Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Utrecht.

1570 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra voor camping aanleggen, elektra in hele woning vervangen, groepenkast vervangen en ander elektrawerk, elektra in gehele woning vervangen, vervangen van elektra in benedenwoning, elektrische installatie in woning vernieuwen, elektra in de woning compleet vernieuwen, groepenkast leveren en installeren, groepenkast en elektra vervangen, stoppenkast vervangen, nieuwe meterkast monteren, groepenkast vervangen en uitbreiden, stoppenkast door moderne groepenkast vervangen, groepenkast laten vervangen, groepenkast laten vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Utrecht:

donderdag 19 oktober 2017

Modernisering van meterkast

Inhoud meterkast vervangen ( bouwjaar 1972 ) mede in verband met eventuele aansluiting voor inductiekoken
donderdag 19 oktober 2017

Perilex contactpunt op extra meterkastgroep

Voor de nieuwe inductiekookplaat heb ik een perilex-aansluitpunt nodig in de keuken. Deze moet van een nieuwe groep komen uit de meterkast. Afstand van meterkast naar elektrapunt is hemelsbreed twee meter.
dinsdag 17 oktober 2017

Groepenkast leveren en installeren

Een nieuwe groepenkast leveren en installeren. Een 3 fase groepenkast met 14 groepen plus 2 fornuisgroepen. Het is voor een woning waar twee appartementen in gemaakt zijn. De bekabeling hangt nu (deels) los naast de kast. Kunt u ook de aansluiting voor de 3 fase verzorgen? Of moet ik dat aanvragen bij Stedin?
maandag 16 oktober 2017

VIER-inspectie

In verband met een nieuwe opstalverzekering in een verhuurde bovenwoning vraagt de verzekeraar om een VIER-inspectie van de elektrotechnische installaties.
zaterdag 14 oktober 2017

Groepenkast uitbreiden met twee groepen

Graag wil ik informeren wat het kost om 2 extra groepen in de meterkast te laten plaatsen. Vanaf een van de groepen moet ook leidingwerk getrokken worden. Dat is circa 7 meter. Naar de eerste verdieping. De verdiepingsvloer is van beton. Met vriendelijke groeten.
donderdag 12 oktober 2017

Elektrische installatie in woning vernieuwen

Totale nieuwe installatie Van een eensgezinswoninig 375m3 Elektrisch koken
woensdag 11 oktober 2017

Groepenkast vervangen en aardpen slaan

Ik wil de groepenkast in mijn woning vervangen en een aardpen laten slaan. Die moet ingebouwd worden. Het gaat om een jaren '70 woning.
woensdag 11 oktober 2017

Niet geaard stopcontact door geaard contact vervangen

Het vervangen van ongeaarde stopcontact door geaarde stopcontact
maandag 9 oktober 2017

Tussenmeter plaatsen voor elektra

Ik wil graag een tussenmeter laten plaatsen voor de keuken van een restaurant. Het gaat alleen om de groepen die de keuken van stroom voorzien, niet om de andere groepen in die groepenkast. Het is mogelijk om eerst op de locatie te komen kijken voordat er een prijs word opgegeven. Hiervoor graag contact opnemen.
woensdag 4 oktober 2017

Sleuf in betonnen plafond frezen

Sleuf frezen in betonnen plafond van 150 cm. Voor elektriciteitsleiding.
maandag 2 oktober 2017

Aarpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan t.b.v. een nieuwe elektra aansluiting in een garagebox. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.
zondag 1 oktober 2017

Kortsluiting in de tuin verhelpen

Onlangs is er kortsluiting ontstaan in de tuinverlichting. Wellicht zit dit in de tuin. Dit kan zijn gebeurd door werken in de tuin of een mol. Ik zoek iemand die het probleem kan opzoeken en oplossen.
zondag 1 oktober 2017

Kabelgoot en elektra frezen in betonnen muur

Wij willen graag onze tv aan de muur hebben hangen zonder dat de kabels zichtbaar zijn.
zaterdag 30 september 2017

Lampen ophangen en stopcontacten vervangen

We willen graag drie lampen laten ophangen in de woonkamer en slaapkamer en zo mogelijk alle stopcontacten laten vervangen door moderne exemplaren. De lampen zijn al in ons bezit. Over de stopcontacten krijgen we graag advies. We maken graag even een afspraak.
vrijdag 29 september 2017

Stopcontacten omlaag plaatsen in de wanden

Voordat onze wanden gestuukt gaan worden, willen wij graag ongeveer 10 stopcontacten in de wand naar beneden laten verplaatsen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.
donderdag 28 september 2017

Leiding in de muur frezen

Ik wil graag een elektra-leiding met een wandcontactdoos in de muur laten frezen. Er moet een sleuf van ongeveer 100 cm worden gefreesd in een betonnen muur. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.
dinsdag 26 september 2017

Stopcontacten infrezen

Ik wil graag 6 opbouw (dubbele)stopcontacten van 1.00 meter hoogte verlagen naar vloerniveau. En dan inbouwexemplaren aanbrengen. 1 nieuw stopcontact aanleggen. De werkplek is goed bereikbaar.
dinsdag 26 september 2017

Aanleggen van een stopcontact

Voor mijn afzuigkap wil ik graag een stopcontact laten aanleggen. Ik had begrepen van de woningbouwvereniging dat het stopcontact moet worden aangesloten naar de meterkast. De meterkast bevindt zich achter de muur waar dit stopcontact moet komen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.
dinsdag 26 september 2017

Diverse elektra klussen

Wij zijn op zoek naar een vakman die onze groepenkast kan uitbreiden met 1 of 2 groepen. We hebben nu 5 groepen, misschien is er ook een extra aardlekschakelaar nodig. Verder willen we bedrading laten aanleggen naar de zolder en daar een geaard stopcontact laten plaatsen. Zo kunnen we de wasmachine en wasdroger op een verschillende groep laten aansluiten. Als laatste willen we nog 2 stopcontacten laten plaatsen in de keuken.
maandag 25 september 2017

Wandcontactdozen plaatsen en verplaatsen

Ik krijg een nieuwbouw huis opgeleverd, en wil 20 WCD's nieuw laten plaatsen, en 10 WCD's laten verplaatsen naar 30 cm van de grond. Materiaal (kalkzandsteen / prefab) keuze moet nog bepaald worden. Graag prijsverschil offreren. Indien er vragen zijn, dan hoor ik graag.
zaterdag 23 september 2017

Meterkast vervangen

Ik wil graag weten als je een meterkast wilt vervangen want deze heeft nu 3 groepen en je wilt naar bijvoorbeeld 4 of 6 of 8 groepen wat dit kost.
vrijdag 22 september 2017

Elektrische installatie aanpassen voor laadpaal

Binnenkort komt er een elektrische auto (Tesla Model S) en een laadpaal. Voor het realiseren van 3-fase stroom zal er vast iets aan de installatie gedaan moeten worden. Kunt u eventueel ook de paal plaatsen en aansluiten? Wat gaat dat mij kosten?
vrijdag 22 september 2017

Nieuwe meter aansluiten op aardedraad

Het betreft het aansluiten van een aardedraad bij een nieuw te plaatse meter, inkomend 3 x 80 Ampère.
vrijdag 22 september 2017

Groepenkast uitbreiden

Ik zou graag 1 of 2 extra groepen krijgen in mijn meterkast. Daarnaast zou ik graag een hotelschakeling laten aanpassen, zodat ik zowel boven als beneden het licht kan aan of uit doen.
donderdag 21 september 2017

Aardpen slaan in garagebox

In garage box tbv nieuwe Electra aansluiting

Partners

Partners van Casius