Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektrische installatie in woning vernieuwen:

Elektrische installatie in woning vernieuwen

Totale nieuwe installatie Van een eensgezinswoninig 375m3 Elektrisch koken
Onze klant uit De Meern (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische installatie in woning vernieuwen uit heel Nederland:

Moederhaard en boiler door een combiketel vervangen

Ik heb een 4 kamer appartement van 60 m2 in Rotterdam Kralingen. Momenteel is er een moederhaard in de woonkamer, in alle kamers zijn radiatoren en er is een elektrische boiler in de keuken voor de warmwatervoorziening. Ik wil de moederhaard en de boiler vervangen door een HR (24 kW) CV-ketel. Mijn idee is dat de CV in de keuken op de plek van de boiler komt te hangen. De keuken ligt aan de achtergevel van het appartement. Luchttoevoer en afvoer van verbrandingsgassen zou mijns inziens moeten worden geregeld via nieuw aan te leggen (concentrische) buizen naar/ door de achtergevel. Kan dat volgens het bouwbesluit 2012? Het appartement ligt op de een-na-bovenste etage. Zijdelings is er op de achtergevel meer dan 2 meter afstand naar de buren op de zelfde etage. Afvoer van condenswater kan via de aanwezige waterafvoer van de wasmachine in de keuken. Er is een gasaansluiting in de keuken. Graag een advies of deze constructie qua bouwregelgeving en burenrecht mogelijk is en een indicatie van de kosten van aankoop/ installatie van de CV en het omleggen en aansluiten van leidingen.

Aardpen laten slaan

Brabant Water gaat binnenkort de waterleidingen vervangen door kunststoffen leidingen. Voor zover ik kan zien is mijn huidige elektrische installatie geaard via de waterleiding. Graag een offerte voor het slaan van een aardpen en het aansluiten van de aarding op de elektrische installatie voor 23 november.

Diepteaarding slaan

Slaan van een aardpen naast de voordeur en aansluiten op elektrische installatie. De werkplek is goed bereikbaar.

Laadstation aansluiten voor elektrische auto

Ik heb een laadstation 11 KW 16 A voor de elektrische auto en in de groepenkast is al krachtstroom aanwezig 3 x 25 A. Ik ontvang graag een offerte voor het installeren van het laadstation . De afstand tot de groepenkast en het aansluit punt is ongeveer 3 meter. Geen graafwerk. Installatie veilig en deskundig door vakman. Mogelijkheid om de bestaande krachtstroom leiding vanuit de garage (naar sauna) te verdelen aan te sluiten op laadstation met extra groepenkast.

Elektra en groepenkast keuren

Keuring elektrische installatie voor de verzekering Veenderveld Roelofarendsveen. Waarbij de volgende punten dien uitgevoerd te worden. De volgende punten worden uitgevoerd: - controle op aanwezigheid en actualiteit van de tekeningen; - visuele controle van de installatie en de daarop aangesloten apparatuur; - meten en testen van isolatieweerstanden, impedantie en aardlekschakelaars; - uitvoeren van thermografische metingen, in elk geval op de verdeelinrichtingen. De keurende instantie kan dit nog verder aanvullen of uitbreiden om de (brand)veiligheid van de installatie te verhogen.

Aardlekschakelaar controleren en indien nodig vervangen

Wij hebben een probleem met de elektrische installatie in ons huis. Het opnieuw inschakelen van de aardlekschakelaar (merk ABB) lukt niet, ook als alle groepen daarachter zijn uitgeschakeld. We zijn dan ook op zoek naar een erkende installateur (Uneto-VNI) die de werking van de aardlekschakelaar wil controleren en indien nodig de aardlekschakelaar kan vervangen. We stellen het op prijs wanneer de offerte het uurtarief, een indicatie van de tijdsbesteding en de totale kosten (uitgesplitst naar controle en vervangen) vermeldt. Ook relevant voor ons is te weten op welke termijn deze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Elektrische installatie aanpassen voor laadpaal

Binnenkort komt er een elektrische auto (Tesla Model S) en een laadpaal. Voor het realiseren van 3-fase stroom zal er vast iets aan de installatie gedaan moeten worden. Kunt u eventueel ook de paal plaatsen en aansluiten? Wat gaat dat mij kosten?

CV in de woning aanleggen

Gezocht een loodgieter om complete cv-installatie aan te leggen. De oude verwarming is al verwijderd. Het is een twee-onder-een-kapwoning. De woning heeft een begane grond, eerste verdieping en zolderverdieping (in gebruik als leefruimte). De woning heeft houten vloeren. Mocht u niet op korte termijn de CV kunnen aanleggen, heeft u dan voor de komende periode iets van elektrische kachels?

Elektrische keukenboiler verplaatsen

Inventum boiler EDR 81 (zie foto en gebruikershandleiding) dient in de keuken een aantal meters te worden verplaatst. Concreet dus: afsluiten en demontage boiler en elders in keuken montage en weer aansluiten. Boiler is een paar jaar oud. Er komt een nieuwe keuken en de keukenkraan dient (wellicht op een later tijdstip) ook op de boiler te worden aangesloten (zou speciale installatie vereisen). Verder: verwachte omleidingen waterleiding en elektriciteit meenemen.

Aardpen slaan

Aardpen slaan tbv compleet nieuwe elektrische installatie (muv aansluiting)

Partners

Partners van Casius