Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Bilthoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Bilthoven heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Bilthoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Bilthoven of directe omgeving.

485 klanten uit Bilthoven bevelen een bij Casius in Bilthoven aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Bilthoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie, vervangen van elektra jaren-30 woning, veiligheidsaarding onafhankelijk van waterleiding maken, vervangen en uitbreiden groepenkast, vervangen elektra in huis, verplaatsen en aanbrengen elektra, elektra leidingen infrezen & stopcontacten verplaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Bilthoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Bilthoven:

Oude groepenkast vervangen

Ik zoek een elektricien die mijn oude groepenkast kan vervangen en uitbreiden in mijn bestaande meterkast. Dit moet in verband met zonnepanelen die in de toekomst geplaatst gaan worden.

Stopcontact in badkamer realiseren

Ik heb in mijn badkamer geen stopcontact. Wat kost het om een stopcontact te laten maken in mijn badkamer?

Leveren en monteren van een nieuwe groepenkast

Ik ben opzoek naar een elektricien die op korte termijn onze meterkast kan vervangen, de nieuwe kast moet aan de volgende specificaties voldoen: 9 Groepen, 3 aardlek, 4 polige hoofdschakelaar. 1 kracht kookgroep dus 3 fasen. Het zou fijn zijn als dit voor 28 november gerealiseerd zou kunnen worden, ik ontvang graag uw prijsopgave

Meterkast verplaatsen

De meterkast dient 3 meter verplaatst te worden. De woning is uit 1990 en beschikt over een goede kruipruimte.

Verplaatsen van contactdozen

2 contactdozen ca 10 cm verplaatsen,

Buitenlampen vervangen

Ik wil vier lampen buitenlampen vervangen. Oude lampen van de muur halen en vier nieuwe lampen plaatsen. Er hoeft niets aan elektra aangepast te worden. Ik ga zelf lampen aanschaffen.

Stopcontacten in beton frezen

Er dienen 5 stopcontacten verlaagd te worden. Het zal gaan om ongeveer 90 cm en de wandcontactdozen dienen te worden ingebouwd.

Extra groep bijplaatsen

Wat kost het bijplaatsen van een extra groep in een meterkast voor een zonne-energie systeem?

Glasvezel doortrekken naar de woon- en slaapkamers

Wij willen de optimale internetsnelheid benutten en willen daarvoor vanaf de meterkast de glasvezelkabel doortrekken naar de woonkamer en twee slaapkamers. Of er loze leidingen benut kunnen worden, durf ik niet te zeggen.

Elektra en groepenkast aanleggen in een flat

Het betreft het vervangen van een oude stoppenkast door een nieuwe groepenkast. Daarnaast dient er nieuwe elektra aangelegd te worden voor een nieuwe keuken, inductiekkokplaat, vries-koel kast, vaatwasser, oven, afzuigkap. Ook de elektra voor de badkamer moet worden aangelegd, boiler, was-droog combi.

Kabels trekken

Graag wil ik vanuit de keuken een kabel getrokken hebben ten behoeve van de vaatwasser. De voorbereiding is al aanwezig, contactdoos niet en de afstand naar de meterkast is 3 meter hemelsbreed. Verder heb ik nu een schakelaar in de badkamer voor of wasmachine of droger. Graag zou ik deze gelijktijdig gebruiken. Dit betekend een aanpassing van de schakelaar, extra kabel en extra groep. De woning is uit 1999.

Rail met lampen in een winkel ophangen

In de winkel moet een rails van 4 meter lang aan het plafond bevestigd worden voor 3 verschuifbare grote lampen. Het plafond is op ongeveer 3.5 meter hoogte. Daarnaast nog een stuk of 4 spots aan het plafond op een andere plaats in de winkel. De elektricien die het zou doen heeft toch geen tijd gevonden en zodoende vragen wij via deze weg op zeer korte termijn een kundige elektricien om deze klus op te pakken.

Groep bijplaatsen in meterkast

Mijn meterkast heeft 10 groepen waarvan er 4 beveiligd zijn met een aardlekschakelaar. Er moet nu 1 groep bijgeplaatst worden in verband met een extra elektrische boiler, 2 KW. De bedrading vanuit de meterkast naar die boiler is al aanwezig. Er is een foto beschikbaar.

Groepenkast vervangen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het vervangen van de meterkast. De huidige meterkast bestaat uit 7 groepen en ik wil graag een nieuwe meterkast bestaand uit 9 groepen. Het gaat om het demonteren van de oude kast en het monteren van de nieuwe.

Plaatsen deurcamera met bel

Ik wil onze huidige deur-camera met bel vervangen. De bekabeling is aanwezig. We hebben een appartement met een trap. We hebben de materialen nog niet aangeschaft.

Aardpen laten slaan

Het betreft een jaren '30 woning. Er is een nieuwe meterkast met aarde, echter merk ik op dat de aardleiding aangesloten is op de hoofdwaterleiding terwijl deze buiten het huis van plastic is. Ik zou dus een aardpen willen laten slaan en een aarddraad juist aan willen sluiten.

3-aderige grondkabel (220 Volt) installeren

Er dient een 3-aderige grondkabel, 220 volt, geïnstalleerd te worden en afgemonteerd op een aparte groep in de meterkast. Mogelijk is er geen aparte groep meer aanwezig en dan zal er een groep met een aardlekschakelaar aangebracht moeten worden. Hiervoor is ruimte. De afstand tussen de zonnepanelen en de meterkast is ongeveer 13 meter. De zonnepanelen, totaal 6 panelen a 250 kW, zijn gemonteerd en op garagedak en in goedwerkende staat. Grondkabel: 1 x plus, 1 x min 1 x aarde. Deze kabel is nodig in verband met de installatie van Toon, thermostaat van Eneco.

Stopcontact verplaatsen

Prijsopgave stopcontact (opbouw) ongeveer 40 cm verplaatsen.

Alle elektra in huis vernieuwen

Wij zijn bezig met het aankopen van een woning. Er dient een nieuwe stoppenkast met 10 stoppen geplaatst te worden inclusief aardlek. Tevens dient de elektra vervangen te worden. Het is een oude woning met een woning inhoud van ongeveer 115 m2.

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Ik heb nu 2x driefase stoppen en 7 groepen. Ik wil 12 groepen met aardlek. Slimme meter aanwezig. Stopcontacten in meterkast aanwezig.

Groepenkast leveren en installeren

Graag zou ik offerte ontvangen voor de aanleg en levering van een 3 fase groepenkast met 1 hoofdschakelaar, 3 aardlekschakelaars, 1 dubbele kookgroep en 1 extra stopcontact in de meterkast.

Stroom verleggen in tuinhuisje

Stroom verleggen in tuinhuisje. Ivm een terrasverhoging in de tuin moet het tuinhuisje omhoog verplaatst worden inclusief electra aansluitingen voor de waterpomp, vijverpomp, verlichting en zekeringkast, welke zich in het tuinhuisje bevinden. Gaarne een vrijblijvende offerte.

Stopcontact in meterkast plaatsen

Voor aansluiting glasvezelmodem heb ik een stopcontact nodig in de meterkast.

Buitenstopcontact op achtergevel plaatsen

Aanleg dubbel-buiten stopcontact aan de achtergevel van huis. Dit is voor het aansluiten van een pomp in vijvertje en tuin verlichting. Kabel gaat vanaf de meterkast bij de voordeur, door kruipruimte naar en door de achtergevel. Lengte van voor naar achteren 10 meter in kruipruimte. Kruipruimte is droog en goed begaanbaar. Prijs indicatie graag per email.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Ik wil graag de groepenkast laten vervangen en tegelijk laten uitbreiden van 4 naar 6 groepen.