Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Rijssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Rijssen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Rijssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Rijssen of directe omgeving.

45 klanten uit Rijssen bevelen een bij Casius in Rijssen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Rijssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Rijssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Rijssen:

Extra groep plaatsen ivm inductie

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een extra groep omdat ik met een inductieplaat wil gaan koken. Er zit wel een stopcontact voor mijn vonkontsteker van het gasfornuis, wat ingebouwd in het aanrecht is. Graag inclusief plaatsen en materiaal kosten.

Verplaatsen meterkast

Ik zoek een vakman voor het verplaatsen van de gehele meterkast (max 3 meter).

Vervangen van elektra

Bij een woning van 1964 moet al de elektra worden vervangen en een nieuwe meterkast met extra groepen komen. De kast heeft nu 3 groepen en er moet een kast komen met 5 tot 8 plaatsen. Het is een tweekapper van ongeveer 100 m2 vloeroppervlakte met 2 woonlagen en een bergzolder. Graag ontvangen wij advies over de mogelijkheden en de kosten van het werk.

Handson plafondventilatoren Belluno installeren

Kunnen jullie 2 Handson plafondventilator Belluno (Gamma artikel) installeren?

Groepenkast leveren en monteren

Ik wil graag 2 offertes voor een groepenkast. Een met en een zonder montage en het gaat om een 'bedrading groepenkast' met de volgende configuratie: 3 fase 1 x hoofdschakelaar 12 x lichtgroep 3 x krachtgroep 1 x aardlek 4P 3 x aardlek 2P 1 x beltrafo 440 x 330

Groepenkast en elektra vervangen en uitbreiden

Elektra in 1 slaapkamer vervangen + meterkast vernieuwen + uitbreiding elektra in keuken.

Krachtstroom aan laten leggen

Krachtstroom aanleggen

Meterkast uitbreiden met 380V

De meterkast willen wij laten uitbreiden met 380V. Er is een foto beschikbaar.

UTP-kabels naar 1e en 2e verdieping doortrekken

Ik wil vanuit de meterkast op de begane grond, UTP kabels naar 1e en 2e etage laten doortrekken. Er zijn loze leidingen maar ik weet niet waar deze uitkomen. Op de eerste etage op twee plaatsen UTP aansluitpunten maken en op de zolder op 1 punt. Paar kastjes heb ik, mogelijk zal ik de laatste bij u of Vodafone bestellen.

Krachtstroom voor kookplaat aanleggen

Ik heb een inductiekookplaat gekocht met oven maar nu moet ik dus krachtstroom wat kost dit om aan te leggen?

Nieuwe aardpen laten slaan

Nieuwe aardpen slaan in een vrijstaande woning uit het jaar 1933.

Er moet een kWh meter standaard in de ...

Er moet een kWh meter standaard in de meterkast geplaatst worden.