
Onze klant uit Den Dolder (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hoog stroomverbruik laten doormeten uit heel Nederland:

Hoog stroomverbruik laten doormeten

Woning met zonnepanelen, in maand juni is 1445 kWh opgewekt maar verbruik bleek alsnog 768 KWH (25,6 KWh per dag, 2,5* normaal gezin). In die maand waren de grootverbruikers (warmtepomp / elektrische auto volledig uit gezet 0 KWh) waardoor dit verbruik excessief te noemen is. Ook is opvallend dat totaal verbruik sinds 2017 al 2000 Kwh meer is dan normaal per jaar. Ik wil graag checken: 1) wordt stroom van zonnepanelen daadwerkelijk doorgegeven. Als dat niet het geval is, is er wellicht sprake van een stroomlek. Waar zit deze dan? Bij de zonnepanelen is makkelijk bij te komen, ze staan op een plat dak. Een deel (20 zonnepanelen) staan op het dak van de 1e verdieping, het andere deel (24 zonnepanelen) op het dak van de begane grond. Dit probleem heb ik nu ongeveer 2 jaar.

Hoog stroomverbruik laten doormeten

Ik heb de laatste jaarnota van Eneco ontvangen. Daaruit bleek een verdubbeling van mijn stroomverbruik van ruim 5000 naar 11000 kwh per haar! Eneco helpt niet, dus ik wil uitzoeken hoe dit kan!

Hoog stroomverbruik door laten meten

Verbruik van al ons apparatuur doormeten en hierover adviseren.

Stroomverbruik onderzoeken

Ik heb een hoog stroomgebruik van circa 8400 kwh per jaar. Ik vind dat onwaarschijnlijk hoog voor een huishouden van 2 personen. Ik wil graag weten hoe dat komt. Een groot deel van de verlichting is al vervangen door LED verlichting. Het stroomverbruik is al een aantal jaren zo hoog. Ook na het vervangen van een aantal wat oudere apparaten. Wat kost een inventariserend onderzoek?

Tussenmeter plaatsen voor VvE

Wij wonen in Appartement C in een VVE met 3 bewoners (A B en C). We hebben al een tussen meter voor VvE die op onze meter van C is aangesloten maar we denken dat er toch apparaten (onder andere de gedeelde lift) direct op onze meter aangesloten zijn en niet via VVE meter. Ons stroomverbruik van C is namelijk 2x zo hoog als dat van A en B. Stroom verbruik van VVE is zeer laag te noemen, hetgeen ons vermoeden ook voedt. Wij zoeken iemand die: 1. Onze situatie kan onderzoeken 2. Ons advies kan geven en een offerte hoe op te lossen

Zakelijk stroomverbruik meten

Goedenmorgen, Ik heb een winkel van 25 vierkante meter en betaalde een maand termijn van 180 euro (wat ik al vanaf het begin veel vond). Wij zijn er maar drie dagen een paar uur aanwezig . Nu moet ik over euro bij betalen dat komt omdat ik van gemiddeld 2500 kwh naar 8000 kwh ben gegaan maar er is in mijn winkel niets veranderd het enige wat er staat is een kassa, 2 lampen en een weegschaal. Ook is het raar dat het dal en hoog tarief hetzelfde zijn wij zijn er 's avonds niet en alle stekkers gaan eruit als er weg gaan. Ik heb al een elektricien in gehuurd en die heeft heeft het net nagekeken en alles blijf bij mijn in me winkel en heeft aangegeven met wat ik heb staat het onmogelijk is wat ik verbruik volgens de standen. Maar verder is hij met niet gekomen en heeft ook niks nagemeten. Nu blijf ik met onverklaarbare hoge verbruik zitten. Hebben jullie nog een idee wat ik zou kunnen doen?

Meterkast en apparatuur doormeten

Vanwege hoog stroomverbruik wil ik mijn slimme meter (ISKRA M2382-D2A52) en apparatuur laten doormeten.

Hoog stroomverbruik laten doormeten

Het elektriciteitsverbruik van 2 personen komt uit op 7200 kw per jaar!! Dit klopt volgens mij niet en zoek daarvoor iemand die dit voor mij kan nakijken en oplossen.

Hoog stroomverbruik laten onderzoeken

Wij huren een woning van een particuliere verhuurder. Er is daar een 'slimme meter' en die geeft aan dat wij in de dal- en piekuren evenveel elektra verbruiken. Het energieverbruik is nu al drie jaar erg hoog, namelijk 7200 kWh. Wij willen laten onderzoeken hoe het komt dat dit verbruik in de daluren zo hoog is. De energieleverancier en netwerkbeheerder kunnen dit niet voor ons nakijken.

Hoog stroomverbruik laten doormeten

Ik heb voor het afgelopen jaar aan stroom-en gasverbruik € 9600,- moeten bijbetalen. Ik wil laten uitzoeken hoe dit kan. Het gaat met name om het enorme hoge stroomverbruik.

Partners

Partners van Casius