Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Utrecht.

1630 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra gehele woning, elektra volledig laten controleren, woning voorzien van een elektrische installatie, appartement opnieuw bedraden, elektra in de hele woning vervangen, vervanging elektra en meer, bestaande elektra laten vervangen, elektricien nodig, vervangen elektra, elektriciteit in de woning aanpassen, elektra in de gehele woning vervangen, elektra vervangen in een jaren '30 woning, elektra aanleggen in nieuwbouw, elektra aanleggen in woning, groepenkast aanpassen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Utrecht:

vrijdag 16 februari 2018

Stroomvoorziening vijverpomp herstellen

De stop die de stroom voor de vijver regelt klapt er steeds uit. Het buitenstopcontact krijgt geen stroom. Zo’n 20 jaar heeft alles goed gefunctioneerd. De kast heeft 5 stoppen met schakelaars waarvan 3 (groene) beveiligd zijn door een aardlekschakelaar. Van de 2 andere is er 1 in gebruik door de wasmachine en de andere voor de vijver. Dus die laatste is de de boosdoener. Moet de meterkast nu vernieuwd worden of kan een groep hersteld worden?
donderdag 15 februari 2018

Klik uit klik aan systeem monteren

Ik wil het klik uit klik aan systeem in de bestaande stopcontacten laten monteren. Zodat bestaande spotjes via de app aan- en uitgeschakeld kunnen worden. Bij voorkeur wordt het binnen enkele dagen geïnstalleerd.
donderdag 15 februari 2018

Woning voorzien van een elektrische installatie

Ik ben opzoek naar een kostenindicatie voor het aanbrengen van een totale elektrische installatie in een (nieuw te bouwen) casco woning van circa 650 m3 en 225 m2. De minimale eis is vastgelegd in de NEN1010, maar dat is erg minimaal. Graag zou ik een kostenindicatie willen ontvangen van een uitgebreidere installatie. Ik hoor graag van u.
vrijdag 9 februari 2018

Extra groep maken voor boiler

Ik wil een extra stroomgroep maken in verband met het plaatsen van een elektrische boiler ter vervanging van een oude geiser. Er zit nu een oude stoppenkast, dus er moet mogelijk een hele nieuwe groepenkast komen.
vrijdag 9 februari 2018

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Voor het installeren van zonnepanelen moet de stoppenkast moderner. Deze dus graag vervangen en ik wil op termijn een sauna installeren dus er moet ook wat bij.
donderdag 8 februari 2018

Lampen aansluiten

Ik zou graag 5 plafond-lampen willen laten installeren. 1 in de keuken, drie in de gang en 1 in de woonkamer. De huidige lampen moeten worden weggehaald en afgevoerd daarna moeten de nieuwe lampen aan het kroonsteentje worden verbonden.
donderdag 8 februari 2018

Stopcontact vervangen

Ik wil een geaard stopcontact laten vervangen.
woensdag 7 februari 2018

Installatie van een deurbel

Hoe duur is het om een eenvoudige deurbel te installeren?
woensdag 7 februari 2018

Deurbel installeren

Eenvoudige deurbel. Hoe duur is het?
dinsdag 6 februari 2018

Uitbreiden van de groepenkast

Uitbreiding van groepenkast, momenteel bestaande uit 13 groepen op 4 aardlekschakelaars. De uitbreiding omvat 1 dubbele en 2 enkele groepen over een aardlekschakelaar. De kabels worden tot de meterkast voorbereid . Een kabel 5x2,5mm2 YMvK-as is bedoeld voor aansluiting van een stoomgenerator met kenmerk: Vermogen 6. 0kW, Voltage 230 volt Aantal fasen 2, Ampére per fase 8. 7 amp Zekering 3x10 Amp Voedingskabel 5x2,5 mm² Een kabel 2x2,5mm2 YMvK-as is bedoeld voor aansluiting van een jacuzzi met kenmerk: 1 x 230 volt B20 of C20 amp (karakteristiek): 1x fase, 1x nul en aarde (Verwarming schakelt uit wanneer de pompen aan staan) Kabeldikte: 2,5 mm² (G3 x 2,5 mm²) Spa vraagt maximaal 3500 Watt. Een kabel 2,5mm2 YMvK-as is bedoeld voor aansluiting van een warmtepomp met kenmerk: Verwarmingscapaciteit: 8,5 kW Stroomverbruik: 1,81 kW COP: 4,7 Spanning/fase/frequentie: 220-240VAC/1 PH/ 50Hz Uitvoering van de werkzaamheden is voorzien in april
dinsdag 6 februari 2018

Stopcontacten in de meterkast aanleggen

Stopcontact 2 x in meterkast voor aansluiten van glasvezel / modem.
zondag 4 februari 2018

Aardpen laten slaan

Vitens heeft onze watermeter vervangen met als advies onze aarding te controleren. Graag laten wij dit door de vakman doen en daar waar nodig ook aanpassen.
zondag 4 februari 2018

Meterkast aanpassen voor elektrisch koken

Graag de meterkast aanpassen, een extra groep voor het elektrische koken maken. Gemakkelijk via de bestaande draad aan te leggen.
vrijdag 2 februari 2018

Groep aanleggen voor elektrisch koken

Momenteel hebben wij een gasfornuis en willen overgaan op elektrisch, keramisch koken. Daartoe is een aparte groep en een vijfpolige contactdoos nodig om de juiste stroomvoorziening te krijgen. De meterkast, in de gang, is op 3 meter afstand van de keuken.
vrijdag 2 februari 2018

Schakelaar vervangen in badkamerkastje

In badkamerkastje is aan/uit schakelaar in doosje afgebroken, dus knopje kan niet meer aan uit schakelen. Schakelaar dient vervangen te worden. Knopje dient zelfde te blijven. Of geheel dient vervangen te worden. Inclusief knopje. Monteur dient deze materialen mee te nemen. Kastje (waar schakelaar in en knopje op zit) is zilverkleurig. Zie bijgaande foto's.
dinsdag 30 januari 2018

Sleuf frezen en stopcontacten aanleggen

In de slaapkamer van uit een bestaand stopcontact een sleuf frezen. Lengte circa 4 meter. Na de eerste meter weer een nieuw stopcontact en dan op het eind weer een stopcontact. Bestaand stopcontact is op 35 cm hoogte. De 2 nieuwe stopcontacten komen ook op 35 cm hoogte. Muur is gipsbeton.
maandag 29 januari 2018

Sleuven in beton frezen voor de elektraleiding

Ik wil het plafond (prefab betonnen systeemvloer) van een nieuwbouwhuis een extra lichtpunt realiseren. Daarom moet vanaf een ingebouwde contactdoos een leidingsleuf gemaakt worden naar het nieuwe lichtpunt. Op het lichtpunt moet een gat gemaakt worden op de doos te plaatsen. De bestaande contactdoos en het nieuwe lichtpunt liggen 120 mm uit elkaar. Uitfrezen van de leidingen etc..
zondag 28 januari 2018

Meterkast vervangen

Vervangen meterkast/groepen en een draadje trekken naar de keuken voor een twee fase inductie kookplaat met een stekker. Het heeft in principe geen haast en ik heb hem alleen nog bij werkspot.nl uitstaan.
vrijdag 26 januari 2018

Groepen bijplaatsen in groepenkast

In mijn bestaande groepenkast wil ik 2 groepen bijplaatsen voor de aansluiting van een inductiekookplaat. Er is mijns inziens voldoende ruimte (zie foto). Momenteel heb ik een kast met 6 groepen.
donderdag 25 januari 2018

Extra groep aanleggen

Vanwege verplaatsing van de wasmachine en droger van de schuur naar de eerste etage denkt mijn man dat het verstandig is een extra groep aan te leggen. Daar is ruimte voor in de meterkast. Echter heeft hij geen idee hoe hij de elektriciteit van de meterkast naar het washok moet aanleggen. De lichtschakelaar zit aan de buitenkant, maar in de kamer is geen stroompunt. Het gaat om een afstand die overbrugd moet worden van 1 etage.
zaterdag 20 januari 2018

Extra groep in de meterkast plaatsen

Ik ben pas verhuisd en heb een meterkast met twee aardlekschakelaren en 5 groepen. De wasmachine, droger, cv-ketel, ventilatiesysteem, oven en televisie zitten allemaal op dezelfde groep. Nu wil ik in de keuken een afwasmachine plaatsen en boven gebruik kunnen maken van een elektrisch kacheltje. Nu is het al zo dat de aardlekschakelaar uitslaat als ik de oven aanzet, dus met een afwasmachine en een kacheltje erbij zal het helemaal een probleem worden vrees ik. Dus graag een veilige oplossing!
zaterdag 20 januari 2018

Grondkabel herstellen

De elektra in mijn schuur is uitgevallen en er staat ook geen spanning meer op het stopcontact. Ongeveer 14 jaar geleden is de grondkabel door een spade beschadigt (tot aan de bedrading), maar met isolatietape goed herstelt. Dit is vlak bij de schuur, hier komt veel grondwater dus ik vermoed dat op deze plek de kabel is aangetast. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte van reparatie van deze grondkabel d.m.v. een kabelmof met gel.
vrijdag 19 januari 2018

Stroomverbruik onderzoeken

Ik heb een hoog stroomgebruik van circa 8400 kwh per jaar. Ik vind dat onwaarschijnlijk hoog voor een huishouden van 2 personen. Ik wil graag weten hoe dat komt. Een groot deel van de verlichting is al vervangen door LED verlichting. Het stroomverbruik is al een aantal jaren zo hoog. Ook na het vervangen van een aantal wat oudere apparaten. Wat kost een inventariserend onderzoek?
donderdag 18 januari 2018

Vernieuwen en uitbreiding elektra

We gaan ons hele huis verbouwen en daar hoort ook elektra bij. Ik heb een nauwkeurige lijst met zaken die gedaan moeten worden. Hier in het kort omschreven wat er moet gebeuren: - De keuken wordt verplaatst. Hiervoor moet electra worden aangelegd. - Nieuwe meterkast in verband met extra groepen. - Op zolder moet electra komen. - In de woonkamer moeten extra aansluitpunten komen.
dinsdag 16 januari 2018

Lichtpunt onder stuclaag opsporen

Wij zijn op zoek naar een vakman/vrouw die een onder stucwerk een verborgen lichtpunt tevoorschijn kan toveren, zonder de rest van de stuc te beschadigen. Onder het stucwerk van ons plafond zit hoogstwaarschijnlijk een lichtpunt verstopt. Deze willen we graag bruikbaar hebben, zonder dat het plafond opnieuw gestuct moet worden. Op de bouwtekening (bijlage) is een lichtpunt aangegeven. Daarnaast hebben we het lichtpunt vermoedelijk gevonden met een leidingzoeker. Weet jij een oplossing om ons lichtpunt weer bruikbaar te krijgen zonder extra schade aan het plafond? We horen heel graag van je.

Partners

Partners van Casius