Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor utp connector aansluiten:

Utp connector aansluiten

Ik heb een UTP kabel door het huis getrokken, waarbij ik aan 1 kant de UTP connector heb moeten afknippen om door het plafond te komen. Het aansluiten van een nieuwe connector lukt mij echter niet.
Onze klant uit Baarn (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor utp connector aansluiten uit heel Nederland:

Netwerkkabel(s) door laten trekken

Wij (mijn buurman en ik) zijn op zoek naar iemand die 2x een UTP kabel kan leveren en trekken. Deze moet vanuit de centrale hal op de begane grond naar ons appartement op de 2de verdieping. We hebben dus 2x een UTP kabel (CAT5e) getrokken en afgemonteerd met een connector nodig. Lengt is 15-20 meter per kabel. Er ligt een leiding met enkel de telefoonkabel erin, deze kabel mag eruit en vervangen worden.

UTP kabels trekken en aansluiten

Ik wil graag 2 UTP kabels laten trekken van de meterkast naar de TV in de woonkamer. Deze mogen in de buis waar nu de COAX kabel in zit (COAX mag eruit). De kabels moeten ook aangesloten worden op 2 wandkastjes, cat6a (die heb ik al in huis). Verder moet er in de meterkast een connector aan elke kabel gemaakt worden. Ik heb nog geen kabel in huis. Graag ontvang ik een offerte voor dit werk en materiaal (lengte van de kabel is 20-25 meter elk).

UTP connector aanbrengen

Het lukt mij niet om twee UTP connectoren goed aan te brengen. De netwerkkabel ligt er al. Het is een kleine klus waar ik graag even een vakman voor inschakel.

Het trekken van Netwerk en Coaxkabels

Ik ben opzoek naar iemand die voor mij diverse kabels kan trekken, het gaat om de volgende aansluitingen: 1. Internet + Telefoon aansluiting In bestaande binnenmuurleiding oude kabels vervangen door een stugge CAT6 netwerkkabel en een telefoonkabel. Lengte buis ongeveer 12 meter. - Nieuwe kabels afmonteren op CAT6 inbouwdoos met 2x RJ45 aansluiting; - In de meterkast RJ11 en RJ45 connector aanzetten. 2. R/TV + Internet aansluiting Via kruipruimte moet er een nieuwe leiding aangelegd worden. - In de meterkast een 20 mm gat boren (geen beton); - In de buitengevel twee 20 mm gaten boren; - PVC Elektra buis ¾ inch leggen in de kruipruimte vanuit de meterkast naar de buitenmuur en weer naar binnen toe (woonkamer). Buis moet hier en daar vastgezet worden op plafond zodat de leiding niet op het zand of water ligt; - Door de nieuwe leiding KOKA 9TS coax en UTP CAT6 netwerkkabel doortrekken; - In de meterkast coaxconnector en RJ45 connector aanzetten; - In de woonkamer monteren en aansluiten opbouwdoos voor R/TV en een opbouwdoos met 2x RJ45. Meeste materialen zijn aanwezig, behalve PVC Elektra buis 3/4 (19mm) grijs, lengte ongeveer 15 meter + bochten, sokken en zadelklemmen.

UTP-connector aanbrengen

Ik heb een televisie die ook een lan connectie heeft. Ik heb de kabel al gelegd, Heb hulp om twee UTP connectors aan de kabel te bevestigen en te testen. Wil het graag nog deze week gedaan hebben.

UTP- door CAT6-kabel vervangen

Ik wil graag 2 telefoonkabels (in leiding) laten verwijderen en vervangen door cat6 kabels. Beide kabels zijn rond de 20 meter in lengte. Daarna graag de cat6 kabels in de meterkast afmonteren met een rj-45 connector. De cat6 kabel wil ik in de woonkamer en slaapkamer afmonteren in wandcontactdoos. Graag ontvang ik een offerte.

UTP CAT6 netwerkkabels trekken

- 2 telefoonkabels (in leiding) verwijderen en vervangen door cat6 kabel. - beide kabels rond de 10 meter lengte. - cat6 kabels in meterkast afmonteren met rj-45 connector. - cat6 kabel in woonkamer en slaapkamer afmonteren in wandcontactdoos.

UTP netwerk in appartement

Ik wil in ons appartement UTP netwerk kabel (CAT5e of 6) laten leggen vanaf de meterkast naar kamers. RJ45 connectors in meterkast, inbouw wandcontactdozen in kamers * Woonkamer: één outlet die ipv huidige telefoon komt met 2x RJ45 connector (of 1x RJ45 en 1x telfoon RJ11, want telefoon moet blijven werken maar ik kan ook RJ11-RJ45 conversie stekkers gebruiken dus heb voorkeur voor 2xRJ45). Op eerste gezicht lijkt er een buis met telefoon kabel te liggen dus kan daar doorheen * Studeer kamer: ook 1x outlet met 1 of 2 aansluitingen afhankelijk of kabelbuizen dat aan kunnen. Het moet waarschijnlijk naast bestaande elektra kabel door buisgetrokken worden * Optioneel (afhankelijk van meerkosten) wil ik ook naar slaapkamer en tweede plek in studeerkamer een telefoon aansluiting.

Reparatie UTP inbouwdoos

Reparatie van UTP inbouwdoos. De connector is beschadigd. Tevens aantal UTP leidingen controleren.