Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor hanglampen ophangen:

Hanglampen ophangen

Ik wil 2 hanglampen van het model Hektar van IKEA laten monteren aan mijn plafond. Ze zijn daar opgehangen maar hangen niet recht, niet op gelijke hoogte en te dicht bij de muur. Ook de aansluiting aan het plafond is niet goed, deze sluit niet mooi aan. Ik wil ze nu netjes door een vakman laten monteren en afwerken. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hanglampen ophangen uit heel Nederland:

Hanglampen ophangen

Ik wil 2 hanglampen boven de eetkamertafel laten monteren en een dimmer installeren

Verlichting ophangen en dimmer installeren

2 hanglampen boven een eettafel en dimmer installeren.

Ophangen van industriële hanglampen

Onze zoon gaat wonen in een studentenwoning, in een kantoorpand dat is verbouwd. Er zijn daar vrij hoge plafonds. Ik heb 3 industriële hanglampen voor hem gekocht en wil die daar laten ophangen. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

2 hanglampen en 1 plafondlamp ophangen

Boven mijn eethoek wil ik een nieuwe hanglamp laten ophangen en de lamp die er nu hangt moet eraf. Verder laat ik graag een plafondlamp die er nu hangt vervangen door een nieuwe plafondlamp in de keuken. In mijn slaapkamer wil ik tenslotte een hanglamp vervangen door een andere. Dit alles in een betonnen plafond. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie.

Douchecabine installeren en lampen ophangen

Ik wil graag een douchecabine (bestaande uit een losse zijwand en een schuifdeur) laten installeren op een al gemonteerde douchebak. Ook wil ik twee hanglampen laten ophangen boven de eettafel.

Verlaagd plafond aanbrengen en afwerken

Onlangs hebben wij een nieuwbouw woning gekocht. We zijn aan het overwegen om een verlaagd plafond toe te passen. Ze moeten nog starten met de bouw van de woning. Echter is het belangrijk dat we de afweging nou maken. Afmetingen: Huiskamer: ongeveer 60 m2 Toilet: ongeveer 1 m2 Plafond ongeveer 15 cm laten zakken Eindafwerking: gipsplaat, het stucwerk regelen we zelf Rekening houdend met: locaties n.t.b. * ongeveer 12 spots in het plafond, spots en electra regelen we zelf * 2 aansluitingen van mechanische ventilatie, ongeveer 125 mm, ventilatiebuis regelen we zelf * 1 afzuigkap, elektra regelen we zelf * Op 4 tal plekken een versteviging i.v.m. het ophangen van hanglampen Graag zouden we een offerte ontvangen met de prijs inclusief manuren, leverantie materialen en materieel en btw. Hopelijk heeft u hiermee voldoende informatie op een 1e prijsindicatie te maken. Indien het interessant en betaalbaar is zullen we verder in detail treden.

Lampen in horecagelegenheid ophangen

Betreft een zakelijk installatie. (Horeca) Ik wil graag 15 a 18 hanglampen laten installeren. Verdeeld over 3 dimmers. (ook nog te installeren) Met gebruik van plakgoten aan het plafond. Geen bestaande lichtpunten in het plafond aanwezig. Wel in de muren. (liever geen goten aan de muur) Verscheidene hoogtes en tussenpozen.

Lampen hoog ophangen

Twee hanglampen ophangen, op 5 meter hoogte.

Lichtpunten maken en lampen ophangen

Ik wil graag 2 hanglampen laten monteren, er zit een stroompunt in ons plafond gemaakt van gipsplaten echter zit die niet helemaal goed en er moet nog een 2 punt bijgemaakt worden, er zit tussen de gipsplaat en vloerbalken ruimte om de bedrading weg te werken, tevens moet het bestaande stroompunt een paar cm opschuiven en moet tevens dicht gesticht worden of een andere strakke oplossing. We hebben een huis van 1880 met een verlaagd plafond.

Klussen uit laten voeren in huis

Het gaat om 2 klussen in een appartement: 1. Gordijnrails ophangen op plafond van beton. Totaal 5 ramen in 4 ruimtes. De rails op maat en schroeven in ons bezit. 2. Verlichtingsaansluiting, plafond, bij de eetkamer dient 1 meter doorgetrokken te worden tot aan boven de eettafel zodat hanglampen boven eettafel opgehangen kunnen worden.

Partners

Partners van Casius