Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Bunnik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Bunnik heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Bunnik u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Bunnik of directe omgeving.

161 klanten uit Bunnik bevelen een bij Casius in Bunnik aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Bunnik bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: nieuwbouw pand 70 units voorzien van meterkasten en verlichting, elektra compleet vernieuwen vloerverwarming realiseren en cv vervangen, vervangen elektra, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, aardpen slaan, groepskast vervangen, vervangen elektra + elektrische boiler, vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen, complete vervanging alle elektraleidingen en groepenkast, elektra vervangen, stoppenkast vervangen, 2 extra stroomgroepen en leidingen aanleggen, groepenkast verzwaren van 1 naar 3 fase en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Bunnik staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Bunnik:

Een aardpen plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van een aardpen tbv de nieuwe groepenkast.

Deurbel met camera installeren

Ik wil een deurbel met camera kopen en die moet door iemand geïnstalleerd worden. Dat wil zeggen; bevestigen en gebruiks klaar maken.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan.

Meterkast vervangen

Vervangen meterkast / groepen en een draadje trekken naar de keuken voor een twee fase inductiekookplaat met een stekker.

Groepenkast vervangen

Groepenkast vervangen. Er zitten nu 11 groepen en krachtstroom. Ik dacht aan een nieuwe groepenkast met 12 groepen en krachtstroom.

Lamp in de badkamer monteren

Dit is een aanvulling op de vorige offerte. Inmiddels heb ik de benodigde artikelen in huis. Mogelijk hoort er nog de montage van een lamp bij. Het gaat dus om de badkamer. Zou u deze gegevens willen combineren? Telefonisch ben ik helaas slecht bereikbaar. Men kan contact opnemen via WhatsApp voor het maken van een afspraak om langs te komen.

Digitale schotel installeren

Ik ben op zoek naar een elektriciën die voor mij op de camping een schotel kan plaatsen aan een paal. Vandaar moet er een kabel worden aangesloten op de TV. De paal, schotel, TV en kabels zijn aanwezig. Overige aansluitmaterialen niet. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

CAT6 kabel door laten trekken

Ik wil graag een CAT6 kabel laten doortrekken van de meterkast in de hal via de kruipruimte naar de woonkamer. Vanuit de meterkast gaan al diverse kabels via de kruipruimte naar de woonkamer, maar deze past er niet bij. Werkzaamheden: gat boren door stenen, kabels doortrekken via kruipruimte en een gat boren in de woonkamer in een inbouwkast. Offerte graag specificeren: arbeid / materiaal.

Internet kabel door laten trekken

Ik wil graag een internetkabel naar mijn pc zodat het internet sneller is. De internetkabel gaat via de kruipruimte naar mijn pc. Er is alleen een probleem. Je komt eigenlijk de kruipruimte niet in. Je moet een slangenmens zijn, of in ieder geval ervaring hebben om in een krappe kruipruimte te komen. Mijn vraag is of dit een probleem is en hoeveel dit ongeveer gaat kosten. Het gaat om een kabel van 10 meter.

Binnenbekabeling trekken

OP dit moment heb ik TV via KPN, middels kastjes in stopcontact. Dat werkt niet goed, stoort veel. Ik wil kabels vanaf de meterkast door het hele huis trekken, als het kan onder de vloer door naar de woonkamer (CA 15 meter vanaf meterkast) en dan ook nog naar beide verdiepingen. Kan van KPN (glasvezel, ethernet kabels), maar Ziggo zou ook kunnen (coax).

Elektra aanleggen in het tuinhuisje

Graag offerte voor het aanleggen van elektra in een tuinhuisje. Het betreft enkele stopcontacten aanleggen binnen en buiten het tuinhuisje. Zo ook het aanbrengen van lichtschakelaars en een aansluiting voor licht. De grondkabel ligt er al.

Defecte groep laten vervangen

Een groep weigert dienst

Lichtschakelaars repareren / vervangen

3 lichtschakelaars werken niet meer. Graag vakman voor reparatie.

Trekschakelaar Wasmachine

Bij de bezorging van mijn nieuwe wasmachine bleek dat de trekschakelaar niet juist was gemonteerd en de bezorgers hebben daarom de nieuwe wasmachine niet aangesloten op de trekschakelaar. Graag dus juiste montering van de trekschakelaar en het aansluiten van de wasmachine daarop.

Kortsluiting, elektriciteit valt steeds uit

Elektriciteit valt regelmatig uit in een deel van het huis. Bij een licht aan doen knalt hij eruit, maar bij ander licht ook. Graag spoed.

Aanleggen extra stopcontacten; inbouwen ...

Aanleggen extra stopcontacten; inbouwen spots; monteren schakelaars/dimmers; 1 zekering werkt niet, deze werkzaam maken

Bestaande zekeringskast vervangen door ...

Bestaande zekeringskast vervangen door zekeringskast met aardlekschakelaar (nu 4 groepen waarvan één 3 fase). 3 fase stopcontact omzetten in "gewoon" stopcontact voor oven.