Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit De Meern te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in De Meern heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in De Meern u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in De Meern of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit De Meern bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, complete elektra installatie staalframebouw, vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen, vervangen van elektra in een tussenwoning en nieuwe groepenkast, complete elektra vervangen in woning, ophangen en aansluiten, het vervangen van alle elektra in een kleine woning, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in De Meern staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in De Meern:

Extra stopcontacten meterkast

In onze nieuwbouw woning waar wij binnenkort in gaan hebben wij 4 stopcontacten in de meterkast, graag wil ik 2 extra stopcontacten hier bij laten plaatsen.

Extra groep aanmaken

Wij wonen in een jaren '90 huis en gaan nu een nieuwe keuken plaatsen. We hebben nu gas maar willen over op inductie en daarvoor moet een nieuwe groep worden geplaatst. Moet waarschijnlijk via de kruipruimte want de meterkast zit op een tegenovergestelde muur.

Perilexaansluiting in keuken en eventuele extra groep in meterkast

We koken nu op een gasfornuis en willen over naar een inductiefornuis C9CIMX9 aansluitwaarde 11 kW De vraag is is er ook een extra groep nodig in de meterkast? Zo ja dan moet deze ook aangelegd worden. We hebben ook al zonnepanelen op het dak waar de meterkast voor is uitgebreid.

Electra in woning vervangen

Ik ben op zoek naar een elektricien die de volgende werkzaamheden kan uitvoeren: - Vervangen van de bedrading bij alle stopcontacten omdat deze nog op ongeveer 1 meter hoogte zitten en deze op 30 cm hoogte moeten komen. Wel al bij alle kamers centraal dozen aanwezig en er zijn al plastic buizen waar de huidige zwart-rood draden doorheen gaan. - Nieuwe aanleggen electra punten voor de nieuwe keuken en uitbreiding met 1 groep. - Nieuw aanleggen electra punten in de nieuwe badkamer. - Nieuwe aansluitingen maken voor wasdroger en wasmachine op zolder (deze stonden in de oude badkamer op 1e verdieping).

Vervangen stoppenkast en een aardpen slaan

Ik zoek een elektricien die mijn stoppenkast kan vervangen door 8-groepen kast. Daarnaast moet 1 groep naar boven getrokken worden voor de aansluiting van de wasmachine. Ook moet er een aardpen geslagen worden. Het werk moet plaatsvinden in een twee-onder-een-kap-woning.

Nieuwe groepen monteren in de groepenkast

In verband met een inductie kookplaat, moeten er 2 groepen bij in de meterkast. Ik heb alle bedradingen en toebehoren al gekocht. Wilde het zelf doen namelijk . Maar de woningbouw waar ik het huis van huurt wil dat het door een gecertificeerd aannemer of installateur gegaan word. Met een keuring NEN 1010.

Nieuwe groepenkast maken en krachtstroom aanleggen

Ik wil een nieuwe groepenkast met 5 groepen en 1 extra krachtstroom van 3 fase van 400V.

Groepenkast vervangen

Ik zoek een partij voor het vervangen van de groepenkast voor ABB 8 groepen / 2 aardlekschakelaars 1 inductiekookplaat dient erop aangesloten te worden. Vervangen van 12 wcd's incl bekabeling inbouw. Optioneel freezen leidingen in muur elk stopcontact dient 2 meter te zakken en betreft dubbele dozen met randaarde. Erkende electricien

Elektra opnieuw aanleggen

Vanuit de meterkast (meter hoeft niet vervangen te worden) de bedrading opnieuw trekken en in de muur en plafond frezen. Ik heb een huis gekocht waarbij de bedrading voor het grootste deel nog in de oude ijzeren pijpen loopt met ijzeren lasdozen in de muur. Ik wil dit vervangen hebben voor plastic pvc buizen met plastic dozen in de muur. Tevens wil ik een aantal extra stopcontacten maken. Het gaat om ongeveer 6 aansluitingen voor een lichtschakelaar, 3 combinaties van een stopcontact en schakelaar en om 4 stopcontacten en ik wil 3 a 4 stopcontacten bij laten maken

Extra groep in de meterkast plaatsen

De groepenkast uitbreiden met 2 groepen in verband met vaatwasser en combi-magnetron. Draden en kabels zijn aangelegd tot in de meterkast. Betreft dus uitsluitend aansluiting in groepenkast.

Stopcontacten en COAX kabel verplaatsen en sleuf frezen voor tv kabels

In onze nieuwe woning willen wij stopcontacten en wandpunt voor COAX verplaatsen. De wandcontactpunten moeten zo'n 1 meter worden opgeschoven. Daarbij willen wij graag een kabelgoot in de muur laten frezen voor 2 kabels die vanaf ons tv meubel naar de tv aan de muur moeten lopen. Zie de tekening voor meer uitleg.

Elektrische installatie in woning vernieuwen

Totale nieuwe installatie Van een eensgezinswoninig 375m3 Elektrisch koken

Thermostaat en stopcontact verplaatsen

Ik wil de de thermostaat 12 cm naar rechts verplaatsen en misschien ook nog de lichtknop een aantal cm naar links verplaatsen.

Wandlamp ophangen boven het trapgat

Er moet een wandlamp worden opgehangen boven het trapgat (zie bijgevoegde foto's). Simpele klus maar je moet er maar bij kunnen komen. ongeveer 2 m boven de trap.

Elektra keuken uitbreiden

In verband met de verbouwing van de keuken moeten er 2 groepen worden bijgeplaatst en bedraad tbv Quooker en Inductie koken. Loze leidingen zijn aanwezig

Elektra aanpassen voor wasmachine en droger

Verplaatsen van de wasmachine en droger van eerste etage naar begane grond. Beide dienen te komen in garage/berging. Hiertoe dienen een tweetal nieuwe stopcontacten/groepen gecreëerd te worden. De apparaten komen tegen een muur te staan, waar zich aan de andere zijde de meterkast bevindt.

Stopcontacten aanleggen

We hebben boven op zolder 1 stopcontact met ruimte voor 2 stekkers. We zouden aan een andere zijde nog een zelfde soort stopcontact willen i.v.m. een werkplek aldaar. In de meterkast op de begane grond willen we graag een stopcontact voor 2 stekkers (o.a. voor de router). Daar zit er nu geen. Ook zouden we graag weten of deze extra punten passen binnen de groepen in de meterkast of dat er nog een groep bij moet.

Gaten boren voor wanddozen in beton

Wat kost het om 6 gaten te boren voor electra wanddoos in een betonnen muur? Water en electra aanwezig. De wand is in het werk gestort. Dus geen prefap. Vast bedankt voor uw reactie.

Groepenkast vervangen

Graag een prijsopgave inclusief montage voor 8 groepen en 2 van 380 Volt. Door aan schaf van een nieuwe oven en kookplaat.

Meerdere hanglampen vanuit 1 lichtpunt ophangen

In ons nieuwe huis hebben wij boven de eethoek een hoog schuinlopend plafond. De maximale hoogte is 6 meter. Wij willen hanglampen met verschillende kleuren snoer boven de eettafel laten hangen, maar kunnen dit niet zelf door de plafondhoogte. Wij bestellen de lampen en snoeren zelf, het gaat om de lampen Muuto E27 van Flinders. We ontvangen graag uw offerte voor de montage.

Brandende lamp en hotelschakeling aanpassen

Tweeledige opdracht: - Lamp in de gang brandt altijd, ongeacht de stand van de schakelaar. - Hotelschakeling voor lamp overloop doet het in sommige combinaties van standen van de schakelaars niet.

Extra groepen aansluiten voor de keuken

Ik wil 2 extra groepen laten aansluiten voor het elektra in mijn keuken. De leidingen liggen er al en lopen met trekdraad tot aan de meterkast. Nu heb ik 4 groepen en 2 aardlekschakelaars in de meterkast zitten. Het gaat om een ABB meterkast met 3 fasen. Wat gaat dit het aansluiten kosten van 2 groepen, bedrading en installatie volgens de huidige normen?

Meterkast aanpassen voor elektrisch koken

Ik wil graag een 3 fase groep aanleggen in de meterkast voor een elektrische kookplaat.

Groepenkast geheel vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. De oude kast is van 1960 en we willen alles vervangen (ook de bedrading en de stopcontacten). Ik schat 6 groepen met een aardlekschakelaar en een stopcontact in de meterkast. Ook wat extra stopcontacten in de woonkamer. De woning is 115 m2.

Aansluiting voor 380V maken

Ik wil een 380 V aansluiting in de meterkast laten maken in verband met een inductie kookplaat. Ik zorg dat de kabel vanaf de keuken in de meterkast ligt, dus het betreft alleen een klus in de meterkast.