Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor electricien voor ophangen led panelen en plaatsen stopcontacten:

Electricien voor ophangen led panelen en plaatsen stopcontacten

Plaatsen van 5 LED panelen aan het plafond en aanbrengen van 2 stopcontacten. Voor het plaatsen van de LED panelen met afstandsbediening is een hoogwerker werker genoodzaakt. Opdracht dient spoedig uitgevoerd te worden.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor electricien voor ophangen led panelen en plaatsen stopcontacten uit heel Nederland:

Laminaatvloer, schilderen en klusjes

Vloeren leggen, electricien, loodgieter, schilder en een timmerman voor een verhuizing in Rotterdam. Laminaatvloer, keukenkastjes uitbreiden, woning schilderen, stopcontacten, lampen en dingen ophangen. Het wordt een appartement van drie of vier kamers van 100m2 ongeveer. Het is de bedoeling dat alles in de woning snel netjes en woonklaar gemaakt wordt.

Lampen ophangen/aansluiten

De oplevering van mijn nieuwbouw huis zal +/- week 9 plaatsvinden. Om de daarna geplande werkzaamheden goed te laten uitvoeren, moet het huis voorzien zijn van zoveel mogelijk licht. Er moet 11-13 lampen in totaal opgehangen/aangeloten worden. Bedrading is er evenals aansluiting. Ik ben opzoek naar een electricien of iemand met elektro klus ervaring om deze klus uit te voeren.

Ophangen twee buitenlampen

Het ophangen en aansluiten van twee buitenlampen. Er is werkende electriciteit op die twee plekken aanwezig. Installatie voorschrift vereist een erkend electricien, vandaar deze klus.

Muur doorbreken, wasmachine-aansluiting verplaatsen, lampen ophangen en aansluiten, behangen

1. Doorbreken van muur tussen entreehal-garage en deur maken(metselwerk/interieur-bouw) 10-12m. Het is geen draagmuur. 2. Verplaatsen van wasmachine-aansluiting (loodgieter/electricien) 3. Lampen installeren en ophangen (electricien) 4. Een kamer behangen, standaardmaat kamer

Ik heb een electricien nodig voor het ...

Ik heb een electricien nodig voor het ophangen van een lamp en aanleg van een nieuwe schakelaar met een dimmer erop.

Via deze weg zou ik graag een beroep op ...

Via deze weg zou ik graag een beroep op u willen doen voor diverse electricien werkzaamheden. Te weten: - het ophangen van 6 lampen - verhelpen storing bij één lamp (soms doet hij het wel soms weer niet) - kortsluiting bij één schakelaar - plaatsen één dubbele stekkerdoos. Electriciteit is hier wel aanwezig.

ik ben op zoek naar een electricien of ...

ik ben op zoek naar een electricien of klusjesman die 2 grote lampenkappen kan ophangen boven de eettafel. De aansluiting zit helaas niet recht boven de tafel dus ik ben op zoek naar iemand die vanuit de aansluiting de lampenkappen netjes boven de tafel kan ophangen. (jaren 20 huis dus houten plafond). 2 pendels zitten bij de lampen. ik verneem graag uw reaktie.