Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aanpassing groepenkast voor verzwaring aansluiting:

Aanpassing groepenkast voor verzwaring aansluiting

Ik wil mijn aansluiting laten verzwaren van 1x35A naar 3x25A. Dit i.v.m. met de aanschaf van zonnepanelen. Volgens de site van Stedin moet ik dan: "Bij het wijzigen van uw elektriciteitsaansluiting van 1 x 35 ampère naar 3 x 25 ampère of zwaarder, is het noodzakelijk uw groepenkast hiervoor te laten aanpassen door een elektrotechnisch installateur voordat wij onze werkzaamheden kunnen uitvoeren." Ik zou graag willen weten wat deze werkzaamheden dan zijn en ze laten uitvoeren.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanpassing groepenkast voor verzwaring aansluiting uit heel Nederland:

Groepenkast van 1- naar 3-fase aanpassen

Groepenkast aanpassen van 1 naar 3-fase. Volgens de beheerder (Liander) moet er een aanpassing gemaakt worden naar een 3-fasen schakelaar en de bestaande groepen moeten herverdeeld worden over de fasen. Het betreft een modern huis, opgeleverd in 2008.

Inductiefornuis installeren

Het betreft het installeren van een inductiekookplaat. Er dient een aansluiting in de keuken te komen en indien nodig een aanpassing groepenkast maken.

Aardpen slaan wegens aanpassing waterleiding

Waarschijnlijk moet er een aardpen geslagen worden. De aarding loopt nu via de waterleiding. Dit kan en mag na half november niet meer vanwege een vervanging van de aanvoerwaterleiding door een kunststof leiding. De stoppenkast heeft 9 groepen. Wellicht kan of moet deze vervangen worden door een groepenkast. Graag een offerte op maat.

Vervanging van de groepenkast

Huidige groepenkast: Aansluiting: 1 fase (bouwjaar 1984) Fornuisgroep: 2 (gekoppeld) Wasmachinegroep: 1 (naar douche) Lichtgroep: 3 Gewenst: Aansluiting: 1 fase (bouwjaar 1984) Groepenkast componenten: -Hoofdschakelaar -Beltrafo -Contactdoos geaard -Groepen gezekerd met: installatie automaten (alamat) Groepen: -Fornuisgroep: 2 (gekoppeld) -Wasmachinegroep: 1 -Lichtgroep: 4 (1 extra) Opmerking: de wasmachine groep en extra lichtgroep moet voorlopig eindigen in doos in meterkast ter behoeve van latere aanpassing.

Groepenkast aanpassen

Ik wil advies, en natuurlijk op basis daarvan een offerte, voor aanpassing van de groepenkast, dit is nog een "oude" zwarte. De bedoeling is om komende jaren wat aanpassingen in huis te doen: meer zonnepanelen/elektrische vloerverwarming/ elektrische doorstromer, met misschien zonneboiler. Volgens mij heb ik nu 1 x 25A dus dat moet dan ook aangepast worden alleen wat de beste oplossing is weet ik dus niet.

Perilexaansluiting maken en elektra aanpassen

Graag uw offerte voor het installeren van een Perilexaansluiting in de keuken. Eventueel in de groepenkast een aanpassing maken voor het fornuis met een uitgangswaarde van 4300W (het fornuis heeft twee elektrische ovens).

Aanpassing in de groepenkast

In de elektrakast moet een kastje verwijderd worden. Dit kleine kastje geeft een zoemend geluid en heeft geen functie. Dit is naar mijn mening zo gedaan.

Bekabeling van hoofdstoppen naar hoofdschakelaar vervangen

In verband met de aanschaf van een nieuwe keuken is de stroomvoorziening in de meterkast onvoldoende De aanvraag voor aanpassing van de aansluiting van 1 x 25A naar 3 x 25A is reeds gedaan bij Synfra. De groepenkast is reeds uitgebreid. Wat er nu op korte termijn verzorgd moet worden is het vervangen van de bekabeling van de hoofdstop naar de hoofdschakelaar. Op 21 december wordt onze nieuwe keuken gemonteerd. Dan willen we dit graag gereed hebben. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Meterkast met gas, water en elektra verplaatsen

Vanwege een aanpassing aan de entree van onze woning wil ik graag de water- en gasmeter en de groepenkast ruim twee meter opzij laten verplaatsen . Daarbij wil ik de meterkast vernieuwen en uitbreiden want die is oud.

Aardpen laten vernieuwen

Op eigen verzoek blijkt na meting door elektricien de aarding niet goed te zijn. Het betreft een jaren '30 dijkwoning, niet geheid. De meterkast zit boven de kruipruimte zonder betonplaat, gewoon aarde. De afstand van de pen tot aan de meterkast is vanaf buiten maximaal 5 meter. De groepenkast zelf hoeft na aansluiting nieuwe aardleiding geen aanpassing.

Partners

Partners van Casius