Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Baarn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Baarn heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Baarn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Baarn of directe omgeving.

357 klanten uit Baarn bevelen een bij Casius in Baarn aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Baarn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, volledige elektra vernieuwen inclusief meterkast, electra bij verbouwing, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Baarn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Baarn:

Volledige elektra vernieuwen inclusief meterkast

Half juli betrek ik een woning in Baarn. Voor deze woning dient de volledige elektra opnieuw aangebracht te worden inclusief de meterkast. De woning heeft 2 verdiepingen en een kelder. Daarnaast heb ik graag in de voortuin en in de achtertuin stroompunten.

400 volt aansluiting voor horeca apparatuur

400 volt aansluiting nodig voor horeca apparatuur (Pizza oven). Zo snel mogelijk.

Extra groep aanleggen

Ik zoek een elektricien die een extra groep kan aanleggen ivm met koken op inductie. Nu maken wij nog gebruik van gas. Er moet waarschijnlijk een kabel getrokken worden naar de keuken.

Perilex schakelaar tbv inductieplaat maken en leiding trekken

Tbv inductieplaat, perilex aanleggen. Er is een loze leiding naar de meterkast vanuit de keuken.

Complete elektra vervangen in woning

Ik zoek een elektricien die alle elektra in een complete woning kan vervangen. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning. Uitgaande van compleet nieuwe elektra installatie met 3 fase meterkast met 1e groepen en rockgroep inclusief sleutel frezen. Daarnaast gaat het om: 70/80 stopcontacten plaatsen, 10 schakelaars plaatsen, 5 dimmers plaatsen en 12 spotjes plaatsen. Het gaat voornamelijk om de begane grond en eerste verdieping.

Meterkast vernieuwen

De meterkast moet worden vernieuwd, met een "slimme meter" en een aardlekschakelaar.

Vervangen oude meterkast

Ik wil mijn oude meterkast vervangen en wil daarvoor drie aanbiedingen kunnen vergelijken. Momenteel heb ik één aanbod ontvangen. Graag zou ik ook van uw bedrijf een offerte ontvangen. Ik heb een paar criteria los van onderstaande werkzaamheden. 1. De installateur moet Uneto – VNI gecertificeerd zijn. 2. De gebruikte materialen moeten van A-kwaliteit zijn. 3. Bij voorkeur een installateur uit Baarn. Kunt u mij een aanbod doen voor onderstaande werkzaamheden? Het bestaande draaischijf telwerk dient te worden behouden. (ik ben van plan om zonnepanelen aan te sluiten) Ik zal een keuze maken op basis van onderstaande drie kenmerken: 1. Gebruikte materialen 2. Prijs 3. Levertermijn 4. Prijs voor het slaan van een aardelektrode

Aansluiten inductie kookplaat

Wij willen onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat. Deze moet aangesloten worden en eventueel zijn er aanpassingen nodig in de meterkast

Meterkast vervangen

We zijn benieuwd wat het kost om een meterkast te vervangen onder andere voor zonnepanelen. In de nieuwe meterkast moet rekening gehouden worden met: - Wasmachine en droger - Elektrisch koken - Cooker - Zonnepanelen - Vaatwasser - Combi/stoomovens Ons huis is uit 1894, dus wij zijn echt aan iets nieuws toe. Graag willen we dit laten doen. Dus een totaal offerte zou top zijn. Ik wil 10 groepen waarvan 3 geaard.

Elektra installatie

De begane grond van ons kantoorpand (371 m2) wordt opnieuw ingericht. Daarbij wordt: • De bestaande vergaderruimte behouden. • Alle overige bestaande niet-dragende wanden verwijderd. • 2 nieuwe kleine vergaderruimtes gecreëerd. Sloop van bestaande wanden, plaatsen van nieuwe wanden, werkzaamheden aan vloer, plafond en muren wordt door gecontracteerde kantoorinrichter uitgevoerd. Voor een passende offerte voor onderstaande werkzaamheden zal bezoek aan het pand, samen met de kantoorinrichter, noodzakelijk zijn. Uit te voeren E/W-werkzaamheden: • Demontage, uitzoekwerk, verplaatsen en afkoppelen. • Nieuwe goten voor de 2 nieuwe vergaderruimtes ter behoeve van data en elektra. • Extra wandcontactdozen in wandgoot. • Herpositionering verlichtingsarmaturen. • 3 lichtschakelaars + leidingwerk voor 3 vergaderruimtes aanbrengen. • 1 lichtschakelaar of aanwezigheidssensoren voor de resterende kantoortuin aanbrengen. • Data aansluitingen in patchkast van labels voorzien. • Mogelijk aansluitingen in patchkast opschonen. • Noodverlichting nakijken en herpositioneren. • Inbraakinstallatie (Pir) demonteren en her monteren (codebediening paneel verplaatsen). • 2 lijnroosters in plafonds van nieuwe vergaderruimtes plaatsen en aansluiten op bestaande voorziening frisse lucht. Optioneel: • PL spots vervangen door LED inbouwpanelen van 60 x 60 cm

Slaan van een aardpen

Ter behoeve van de bouwkast moet de aardpen worden geslagen. Afstand bouwkast tot plek aardpen ca. 1,5 m. Aardpen wordt pas na het gereedkomen van de bouw aangesloten op de meterkast. Grondwaterstand circa 6 meter. Onder maaiveld. Nu wellicht nog iets lager. Terrein goed bereikbaar voor alle verkeer.

Aardpen slaan en bouwkast aarden

Onze recreatiewoning wordt gesloopt ten behoeve van de nieuwbouw. Op 1 oktober wordt de bouwkast geplaatst. Op 2 oktober moet een aardpen worden geslagen en de bouwkast geaard. Ondergrond: zand, grondwaterpeil circa 6 meter. Onder maaiveld. De locatie is goed bereikbaar.

Utp connector aansluiten

Ik heb een UTP kabel door het huis getrokken, waarbij ik aan 1 kant de UTP connector heb moeten afknippen om door het plafond te komen. Het aansluiten van een nieuwe connector lukt mij echter niet.

Aardpen slaan voor de nieuwe meterkast

Bij het installeren van de nieuwe meterkast bleek dat de aarde draad is afgeknipt.

Stopcontacten in de woonkamer bijplaatsen

Wij hebben net een woning aangekocht. Hier dienen er een aantal stopcontacten in de woonkamer bij geplaatst te worden. Deze dienen in de muur te worden gefreesd. Er is elektra in de buurt. Graag bespreken wij samen met de vakman de mogelijkheden.

Elektra klussen

Mijn kookplaat blijft tikken ook als ik niet aan het koken ben. Verder heb is op mijn overdekt terras kortsluitng geweest bij mijn spotjes. Waarschijnlijk ergens lekkage.

Elektra uitbreiden voor tuinkantoor

Twee extra groepen in de meterkast. De nieuwe groepen moeten, samen met een UTP en Coax kabels via de kruipruimte onder de meterkast naar de achterkant van het huis en vandaar onder de grond naar het nog te bouwen tuinkantoor (ongeveer 25 meter, klei/aarde grond). De UTP en Coax kabels moeten vanaf de woonkamer (voorkant van het huis, ter hoogte van de meterkast) komen. De kabels hoeven bij het tuinkantoor niet te worden afgemonteerd).

Kabels wegwerken

Ik zou graag kabels van de televisie en wifi weg willen werken in verband met mijn zoontje van 6 maanden die over een tijdje vast zal gaan kruipen. Wellicht ook elektra draden van lampen laten wegwerken.

Aansluiting maken van een aardpen

Voor mijn nieuwe aansluiting heb ik nog een Aardpennen nodig en ben benieuwd hoe veel dat kost en op welk termijn deze geïnstalleerd kan worden ? Het gaat om 1x 35 a aansluiting.

Groepenkast vervangen

Offerte werkzaamheden: vervangen van oude 1 fase 25A groepenkast van 6 groepen zonder aardlek en hoofdschakelaar voor een nieuwe ABB 3 fase met aardlek en hoofdschakelaar van 9 groepen. Aanleggen van bedrading van de extra groepen is niet nodig, deze zijn reeds aanwezig. De hoofdzekering moet ook aangepast en voorzien van zegel.

Aardpen slaan bij bestaande bouw

Graag eerst meten van de bestaande aarding. Offerte voor die meting. Graag tevens een offerte indien er een nieuwe aarding vereist is, dan kan deze direct geslagen worden. Werk heeft spoed, omdat de nieuwe huisaansluiting op 23 november aanstaande wordt gerealiseerd. (Bestaande woning gesloopt, nieuwe woning in aanbouw).

Elektrapunt en permanente kerstverlichting plaatsen

Ik heb een grote conifeer in mijn voortuin. Graag wil ik daar blijvende kerstverlichting in. Daarvoor moet er een elektriciteitspunt worden aangelegd buiten. En natuurlijk een groot snoer met permanente kerstverlichting in mijn boom.

Defecte lichtschakelaar met dimmer repareren

Lichtschakelaar met dimmer in keuken (4 spotjes) werkt niet meer (geen weerstand bij indrukken). Graag een vrijblijvende offerte.

Aardpen slaan

Ik heb elektriciteit via Stedin in mijn garage laten plaatsen. Nu moet de meterkast nog komen, maar die krijg ik pas als een aardpen geslagen is. Ik zoek dus iemand die zoiets kan doen.

Buitenverlichting vervangen

Graag laat ik de buitenverlichting rondom het pand op de begane grond en de eerste verdieping vervangen.