Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zwolle of directe omgeving.

1959 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: 42 Intercoms vervangen, electra gehele woning vervangen, alle elektra in een jaren '30 woning renoveren, het aanpassen van elektra in de woning en meterkast, elektra laten vervangen, vervangen electra in jaren 60 woning, electra aanleggen, aardpen slaan en aansluiten op een bouwstroomkast, zekeringkast aanpassen voor zonnepanelen, uitbreiding meterkast, verplaatsen van meterkast, groepenkast vervangen, stoppenkast vervangen, complete elektra aanleg, groepenkast vervangen en stopcontact in meterkast aanpakken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zwolle:

Verouderde meterkast vervangen en controleren

Wij hebben een verouderde meterkast die toe is aan vernieuwing. Het zijn nu 3 groepen, mogen er wel meer worden. Tevens ook de bedrading(?) en stopcontacten(punten) even nalopen en eventueel wijzigen/toevoegen.

Aanleggen tuinverlichting

Betreft nieuwbouw in Zwolle. Oplevering circa eind september 2020. Aanbrengen tuinverlichting incl benodigdheden zoals transformator en armaturen ed. Ontwerp en mogelijkheden in overleg.

Groepenkast fatsoeneren

Ik wil mijn groepenkast laten fatsoeneren. Degene die bij mij zonnepanelen heeft geinstalleerd, meldt dat de groepenkast moet worden gefatsoeneerd.

Inductiekookplaat aansluiten

Wij willen over van koken op gas naar inductie-koken. De inductie-plaat moet nog aangeschaft worden en ik wil dit graag samen met en op advies van de vakman doen. Tevens de gas-aansluiting in de keuken afdoppen. Er is voor de zonnepanelen ooit een groep bijgekomen maar mogelijk moet er voor de keuken ook nog een groep bij.

Aardpen slaan

Aardpen slaan en galvanisch ontkoppelen. En evt check netgroepen.

Uitbreiding groepenkast

Ik wil mijn groepenkast uit laten breiden omdat er te weinig capaciteit op zit. Soms vliegen de stoppen er uit. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Verplaatsen van meterkast

Wij hebben een huis op het oog maar willen dan graag de meterkast verplaatsen. Wat kost het om de meterkast circa 4 meter verder te verplaatsen? Het is voor ons heel globaal om mee te nemen in ons kostenplaatje. (Het is een ander adres dan mijn ingevulde huidige woonadres)

Aardpen slaan en aansluiten

Een aardpen slaan en aansluiten ter vervanging van een gekoppelde aarding die onder de hele straat doorloopt en vaak storing geeft zoals bliksemstoring en sluiting die doorslaat naar andere panden.

Hotelschakelaar verplaatsen van opbouw naar inbouw

Ik heb een opbouwschakelaar op de overloop. Heb in de muur al voorbereiding voor inbouw. Loop aan tegen feit dat er waarschijnlijk nieuwe bedrading getrokken moet worden ivm noodzakelijke verlenging. Betreft een vooroorlogse woning waarbij bekabeling door metalen pijp loopt. Wil eigenlijk een tweede schakelaar op de overloop soorgelijk verplaatsen, daarvoor nog inbouwvoorbereiding te maken. Verneem graag indicatie van de kosten. Eén nieuwe schakelaar al beschikbaar. Betreft voor deskundige mi een kleine klus, begin/einde dag. Schat circa 1 a 2 uur.

Aanpassen meter kast naar 3 fase krachtstroom

Bijplaatsen drie fase switch voor krachtstroom voor kooktoestel

Inductiekookplaat aansluiten

Ik heb een inductiekookplaat aangeschaft, deze wil ik graag aangesloten hebben. Zelf heb ik al een stekker gekocht maar nog geen snoer. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aansluiten van het snoer. De woningbouw heeft de meterkast aangepast, maar het lijkt mij prettig om dit na te laten kijken. Ik beschik over een perilex aansluiting en de leidingen zijn gelegd.

Extra groep in de meterkast maken tbv ind koken

Ik wil de groepenkast uitgebreid hebben met extra groep(en) omdat wij gaan overstappen op inductie koken. Er ligt een loze leiding vanaf de vloer van de meterkast tot aan de doos achter de kookplaats. Foto van de meterkast is toegevoegd. Van de meterkast naar de kookplaat is ongeveer 5 meter. Ik heb een kruipruimte maar hier ligt al veel leiding en wil ik verder niks doorheen hebben.

Zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen na plaatsing dakkapel

Ik wil een gedeelte van mijn zonnepanelen (14 x) verwijderen om een dakkapel te plaatsen (het is het rechter gedeelte dat tijdelijk weggaat) en daarna weer terugplaatsen van 14 zonnepanelen. Graag ontvang ik offertes.

Plaatsen van een stopcontact in de meterkast

Ik wil een geaard stopcontact hebben in de meterkast. Hier zit nog geen stopcontact.

Extra groep plaatsen

Ik wil graag een extra groep in de meterkast voor een vaatwasser .

Ledstrips vervangen

We zijn een schoenenwinkel. We hebben ledstrips in de winkel die het niet meer doen. Graag zou ik meer informatie willen hoe we dit het beste kunnen oplossen of een offerte wat het gaat kosten. Zie uw reactie tegemoet.

Extra groep aanleggen

Er moet een extra groep aangelegd worden voor de vaatwasser. Ook wil ik de vaatwasser aan laten sluiten. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.

Plaatsen van 3 inbouw led dimmers

ik zoek iemand voor het inbouwen van 3 inbouw led dimmers zodat die in verbinding komen te staan met klik-aan klik-uit systeem.

Extra groep plaatsen in meterkast

Een extra groep plaatsen voor kachel van de de sauna 3,6 watt voor op zolder.

Aanleggen buitenverlichting

Wou graag 6 stuks 12 volt lampen in de tuin. Zouden jullie daarvoor een buiten stopcontact met drie contacten kunnen aanleggen? Moet dat op aparte groep in meterkast of kan dat op een van de drie groepen. De afstand van kast naar tuin zal ongeveer 6 meter zijn.

TV kabels wegwerken in muur

We willen in onze nieuwe woning graag bekabeling van tv wegwerken in de muur, gezien we de tv willen ophangen. Daarna worden de muren gestuct. De foto's geven een voorbeeld wat we willen.

Extra groep in meterkast aanleggen ivm inductie koken inclusief perilex

In verband met aanschaf inductieplaat hebben wij een extra kookgroep nodig. Dit zou inclusief een perilex aansluiting zijn.

Krachtstroom aanleggen

Tbv inductie koken moet krachtstroom aangelegd worden in de meterkast. Ik heb nog geen perilex stopcontact.

Vervanging holec 16A aardlekautomaat 22L

Vervangen van 1 aardlekautomaat Holec 16 A.

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

Ik wil bedrading (geschikt voor inductiekookplaat) laten aanleggen van de groepenkast (die is er klaar voor) naar de keuken. Moet waarschijnlijk onder het huis door, door zand. De gasleiding naar de keuken moet afgesloten worden en de leiding die er ligt mag weg, of kan als doorgang voor de nieuwe bedrading gebruikt worden. Uiteraard moet er een stopcontact voor de inductieplaat komen zodat het klaar is om een inductieplaat aan te sluiten. kruipluik? Afstand?