Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zwolle of directe omgeving.

1918 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van elektra, groepen laten vervangen, bedrading door de hele woning vervangen, elektra vernieuwen in een woonhuis, elektra volledig vernieuwen, videofoon installatie vervangen, alle elektra in huis vervangen, intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen, elektra vervangen en extra groepen aanleggen, electra in de gehele woning vervangen, groepenkast en alle elektra vervangen, vervangen van elektra in de gehele woning, elektra vervangen in een dubbel bovenhuis, elektra opnieuw aanleggen, deurbel met intercom plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zwolle:

2 groepen erbij

2 groepen toevoegen tbv apparatuur in de keuken. De 2 aardlekautomaten bestel ik zelf (zie bijgevoegde foto). De elektra kabels zijn ook al aanwezig. Het gaat dus enkel om de groepen installeren in de meterkast.

Extra groep in de meterkast maken

Wij willen elektrisch gaan koken via inductie kookplaat en daarom moet er een extra groep in de meterkast komen.

Verplaatsen van de meterkast

Het betreft een nieuwbouw appartement. De aannemer wil de meterkast niet verplaatsen (teveel werk, strakke deadlines). De meterkast bevindt zich aan de buitenzijde van de woning en is ook bereikbaar vanaf de buitenkant. Aan de binnenzijde zit de inkeping van de meterkast in de keuken op een plaats waar ik graag de koelkast zou willen plaatsen. Om die reden wil ik de meterkast graag circa 2 meter naar rechts verplaatsen. Alle aansluitingen en loze leidingen die in de meterkast uitkomen dienen ook verplaatst te worden. Graag ontvang ik een gedetailleerde offerte.

Extra groep in de groepenkast bijplaatsen

Ik heb nu een oude (stoppen) meterkast (4 groepen, zie bijlage). Ik wil die vervangen door een moderne nieuwe meterkast met ook 1 of 2 extra groepen. Met oog op toekomstige nieuwe inbouwkeuken, wasdroger, veel buitenverlichting, en terras heater buiten. Tevens deze terrasheater bevestigen en op elektra aansluiten.

3-fase stroom aan laten leggen

Ik wil een 3 fasen stroom aanleggen voor de inductiekookplaat. De meterkast is ongeveer 12 meter van de inductiekookplaat vandaan.

Extra groep voor inductie en oven aanleggen

Extra groep aanleggen in meterkast

Inductiekookplaat aansluiten en extra groep aanleggen

Wij willen onze gaskookplaat van 70 x 52 cm vervangen door een inductiekookplaat, inbouw. Kunnen jullie een door ons aangeschafte inductiekookplaat voor ons plaatsen, inclusief het indien nodig aanleggen van een extra elektriciteitsgroep? De oude mag naar de kringloop, dat doen we zelf. Alleen we kunnen hem er niet zelf uithalen.

Halogeen verlichting installeren

In een open kast zitten aan de onderkant 2 halogeen armaturen met 2x 20 W lampjes. Deze werkt niet meer. Zelf schakelaar reeds vervangen, maar werkt nog steeds niet. Wellicht moeten armaturen worden vervangen en snoeren nagekeken. Ik krijg halogeenlampje ook niet in de houder. Ik wil dit graag zo spoedig mogelijk weer brandend hebben. U kunt misschien een keer aan het eind van de dag deze werkzaamheden doen?

Nieuw lichtpunt maken in een betonnen plafond

Wij hebben een andere woning gekocht en krijgen daarvan in februari de sleutel. We zijn nu de kosten van enkele klussen aan het berekenen. We willen een nieuw lichtpunt in het betonnen plafond laten maken. Daarbij moet er een sleuf worden gefreesd van ongeveer 250 cm. De aansluiting kan gemaakt worden vanaf een ander lichtpunt in het plafond maar ook vanuit een stopcontact. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Kabelgoten verwijderen

We zitten met een sportschool in een oud schoolgebouw. Hier hebben wij ongeveer 50 meter aan kabelgoten door het gebouw lopen, op de benedenverdieping. Deze zouden wij graag willen laten verwijderen. Een aantal stopcontacten mogen uiteraard blijven, dit in overleg. Alles is werkzaam en aangesloten. We zijn tot in de avond geopend.

Extra groep aanleggen

In de loop van 2018 krijgen we de sleutels van ons nieuwe bouw woning, maar we moeten nu al aan de aannemer doorgeven wat we aan meer en minder werk willen doen. Dus graag wil ik weten wat het kost om extra groep te laten aanleggen. En ook graag willen wat het kost als we de meterkast die van 8 groepen uitbreiden naar een met die maximaal 12 groepen aankan. In afwachting op uw reactie

Aardpen zetten

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een aardpen.

Aardpen slaan en aansluiten in de groepenkast

Ik krijg een nieuwe aansluiting vanuit Enexis en moet voor die tijd een aardpen laten slaan en aansluiten op de groepenkast. Dit wil ik graag laten doen. Rijtjeswoning, jaren '30. Pen kan in de voortuin en via de kelder naar de groepenkast geleid worden. De groepenkast zit bovenaan de keldertrap. De afstand voortuin groepenkast is 5 tot 6 meter.

Aardpen laten slaan en aansluiten

Ik heb iemand nodig die een aardpen kan slaan en aansluiten. De meterkast zit naast de voordeur. Onder de meterkast zit een kelder. Direct buiten de voordeur loopt de stoep.

Schakelaar met dimmer badkamer vervangen

Deze is defect en dient vervangen te worden. Dimmer / schakelaar stuurt 5 12V spotjes aan. Dimmer / schakelaar zit samen met schakelaar voor afzuiging in een armatuur. Gevraagd offerte voor fysieke vervanging dimmer (svp foto nieuw model meesturen) / schakelaar en arbeidskosten.

Stopcontact in meterkast plaatsen

In mijn gangkast zit wel een lamp met lichtschakelaar, maar geen stopcontact. Is het mogelijk ook een stopcontact aan te leggen in de gangkast en wat zijn de kosten daarvoor?

Extra groep voor de tuinverlichting maken

Er dient 1 extra groep in de groepen kast geplaatst te worden voor de tuinverlichting. Eventueel wil ik ook gelijk een kabel naar buiten laten aanleggen, gelijk bij de wand van de meterkast.

UTP kabels laten trekken

Ik wil graag boven een router plaatsen d.m.v. een UTP-kabel, om zo 2 PC's van bekabeld internet te voorzien met zo weinig mogelijk snelheidsverlies. Het modem zal geplaatst worden in de meterkast, het access point op een kamer boven. Er loopt al een Coax-kabel van de meterkast naar de kamer in kwestie. De Coax kabel is overbodig en kan eventueel verwijderd worden (Bouwjaar woning: ± 2004)

Groepenkast vervangen en groepen uitbreiden

Ik wil mijn meterkast vervangen, en de groepen die nu verticaal in de woning zijn geplaatst horizontaal maken. Daarnaast een aansluiting voor zonnepanelen en een energieopslagstation (woningaccu) realiseren. Deze wil ik ook graag aangesloten hebben op de meterkast. En alle elektra die over blijft zou ik graag willen opslaan. Het gaat om 6 groepen. 2 a 3 groepen per appartement. Er komen 3 appartementen in het huis.

Stopcontacten en lichtpunten aanleggen

Buitenruimte die binnenruimte wordt (3 m x 3 m). Nodig: aanleg 1 lichtpunt plafond, verplaatsen van 1 dubbel stopcontact, aanleg 2 dubbele stopcontacten, aanleg 1 lichtschakelaar bij deur voor plafondlamp. Muren zijn/waren buitenmuren, harde steensoort, plafond ligt nog open, stroom moet vanuit de naastgelegen ruimte gehaald worden.

Schakelaar aanleggen en op de groep aansluiten

Elektriciteitskabel ten behoeve van tuinverlichting is door een geboord gat de garage binnen geleid. Daar moet deze kabel worden aangesloten op de al bestaande garage-groep. Bovendien moet er een aan/uit schakelaar worden gemaakt, zodat de tuinverlichting ook vanuit de garage aan/uit gezet kan worden. Korte termijn!

Verplaatsen van de meterkast

De meterkast dient verplaatst te worden, de elektriciteitsaansluiting zal met minder dan 25 meter verplaatst worden maar de aansluiting komt wel buiten uw meterkast. Verder moeten er 2 nieuwe zekeringen geplaatst worden omdat deze stuk zijn. Dat zou gedaan moeten worden omdat de aansluitwaarde nu 25 A is en als we veel stroom gebruiken komen we hier misschien over heen. Zodoende heb ik dan weer 3 goede zekeringen, zodat we de stroom hierover kunnen verdelen.

Lampen vervangen in de badkamer

Ik wil graag 2 plafondlampen in mijn badkamer laten vervangen door 2 bollampen. Ik heb al nieuwe lampen gehaald. Ik zit nu zonder licht in de badkamer dus wil dit graag heel snel laten verzorgen.

2- of 3-fasen stroom laten aanleggen

Ik wil graag twee of drie fasen aan laten leggen. Er moet een kabel getrokken worden van ongeveer 10 meter van de meterkast naar het afneempunt. De kabel kan onder de vloer door. Twee gaten boren en dan aansluiten op een stopcontact en aansluiten op de meterkast. Ik kan eventueel zelf de kabel alvast doorvoeren van het stopcontact naar de meterkast als dat nodig mocht zijn. Ik woon in een renovatie woning, dit kan volgens mij gewoon aangesloten worden. Er is plaats op de meterkast. We hebben een extra keukengroep nodig (we willen graag inductie-koken).

UTP- en COAX-kabels laten trekken

Het is een gelijkvloers appartement, waarbij beide buizen van de hoofdaansluiting naar de woonkamer lopen: BUIS 1: COAX kabel bijtrekken, UTP kabel zit al in deze buis. Afstand is ongeveer 12 meter. Wand contactdoos RJ45 + COAX. BUIS 2: Verwijderen oude COAX kabel en 2 nieuwe kabels (COAX en UTP) erin. Afstand is ongeveer 18 meter. Wand contactdoos RJ45 + COAX. Ik heb 1 COAX - kabel voor de korte afstand en 1 internetkabel nodig voor de lange afstand. De rest heb ik.