Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groep aanleggen:

Extra groep aanleggen

Ik zoek een elektricien die een extra groep kan aanleggen ivm met koken op inductie. Nu maken wij nog gebruik van gas. Er moet waarschijnlijk een kabel getrokken worden naar de keuken.
Onze klant uit Baarn (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groep aanleggen uit heel Nederland:

Stroom aanleggen voor inductie kookplaat

Ik zoek een elektricien die vanuit mijn meterkast een kabel kan trekken naar de plek waar over twee weken een inductiekookplaat komt. De meterkast zit vrijwel direct naast de kruiken. Het gaat om een extra groep plaatsen en kabel trekken (volgens mij).

Keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken

Eind juni wordt onze nieuwe keuken geleverd (evt uitloop mogelijk). We willen graag de ruimte gereed maken zodat de nieuwe keuken kan worden geplaatst. Dit houdt in: demonteren en afvoeren huidige keuken (3.8 m), verplaatsen leidingen en stopcontact en aanleggen extra groep. Een overzicht van waar de aansluitpunten moeten komen is al aanwezig.

Extra kabel aanleggen tbv jaccuzi in de tuin

Goede middag wij willen graag een extra vrije kabel aan laten leggen in de tuin tbv een te plaatsen jacuzzi. Wij hebben nog een vrije groep in de stoppenkast . De jacuzzi die we willen gaan kopen trekt max 3500 en aangeraden wordt een aansluiting van 2 maal 220. De kabel kan ik zelf wel in de grond ingraven naar de locatie. Hij moet alleen aan gesloten worden in de stoppen kast . Zoals u kunt zien op de foto is 11 nog vrij . Is dit mogelijk en wat gaan de kosten worden

Elektra buiten aanleggen en groep bijplaatsen

Elektra buiten aanleggen. Vanuit meterkast door kruipruimte naar achtergevel (8-10 meter). Daarnaast nieuwe groep aanleggen + hoofdschakelaar. Wasmachine/ droger zitten nu niet op aardlek, dus die moeten er ook op. Ik ontvang graag een kostenopgaaf.

Aanleggen van een driefasen stopcontact

Het gaskookstel heeft een eigen groep voor de gasontsteking en gasafsluitklep. Daar moet een inductie kookplaat komen die een driefasen aansluiting nodig heeft. Het huis heeft in de meterkast drie aansluitingen die ieder met 25A gezekerd zijn, dus driefasen stroom komt binnen.

Nieuw stopcontact ten behoeve van spa-bad buiten aanleggen

Voor de installatie van een spa-bad is een stopcontact (stekker blauw CEE 220 V, 16 ampere), nodig op een aparte groep die aan de buitenkant van ons huis geplaatst moet worden. Meterkast heeft voldoende capaciteit. Kruipruimte aanwezig.

Inbouwen stopcontacten, aanleggen spotjes op twee kamers. Aanleggen extra groep voor droger

In twee slaapkamers spotjes met dimmer aanleggen. Twee stopcontacten inbouwen. Voor de droger op zolder een groep maken en bedrading trekken.

Extra groep aanleggen

Graag willen wij weten wat het totaalkost om extra groepen aan te leggen voor een betere verdeling, alles lijkt nu op 1 groep te staan

Extra groep aanleggen

Geaag willen we info en de kostprijs voor een extra groep in de meterkast. Momenteel zijn er 2 groepen voor het huis maar staat er een keramisch fornuis met een vermogen van 12200 w en dus komen we stroom tekort. Ik hoor het graag!

1 nieuwe groep aanleggen

Huis is 20 jaar oud. Nieuwe groep aanleggen voor de keuken. Er is een loze leiding aanwezig met trekdraad naar de meterkast.

Partners

Partners van Casius