Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor herindelen van bestaande elektra groepen:

Herindelen van bestaande elektra groepen

Sinds wij een nieuwe keuken hebben. Zit daar een combi magnetron in. De oven doet het prima maar als de magnetron aangezet word vliegt de stroom eruit. Dit willen we graag opgelost hebben ik vermoed dat er teveel stroom op 1 groep staat
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herindelen van bestaande elektra groepen uit heel Nederland:

Dakopbouw maken en etage herindelen

Wij willen een dakopbouw op onze aanbouw beneden plaatsen. De tekeningen zijn gemaakt dus deze kan ik mailen. Het gaat om een opbouw op de 1e verdieping van ongeveer 2,5 x 5 meter. Dak mag plat worden en de buitenkant afgewerkt met of hout rabat of keralit. De bestaande kozijnen eventueel hergebruiken of hier nieuwe voor. Ook zal de binnenkant moeten worden afgewerkt. Er is nu 1 grote kamer deze opdelen in twee kamers met inclusief de opbouw. Wanden en plafonds gestuukt en vloer doorlezen. Er zullen twee nieuwe binnendeuren + kozijnen geplaatst moeten worden. Verder 4 elektra punten en 1 verwarming die er extra moeten komen. Vergunning aanwezig.

Appartement uitbouwen en herindelen

Ik wil een uitbouw realiseren aan mijn appartement in Amsterdam van circa 6 x 3 meter. Ik wil in de uitbouw een vouwdeur van glas in staal over bijna de gehele breedte en tevens een schuin glazen dak of lichtstraat. Verder moet de indeling van het appartement worden aangepast, elektra/gas opnieuw gedaan en een nieuwe CV met radiatoren en gedeeltelijk vloerverwarming. Ik heb een sfeerimpressie van wat ik in gedacht heb.

Wandcontacten aanpassen voor keuken

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Deze wordt 15 april 2016 geleverd. Op dit moment is de oudere keuken verwijderd. Er zijn drie zaken die geregeld moeten worden voor de elektra. Er moet een extra wandcontactdoos komen voor de afzuigkap. Een aansluiting voor een inductiekookplaat moet vervangen worden door een contactdoos. En een bestaande contactdoos moet hoger worden geplaatst t.b.v. de combi oven. De groepen in de groepenkast herindelen, een hoofdschakelaar en twee aardlekschakelaars aanbrengen. Donderdag 31 maart worden de wanden geschilderd dus graag voor deze tijd de klus klaar.

Bovenverdieping herindelen

Een slaapkamer komt over de breedte van het huis in plaats in de lengte. De wanden zijn van houtwerk met gipsplaten. Die moeten eruit en vervolgens de nieuwe indeling wanden met gipsplaten zetten. Ook willen we daarom de bestaande trap weg hebben en een nieuwe houten trap terug op een andere plaats. En nieuwe gipsplaten op het plafond zetten. Het gaat dus om wanden slopen en nieuwe plaatsen, van hout met gipsplaten, een trap inmeten en plaatsen en nieuwe platen op het plafond aanbrengen. De verdere afwerking, installatie en elektra doe ik zelf.

Badkamerklus

Herindelen badkamer. Klant heeft nog tegels liggen (95 stuks). Klant verwacht max. 30 tegels nodig te hebben om te vervangen nadat leidingwerk (water als elektra) verlegd is. Dan tegelwerk verrichten en badkamermeubel, douchecabine en bad plaatsen. Toilet zit op de juiste plaats en blijft ongewijzigd in deze situatie. Sanitair (douchecabine: kwartrond) zal klant waarschijnlijk door de klant zelf worden aangeschaft.

Verbouwing zolder

Wij willen een verbouwing doen van ons huis in de Kapteynstraat, Leiden. Het gaat om: - Verwijderen oude trap, vrijkomende ruimte bij achterkamer trekken, inclusief vernieuwen gehele plafond - Maken van een nieuw trapgat, inclusief afwerken waaronder verplaatsen deur huidige trap naar nieuwe trap - Zolder met bestaande dakkapel geheel opnieuw aftimmeren incl isolatie, herindelen elektra en verplaatsen CV-radiator - Maken van een tussenwandje. - Maken van een vliering. - Verwijderen van schoorsteen op zolder en ondersteunen schoorsteen dak - Vervangen knieschotten door schuifdeurtjes - Maken van een kastenwand