Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Utrecht.

1695 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aardpen laten slaan, volledige vervanging elektra en aanleg buiten, gehele woning elektra vervangen en up to date maken, meterkast verplaatsing, uitbreiding meterkast, electra hele woning vervangen, oude electra vervangen, elektra vervangen in de hele woning, aardpen slaan tbv nieuweinstallatie na splitsing, vervangen elektra en groepenkast, meterkast verplaatsen, vervangen elektra, nieuwe elektra door de gehele woning, het vervangen en uitbreiden in de meterkast, tijdschakelaars toepassen in meerdere bedrijfspanden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Utrecht:

zondag 20 oktober 2019

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

De inbouw gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat. De huidige nis is (als de specificaties van de inductiekookplaat klopt) net een centimeter te klein. Deze moet dus iets groter worden gemaakt. Daarnaast een Perilex opbouw stopcontact aanleggen en aansluiting in de meterkast realiseren. Kabel via buis in plafond. Lengte ongeveer 7 meter.
zondag 20 oktober 2019

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

Vanuit de (nieuwe 2017) groepenkast een 2-fasen aansluiting (perilex) maken in de keuken tbv inductiekookplaat. Leiding gaat via de kruipruimte over een lengte van 3,5 meter (dit is alleen de horizontale afstand!). Inductieplaat aansluiten (deze kopen wij zelf op de maat van de huidige gaskookplaat) en in aanrechtblad monteren.
zaterdag 19 oktober 2019

Opbouw of gewone stopcontact plaatsen in meterkast

Ik wil graag twee stopcontacten plaatsen in de meterkast. Er zitten 3 contacten in een soort klik systeem kastje.
donderdag 17 oktober 2019

Vervangen elektra

Jaren 60 woning nieuwe meterkast en nieuwe elektra aanleggen complete woning.
woensdag 16 oktober 2019

Nieuwe elektra door de gehele woning

Ivm aanleggen vloerverwarming moet er nieuwe elektra aangelegd worden. Het gaat om 140m2 verdeeld over drie etages. De vloer wordt opengebroken, daar ligt de water en elektra, zodra de vloerverwarming weg is is het de bedoeling dat dit opnieuw gelegd wordt. Datum in overleg.
maandag 14 oktober 2019

Elektriciteitsgroep oven

Ik heb een aparte elektriciteitsgroep nodig, want als ik mijn oven aanzet valt de elektriciteit uit. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik maak graag een afspraak.
zaterdag 12 oktober 2019

Stroompunt maken in meterkast

Graag zou ik in de meterkast een stroompunt krijgen.
zaterdag 12 oktober 2019

Aanleg Perilex 2-fasen stopcontact (tbv inductiekookplaat)

Betreft het vervangen van huidig stopcontact van (gas)kookplaat door 2 fasen 5-polig Perilex stopcontact. Relatief nieuwe, uitgebreide stoppenkast (2017/2018), met 3 aardlekschakelaars, maar geen 2-fase groep. Met wat herschikken in de stoppenkast en kabel te trekken naar het huidige stopcontact moet het volgens mij vrij gemakkelijk mogelijk zijn daar de toekomstige inductiekookplaat aan te kunnen sluiten.
vrijdag 11 oktober 2019

Deurbel met camera installeren

Ik wil een deurbel met camera kopen en die moet door iemand geïnstalleerd worden. Dat wil zeggen; bevestigen en gebruiks klaar maken.
donderdag 10 oktober 2019

Extra groep een aardlekschakelaar en een instalatieschakelaar 12 meter kabel en een periflex wand contactdoos

Extra groep in de meterkast, een aardlekschakelaar en een installatieschakelaar. Daarnaast een 12 meter kabel voor een perilex wandcontactdoos.
woensdag 9 oktober 2019

Een meterkast uitbreiden ten behoeve van een nieuwe keuken

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Ik heb een nieuwe keuken gekocht en ga op inductie koken. Daarvoor moet een perilex stekker worden geplaatst en eventueel de groepenkast uitgebreid worden. Graag verkenning situatie voordat offerte wordt gegeven.
woensdag 9 oktober 2019

Vervangen groepenkast en infrezen van leidingen

Wij zoeken een elektricien voor een aantal werkzaamheden tbv een nieuwbouwhuis in Soesterberg: - 1 fase groepenkast (EATON) vervangen/ombouwen naar 3 fase. Bestaat nu uit 10 groepen, 3 aardlekschakelaars, aardlekautomaat, beltrafo en hoofdschakelaar. In nieuwe situatie ruimte laten voor uitbreiding voor oa 3 fase laadpaal en zonnepanelen (fase omvormer nog onbekend). Zie foto voor situatie - Verplaatsen van plafondlichtpunt in slaapkamer (ongeveer een meter) - Aanbrengen van extra elektrapunt in slaapkamer tbv inbouwkast (afstand tot bestaand wcd is ongeveer 2 meter) - 2 x Infrezen leiding tbv elektrische rolluiken 1e verdieping. Zie foto voor situatie De werkzaamheden willen we graag in week 44 laten uitvoeren. Indien nodig kan op 15 oktober om 12:00 de situatie bekeken worden, anders is het eerste moment direct na oplevering huis op 29 oktober om 09:30.
zondag 6 oktober 2019

Plaatsen en aansluiten thuislader elektrische auto

Ik wil een thuislader laten aansluiten op mijn groep waar ook de zonnepanelen zitten. Lader moet buiten aan de wand worden opgehangen en verbonden met de meterkast. Stukje via kruipruimte. De afstand bedraagt ongeveer 4 meter. De lader ontvang ik morgen. In de meterkast zit een eigen groep voor de zonnepanelen. Deze groep zit op 16 ampère moet worden uitgebreid naar 32 ampère.
dinsdag 1 oktober 2019

Perilex stekker

Ik heb een perilex stekker die goed aangesloten is maar het niet doet. Ik zoek iemand die het wil nakijken
maandag 30 september 2019

Vervanging stoppenkast

Vervangen naar stoppenkast met 9 groepen, inclusief transformator voor zonnepanelen. Eventueel drie fase afhankelijk van meerprijs. 2 fase nodig voor inductie kookplaat. Er zou een perilex aansluiting moeten komen. De oude stoppenkast graag direct afvoeren. Wat zou de termijn zijn waarop dit gedaan kan worden?
zaterdag 28 september 2019

Perilex stekker op kookplaat monteren snoer

Ik wil een inductiekookplaat installeren. Ik ben in het bezit van een perilex stekker en kabel, tevens zit er een stopcontact waar mijn oude keramisch kookplaat op aangesloten was. Alles is klaar om aangesloten te worden, betreft dus alleen het aansluiten.
zaterdag 28 september 2019

Stopcontacten verplaatsen en nieuwe plaatsen

In mijn woning wil ik 6 stopcontacten verplaatsen het gaat om ongeveer 1 meter. Daarnaast moet er een extra stopcontact aanleggen.
woensdag 25 september 2019

Groepsverdeling in de meterkast

De groepsverdeling in de meterkast controleren en noteren. Ik wil weten welke groep is aangesloten en een overzicht hiervan hebben.
maandag 23 september 2019

Perilex stekker op kookplaat monteren + snoer

Ik heb een Inventum VKI6010ZWA Inductiekookplaat (vrijstaand) met een standaard stekker en daar wil ik een Perilex stekker op omdat ik in mijn woning een aparte Perilex groep heb. De Perilex stekker + snoer heb ik niet. Kan je de Perilex stekker + snoer leveren en de normale stekker vervangen door de Perilex? Er hoeft niets afgevoerd te worden.
zaterdag 21 september 2019

Groep aanleggen voor zonnepanelen

Mijn groepenkast moet voorzien worden van een extra groep tbv zonnepanelen. De stroomkabel ligt al in de meterkast. Groep moet mogelijk ook voorzien worden van een aardlekschakelaar indien de huidige hier niet voor gebruikt kan worden.
zaterdag 21 september 2019

Nieuwe stoppenkast aanleggen en gereed maken voor zonnepanelen

Ik wil graag een stoppenkast laten plaatsen met 8 groepen, inclusief maatregelen voor toekomstige zonnepanelen, teruglevering etc.
woensdag 18 september 2019

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen slaan en aansluiten op bestaande meterkast die al is voorzien van aardlekschakelaars. Graag een offerte.
dinsdag 17 september 2019

Reparatie deurbel intercom

De bel op mijn intercom gaat niet meer over. Ik kan niet praten en de deur niet open doen. Mijn buren hebben dit probleem niet, dus het zal aan onze individuele intercom liggen.
maandag 16 september 2019

Doormeten elektrische apparaten

I.v.m. hoog stroom gebruik werd ons door de energieleverancier geadviseerd om onze elektrische apparaten door te laten meten zodat wij kunnen achterhalen waar dit vandaan komt. Ik ben opzoek naar een vakman die hier kennis mee heeft en dat kan uitvoeren / advies geven.
zondag 15 september 2019

Aardlekschakelaar en extra groep plaatsen

Uitbreiden meterkast met aardlekschakelaar en 1 of 2 extra groepen.

Partners

Partners van Casius