Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit De Bilt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in De Bilt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in De Bilt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in De Bilt of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit De Bilt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: nieuwbouw pand 70 units voorzien van meterkasten en verlichting, vervangen elektra, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, extra groepen meterkast en extra stopcontacten, 2 groepen aansluiten meterkast, krachtstroom aanleggen, nieuwe groepenkast installeren, aardpen slaan, groepskast vervangen, vervangen elektra + elektrische boiler, vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen, complete vervanging alle elektraleidingen en groepenkast, elektra vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in De Bilt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in De Bilt:

Extra groep aanleggen en krachtstroom

Wij hebben een extra krachtstroom groep nodig voor een vaatwasser en een kabel van ongeveer 7-8 meter naar de krachtstroom toe.

Advies en vervangen van twee intercoms voor appartementencomplex

Wij willen graag voor 2 x 18 appartementen de intercom laten vervangen. Er zijn twee portieken aanwezig die beide voor 18 appartementen zijn. We zijn benieuwd wat de mogelijkheden zijn en willen graag diverse systemen vergelijken. Zo zijn wij benieuwd hoeveel duurder een videosysteem is en of dit voor onze bewoners opweegt tegen het toegevoegd comfort boven een audiosysteem.

Hoofdleiding verplaatsen

Ik wil de hoofdleiding 1 meter verplaatsen in verband met nieuwe meterkast.

Stopcontact in meterkast plaatsen

Ik zou graag een stopcontact in de meterkast willen i.v.m. verbruiksmanager slimme meter. (Die heeft stroom nodig).

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Ik wil de groepenkast vervangen en uitbreiden in een oud huis. Er komt ook een inductiekookplaat. Verder is alles standaard.

Klik uit klik aan systeem monteren

Ik wil het klik uit klik aan systeem in de bestaande stopcontacten laten monteren. Zodat bestaande spotjes via de app aan- en uitgeschakeld kunnen worden. Bij voorkeur wordt het binnen enkele dagen geïnstalleerd.

Storing in de tuinverlichting nakijken en repareren

Nakijken en repareren tuinverlichting

Lamp laten ophangen

Wat zijn de kosten van een lamp op te laten hangen ? Gaarne een antwoord via de mail.

Lamp aan het plafond hangen

Stel dat ik de plafondlamp tirza grijs wil laten ophangen, wat zijn hier de kosten van ? Gaarne liever per mail een antwoord.

Groepenkast uitbreiden

Voor een nieuwe keuken met inductie kookplaat zal de meterkast aangepast moeten worden. Hiervoor moeten 2 groepen worden toegevoegd worden.

Alle elektra in huis laten vernieuwen

In mijn tussenwoning uit '58 zal de elektrische installatie vervangen moeten worden. Er is nu een oude stoppenkast met 2 groepen zonder aarde aanwezig. Graag maak ik een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging voor het opmaken van de offerte, dan krijgt u ook een duidelijker beeld van wat er allemaal gedaan moet worden.

Verlichting repareren of vervangen

Het betreft 4 spotjes boven het aanrecht die blijven knipperen. De spots dienen te worden gerepareerd of vervangen.

Verplaatsen van de meterkast

Het betreft vooralsnog geen offerteaanvraag, maar een vraag t.a.v. de NEN 2768 norm. Wij zijn bezig met het kopen van een huis waarbij de meterkast buiten gesitueerd is. I.v.m. perceelsplitsing moet deze een meter verplaatst worden. Zijn wij genoodzaakt ons aan de NEN normering te houden? Moet de meterkast inpandig gesitueerd worden, of mag de kast ook buiten blijven? Dat hebben we liever. Ik ben benieuwd naar uw reactie.

Het project gaat om het aanleggen en ...

Het project gaat om het aanleggen en verplaatsen van stopcontacten en aansluitpunten voor verlichting. Dit in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken. Er moeten dus stopcontacten voor een afwasmachine, koelkast, magnetron en enkele bij het aanrecht worden geplaatst.

Wij willen een extra groep aanleggen ...

Wij willen een extra groep aanleggen voor een veranda: heaters 2 x 1500 watt + verlichting. Ook moet de bedrading doorgetrokken worden naar de nieuwe veranda.

Woning (1965) moet geaard worden. ...

Woning (1965) moet geaard worden. Betreft 2 verdiepingen. Betreft 4 ruimten en overloop/hal. Overal zitten centraaldozen. Inclusief levering van 4x contactdoos met schakelaar 4x schakelaar 5x dubbele contactdoos (alles creme kleur/ gebroken wit) Het betreft opbouw. Leidingen reeds aanwezig. Extra opmerking: Keuken en badkamer zijn reeds geaard.

Geachte mijnheer / mevrouw, In ons ...

Geachte mijnheer / mevrouw, In ons nieuwe huis (jaren 20 woning, te betrekken in juni 2005) is een elektriciteitsinstallatie van 6 groepen aanwezig. Er is in de zekeringskast echter nog geen aardlekschakelaar aanweizg. We willen deze wel hebben. We ontvangen dan ook graag een offerte voor het inbouwen van een aardlekschakelaar. Dit inbouwen zou plaats moeten vinden in juni 2005. Alvast bedankt!

Ons electranet bestaat uit 4 groepen. ...

Ons electranet bestaat uit 4 groepen. Deze wil ik laten uitbreiden met een extra groep voor de keuken. Tevens moet er een aardlekschakelaar worden aangelegd, of zelfs twee.