Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Utrecht.

1652 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanleggen in bedrijfspand, elektra-aansluiting splitsen, electra vervangen in de gehele woning, elektra, bedrading en groepenkast vervangen, elektra aanpassen en groepenkast vervangen, elektra in de gehele woning vervangen, vervangen elektra inclusief alle bedrading, elektra vervangen in volledig huis, vervangen van elektra in geheel woonhuis, alle elektra vervangen, bedrading vervangen en groepen bijplaatsen, elektra in een jaren '30 portiekwoning vervangen, elektra inclusief meterkast vervangen, elektra, verlichting en groepenkast vernieuwen, intercomsysteem voor appartementen installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Utrecht:

dinsdag 17 april 2018

Elektriciteit en stopcontacten buiten aanleggen

Ik wil graag buiten in mijn tuin over elektriciteit beschikken en buitenlampen installeren. Tuin is ongeveer 30m2. Graag kom ik contact met een elektricieen voor het opstellen van een offerte. Alvast bedankt,
maandag 16 april 2018

Elektriciteit buiten aanleggen

Ik wil graag buiten in mijn tuin over elektriciteit beschikken en buitenlampen laten installeren. Mijn tuin is ongeveer 30 m2. Ik weet nog niet precies waar ik lampen en/of stopcontacten wil, maar ben wel opzoek naar advies en een offerte. Alvast bedankt.
maandag 16 april 2018

Aanpassing groepenkast voor verzwaring aansluiting

Ik wil mijn aansluiting laten verzwaren van 1x35A naar 3x25A. Dit i.v.m. met de aanschaf van zonnepanelen. Volgens de site van Stedin moet ik dan: "Bij het wijzigen van uw elektriciteitsaansluiting van 1 x 35 ampère naar 3 x 25 ampère of zwaarder, is het noodzakelijk uw groepenkast hiervoor te laten aanpassen door een elektrotechnisch installateur voordat wij onze werkzaamheden kunnen uitvoeren." Ik zou graag willen weten wat deze werkzaamheden dan zijn en ze laten uitvoeren.
maandag 16 april 2018

Elektra inspecteren en vervangen

Wij hebben thuis een verouderde elektrische installatie (inclusief meterkast) zonder aardlekschakelaar en met 4 groepen. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn om onze installatie (groepenindeling, wel niet geaard enz) te laten bekijken om dan samen de mogelijke verbeteringen te bespreken (die binnen ons budget vallen). In ieder geval willen wij een aardlekschakelaar laten aanleggen. Maar wanneer er dus andere overduidelijke verbeteringen nodig/mogelijk zijn zouden we die binnen ons budget ook graag uitvoeren. Graag ontvang ik meer informatie over de mogelijkheden hiervoor.
maandag 16 april 2018

Elektra, bedrading en groepenkast vervangen

Vervanging bedrading in huis en vervangen groepenkast en 2 groepen toevoegen van 5 naar 7.
zondag 15 april 2018

Installatie van een deurbel

Onze eenvoudige deurbel (via trafo in groepenkast) is ermee opgehouden. Ik zie niets bijzonders aan de knop, de groepenkast of de deurbel. Er komt geen spanning op de draden bij indrukken deurbel. Ik zou de bel graag laten repareren, we willen geen losse deurbel met batterijen.
zondag 15 april 2018

Buitenlamp monteren bij de voordeur

Een buitenlamp opzetten bij de voordeur en installeren. Twee gaten boren en een aansluiting maken.
vrijdag 13 april 2018

Utp connector aansluiten

Ik heb een UTP kabel door het huis getrokken, waarbij ik aan 1 kant de UTP connector heb moeten afknippen om door het plafond te komen. Het aansluiten van een nieuwe connector lukt mij echter niet.
donderdag 12 april 2018

Aardpen slaan voor de nieuwe meterkast

Bij het installeren van de nieuwe meterkast bleek dat de aarde draad is afgeknipt.
dinsdag 10 april 2018

Extra groep bijplaatsen

Extra groep laten plaatsen in meterkast i.v.m. inbouw vaatwasser.
zondag 8 april 2018

Voldoende capaciteit voor inductie

Ik heb een kast met 5 groepen en een aardlekschakelaar. Maar daarnaast heb ik ook al een extra kastje met een aardlekschakelaar. Hoe kan ik bepalen of ik voldoende capaciteit heb voor een inductiekookplaat.
zaterdag 7 april 2018

Twee aardlekschakelaars vervangen

Ik heb twee bestaande aardlekschakelaars. Bij de installatie van zonnepanelen is mij aangegeven dat deze niet meer voldoen aan de huidige eisen van deze tijd en wil ik ze laten vervangen door twee goedgekeurde aardlekschakelaars. Ook moet er een derde bijkomen.
vrijdag 6 april 2018

Snoer van de wasmachine vervangen

Ik wil een wasmachine aan laten sluiten op een trekschakelaar. Het snoer van de wasmachine is te kort, dus dat moet op de een of andere wijze verlengd worden. Wat zou dit kosten?
donderdag 5 april 2018

Laadpunt voor elektrische auto aanleggen

Het gaat om een laadpaal voor een eigen oprit. Waarschijnlijk moet er een extra groep in de meterkast geplaatst worden.
donderdag 5 april 2018

Verplaatsen van stopcontacten

Graag zou ik een vrijblijvende prijsindicatie willen ontvangen voor het verlagen van onze 3 0f 4 stopcontacten in de huiskamer . Deze zitten nu op ongeveer op 1 meter en zou deze graag lager 30 cm willen hebben. Onze muren worden eind april glad gestuct en zou mooi zijn als deze lager geplaatst kunnen worden Het zijn niet geaarde stopcontacten met per stopcontact (dubbel) twee aansluiting voorapparatuur. Muren zijn beton, er zal sleuven moeten worden gefreezt. Wij wonen in houten. Omgeving Utrecht met vriendelijke groet,
woensdag 4 april 2018

Perilex aansluiten in meterkast

In de meterkast zitten de installatiedraden al, dus het enige dat moet gebeuren is naar de automaat (heb ik nog niet) en door naar 2 groepen die aanwezig zijn.
woensdag 4 april 2018

Extra groep in meterkast

Ik wil graag een groep bij laten maken vanaf de meterkast naar de tuin van 20 Ampere met grondkabel naar de tuin voor onze jacuzzi, maar je kan niet in de kruipruimte omdat ie volgestort is met isolatiekorrels door de woningbouwvereninging destijds vanwege renovatie. Wat gaat dit kosten en is er een andere oplossing daarvoor die jullie kunnen realiseren?
dinsdag 3 april 2018

Elektrisch fornuis Everglades aansluiten

Er moet een electrisch fornuis met kabel perilex 5polig aansluiten. Op de muur heeft de woning alleen maar stopcontact met twee gaten. De vraag is of vakman kan dit aansluiten met een koppelcontact en goedkoop. Wat zou het totaal kosten, o.a. materialen en aansluiting? Heel graag hoor ik het van u. Met vriendelijke groeten,
maandag 2 april 2018

Elektra aanleggen voor de jacuzzi en storing checken

Het betreft het aanleggen van de elektriciteit voor de jacuzzi direct vanuit stoppenkast. De lengte zal ongeveer 8 meter zijn. Daarnaast hebben wij storing in de buitenverlichting. De 2 lampen boven de eettafel en de buitenverlichting zitten op de zelfde groep. Kort geleden klapte deze groep er uit toe in de lampen boven de eettafel aan wilde doen, sindsdien doet de buiten verlichting het niet meer.
zondag 1 april 2018

Trekschakelaar repareren of vervangen

De trekschakelaar waar wasmaschien en droger op zitten werkt niet meer. Reparatie aub.
zaterdag 31 maart 2018

Elektrisch fornuis aansluiten

Ik heb een nieuw fornuis gekocht en nu blijkt er geen stekker en kabel bij te zitten, Ik heb wel een 5 potige stekker, geen kabel. Er is wel een aansluiting in huis voor een fornuis. In de hoek waar het fornuis komt zit ook de aansluiting. Het is alleen een kabel aan het fornuis en aan de stekker aansluiten.
zaterdag 31 maart 2018

Elektrapunt voor de vaatwasser op aparte groep plaatsen

Wij willen een vrijstaande vaatwasser in de keuken plaatsen. Voorwaarde van de woningbouw is dat deze op een aparte groep wordt geplaatst. Ik verwacht dat er iig een extra groep moet worden gemaakt en misschien ook een extra elektrapunt.
zaterdag 31 maart 2018

Stopcontacten in de woonkamer bijplaatsen

Wij hebben net een woning aangekocht. Hier dienen er een aantal stopcontacten in de woonkamer bij geplaatst te worden. Deze dienen in de muur te worden gefreesd. Er is elektra in de buurt. Graag bespreken wij samen met de vakman de mogelijkheden.
woensdag 28 maart 2018

UTP-kabel trekken

Ik wil een utp-kabel laten trekken door een bestaande leiding. Nu zit er ptt-kabel in. De afstand weet ik niet precies. Wie kan mij helpen?
dinsdag 27 maart 2018

Meterkast plaatsen en elektrische installatie keuren

Wij willen graag de meterkast laten vervangen. Daarnaast zouden we graag een keuring van de volledige willen laten uitvoeren en een rapport ontvangen wat voldoet aan door verzekeraars gestelde normen.

Partners

Partners van Casius