Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Hengelo of directe omgeving.

586 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: nieuwbouw pand 70 units voorzien van meterkasten en verlichting, nieuwe groepenkast en tevens inspectie totale installatie van bedrijfspand, vervangen elektra, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, aanleggen en vervangen elektra in verband met aanschaf nieuwe keuken, elektra werkzaamheden afwerking, aardpen slaan, nieuwe E-aansluting door Liander voorbereiden, meterkast vervangen, extra groepen meterkast en extra stopcontacten, vervangen groepenkast en toevoegen van stopcontacten, opnieuw aansluiten stoppenkast / uitbreiden stoppenkast, verplaatsen meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hengelo:

Vervangen stoppenkast

Meterkast moet worden voorzien van een nieuwe groepenkast inclusief 2 extra groepen. 1 krachtstroom incl. kabel naar de keuken en 1 groep voor de airco met een nieuw aan te leggen stopcontact met aarde.

Het renoveren van een groepenkast

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Ik heb nu een kast met 7 automatische stoppen. Ik ben van plan in de toekomst zonnepanelen te nemen en te gaan koken op een inductiekookplaat. Graag zou ik van u willen weten wat het vervangen van de groepenkast kost.

Keuken aanpassen voor elektrisch koken

Ik wil graag elektrisch koken en ben mij aan het oriënteren. Ik beschik over een kruipruimte en de afstand tussen de meterkast en de toekomstige kookplaat bedraagt al gauw 7 a 8 meter.

Wasmachine snoer verlengen en aansluiten op trekschakelaar

Ik heb onlangs een Beko WTV wasmachine aangeschaft en nu is het snoer te kort om bij de trekschakelaar te komen. Na wat lezen op het internet krijg ik de indruk dat ik dit misschien beter aan een vakman kan overlaten. Het snoer van de wasmachine moet dus verlengd worden en aangesloten op de trekschakelaar.

3 Fasen groep bijplaatsen in de meterkast

In verband met de aanschaf van 24 zonnepanelen heb ik een 3 fasen groep in de meterkast nodig. Wat gaat mij dit kosten?

Internetkabels trekken

Er zijn op de begane grond 2 televisies met coax aansluiting. Deze moeten vervangen worden door internetkabels, ze lopen allebei door de kruipruimte. Op de eerste verdieping is een tv met coax die moet ook een internetkabel krijgen. Alle kabels dan aansluiten op de modem in de meterkast.

Perilex stekker aansluiten

Ik wil een Perilex stekker laten aansluiten. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Afstand tussen meterkast tot gasfornuis minder dan 1 meter. Ik heb benodigde stekkers en kabel in Bouwhuis gekocht.

Kabels laten trekken

Ik wil graag een Wil Coax aansluitpunt laten verplaatsen naar ander plek en UTP kabel laten trekken

Meterkast verplaatsen

Ik wil een prijsindicatie ontvangen voor het verplaatsen van een meterkast. (90 graden draaien.)

Aardpen slaan

Graag een aardpen slaan. Volgens mij kan dat bij de voordeur bij de watermeter.

Garagedeur elektrisch te openen maken

Graag wil ik mijn kantelgaragedeur elektrisch maken, garagedeur blijft dus, gaat om de montage van een garagedeur-opener.

Verplaatsen van de groepenkast

Het gaat om het vervangen en verplaatsen van een groepenkast. Ik wil een groepenkast met 4 groepen.

Groepenkast uitbreiden voor inductiekoken

Groepenkast uitbreiden in verband met een inductiekookplaat. Daarnaast nog een stopcontact aanleggen op de plek waar de plaat komt.

Complete groepenkast vervangen

Bestaande woning 1976. Garage met stopcontacten en lichtpunten. Koelvriescombinatie, wasmachine en warmtepompdroger. Schuurtje met stopcontacten en buitenverlichting. Keuken met boiler. We willen graag een moderne groepenkast. Wellicht moet er een extra groep in.

Aardpen slaan en aansluiten in de meterkast

Graag een aardpen slaan in de meterkast wat zijn hier de kosten voor

Groepenkast vervangen

Wij willen graag een drie fasen groepenkast. Nu weten wij niet goed of de huidige kast uitgebreid kan worden of dat er een geheel nieuwe kast moet komen. Zoeken iemand die ons hierbij kan helpen.

Meterkastverplaatsing

Onze meterkast staat in de hal wat wij niet praktisch vinden. Wij willen deze laten verplaatsen naar of de kelder of de garage. Wat zijn de kosten hiervan?

Plafondlampen ophangen

De klant heeft vier lampen die aan het plafond moeten worden bevestigd. De lampen zijn al aangeschaft, en er zit al een verbinding op het plafond. Bij een lamp zal er een haak in het plafond moeten worden gemaakt. Alles wat er voor nodig is om de draad een beetje fatsoenlijk over het plafond te laten lopen, heeft de klant echter niet.

Kabels laten trekken

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een UTP cat. 5e of 6 en een TV COAX. Deze moet vanuit de meterkast op de begane grond na zolder op de 2e verdieping inclusief wandcontactdoos. Het betreft een woning uit 2011.

Diverse elektraklussen

Ik wil graag de tl-lamp in de keuken laten vervangen door een andere lamp. Ook wil ik een buitenlamp laten plaatsen. Hiervoor moet de bedrading worden getrokken, de buis zit er al. En dan is er ook nog een ander stopcontact nodig. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna graag uw vrijblijvende offerte.

Perilex stopcontact aanlegen

Voor de aansluiting van mijn keramische kookplaat en eventueel een extra groep in de meterkast. Vanaf 1 september heb ik de sleutel, dan zou er iemand kunnen komen kijken. Ik wil het graag voor 9 september klaar hebben.

Meterkast vervangen en vergroten

Onze meterkast moet vervangen worden naar een met meerdere groepen. Er moeten 4 of 5 groepen.

Tegui videofoon verplaatsen

Tegui videofoon verplaatsen naar andere muur.

Beveiligingscamera's installeren

Ik wil 2 beveiligingscamera buiten bij mijn voordeur laten installeren. Deze moeten voorzien zijn van een sensor en dus automatisch opnemen bij beweging. Ook extra sensor verlichting zou fijn zijn.

Groepenkast vervangen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor een nieuwe groepenkast met 12 groepen erin. Er zit nu een kast met 11 groepen in. Graag uw advies en uw offerte hiervoor.