Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor trekschakelaar vervangen:

Trekschakelaar vervangen

Het touwtje van de trekschakelaar bij mijn wasmachine moet worden vervangen. Het was een nogal verouderde trekschakelaar dus moet echt een nieuwe.
Onze klant uit Breukelen (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trekschakelaar vervangen uit heel Nederland:

Wasmachine aansluiten op trekschakelaar

nieuwe wasmachine aansluiten op trekschakelaar. De stekkersnoer van de nieuwe wasmachine is niet lang genoeg om die in de trekschakelaar te doen, dus moet (volgens mij) ook het snoer vervangen worden zodat hij vanaf de wasmachine rechtstreeks de trekschakelaar in gaat.

Trekschakelaar repareren of vervangen

Ik ben deze week verhuisd samen met mijn vriendin naar een appartement in Amsterdam. Echter, zijn we bij de levering van de wasmachine erachter gekomen dat de trekschakelaar in de badkamer niet functioneert. Of dit is omdat er geen stroom op staat of omdat de schakelaar kapot is weet ik niet. Misschien moet hij vervangen worden maar misschien is het iets anders. Nu zitten we hier met een wasmachine maar zonder stroom. Dus vroegen we ons af of je hier naar zou kunnen kijken. Wat zijn jou werkuren? Wij werken beiden tot 17u door de week dus als het mogelijk zou zijn om zo snel mogelijk een afspraak te maken zou dat geweldig zijn.

Trekschakelaar voor de wasmachine vervangen

Oude trekschakelaar wasmachine vervangen. Nieuwe trekschakelaar zelf meenemen en aan sluiten.

Trekschakelaar voor de wasmachine vervangen

Ik wil de trekschakelaar van mijn wasmachine laten vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Enkele trekschakelaar vervangen door dubbele

Ik heb thuis een enkele trekschakelaar. deze wil ik laten vervangen door een dubbele zodat de droger ook aangesloten kan worden. Daarnaast wil ik dat de wasmachine en de droger hier op worden aangesloten, hiervoor moeten mogelijk de kabels van de wasmachine en de droger vervangen worden om de afstand te overbruggen. ik ontvang graag offertes incl materiaal kosten. bijgevoegd een foto van de situatie.

Wegwerken kabels in muren, trekschakelaar vervangen en verhangen lampen

Ik ben net verhuisd en zou graag een aantal klussen van elektra uitlaten voeren. Het gaat om: 1) Het verhangen een ophangen van lampen. Gaat om ongeveer 4 a 6 stuks; 2) Enkele trekschakelaar voor de wasmachine + de droger vervangen door dubbele stopcontact (dus ook zorgen voor genoeg stroom). Als dit niet mogelijk is, laat ik graag naar een andere optie kijken. 3) Netwerkkabels wegwerken in muren, als dit niet mogelijk is via de plinten. Deze kabels lopen van de router in de meterkast naar 1 slaapkamer + zolder (via vlizotrap).

Vervangen trekschakelaar in de slaapkamer

HET KOORTJE IS AFGEBROKEN, BEN 82 EN NIET IN STAAT OM HET ZELF TE DOEN

Snoer wasmachine verlengen richting trekschakelaar

Snoer wasmachine vervangen richting trekschakelaar

Snoer Bosch wasmachine verlengen/vervangen

De snoer van de wasmachine is te kort. Het snoer graag vanuit de wasmachine vervangen (1 stuk langer snoer) en aansluiten op de trekschakelaar. De Bosch wasmachine staat in de badkamer.

Trekschakelaar vervangen door een stopcontact

Ik heb in mijn badkamer een trekschakelaar. Maar het moet een stopcontact worden voor mijn nieuwe wasmachine.

Partners

Partners van Casius