Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Utrecht.

1745 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Utrecht:

vrijdag 10 juli 2020

Vervangen groepenkast

Ik wil graag mijn groepenkast laten vervangen. Wij gaan zonnepanelen aanschaffen en er komt een nieuwe keuken met inductiekookplaat.
dinsdag 7 juli 2020

Aardpen laten slaan

Wij zijn grondig aan het verbouwen en hebben (waarschijnlijk) geen aarde momenteel. Graag offerte voor een aardpen (deze zal buiten de woning geslagen moeten worden).
dinsdag 7 juli 2020

Verbruiksrapport elektra

We krijgen zonnepanelen en hebben een zeer goed geïsoleerde woning. Wij willen de zonnepanelen gebruiken om de ruimten elektrisch te verwarmen. Woonkamer en open keuken, hal, 3 slaapkamers en zolder. Ben benieuwd hoeveel wat we gaan verbruiken om het huis op een aangename temperatuur te krijgen. En we willen natuurlijk zuinige radiatoren.
maandag 6 juli 2020

kabels wegwerken televisie

Kabels moeten worden weggewerkt bij de televisie. onder de tv is al een kabelgoot geplaats alleen de kabels moeten nog worden weggewerkt.
maandag 6 juli 2020

Aardpen slaan en aansluiten meterkast

De aardverspreidingsweerstand van mijn elektrische installatie is veel te hoog (56 ohm) en moet worden teruggebracht worden naar 1 ohm.
maandag 6 juli 2020

Vervangen stoppenkast

In ons huis van 1976 willen we de stoppenkast vervangen hebben, dit met het oog op zonnepanelen welke half augustus geïnstalleerd worden. We hebben nu 8 groepen, waarbij groep 6 t/m 8 niet gebruikt word. (Electr. Koken vorige bewoner) Er komt dus binnenkort wel een groep bij voor de omvormer van de zonnepanelen.
maandag 6 juli 2020

Aardpen slaan

Aardpen slaan en aansluiting in meterkast. Aannemer die aansluiting electra gaat verzwaren, schat dat er een diepte van 3 á 5 meter nodig is.
maandag 6 juli 2020

Verplaatsen stopcontact in badkamer en elektra checken

Stopcontact van de wasmachine verplaatsen in een badkamer op de begane grond. Het huis heeft een kruipruimte en de vloer in de badkamer is zwaluwstaart betonvloer. Daarnaast zou ik graag de elektra-bedrading in de badkamer laten checken. Toen ik met mijn vader de ventilatie aangesloten heb (een aantal jaren terug) concludeerden we dat de blauwe en bruine draad ergens zijn omgedraaid (of verkeerd-om aangesloten). Zelf hebben we de oorsprong echter nooit gevonden.
zondag 5 juli 2020

Aardpen slaan

Aardpen slaan
woensdag 1 juli 2020

Extra groep in meterkast plaatsen

Wasmachine en droger in badkamer geplaatst en ze hebben een extra Stopkontakten nodig plus extra groep in meterkast.
woensdag 1 juli 2020

Extra stroomgroep in meterkast plaatsen

Ivm gaan koken op inductie moet er een extra stroomgroep worden gemaakt
woensdag 1 juli 2020

Aardpen slaan

Aardpen slaan in kruipruimte of via buiten t.b.v. nieuwe electra aansluiting in bestaande woning.
woensdag 1 juli 2020

75 meter Glasvezel kabel doortrekken en aansluiten

Graag willen wij een vrijblijvende offerte voor het leveren en monteren van een Singelmode glasvezelkabel 4V 9/125 OS2 met lengte +/- 75 meter. (1 kabel, 4 aderig) Betreft een nieuwbouw locatie in Nieuwegein. Aanleg inpandig van serverruimte naar naar ruimte waar kabels binnenkomen. Momenteel kan de installateur overal nog goed bij ivm nieuwbouw.
maandag 29 juni 2020

Stopcontact verplaatsen naar 2 punten

In de keuken van ons nieuwe Huis willen we graag 1 stopcontact verplaatsen naar 2 nieuwe punten. De keuken wordt in de week van 27 juli verbouwd en daarvoor willen we dat er een punt voor de inbouwvriezer wordt gemaakt en 1 nieuwe punt boven het aanrechtblad met plate voor 4 Er hoeft geen nieuwe groep worden aangemaakt.
zondag 28 juni 2020

Electra woning vervangen

Wanneer mogelijk zou ik een offerte ontvangen voor de volledige vervanging van de huidige electra voor onze nieuwe woning waar wij 15 oktober de sleutel van krijgen. Werkzaamheden moeten eind oktober begin november starten. Huidige electra vervangen, alle leidingen in de muur vrezen of in de plafonds. stopcontacten en schakelaars vervangen. Wellicht dat er een uitbouw bij komt. Buiten ook in de schuur electra vervangen 4 electra leidingen buiten. 2 naar beide hoeken in de achtertuin, 1 de oprit aan de huis zijde en 1 nabij het hek/begin oprit. Ingraven van de leidingen doen we zelf, aangezien we de tuin later doen.
zondag 28 juni 2020

Extra groepen bijplaatsen

We krijgen eind september een nieuwe keuken. We gaan van gas naar inductie en krijgen een Quooker. Nu 7 groepen. Ook willen we de wasmachine en droger tegelijkertijd aan kunnen zetten. Dat kan nu niet.
woensdag 24 juni 2020

Meterkast uitbreiden met 3 fasen schakelaar.

ik heb bij Stedin een aanvraag gedaan voor het wisselen van zekeringen van 1 x 35A naar 3 x 25A. Voordat ze daartoe kunnen overgaan is het nodig de meterkast uit te breiden met een 3 fasen schakeling. Graag een prijsopgave daarvan.
maandag 22 juni 2020

Stopcontact in meterkast laten plaatsen

Graag stopcontact in mijn meterkast plaatsen
maandag 22 juni 2020

Bliksembeveiliging

aanleg van bliksembeveiliging oude woonboerderij
zondag 21 juni 2020

Kortsluiting tuin verhelpen

Wij hebben verschillende lampen in de tuin die kortsluiting veroorzaken. Allereerst zal dit verholpen moeten worden en vervolgens willen we kijken naar de mogelijkheden voor nieuwe tuinverlichting, gaat om een paar lampen.
dinsdag 16 juni 2020

uitbreiding en aanleggen van een extra groep

ivm met aankoop van een combiesauna finse/infarood, kabel van stoppenkast naar de eerste verdieping twee opbouwstopcontakten geaard 1 omzetschakelaar hitte bestendigsnoertje met insteekstekker circa 3 meter tbv aansluiting finsesauna vermogen 3600 watt 16 amp.infaroodsauna 2400 watt 16 amp.
maandag 15 juni 2020

Intercom laten plaatsen

Het plaatsen van een intercom met een video scherm. Het slot in de deur voor automatisch openen is al aanwezig inclusief de kabel. De kabel moet nog wel aangesloten worden op een adapter in de meterkast. Wanneer het een verrader intercom is dan dient er ook een kabel naar boven gemaakt te worden om de deur te kunnen openen via het video scherm. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren van de intercom alsmede de plaatsing hier van. Het gaat om 1 bovenwoning.
maandag 15 juni 2020

Aparte groep aanleggen voor zonnepanelen

Aparte groep aanleggen voor het aansluiten van reeds aanwezige zonnepanelen op het dak van een tussenwoning.
maandag 15 juni 2020

Elektricien voor 3 klusjes

Ik zoek iemand die kan helpen met de volgende 2-3 klusjes: * Elektriciteit aanleggen voor deurbel * 6 Dimmers vervangen (3 met gewone pulsdrukkers , 3 met slimme dimmers met de zigbee protocol.) Materiaal heb ik al * Stopcontact aanleggen in badkamer (weet niet in hoever deze makkelijk kan, dus misschien niet) Ik hoor graag of jullie kunnen helpen en op wat voor termijn
vrijdag 12 juni 2020

Extra groep voor inductie kookplaat

Ik vroeg me af om een extra lijntje te trekken vanuit meterkast. Het betreft een bovenwoning met een meterkast op de begane grond. De keuken waar het stopcontact voor een inductiekookplaat zou moeten worden geplaatst zit er zo'n beetje recht boven. Een indicatie van de kosten zou prettig zijn. Dank u wel.

Partners

Partners van Casius