Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Utrecht.

1677 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: uitbouw en spots in een betonnen plafond inbouwen, elektra vervangen en uitbreiden van woonpand met 4 appartementen, hele huis elektra vervangen, extra groep en vervangen bedrading, vervangen groepenkast en controle gehele elektrische installatie, complete Installatie in en nieuw bouw, uitbreiding meterkast + groepen toevoegen, volledige elektra installatie, vervangen meterkast, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen, groepenkast+keukengroep vervangen, plaatsen en aansluiten thuislader elektrische auto, extra groep en stopcontacten plaatsen, vervangen oude stoppenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Utrecht:

dinsdag 16 april 2019

Meterkast vervangen

Ik heb vorig jaar chalet gekocht maar stoppenkast is oud en werkt onverklaarbaar. Daarom nodig te vervangen.
zondag 14 april 2019

Kapotte deurbel repareren

Onze deurbel werkt al een tijdje niet meer. Het is een elektrische deurbel uit 2005, met vaste bekabeling.
maandag 8 april 2019

Netwerkkabels trekken

Ik woon in een nieuwbouwhuis en wil graag naar 4 kamers een netwerkkabel trekken. Hiervoor zijn nog loze leidingen beschikbaar, in 2 van de 3 kamers. In de derde zit nu een coax kabel, deze kan vervangen worden door netwerk. In de vierde kan een elektriciteitskabel vervangen worden door netwerkkabel.
maandag 8 april 2019

Netwerkkabels door verstopte loze leiding trekken

Er is vanuit de bouw van de woning een loze leiding in een slaapkamer geplaatst, hier zat bij oplevering een trekdraad in maar deze is er ondertussen uit. als ik het zelf probeer komt de trekveer ergens op een punt vast te zitten, er zit ergens een verstopping. We hebben een op internet gevonden methode uit geprobeerd met stofzuiger en videoband, deze komt er aan de andere kant wel uit maar omdat het zo stroef gaat breekt deze. Het betreft 1 leiding waar ik een datakabel doorheen wil hebben, het liefst 2 maar dat gaat volgens mij nooit lukken. Ik hoef niet perse een offerte voor dit werk maar als er een minimaal en maximaal bedrag kan worden gegeven zou dat mooi zijn.
zondag 7 april 2019

Uitbouw en spots in een betonnen plafond inbouwen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van 8 led inbouwspots in een nieuwbouwwoning in keuken en woonkamer. Onze keuken is ongeveer 390 cm bij 270 cm en we willen dan graag twee spots aan iedere zijde (parallelkeuken). De woonkamer is ongeveer 510 cm bij 380 cm en we zouden daar 4 spots willen; twee aan iedere zijde. We willen het graag in een betonnen plafond ingefreesd hebben. Daarnaast wil ik een complete uitbouw laten plaatsen van 2,4 bij 5,40 meter. Er moet elektra in komen, de binnenkant moet afgewerkt worden, de buitenkant moet van steen zijn en de binnenkant van gibo blokken. Verder moet er nog een fundering onder komen. Ik hoor graag van u.
zaterdag 6 april 2019

Aardpen slaan op stuk tuingrond

Graag kosten opgave voor: aardpen slaan voor nieuw te plaatsen meter/verdeelkast, 3 x 25 amp, op stuk tuingrond.
woensdag 3 april 2019

Aandpen slaan

Graag ontvang ik een indicatie voor het slaan van een aardpen.
maandag 1 april 2019

Volledige inductiekookplaat installatie

Ik wil een inductiekookplaat laten plaatsen en aansluiten, inclusief perilex aansluiting. Afstand meterkast en kookplaat bedraagt ongeveer 3 a 4 meter. Ook moet de meterkast worden aangepast met krachtstroom. Het huidige gas systeem moet worden afgekoppeld.
zondag 31 maart 2019

Krachstroom aansluiting verzorgen

Ik wil graag de krachtstroom 3 fasen van de meterkast 2 verdiepingen omhoog willen door trekken en daar aansluiten. De pijpen zijn al aanwezig en er zal een stopcontract geplaatst moeten worden.
zaterdag 30 maart 2019

Lichtpunt maken en verhelpen probleem stopcontact

Ik zoek een elektricien die een aantal klussen kan uitvoeren in mijn woning. In mijn slaapkamer heb ik geen stroom op een stopcontact. Ik kan niet achterhalen waar dit in zit. Daarbij wil ik een lichtpunt maken waar op dit moment al kabels heen lopen maar deze lijken 'dood' te zijn. Eventueel een nieuwe kabel naar toe trekken vanuit meterkast. Kunnen jullie ook meteen de lamp aansluiten? Beide punten zitten relatief dicht in de buurt van de meterkast.
donderdag 28 maart 2019

Vervangen van de groepenkast

Ik wil de groepenkast vervangen. 1 x Groepenkast voor 9 lichtgroepen, voorzien van 9 installatie automaten, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar 40A.
woensdag 27 maart 2019

Stoppenkast laten keuren

Zou graag mijn stoppenkast een aardlekschakelaar willen laten keuren. De stoppenkast heeft geen zegels.
dinsdag 26 maart 2019

Aardpen slaan

Aardpen slaan (mogelijk in kruipruimte). Aardpen aansluiten met 25 qmm op reeds geplaatste CAP. In de reeds vernieuwde groepenkast zijn alle afgaande groepen voorzien van een aardlekschakelaar.
maandag 25 maart 2019

Hoog stroomverbruik laten doormeten

Ik heb de laatste jaarnota van Eneco ontvangen. Daaruit bleek een verdubbeling van mijn stroomverbruik van ruim 5000 naar 11000 kwh per haar! Eneco helpt niet, dus ik wil uitzoeken hoe dit kan!
vrijdag 22 maart 2019

Vervangen electra jaren 30 woning

Ten behoeve van een renovatie van een jaren '30 huis, 150 m2, moet de gehele elektra gemoderniseerd worden. De begane grond is in jaren '90 verbouwd en de eerste en tweede etage onbekend. De stoppenkast moet vervangen worden voor moderne groepenkast (8) en nieuwe verlaagde wandcontactdozen aangelegd worden in de gehele woning. Tevens moeten nieuwe aansluitpunten van elektra worden aangelegd voor nieuwe keuken. De aannemer zal zorgen voor freeswerk en afwerking van de muren.
donderdag 21 maart 2019

Goepenkast vervangen

Ik wil de groepenkast laten vervangen. De bestaande groepenkast is 32 jaar geleden geplaatst en gedateerd. Er zijn 6 groepen met stoppen waarvan 3 op een aardlekschakelaar. Ik opteer nu op 1 hoofdschakelaar, 2 aardlekschakelaars en 8 groepen. Binnenkort worden zonnepanelen geplaatst.
woensdag 20 maart 2019

Plaatsen hoofdschakelaar

In verband met een aanvraag van een 3 fase aansluiting moet een hoofdschakelaar in de meterkast aanwezig zijn. Daarom wil ik graag een prijsopgave voor plaatsing van een hoofdschakelaar in mijn bestaande meterkast.
dinsdag 19 maart 2019

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen, 2 x, en eventueel aanleggen nieuwe meterkast en mantelbuis voor stedin vitens voor Stedin.
donderdag 14 maart 2019

Updaten en wellicht upgraden elektra

Sinds vorig jaar wonen wij in een woning uit 1979. En hoewel de stoppen nog niet gesprongen zijn, kan er qua elektra wel het een en ander gebeuren in huis: * elektra (via kruipruimte) doortrekken naar de tuin * elektra krachtstroom aanleggen voor de deur en in de garage (2x dus) * vervangen 1,5 dozen door 2 stekkerdozen en al het vergeelde schakelmateriaal (voornamelijk Peha, maar ook Gira) vervangen voor 1 uniform grijs / antraciet alternatief * voorbereiden keuken en badkamer op verbouwplannen * stoppenkast uitbreiden, maar met behoud van bestaande (teruglopende) elektrameter! Wellicht komen we in overleg tot meer, maar hier lijkt het wel op. Heeft u een eerste indicatie wat die voor een huis van ci 160m2 gaat kosten?
woensdag 13 maart 2019

Extra groep aanleggen voor elektrisch koken

Het betreft een Perilex, 5-polig, waar ik een aansluiting voor nodig heb in de keuken van 16 ampère. Er is officieel al een poort gemaakt voor een dergelijke aansluiting maar wij willen het fornuis aan de andere kant van de keuken hebben. Deze kan via de kruipruimte doorgetrokken worden, de afstand hiervoor durf ik niet te zeggen.
dinsdag 12 maart 2019

Extra elektragroep plaatsen voor een vaatwasser

Een extra groep aanleggen in de meterkast voor een vaatwasser. Zoals te zien is op de foto's is er plaats voor in de meterkast. Er zal in de kruipruimte ongeveer 5 meter kabel gemonteerd moeten worden.
maandag 11 maart 2019

Krachtstroom aanleggen

Ik heb geen 3 fasen groepenkast, maar wil wel krachtstroom naar de tuin laten aanleggen. Ik denk dat ik daarvoor niet een hele nieuwe kast nodig heb. Weten jullie een goedkope acceptabele oplossing? Bijvoorbeeld een los kastje ertussen? Wat zijn mijn opties en wat kost dat? Ik ben benieuwd.
zaterdag 9 maart 2019

Groepenkast uitbreiden

Voor het gebruik van een elektrische BBQ en terrasverwarming wil ik extra groep(en) in bestaande meterkast aan laten leggen. Indien nodig zelfs vervangen.
woensdag 6 maart 2019

Groepenkast vervangen

Ik wil graag de groepenkast laten vervangen. Komt er iets voor de groepenkast, in de zin van dat je die lelijke plek niet ziet? Ik hoor het graag.
dinsdag 5 maart 2019

Verplaatsen lichtschakelaar

Het betreft het verplaatsen van een lichtschakelaar: 1 meter naar rechts, op de dakopbouw.

Partners

Partners van Casius