Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor hanglampen ophangen:

Hanglampen ophangen

Ik wil 2 hanglampen van het model Hektar van IKEA laten monteren aan mijn plafond. Ze zijn daar opgehangen maar hangen niet recht, niet op gelijke hoogte en te dicht bij de muur. Ook de aansluiting aan het plafond is niet goed, deze sluit niet mooi aan. Ik wil ze nu netjes door een vakman laten monteren en afwerken. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hanglampen ophangen uit heel Nederland:

Lampen ophangen

Ik wil graag 2 hanglampen laten monteren.

Nieuwe lampen ophangen

Er dienen diverse lampen gemonteerd te worden. De lichtpunten zijn aanwezig maar zullen wel verlegd moeten worden. Het gaat om de volgende lampen: - 1 hanglamp in toilet, hoog plafond; - 2 hanglampen boven eettafel; - 1 lamp in de keuken; - 1 in de schuur. Lichtpunten aanwezig maar verleggen.

Diverse zaken monteren in huis

Ik wil graag: 3 hanglampen laten ophangen 8 plafoniéres laten bevestigen 1 muurdecoratie laten ophangen 1 tvmeubel en 1 kast (beiden ikea) in elkaar laten zetten 1 lange tvmeubel laten monteren aan de wand 1 tv beugel laten ophangen Misschien zijn er nog wat schroefjes en boutjes nodig.

Lampen ophangen

Graag wil ik 6 hanglampen aan laten sluiten in huis Haarlem + 2 spots op 1 plek. Voor de spots ook een dimknop aansluiten a.u.b.. Lampen zijn reeds aanwezig. Graag elektricien die met verstand kan aansluiten.

Lampen en kapstok ophangen

Graag wil ik hanglampen en een kapstok laten ophangen. Het gaat 3 plafondlampen. Om een kapstok op te hangen moet er in een betonnen muur geboren worden.

Verlichting ophangen in medisch centrum

moet er een aantal hanglampen worden vastgesteld. Graag zou ik een offerte willen aanvragen. Het gaat om ongeveer 10 hanglampen.

Lampen ophangen

Mijn moeder heeft 2 hanglampen voor aan de muur gekocht waarbij 4 gaatjes moeten worden geboord, maar dit gaat ons zelf niet lukken.

Lampen ophangen

Ik wil graag lampen laten ophangen. Het gaat om de woonkamer, 2 slaapkamers, hal, keuken, toilet en badkamer. Heb geen spullen in huis of idee wat voor lampen. Het liefst allemaal zo goedkoop mogelijk en betaalbaar service. Het gaat om ongeveer 7 lampen. De klant wil graag dat de vakman met een voorstel komt met simpele hanglampen.

Lampen ophangen aan schuin plafond

Ik wil twee hanglampen laten monteren aan een schuin plafond van 58 graden (zie bijlage) op zo'n 5,5 m hoogte. Het gaat alleen om de draagkabel (zie bijlage). De spanning gaat via een andere kabel en doen wij zelf. Het liefst willen wij deze klus tussen 29 december en 6 januari uitgevoerd hebben. Later kan ook, maar dan ligt er al parket in de kamer dat beschermd moet worden.

Oude lampen vervangen door nieuwe lampen

Ik heb thuis 6 plafonieres ophangen. Deze zou ik graag vervangen hebben voor 6 hanglampen.

Partners

Partners van Casius