Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor wifi deurbel leveren en installeren:

Wifi deurbel leveren en installeren

De huidige bel moet vervangen worden door WiFi deurbel met camera. Installeren op telefoon. Werkend opleveren.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wifi deurbel leveren en installeren uit heel Nederland:

Video deurbel met wifi installeren

Voor mijn moeder een wireless videodeurbel aangeschaft met losse monitor. (Merk Elro. Wireless Video door intercom aangeschaft via bol.com) Deze moet geïnstalleerd worden w.o. boren en een ondersteunde plaat voor de camera (deurplint is namelijk net te smal om alle 4 schroeven te bedienen).

Beltrafo laten vervangen

Installatie is tbv nieuwe RING Pro deurbel. Ik weet dat WiFi en opslaan HD beelden mijn pakkie aan is. Gaat alleen om de trafo in de meterkast vervangen, de rest kan ik zelf.

Intercomsysteem vervangen voor VvE van 4 appartementen

We zoeken een vervanging van ons intercom systeem. Het gaat om 4 appartementen, elk met eigen deurbel bij de centrale deur. Intercom systeem met video. Niet te veel toeters en bellen, liefst zo degelijk en eenvoudig mogelijk. Huidige bedrading is niet her te gebruiken. Geen systeem met WiFi. Nieuwe bedrading trekken.

Deurbel met WiFi verbinding installeren

Naast de deurbel zou ik ook graag de elektra in mijn tuin na willen laten kijken.

Deurbel met WiFi verbinding installeren

Naast het aansluiten van een Wifi deurbel willen wij ook graag advies over het draadloos netwerk in de vrijstaande woning. De verbinding op de slaapkamers boven is standaard zwakker dan op de begane grond. Ook de verbinding in de praktijk is minder sterk.

Wifi deurbel (merk Doorbot) repareren

Als er aangebeld wordt, wordt er niet via de ring app contact gemaakt met de telefoon. Waardoor je niet hoort als er iemand voor de deur staat.

Draadloze Wifi deurbel met camera en intercom monteren

Kunt u mij een vrijblijvende offerte verstrekken voor het monteren/installeren van een Wifi deurbel met camera, draadloos met intercom. Het betreft de Doorsafe 6700 voor iOS en Android smartphones. De betreffende Doorsafe 6700 kan ik zelf aanschaffen. Op de website van Doorsafe wordt een productspecificatie vermeld van dit type. Het betreft de aansluiting voor 1 woning.