Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor groepen uitbreiden en bedrading aanleggen:

Groepen uitbreiden en bedrading aanleggen

Ik zou graag een uitbreiding met 3 groepen willen in mijn meterkast. Er moeten nieuwe leidingen gemaakt worden door een koof naar de 1e verdieping en daar naar aansluitingen in een slaapkamer. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepen uitbreiden en bedrading aanleggen uit heel Nederland:

Vervanging en uitbreiding van oude groepenkast

Het vervangen van de oude groepenkast en uitbreiden naar 6 groepen. Eén groep moet beschikbaar zijn voor het aansluiten van de omvormer voor de zonnepanelen. Verder zijn er in het huis een wasmachine, droger en vaatwasser aanwezig. Bovendien moet de groepenkast voorbereid zijn voor het aansluiten van een inductie kookplaat. Het moet voor 21 december gedaan zijn.

Vervangen en uitbreiden van de groepenkast

Oude meterkast vervangen op dezelfde plek. Groepen vervangen en/of uitbreiden (zijn er nu 3) en voorbereiden voor verbouwing keuken in toekomst, afvoeren oude meterkast. Werkzaamheden kunnen of in december of na maart van start.

Groepenkast uitbreiden met fornuis groep voor inductie

Onze bestaande meterkast willen we uitbreiden met een fornuisgroep voor inductiekookplaat. De huidige meterkast bestaat uit 4 groepen van 16A. Graag een offerte voor het aanpassen van de meterkast en de materialen.

Meterkast verplaatsen en groepen uitbreiden

Meterkast ongeveer 4 meter verplaatsen en groepen uitbreiden van 3 naar 5.

Groepen in de stoppenkast uitbreiden

Wij willen huidige groepen opsplitsen om overbelasting door keukenapparatuur te voorkomen.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

De verdeling van de groepen is verkeerd. Hele keuken zit samen met zolder. Totaal 6 groepen is te weinig. Wil voor de keuken minimaal 4 groepen en zonder de zolder erbij. Tevens problemen met life fase draad altijd 10-15v op alle draden zit. Hierdoor is het dat sommige lampen altijd branden.

Hoofdzekering vervangen en groepenkast uitbreiden

Ik wil graag de hoofdzekering vervangen naar 35 ampere en de groepenkast uitbreiden naar 5 groepen. De hoofdzekering is nu 25 ampere, groepenkast heeft nu 4 groepen en een aardlekschakelaar, er kan nog 1 groep bijgeplaatst worden. Vanwege zonnepanelen is er een aardedraad nodig. Dus ik denk dat dit (PX 200 NO 22L-16 amp. 22 v) de stop is die nodig gaat zijn.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

- Ik wil mijn oude groepenkast laten vervangen voor een nieuwe groepenkast met 6 groepen. - Daarnaast zijn er 4 bestaande groep ''leidingen'', 1 groep is leeg en daar moet elektra door getrokken worden naar de keuken. - Ook moeten er 2 extra groepen aangelegd worden naar de keuken (afstand ongeveer 7meter van de meterkast af. - Verder moeten de 2 extra groepen gefreesd worden in de muur. De meterkast bevindt zich buiten de woning bij de voordeur. Er kan een gat geboord worden naar de gang waaruit verder gewerkt kan worden naar de keuken. - Verder moet er in de keuken 2 nieuwe stopcontacten aangemaakt worden - En 2x2 stopcontacten verplaatst worden (1m). - Ten slotte moet er ook nog een rolluikschakelaar verplaatst worden (3m)

Vervangen en uitbreiden van de groepenkast

- Ik wil mijn oude groepenkast laten vervangen voor een nieuwe groepenkast met 6 groepen; - Daarnaast zijn er 4 bestaande groep ''leidingen'', 1 groep is leeg en daar moet elektra door getrokken worden naar de keuken; - Ook moeten er 2 extra groepen aangelegd worden naar de keuken (afstand ongeveer 7 meter van de meterkast af; - Verder moeten de 2 extra groepen gefreesd worden in de muur. De meterkast bevindt zich buiten de woning bij de voordeur. Er kan een gat geboord worden naar de gang waaruit verder gewerkt kan worden naar de keuken; - Verder moet er in de keuken 2 nieuwe stopcontacten aangemaakt worden; - En 2x2 stopcontacten verplaatst worden, 1 meter; - Ten slotte moet er ook nog een rolluikschakelaar verplaatst worden, 3 meter.

Uitbreiden van de groepenkast in een nieuwbouwappartement

Mijn nieuwbouw studio wordt begin 2018 opgeleverd, in week 4,5 of 6. De originele keuken heeft alleen een gasfornuis, maar de keuken die ik graag wil heeft een vaatwasser, koelkast, combi-magnetron en keramische kookplaat. Daarom heb ik gevraagd of de groepen uitgebreid moeten worden en kreeg daarop dit antwoord: 'Voor de aansluitpunten zie 0-tekening keuken (zie bijlage). T.b.v. eventuele vaatwasser, boiler, oven, elektrisch koken zijn loze leidingen aangebracht naar de meterkast, die bedraad kunnen worden. Wel dient de groepenkast in de meterkast hiertoe uitgebreid te worden. T.b.v. de keuken zijn in de meterkast geen aparte groepen aanwezig. Ik ontvang graag uw prijsopgave met daarbij hoeveel extra groepen ik nodig zal hebben.

Partners

Partners van Casius