Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Breukelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Breukelen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Breukelen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Breukelen of directe omgeving.

161 klanten uit Breukelen bevelen een bij Casius in Breukelen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Breukelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: nieuwbouw pand 70 units voorzien van meterkasten en verlichting, elektra compleet vernieuwen vloerverwarming realiseren en cv vervangen, vervangen elektra, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, krachtstroom aanleggen, nieuwe groepenkast installeren, aardpen slaan, groepskast vervangen, vervangen elektra + elektrische boiler, vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen, complete vervanging alle elektraleidingen en groepenkast, elektra vervangen, stoppenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Breukelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Breukelen:

Aanleggen krachtstroom

Ik wil krachtstroom in mijn vakantiewoning. Er kan dan een doorstroomapparaat worden aangelegd voor de douche, wat milieuvriendelijker is. Huisje is met bootje (10/15 minuten varen) te bereiken. Dat is wel van belang voor het maken van de offerte. Overigens wel leuk om te doen natuurlijk!

Compleet vervangen van elektra in oude woning en aansluiten van aardlekschakelaar

Electra in de gehele woning vervangen, uitbreiden met extra groepen en aansluiten van aardlekschakelaar. Gaat om een woning die gebouwd is in 1912. De meterkast is wel up to date, maar behoeft extra groepen. Huis staat momenteel te koop, ik ben geïnteresseerd om deze te kopen. Hoop vooraf een goed kostenplaatje te kunnen maken.

Trekschakelaar vervangen

Het touwtje van de trekschakelaar bij mijn wasmachine moet worden vervangen. Het was een nogal verouderde trekschakelaar dus moet echt een nieuwe.

Aanleggen stopcontact in meterkast

Ivm de overgang naar glasvezel, waarvoor al voorbereidingen zijn getroffen in de meterkast, heb ik daar een contactpunt nodig voor een dubbel stopcontact

Aardingspen slaan

In een garagebox wordt 3 x 25 amp elektra aangelegd. Daar is aarding nodig. Aardpen kan door gat in de vloer van garage geslagen worden. Mogelijk tegelijkertijd ook een aardingspen slaan in de eigen woning om de hoek. Eventueel via kruipluik.

Extra groep met krachtstroom in de meterkast

Ik wil een elektrische geiser op krachtstroom gaan gebruiken en daarna wellicht op stroom gaan koken. Hiertoe heb ik krachtstroom nodig.

Perilex aansluiting laten maken

Wij willen de bestaande gaskookplaat vervangen door een inductiemodel met een aansluitwaarde van 7,4kW. Hiervoor hebben wij een Perilex-stopcontact nodig in de keukenkast. Er komt nu al een leiding uit de muur voor de gaskookplaat. Of de draden direct naar de meterkast lopen en dus makkelijk vervangen kunnen worden weet ik helaas niet. In het ergste geval zou er door de vloer (isolatie, beton) geboord moeten worden om via de kruipruimte de meterkast te bereiken. In de meterkast zal er een nieuwe, passende groep aangemaakt moeten worden begrijp ik. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 3 meter.

Laadpunt voor elektrische auto aanleggen

Het gaat om een laadpaal voor een eigen oprit. Waarschijnlijk moet er een extra groep in de meterkast geplaatst worden.

Groepenkast verplaatsen

Graag wil ik een offerte voor het verplaatsen van de groepenkast in de meterkast. Nu staat deze in het midden van de kast en wil de ze naar de zijkant laten verplaatsen.

Lichtpunt in het plafond verplaatsen

Ik wil 1 lichtpunt in het plafond verplaatsen. Betreft woning uit 1987. Betonnen plafond. Afstand is pakweg 4 meter. Plafond wordt sowieso opnieuw gestuukt.

Aardpen laten slaan

Ik wil een aardpen geslagen hebben, zou je dat voor woensdag geregeld kunnen hebben?

Schotel verplaatsen en opnieuw uitrichten

. ik heb een schotel op een paal in de tuin en wil deze aan het huis gaan hangen. Hoeveel kost opnieuw uitrichten

Aardpen laten slaan en aansluiten

Aardpen laten slaan en aansluiten. Het gaat om een nieuwe aansluiting in een garage. De groepenkast hangt er al, alleen de veiligheidsaarde is niet aanwezig

Groepenkast compleet vervangen en uitbreiden

Ik heb een oude stoppenkast en deze wil ik graag laten vervangen voor een groepenkast, hier zullen ook extra groepen geplaatst moeten worden. Hoeveel dit er zijn weet ik zelf niet dus graag gepast advies. Tevens wil ik de meterkast wegwerken d.m.v. een ombouw met een deur.

Meterkast vervangen

Het vervangen van de huidige meterkast door een nieuwe. Graag informatie en advies over wat er nodig is en wat voor oplossingen en mogelijkheden er zijn. Ik weet niet hoeveel groepen ik heb en weet eigenlijk helemaal niks op het gebied van elektriciteit.

Diverse lampen binnen en in de tuin herstellen/vervangen

Twee lampen moeten "vastgemaakt" of vernieuwd worden; deze zitten met "ijzerdraad" in het plafond zodat ik het zelf niet aandurf (1 in badkamer, 1 in toilet). Er is lekkage geweest, er liep water uit de badkamer in de lamp. Hij hangt nu los. Plafond is zacht geworden, waarschijnlijk moet dit opgelost. En dan eventueel een simpele plafonnière erin. Tevens zouden de buitenlampen vervangen moeten worden zowel voor als achter. De aansluiting is aanwezig maar de lampen zijn waardeloos (aangebracht door de vorige bewoners van mijn huis). Ze vallen steeds uit elkaar, dus we moeten betere kwaliteit hebben en een lichtsensor.

eenvoudige winkel inrichting. 6 x wcd ...

eenvoudige winkel inrichting. 6 x wcd voor verlichtingarmaturen op plafond. 6 x wcd voor apparatuur. oppervlakte 70m2

ik wil de zekeringkast verplaatsen over ...

ik wil de zekeringkast verplaatsen over een afstand van 50 cm. De zekeringkast zit in de trapkast aan de zijwand(grenzend aan de keukenmuur). Ik wil hem verplaatst hebben binnen de trapkast naar de achterwand (grenzend aan de tussenmuur met de buren). Er is tijdens een vorige verbouwing rekening gehouden met deze verplaatsing. De bedrading is van voldoende lengte. En er is een houten plaat geplaatst voor montage van de zekeringkast.