Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Utrecht.

1587 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: volledige elektra in de woning vervangen, stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast, complete elektra installatie aanleggen, vervanging groepenkast, stoppenkast in meterkast vervangen, oude meterkast vervangen, meterkast laten vervangen of verplaatsen, stoppenkast vervangen en uitbreiden, bedrading vervangen en stroomstoring oplossen, meterkast verplaatsen en groepkast uitbreiden, meterkast vernieuwen, vervangen van meterkast met zes groepen, meterkast verplaatsen en vervangen, vervangen van elektra, groepenkast vernieuwen en overig elektrawerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Utrecht:

zondag 17 december 2017

Tv en tv scherm repareren

Het betreft de televisie LG - 47LB650V - 3D. De TV is aangeschaft op 14 december 2014 en valt buiten de fabrieksgarantie. Als de TV aangezet wordt knippert het beeld, ongeacht welke input geselecteerd wordt. Het geluid is normaal. Het probleem lijkt identiek aan dat gerapporteerd op Het daar beschreven probleem werd veroorzaakt door een of meerdere defecte LEDS, en het vervangen van enkele LED strips loste daar het probleem op. Mijn vermoeden is dat dit bij mijn TV ook aan de hand is. Graag ontvang ik een prijsopgave wat een dergelijke reparatie zou kosten.
zaterdag 16 december 2017

In orde maken van de elektriciteit

Oude kabels vervangen, nieuwe meterkast, opmaken van plannen en in orde maken voor keuring
zaterdag 16 december 2017

Vervangen groepenkast

Wij willen in onze nieuwe woning de oude groepenkast laten vervangen voor een nieuwe (met meer groepen)
donderdag 14 december 2017

Lampen ophangen aan schuin plafond

Ik wil twee hanglampen laten monteren aan een schuin plafond van 58 graden (zie bijlage) op zo'n 5,5m hoogte. Het gaat alleen om de draagkabel (zie bijlage). De spanning gaat via een andere kabel en doen wij zelf. Het liefst willen wij deze klus tussen 29 december en 6 januari uitgevoerd hebben. Later kan ook, maar dan ligt er al parket in de kamer dat beschermd moet worden.
donderdag 14 december 2017

Herstelwerk meterkast na lekkage

Na de dooi is er lekkage ontstaan in onze meterkast. Het lijkt erop dat het water via de regenpijp (die vanaf het balkon door de meterkast loopt) de meterkast binnenkomt. Dit gebeurt bij langdurige regen/dooi. Het houtwerk is vochtig en er zijn wat leidingen gecorrodeerd. We willen een afspraak maken om de klus hier te komen beoordelen. We ontvangen graag uw plan van aanpak en een offerte voor het benodigde herstelwerk van de lekkage en de gevolgen.
woensdag 13 december 2017

Aardpen slaan en aansluiten in de groepenkast

Ik wil bij mijn woning graag een aardpen laten slaan op de juiste diepte. Daarna moet deze 2 meter verderop in de groepenkast worden aangesloten. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.
dinsdag 12 december 2017

Stroomkabel aanleggen naar de schuur

Ik wil 2 groepen bijmaken voor in de schuur in de meterkast.
vrijdag 8 december 2017

Voordeurbel repareren

De voordeurbel werk niet meer en de beltrafo zit in de meterkast; bel drukmechanisme: 'Friedland' (voorzien van lampje wat ook niet meer werkt). Er is waarschijnlijk iets mis met de contacten.
woensdag 6 december 2017

Lamp in de badkamer monteren

Dit is een aanvulling op de vorige offerte. Inmiddels heb ik de benodigde artikelen in huis. Mogelijk hoort er nog de montage van een lamp bij. Het gaat dus om de badkamer. Zou u deze gegevens willen combineren? Telefonisch ben ik helaas slecht bereikbaar. Men kan contact opnemen via WhatsApp voor het maken van een afspraak om langs te komen.
dinsdag 5 december 2017

Saunakachel aansluiten op perilex contactdoos

Saunakachel aansluiten op een perilex stopcontact. Al aanwezig: 7 kW saunakachel, 3 meter 5 x 2,5 siliconenkabel en perilexstopcontact.
dinsdag 5 december 2017

Perilex en groepen in kast aanleggen

Het betreft een huurapartement en er is gasaansluiting, maar ik wil mijn elektrische kookplaat gebruiken. >> aanleggen van stopcontact en 2 (? ) extra groepen in de groepenkast.
maandag 4 december 2017

Meterkast verplaatsen en vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het verplaatsen en vervangen van een meterkast in een woonhuis. De meter en de stoppenkast moeten verplaatst worden. Het huis is van 1938. De kast hangt nu achter een gordijn in de gang.
zondag 3 december 2017

Elektra uitbreiden voor tuinkantoor

Twee extra groepen in de meterkast. De nieuwe groepen moeten, samen met een UTP en Coax kabels via de kruipruimte onder de meterkast naar de achterkant van het huis en vandaar onder de grond naar het nog te bouwen tuinkantoor (ongeveer 25 meter, klei/aarde grond). De UTP en Coax kabels moeten vanaf de woonkamer (voorkant van het huis, ter hoogte van de meterkast) komen. De kabels hoeven bij het tuinkantoor niet te worden afgemonteerd).
zondag 3 december 2017

Extra groepen plaatsen vanwege nieuwe keuken

In week 5 van 2018 wordt onze nieuwe keuken gemonteerd. Voor die tijd wil ik 2 extra groepen laten plaatsen in onze moderne groepenkast. Het gaat om 1 groep voor de vaatwasser en 1 groep voor de oven. Ik ontvang graag uw offerte.
donderdag 30 november 2017

Aardingspen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan voor mijn woning. Het grondwater zit op 1 meter diep en de aardpen moet bij de voordeur ingeslagen worden.
woensdag 29 november 2017

Extra groep in de meterkast plaatsen

De groepenkast uitbreiden met 2 groepen in verband met vaatwasser en combi-magnetron. Draden en kabels zijn aangelegd tot in de meterkast. Betreft dus uitsluitend aansluiting in groepenkast.
woensdag 29 november 2017

Perilex aansluiting maken in de keuken

Graag een elektra-aansluiting in de keuken maken met een aansluitwaarde van 7400 W. Kabel moet uit de meterkast moet getrokken via de kruipruimte, richting keuken. Het gaat om een 2 fase aansluiting.
woensdag 29 november 2017

Connector aansluiten op flexibele CAT 7 netwerk kabel

De kabel heb ik al aangelegd maar het lukt me niet om de RJ45 connector aan de CAT 7 (flexibel) vast te maken.
donderdag 23 november 2017

Controle aarding watermeter en mogelijk een aardpen slaan

Onze watermeter is vervangen door Vitens, waarbij de aarding onderbroken is geweest. De monteur heeft uit voorzorg een geleide overbrugging bij de watermeter aangebracht, waardoor de situatie is hersteld. Ze adviseren nu de aarding te laten controleren door een externe elektricien en indien nodig een aardpen te laten slaan. Deze klus kan vanaf 1 december worden uitgevoerd. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.
woensdag 22 november 2017

Extra groep in meterkast

Ik wil een extra groep in meterkast. Dit in verband met de aanleg van elektra in tuin. Hierop komt een koelkast, verschillende verlichting en verwarmingskachel. Totale lengte van meterkast naar buiten toe is 15 meter.
dinsdag 21 november 2017

Stopcontacten en COAX kabel verplaatsen en sleuf frezen voor tv kabels

In onze nieuwe woning willen wij stopcontacten en wandpunt voor COAX verplaatsen. De wandcontactpunten moeten zo'n 1 meter worden opgeschoven. Daarbij willen wij graag een kabelgoot in de muur laten frezen voor 2 kabels die vanaf ons tv meubel naar de tv aan de muur moeten lopen. Zie de tekening voor meer uitleg.
dinsdag 21 november 2017

Drie fasen aansluiting voor Finse sauna

Wij zijn in het bezit gekomen van een gebruikte Finse sauna. Deze heb ik in de aangebouwde garage opgebouwd en bevindt zich op een afstand van ongeveer 12 tot 15 meter van de meterkast. Onze huisinstallatie is volgens mij (nog) niet geschikt om de sauna kachel aan te sluiten. Op het typeplaatje van de kachel staat 8 kW 400V 3N 80 E. Dit komt mij voor als zijnde een kachel die een 3-fasen aansluiting heeft. Ook weet ik dat de hoofdaansluiting van onze woning een capaciteit van 1 x 50 A heeft. Kunt u mij een vrijblijvende offerte geven voor de levering van materialen en de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om de sauna te kunnen gebruiken? Desgewenst kan ik u nog een foto van de meterkast toesturen. Ik ben benieuwd naar uw reactie.
dinsdag 21 november 2017

Netwerkkabels trekken vanaf patchkast naar wandcontactdozen

In onze nieuwbouwwoning willen wij graag CAT 6a netwerkkabels vanaf (een te installeren CAT 6a patchkast in) de meterkast door de beschikbare loze leidingen laten trekken naar CAT 6a wandcontactdozen in 4x woonkamer 3x, in 3x slaapkamer 2x op de zolder. Kun u hiervoor een mooie offerte maken?
maandag 20 november 2017

Stopcontact maken in de bezem-/meterkast

Graag een stopcontact aanleggen in de bezem/meterkast, naast de voordeur op de gallerij in een appartement, 2 hoog.
zondag 19 november 2017

Stekker van wasmachine vervangen

De stekker van mijn wasmachine (AEG) is doorgebrand. Kan deze worden vervangen en zo ja, wat zijn hier de kosten van?

Partners

Partners van Casius