Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Goor te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Goor heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Goor u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Goor of directe omgeving.

41 klanten uit Goor bevelen een bij Casius in Goor aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Goor bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra en extra groepen aanleggen, compleet nieuwe elektrische installatie, vervangen elektra gehele woning, vervangen elektra jaren 30 woning, aanleg bliksem afleiding, vervangen van totale elektra in woning, vervangen en uitbreiden electra in een woning, 2 dubbele stopcontacten verplaatsen, herindeling groepenkast, vervangen meterkast, vervangen en uitbreiden electra van een vrijstaande wonig, vervangen electra, het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen, stoppenkast vervangen en laadpaal plaatsen, ongeaarde stopkontakten van aarde voorzien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Goor staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Goor:

Aanvraag krachtstroom meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan uitbreiden. Momenteel is er een enkelfasige aansluiting. Dit wil ik naar 3-fasen veranderd hebben. Ik bespreek de mogelijkheden graag met de elektricien.

Vervangen van stopcontacten

Het betreft hier een hoekwoning in jaren '70 gebouwd. Ik zou graag willen weten wat het kost als alle stopcontacten worden vervangen, het aantal stopcontacten heb ik niet geteld.

Lichtbakken en dubbel stopcontact monteren

Ik wil graag twee lichtbakken (al in bezit) op mijn puntdakzolder laten ophangen en deze aansluiten op een dubbele schakelaar. Daarvoor zal mijn aansluiting met mijn stopcontact met enkele schakelaar vervangen moeten worden door een stopcontact met dubbele schakelaar, zodat de lichtbakken onafhankelijk van elkaar aan kunnen.

Groepenkast laten vernieuwen

Ik wil graag mijn groepenkast vernieuwen. Ik heb op dit moment een ouderwetse stoppenkast met 4 groepen. Zou deze graag uitbreiding willen naar minimaal 6 groepen en een aardlekschakelaar. Graag een offerte met materiaal en arbeidsuren, dus totaalbedrag.

Stopcontact in de meterkast bijplaatsen

Ik heb een stopcontact nodig in de meterkast. Wat gaat het kosten en wanneer zou het geplaatst kunnen worden?

Groepenkast laten vernieuwen

Nieuwe groepenkast plaatsen. We hebben nu drie groepen in een ouderwetse kast zitten. We willen een nieuwe kast met minstens zes groepen en een aardlekschakelaar. Half maart krijgen we de sleutel van het huis.

Krachtstroom aanleggen voor perslucht

Aanleg van krachtstroom voor een persluchtcompressor. Afstand van de meterkast naar het aan te leggen punt is ongeveer 2,5 meter.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil voor het gebruik van een compressor, voor het duiken, krachtstroom aan laten leggen bij mij thuis. De aansluiting wil ik binnenshuis gerealiseerd hebben. Afstand van de meterkast tot aansluitpunt is max. 2.5 meter.

Een aardpen laten slaan

Aardpen slaan

Aardpen slaan

Aardpen slaan. Graag een prijsindicatie voor deze klus.

Aanleg krachtstroom of 3-fasen t.b.v. ...

Aanleg krachtstroom of 3-fasen t.b.v. sauna-kachel (8 kW).