Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Amersfoort of directe omgeving.

3302 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, vervangen elektra volledige woning, aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, inductiekookplaat installeren, nieuwe groep en perilex, aardpen slaan en aansluiten, vervangen elektra, meterkast verplaatsen en/of vervangen, het renoveren van de groepenkast, electra geheel vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Amersfoort:

Krachtstroom aanleggen

Ik wil elektrisch koken en daarvoor is een 2 of 3 fase stroom nodig. De aansluiting is nu een 'normale aansluiting'. Er zijn nu vier groepen van 16 Ampere.

Ring pro video deurbel installeren en beltrafo vervangen

Ring pro video deurbel installeren incl vervangen beltrafo in meterkast. Alle materialen zijn in huis.

uitbreiding van 1 groep voor tuinverlichting

Naast een extra groep voor de tuinverlichting (zit al in de groepenkast,maar ook op een grootgredeelte van het huis, waardoor ik daar ook zonder stroom zit als er buiten kortsluiting ontstaat, wil ik een voorbereiding voor de toekomst een elektrische auto. Is het voor u te pijlen waardoor het buiten soms bij nat weer koortsluitng ontstaat. Graag wil per onderdeel een kostenoverzicht, zodat ik eventueel een gedeelte kan laten veranderen

Slaan aardpen

Ik laat mijn garagebox aansluiten op elektra en er moet een aardpen geslagen worden bij de nieuwe installatie. Ik zou graag willen weten wat dit gaat kosten.

Het zwarte schakelaartje in de meterkast (niet het groene gedeelte) slaat uit

Het zwarte schakelaartje in de meterkast slaat met een zekere regelmaat uit; soms om de 5 minuten soms duurt het een uur of langer. Heb geprobeerd alle apparaten die op deze groep zitten te bekijken. Van een aantal de stekker uit het stopcontact, een aantal lamp er uit maar tot nu toe blijft het probleem optreden. Hoop dat een electricien het probleem beter kan opsporen en verhelpen. Graag zsm.

UTP kabel trekken

Ik wil graag door een loze leiding een UTP kabel trekken. Van meterkast naar 2e verdieping. Mijn eigen oude ijzeren trekveer loopt ergens halverwege vast. Er heeft al een keer een kabel doorgelopen. De UTP kabel zelf is al aanwezig.

Overstap van gas naar inductie, en gaskraan afdoppen

In verband met overgang van gas naar inductie moeten er extra groepen komen in de meterkast. Daarnaast eventueel het verplaatsen van stopcontacten/ mechanisme ventilatie knop in verband met komst nieuwe keuken. Dit zou naar de muur ertegenover verplaatst moeten worden. Of we al een perilex stopcontact hebben weet ik niet zeker. We krijgen tekeningen binnenkort met alle stopcontacten die aanwezig zijn. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 4-5 meter. We hebben een kruipruimte. De gaskraan zou ook afgedopt moeten worden. Rond juni graag beginnen.

Meterkast controleren

Ik heb net een nieuwe woning in Amersfoort gekocht en zoek een elektricien om de meterkast te controleren. Ik heb daarbij een aantal concrete vragen: - Kun de stoppen worden vervangen door schakelaars? - Ik wil graag 1 Coax-kabel + 2 LAN-kabels aanleggen voor de vloer in de woning komt (21/1/2020) - Er zit een kast voor de zonnepanelen, is die goed aangesloten? - Welke draden/apparaten kunnen weg?

Aanleg en aansluit inductie kookplaat

Aanleg en aansluit inductie kookplaat.

Elektra doormeten

Voor een 2 persoonshuishouden hebben wij volgens de eclektra meters een erg hoog energieverbruik nml. voor 4-5 persoonshuishouden (4200-4500 kwh) we hebben het idee dat we geen grote energie vreters hebben. Contact gehad met het energiebedrijf en ook zij vonden het hoog en adviseren om het misschien eens door te laten meten. Kunt u ons een vrijblijvend advies geven wat te doen?

Vervangen van stoppenkast

We hebben momenteel een verouderde stoppenkast en zouden die willen laten vervangen door een nieuwe. Ook omdat een groep (die van de wasmachine) niet meer werkt. Ik was benieuwd naar de kosten en mogelijkheden.

Bliksemafleider op een boerderij

Wij gaan in een boerderij met rieten dak wonen, en nu denken wij eraan een bliksemafleider te plaatsen. Wat zijn ongeveer de kosten? De boerderij is ongeveer 8 meter hoog

Extra groep plaatsen stopcontact aansluiten

De extra groep is voor een combi oven. Kabel vijf meter vanuit de meterkast via kruipruimte naar de tegenoverliggende wand.

Plaatsen nieuw stopcontact en een vervangen

Het betreft het plaatsen van een enkel stopcontact ivm een nieuwe te plaatsen kast met een magnetron erin. Hiervoor moet een sleuf gefreest worden van 1 m in beton. Dit kan vanuit een bestaand inbouw stopcontact. Zie foto. Dit bestaande dubbele stopcontact tevens graag voorzien van een stopcontacten met een usb poort. Het stopcontact hoeft niet geaard te zijn. Herstellen stucwerk doe ik zelf.

Glasvezelkabel trekken

Er moet vanaf de meterkast op de begane grond een kabel trokken worden naar de eerste verdieping. Pvc behuizing ligt er al maar er zit nu een redelijk oude kabel in en naar mijn idee zit de kabel muurvast. Het is ook een redelijk oud pand dus ik weet niet wat de mogelijkheden zijn. Graag zsm

Vervangen elektra jaren '20-woning

Elektra in gehele woning vervangen en aanpassen naar huidige normen en maatstaven inclusief (ver)plaatsen stopcontacten (zitten nu op de muur ipv ingefreesd en tevens op onlogische hoogte). Tevens vervangen meterkast door nieuwe meterkast met 8 groepen. Elektra loopt momenteel door metalen buizen zonder aardedraad. Woning is hoekwoning, 91 m2 en drie verdiepingen. Graag laat ik een partij langskomen om de situatie in te schatten.

Wegwerken kabels in muren, trekschakelaar vervangen en verhangen lampen

Ik ben net verhuisd en zou graag een aantal klussen van elektra uitlaten voeren. Het gaat om: 1) Het verhangen een ophangen van lampen. Gaat om ongeveer 4 a 6 stuks; 2) Enkele trekschakelaar voor de wasmachine + de droger vervangen door dubbele stopcontact (dus ook zorgen voor genoeg stroom). Als dit niet mogelijk is, laat ik graag naar een andere optie kijken. 3) Netwerkkabels wegwerken in muren, als dit niet mogelijk is via de plinten. Deze kabels lopen van de router in de meterkast naar 1 slaapkamer + zolder (via vlizotrap).

Oude meterkast vervangen

Ik heb nog een zeer oude meterkast en deze dient vervangen te worden. Er hoeven geen extra groepen te worden geplaatst.

Een meterkast uitbreiden ten behoeve van een nieuwe keuken

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Ik heb een nieuwe keuken gekocht en ga op inductie koken. Daarvoor moet een perilex stekker worden geplaatst en eventueel de groepenkast uitgebreid worden. Graag verkenning situatie voordat offerte wordt gegeven.

Verplaatsen van stopcontacten

Ik zoek een elektricien voor de volgende klussen: - verplaatsen van 1 stopcontact (1 meter omhoog) - 2 extra stopcontacten vanuit bestaand stopcontact doorlussen.

Aanleg krachtstroom voor laadpaal auto

In de meterkast groep maken of aanpassen voor krachtstroom. Snoer aanleggen naar buiten de woning tbv laadpaal eclectische auto.

Extra groepen erbij in de meterkast

Er zitten nu twee groepen in mijn appartement, deze wil ik graag uitbreiden met twee extra groepen. Voor een nieuwe keuken dus inclusief perilex. Graag verneem ik wat de kosten hiervoor zijn.

Extra groep meterkast

Wij willen ons gaskookplaat vervangen voor een inductieplaat. Het fornuis zit tegen de muur waarachter de meterkast zit. Hoogst waarschijnlijk moet er een nieuwe groep in. De gaskookplaat zal moeten worden vervangen maar niet afgevoerd. Verder dient de inductieplaat te worden gemonteerd, ik beschik nog niet over een perilexstekker en aansluiting.

Alle bedrading vervangen van een eengezinswoning

Ik zoek een elektricien die alle bedrading door de woning heen kan vervangen. Het gaat om een woning van 80 m2 bestaande uit 3 verdiepingen. De stoppenkast is reeds vervangen dus die is in orde.

1 fase meterkast ombouwen naar 3 fase

Meterkast ombouwen van 1 fase naar 3 fase meterkast i.v.m. verzwaren aansluiting van 35A naar 3x25A door stedin. Daarbij zal een groep gebruikt worden voor een forrnuis met aansluitwaarde van 11kw.