Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor tv en soundbar repareren:

TV en soundbar repareren

Wij hebben een LG hull HD 42” led tv, gekocht in juni 2014, model: 42LN5404 waarvan het backlight het niet meer doet. Het beeld is helemaal zwart, en als je goed kijkt kun je heel iets zien van het beeld. Is dit iets wat qua reparatie te doen is? Of zou het verstandig zijn om in verhouding van de reparatie kosten een nieuwe Tv aan te schaffen? Ook hebben wij een LG soundbar SH2, die geen geluid meer produceerd. Er staat een foutmelding in display, en na onderzoek op internet blijkt de speaker kapot te zijn. Hierbij dan ook de vraag of dit evt te repareren is, of dat we beter een nieuwe kunnen aanschaffen. Graag hoor ik van u.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tv en soundbar repareren uit heel Nederland:

Homecinema-sets aansluiten

Ik heb een LG OLED tv met soundbar en ik wil mijn Onkyo home cinema set hierop aansluiten. Boxen moeten zowel binnen als buiten geplaatst worden en ik zou ze graag apart aan en uit willen kunnen zetten. Kunnen jullie mij hiervoor een offerte sturen?

Tv wand laten maken

Ik wil een wand laten maken waarin de tv, soundbar en kabels verwerkt kunnen worden. Betreft een 55 inch tv.

TV-standaard met soundbarbeugel monteren

Ik heb een tv-standaard met soundbar en soundbarbeugel die gemonteerd moeten worden. Er moeten schroeven, bouten en moeren vastgedraaid worden. Ook moeten er 2 grotere bouten besteld worden voor de televisie. Hoeveel kost deze klus?

Wand voor tv en ombouw voor haard maken

Gewenst een accent muurtje voor de tv in landelijk interieur stijl, waar een 46 inch tv aan hangt en een sonos soundbar. Kabels en internet router zijn netjes verwerkt. Daarnaast heb ik een aparte bio ethanol haard, reeds opgehangen aan een draagmuur, ongeveer 82 cm lang en ongeveer 50 cm breed waar ik een inbouw voor wil laten vervaardigen, voorkeurskleur wit. Haard en tv niet onder elkaar, maar naast elkaar geplaatst , ongeveer 60-70 cm tussenin. Graag ontvang ik een offerte als het gevraagde mogelijke is. In de bijlage een aantal voorbeelden en mijn eigen muur inclusief tv/haard.

TV op laten hangen

Ik wil graag een 49 inch LED TV ophangen met een muurbeugel die ik er bij heb. Ook een bijbehorende soundbar ophangen. En de kabels wegwerken met een kabelgoot bv. Graag ontvang ik prijsopgave.

TV-achterwand laten maken

Achterwand voor platte tv op een betonnen muur. Wand moet 130 x 150 cm en liefst één hele houtenplaat zijn. Aan de wand komt een 50 inch tv te hangen met daaronder een zwevend meubel van 120 cm. Tussen tv en meubel in, moet een soundbar geplaatst worden. Alle kabels en de stekkerdoos moeten netjes onzichtbaar weggewerkt worden, maar wel zodanig dat er altijd bij kan. Aan de achterkant moeten ledlampstrips gemonteerd/geplakt worden. Kleur van achterwand moet nog bepaald worden. Tv-beugel en kast worden in overleg aangeschaft.

Ophangen tv muurbeugel

Ik wil mijn TV laten ophangen met een muurbeugel op de tweede verdieping. De TV is 43 inch groot en komt circa 4 meter boven een vaste trap te hangen. Hiernaast moeten er kabel weggewerkt worden in kabelgootjes. Ook moet er aan de muurbeugel een soundbar bevestigd worden.

Kabels voor TV en audio in de muur wegwerken

Ik wil graag een tv en soundbar aan de muur zonder zichtbare draden te hebben. Momenteel zit het stopcontact en de kabel aansluiting onder aan de muur en zijn de kabels tussen de apparatuur zichtbaar. Ik zou graag de contactdozen willen verplaatsen achter de apparatuur en de verschillende verbindingen tussen de apparaten in de muur willen wegwerken zodat er in geheel geen kabels zichtbaar zijn.

Kabels voor tv en audio in de muur wegwerken

Ik wil graag een tv en soundbar aan de muur zonder zichtbare draden. Momenteel zit stopcontact en kabel aansluiting onder aan de muur en zijn kabels tussen apparatuur zichtbaar. Ik zou graag de contactdozen willen verplaatsen achter de apparatuur en de verschillende verbindingen tussen apparaten in muur willen kunnen wegwerken zodat er in geheel geen kabels zichtbaar zijn.

Dingen ophangen in de woonkamer

Ik heb een aantal klussen die gedaan moeten worden: Ik wil graag mijn flatscreen tv op de muur hangen, een soundbar aan de muur bevestigen en de snoeren laten wegwerken.