Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Amersfoort of directe omgeving.

3284 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: deurbellen met video installeren, vervangen van elektra, groepen laten vervangen, bedrading door de hele woning vervangen, elektra vernieuwen in een woonhuis, elektra volledig vernieuwen, videofoon installatie vervangen, alle elektra in huis vervangen, intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen, elektra vervangen en extra groepen aanleggen, electra in de gehele woning vervangen, groepenkast en alle elektra vervangen, vervangen van elektra in de gehele woning, elektra vervangen in een dubbel bovenhuis, elektra opnieuw aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Amersfoort:

Belplateau vernieuwen bij een appartementencomplex

Wij willen graag het belplateau van ons appartementencomplex vervangen. Het gaat om koop- en huurwoningen, betreffend 24 adressen.

Aanpassing groepenkast voor verzwaring aansluiting

Ik wil mijn aansluiting laten verzwaren van 1x35A naar 3x25A. Dit i.v.m. met de aanschaf van zonnepanelen. Volgens de site van Stedin moet ik dan: "Bij het wijzigen van uw elektriciteitsaansluiting van 1 x 35 ampère naar 3 x 25 ampère of zwaarder, is het noodzakelijk uw groepenkast hiervoor te laten aanpassen door een elektrotechnisch installateur voordat wij onze werkzaamheden kunnen uitvoeren." Ik zou graag willen weten wat deze werkzaamheden dan zijn en ze laten uitvoeren.

Installatie van een deurbel

Onze eenvoudige deurbel (via trafo in groepenkast) is ermee opgehouden. Ik zie niets bijzonders aan de knop, de groepenkast of de deurbel. Er komt geen spanning op de draden bij indrukken deurbel. Ik zou de bel graag laten repareren, we willen geen losse deurbel met batterijen.

Snoer van de wasmachine vervangen

Ik wil een wasmachine aan laten sluiten op een trekschakelaar. Het snoer van de wasmachine is te kort, dus dat moet op de een of andere wijze verlengd worden. Wat zou dit kosten?

Perilex aansluiten in meterkast

In de meterkast zitten de installatiedraden al, dus het enige dat moet gebeuren is naar de automaat (heb ik nog niet) en door naar 2 groepen die aanwezig zijn.

Extra groep in meterkast

Ik wil graag een groep bij laten maken vanaf de meterkast naar de tuin van 20 Ampere met grondkabel naar de tuin voor onze jacuzzi, maar je kan niet in de kruipruimte omdat ie volgestort is met isolatiekorrels door de woningbouwvereninging destijds vanwege renovatie. Wat gaat dit kosten en is er een andere oplossing daarvoor die jullie kunnen realiseren?

Elektrisch fornuis Everglades aansluiten

Er moet een electrisch fornuis met kabel perilex 5polig aansluiten. Op de muur heeft de woning alleen maar stopcontact met twee gaten. De vraag is of vakman kan dit aansluiten met een koppelcontact en goedkoop. Wat zou het totaal kosten, o.a. materialen en aansluiting? Heel graag hoor ik het van u. Met vriendelijke groeten,

UTP-kabel trekken

Ik wil een utp-kabel laten trekken door een bestaande leiding. Nu zit er ptt-kabel in. De afstand weet ik niet precies. Wie kan mij helpen?

Doormeten van elektra

In verband enorme stroom- en gasverbruik, waar we niets van snappen, willen we een doormeting laten doen.

Controle aarding na watermeter vervanging

Onze watermeter is vervangen door Vitens. Ze adviseren nu de aarding te laten controleren door een externe elektricien. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Stroomkast voor tijdelijke bouwstroom keuren

Ik wil een stroomkast voor tijdelijke bouwstroom gekeurd hebben volgens NEN3140. De kast moet ook geaard worden voordat hij aangesloten wordt.

Krachtstroom in de keuken aan laten brengen

In de keuken zijn nu twee groepen voor de huidige inductie kookplaat. We moeten naar krachtstroom, omdat we een groot fornuis met inductie willen plaatsen. Graag horen we wat de kosten hiervan bedragen. Hiervoor moeten in de stoppenkast ook extra groepen aangemaakt worden. We kunnen nu nog geen foto aanleveren, omdat we 26 maart de sleutel krijgen.

Extra groep voor vaatwasser maken

Ik wil een extra groep voor de vaatwasser laten maken. Deze kan onder de grond via de kruipruimte van iets meer dan 4 meter denk ik naar de meterkast.

Verlichting in de badkamer repareren

We zijn verhuisd naar onze nieuwe woning en ik heb de verlichting in de badkamer vervangen. Na 2 dagen doen 3 van de 6 plafondlampen het niet meer. Ik vermoed dat de transformator kapot is. In de badkamer is een verlaagd plafond en ik kon deze zelf niet vinden. Graag krijgen we hier hulp bij. Zo snel mogelijk.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Voor het installeren van zonnepanelen moet de stoppenkast moderner. Deze dus graag vervangen en ik wil op termijn een sauna installeren dus er moet ook wat bij. Dus er moet ook een extra groep komen.

Installatie van een deurbel

Hoe duur is het om een eenvoudige deurbel te installeren?

Uitbreiden van de groepenkast

Uitbreiding van groepenkast, momenteel bestaande uit 13 groepen op 4 aardlekschakelaars. De uitbreiding omvat 1 dubbele en 2 enkele groepen over een aardlekschakelaar. De kabels worden tot de meterkast voorbereid . Een kabel 5x2,5mm2 YMvK-as is bedoeld voor aansluiting van een stoomgenerator met kenmerk: Vermogen 6. 0kW, Voltage 230 volt Aantal fasen 2, Ampére per fase 8. 7 amp Zekering 3x10 Amp Voedingskabel 5x2,5 mm² Een kabel 2x2,5mm2 YMvK-as is bedoeld voor aansluiting van een jacuzzi met kenmerk: 1 x 230 volt B20 of C20 amp (karakteristiek): 1x fase, 1x nul en aarde (Verwarming schakelt uit wanneer de pompen aan staan) Kabeldikte: 2,5 mm² (G3 x 2,5 mm²) Spa vraagt maximaal 3500 Watt. Een kabel 2,5mm2 YMvK-as is bedoeld voor aansluiting van een warmtepomp met kenmerk: Verwarmingscapaciteit: 8,5 kW Stroomverbruik: 1,81 kW COP: 4,7 Spanning/fase/frequentie: 220-240VAC/1 PH/ 50Hz Uitvoering van de werkzaamheden is voorzien in april

Sleuven in beton frezen voor de elektraleiding

Ik wil het plafond (prefab betonnen systeemvloer) van een nieuwbouwhuis een extra lichtpunt realiseren. Daarom moet vanaf een ingebouwde contactdoos een leidingsleuf gemaakt worden naar het nieuwe lichtpunt. Op het lichtpunt moet een gat gemaakt worden op de doos te plaatsen. De bestaande contactdoos en het nieuwe lichtpunt liggen 120 mm uit elkaar. Uitfrezen van de leidingen etc..

Nieuwe groep laten aanleggen

Ik heb een aantal vragen. Kunt u mij per vraag een gespecificeerd kostenoverzicht toekomen / voorberekenen. *In een huis uit 2004,wil ik graag een nieuwe groep laten aanleggen

Extra groep plaatsen

Er dient een extra groep geplaatst te worden omdat er onvoldoende watt beschikbaar is voor het aansluiten van een fornuis.

UTP kabel doortrekken en aansluiten

Bij ons komt glasvezel binnen via de meterkast. Van daar wordt het signaal nu door middel van een wireless router verdeeld naar de rest van het huis. Graag wil ik volgende kabels laten trekken. Een kabel naar de woonkamer, liefst gebruik makend van de reeds bestaande COAX leiding. Dat wil zeggen kabels toevoegen aan leiding. En een kabel naar de 2e verdieping. Graag wil ik dat er een kabel wordt geleid naar de 2e verdieping en dat deze wordt weggewerkt (uit het zicht). Tevens een utp wandcontactdoos wordt geplaatst in de gewenste kamer. Betreffende kamer heeft wel lichtpunt en stopcontacten, maar geen coax. Gewenste materialen zijn niet aanwezig. Ik zoek een elektricien /specialist die hiermee aan de slag gaat en werkend kan maken. Ik ontvang graag vooraf een uitgewerkte prijsindicatie.

Controle aarding watermeter en mogelijk een aardpen slaan

Onze watermeter is vervangen door Vitens, waarbij de aarding onderbroken is geweest. De monteur heeft uit voorzorg een geleide overbrugging bij de watermeter aangebracht, waardoor de situatie is hersteld. Ze adviseren nu de aarding te laten controleren door een externe elektricien en indien nodig een aardpen te laten slaan. Deze klus kan vanaf 1 december worden uitgevoerd. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Groepen uitbreiden en bedrading aanleggen

Ik zou graag een uitbreiding met 3 groepen willen in mijn meterkast. Er moeten nieuwe leidingen gemaakt worden door een koof naar de 1e verdieping en daar naar aansluitingen in een slaapkamer. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Aardpen slaan voor bouwmeterkast

Op 14 november komt Stedin een bouwkast aansluiten op onze bouwkavel. Wij zoeken een elektricien die een aardpen kan slaan. We ontvangen graag uw offerte.

Stopcontact in meterkast laten aanleggen

Ik wil graag een stopcontact in de meterkast aan laten leggen. Er zit nog geen contactdoos.