Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Bilthoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Bilthoven heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Bilthoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Bilthoven of directe omgeving.

531 klanten uit Bilthoven bevelen een bij Casius in Bilthoven aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Bilthoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Bilthoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Bilthoven:

Vervangen groepenkast en elektra keuken

Wij zoeken iemand die een nieuwe groepenkast kan plaatsen en de groepen voor de keuken kan aanleggen. De nieuwe Hager groepenkast hebben we al aangeschaft dus die kan direct geïnstalleerd worden. We horen graag van u!

Vervangen van alle elektra van jaren 30 woning

Electra van de hele woning vervangen / renoveren inclusief meterkast / plaatsen extra groepen (+plaatsen / plannen voor alarm).De vakman is welkom om de situatie te komen bekijken.

Groepenkast vervangen

Heb goed werkende stoppenkast uit het jaar nul. Werd daar op geattendeerd bij Stedin aanleg van slimme meter. Wil de zaak moderniseren. Complicerende factor: kastbreedte 36 (dus Schneider, Eaton, oid. )

Vervangen elektra

Ik wil graag in elke kamer extra stopcontacten laten plaatsen en meer lichtpunten in het plafond waar ze nu op de muur zitten (5 wandlampen).

Offerte thuisnetwerk aanleggen

Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen voor het aanleggen van een thuisnetwerk. Kabels trekken van meterkast naar Woonkamer 3 kamers 1e verdieping 2 of 3 kamers 2e verdieping En advies over apparatuur (mn Wifi AP, maar liever compleet plaatje, geen domotica). Wij hebben nu Experibox V10 en een KPN Draadloze verbindingsset V3 (triple pack) voor de TV. In 2016 is brand in de meterkast geweest dus de tvdraad was deels gesmolten en de monteur had geen zin om nieuwe draad te trekken, vandaar de V3. Hoop dat u iets met deze info kan. Oh ja, huis is van circa 1989, dus betonnen vloeren.

Stoppenkast vervangen

Ik heb nog een oude stoppenkast welke ik graag wil vervangen met een nieuwe. Ook zou ik een groep extra willen ivm electrisch koken.

Installatie van 6 Steinel buitenlampen

Ik wil mijn 6 huidige buitenlampen laten vervangen door ledlampen van Steinel met sensor. Afvoeren kunnen wij zelf.

Vervanging stoppenkast

Vervangen naar stoppenkast met 9 groepen, inclusief transformator voor zonnepanelen. Eventueel drie fase afhankelijk van meerprijs. 2 fase nodig voor inductie kookplaat. Er zou een perilex aansluiting moeten komen. De oude stoppenkast graag direct afvoeren. Wat zou de termijn zijn waarop dit gedaan kan worden?

Oude groepenkast vervangen

Ik zoek een elektricien die mijn oude groepenkast kan vervangen en uitbreiden in mijn bestaande meterkast. Dit moet in verband met zonnepanelen die in de toekomst geplaatst gaan worden.

Stopcontact in badkamer realiseren

Ik heb in mijn badkamer geen stopcontact. Wat kost het om een stopcontact te laten maken in mijn badkamer?

Leveren en monteren van een nieuwe groepenkast

Ik ben opzoek naar een elektricien die op korte termijn onze meterkast kan vervangen, de nieuwe kast moet aan de volgende specificaties voldoen: 9 Groepen, 3 aardlek, 4 polige hoofdschakelaar. 1 kracht kookgroep dus 3 fasen. Het zou fijn zijn als dit voor 28 november gerealiseerd zou kunnen worden, ik ontvang graag uw prijsopgave

Meterkast verplaatsen

De meterkast dient 3 meter verplaatst te worden. De woning is uit 1990 en beschikt over een goede kruipruimte.

Verplaatsen van contactdozen

2 contactdozen ca 10 cm verplaatsen,

Buitenlampen vervangen

Ik wil vier lampen buitenlampen vervangen. Oude lampen van de muur halen en vier nieuwe lampen plaatsen. Er hoeft niets aan elektra aangepast te worden. Ik ga zelf lampen aanschaffen.

Stopcontacten in beton frezen

Er dienen 5 stopcontacten verlaagd te worden. Het zal gaan om ongeveer 90 cm en de wandcontactdozen dienen te worden ingebouwd.

Extra groep bijplaatsen

Wat kost het bijplaatsen van een extra groep in een meterkast voor een zonne-energie systeem?

Glasvezel doortrekken naar de woon- en slaapkamers

Wij willen de optimale internetsnelheid benutten en willen daarvoor vanaf de meterkast de glasvezelkabel doortrekken naar de woonkamer en twee slaapkamers. Of er loze leidingen benut kunnen worden, durf ik niet te zeggen.

Elektra en groepenkast aanleggen in een flat

Het betreft het vervangen van een oude stoppenkast door een nieuwe groepenkast. Daarnaast dient er nieuwe elektra aangelegd te worden voor een nieuwe keuken, inductiekkokplaat, vries-koel kast, vaatwasser, oven, afzuigkap. Ook de elektra voor de badkamer moet worden aangelegd, boiler, was-droog combi.

Kabels trekken

Graag wil ik vanuit de keuken een kabel getrokken hebben ten behoeve van de vaatwasser. De voorbereiding is al aanwezig, contactdoos niet en de afstand naar de meterkast is 3 meter hemelsbreed. Verder heb ik nu een schakelaar in de badkamer voor of wasmachine of droger. Graag zou ik deze gelijktijdig gebruiken. Dit betekend een aanpassing van de schakelaar, extra kabel en extra groep. De woning is uit 1999.

Rail met lampen in een winkel ophangen

In de winkel moet een rails van 4 meter lang aan het plafond bevestigd worden voor 3 verschuifbare grote lampen. Het plafond is op ongeveer 3.5 meter hoogte. Daarnaast nog een stuk of 4 spots aan het plafond op een andere plaats in de winkel. De elektricien die het zou doen heeft toch geen tijd gevonden en zodoende vragen wij via deze weg op zeer korte termijn een kundige elektricien om deze klus op te pakken.

Groep bijplaatsen in meterkast

Mijn meterkast heeft 10 groepen waarvan er 4 beveiligd zijn met een aardlekschakelaar. Er moet nu 1 groep bijgeplaatst worden in verband met een extra elektrische boiler, 2 KW. De bedrading vanuit de meterkast naar die boiler is al aanwezig. Er is een foto beschikbaar.

Groepenkast vervangen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het vervangen van de meterkast. De huidige meterkast bestaat uit 7 groepen en ik wil graag een nieuwe meterkast bestaand uit 9 groepen. Het gaat om het demonteren van de oude kast en het monteren van de nieuwe.

Plaatsen deurcamera met bel

Ik wil onze huidige deur-camera met bel vervangen. De bekabeling is aanwezig. We hebben een appartement met een trap. We hebben de materialen nog niet aangeschaft.

Aardpen laten slaan

Het betreft een jaren '30 woning. Er is een nieuwe meterkast met aarde, echter merk ik op dat de aardleiding aangesloten is op de hoofdwaterleiding terwijl deze buiten het huis van plastic is. Ik zou dus een aardpen willen laten slaan en een aarddraad juist aan willen sluiten.

3-aderige grondkabel (220 Volt) installeren

Er dient een 3-aderige grondkabel, 220 volt, geïnstalleerd te worden en afgemonteerd op een aparte groep in de meterkast. Mogelijk is er geen aparte groep meer aanwezig en dan zal er een groep met een aardlekschakelaar aangebracht moeten worden. Hiervoor is ruimte. De afstand tussen de zonnepanelen en de meterkast is ongeveer 13 meter. De zonnepanelen, totaal 6 panelen a 250 kW, zijn gemonteerd en op garagedak en in goedwerkende staat. Grondkabel: 1 x plus, 1 x min 1 x aarde. Deze kabel is nodig in verband met de installatie van Toon, thermostaat van Eneco.