Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen laten doormeten:

Aardpen laten doormeten

Ik wil mijn aardpen laten doormeten.
Onze klant uit Haaksbergen (Overijssel) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen laten doormeten uit heel Nederland:

Nieuwe aardpen slaan en doormeten

Wij willen op een honden vereniging in Dordrecht een nieuwe aardpen laten slaan en laten meten. Wil graag een Inclusief berekening

Aardpen slaan en doormeten

Enkel het slaan van de aardpen en doormeten. Diepte weet ik niet precies.

Aardpen slaan en doormeten

Ik wil een aardpen slaan en doormeten. Aanwezig: groepenkast met 6 groepen, kookgroep, krachtstroom en 3 aardlekschakelaars. 2 zijn voor de groepen en een voor de krachtstroom.

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van de aardpen, daarna het doormeten en hoeft niet aangesloten te worden op de meterkast.

Aardpen slaan en aansluiten

Aardpen slaan en koppelen aan de meterkast. Ook daarna doormeten. De stoppenkast is al vernieuwd en bevat 2 aardlekschakelaars met ieder 3 groepen erachter.

Aardpen slaan en doormeten

Wij willen graag een aardpen laten slaan en deze laten doormeten. De klant wil graag dat deze werkzaamheden snel plaatsvinden.

Aardpen slaan, aansluiten en doormeten

Aardpen slaan aansluiten en doormeten. De huidige aarding loopt via de waterleiding. Het waterbedrijf gaat echter haar leidingen vervangen voor kunststof leidingen, waardoor goede aarding noodzakelijk is. Voor het einde van het jaar moet het uitgevoerd zijn. Kan vlak langs de meterkast (AARDLEK) in de ruimte bij de watermeter.

Aardpen slaan aansluiten en doormeten

De huidige aarding loopt volgens mij via de waterleiding. Het waterbedrijf gaat echter haar leidingen vervangen voor kunststof leidingen, waardoor goede aarding noodzakelijk is. In de eerste week van januari moet het uitgevoerd zijn.

Aardpen slaan, aansluiten en doormeten

Bij ons huis is destijds 1990 ongeveer een aardlek pen geslagen, volgens kenners, en dat moet er een zijn per huis, nu is dit bij onze buren uitgevoerd cq hersteld, paar jaar geleden, bij ons steeds hinder en last van stroomuitval, al bij beetje onweer.

Bestaande aardpen doormeten en aanvullen

Meten bestaande aardpen + evt aanvullen in Loosdrecht

Partners

Partners van Casius