Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor installatie van een deurbel:

Installatie van een deurbel

Onze eenvoudige deurbel (via trafo in groepenkast) is ermee opgehouden. Ik zie niets bijzonders aan de knop, de groepenkast of de deurbel. Er komt geen spanning op de draden bij indrukken deurbel. Ik zou de bel graag laten repareren, we willen geen losse deurbel met batterijen.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installatie van een deurbel uit heel Nederland:

Vervanging intercominstallatie voor een appartementencomplex

Ik zoek een elektricien die de intercominstallatie kan vervangen. De bestaande intercom met video-installatie is sterk verouderd. Circa 50 jaar oud! Het betreft hier een kleinschalig appartementen complex van 6 appartementen die gerealiseerd zijn in een oude villa. Denk dat de bestaande bekabeling zijn langste tijd gehad heeft en dus ook vernieuwd moet worden. Graag een offerte hiervoor. Op dit moment doet de video-installatie het niet en bij bepaalde appartementen ook de deurbel niet.

Installatie van een deurbel met camera

In ons appartement willen wij de deurbel/intercom laten vervangen door een met camera. De camera beneden bij de hoofdingang is aanwezig.

Intercom vervangen bij appartementen

4 appartementen op twee woonlagen hebben een intercom en deuropener. Deurbel en intercom op een centraal paneel buiten, graag gebruik van bestaande bekabeling en deuropener. Graag apart offreren voor eenzelfde installatie met videobeeld.

Beltrafo laten vervangen

Installatie is tbv nieuwe RING Pro deurbel. Ik weet dat WiFi en opslaan HD beelden mijn pakkie aan is. Gaat alleen om de trafo in de meterkast vervangen, de rest kan ik zelf.

Deurbel met intercom installatie plaatsen

Installatie deurbel/intercom/electrische deuropener

Installatie van een deurbel

Hoe duur is het om een eenvoudige deurbel te installeren?

Deurbel- en deuropenerinstallatie bij appartementen

Graag willen wij de oude installatie laten vervangen door 6 beldrukkers t.b.v. de bediening van de deuropener geplaatst in de hal. Daarbij ook graag de installatie van 6 schellen in de hal van de woningen. Het oude systeem functioneert nog wel maar is inmiddels zo versleten dat het continu defecten vertoont. Ik zou graag een offerte ontvangen wat het kost om het volledige systeem te vervangen, welke ik dan mee kan nemen in de vergadering van de VVE. Het werk mag over 1 a 2 maanden uitgevoerd worden.

Deurbel met deuropener repareren

Onze deurbel met deuropener heeft problemen met de bel door vocht! De audio installatie en de deuropener werken waarschijnlijk nog wel, maar de bel zelf is voor drie etages niet meer te horen. We willen graag iemand langshebben die dit probleem ofwel kan verhelpen ofwel de benodigde onderdelen kan vervangen en zelfs indien nodig het hele paneel nieuw kan installeren. Bij droog weer doet de bel het wel.

Slot en scharnieren in de voordeur vervangen

Wij willen graag een elektrisch slot laten plaatsen op de gemeenschappelijke voordeur met een deurbel/camera-installatie voor drie appartementen. Er is nog geen dergelijk systeem aanwezig dus het elektra zal ook doorgetrokken moeten worden.

Intercom vervangen

De deurbel en de intercom werkt niet meer. De installatie, audio, dient te worden vervangen. De vakman die de materialen mee te nemen en te installeren. Graag ontvang ik een schatting van de kosten vooraf.

Partners

Partners van Casius