Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor uitbreiden groepen meterkast:

Uitbreiden groepen meterkast

Ik zou graag het aantal groepen in mijn meterkast willen laten uitbreiden van drie naar vijf.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreiden groepen meterkast uit heel Nederland:

Elektra uitbreiden voor keuken

Extra stopcontacten plaatsen en een aantal verplaatsen en eventueel als het nodig is een extra groep of groepen plaatsen.

Meterkast verplaatsen en groepenkast uitbreiden of vernieuwen

De meterkast wil ik graag 1 meter opzij en 50 cm naar achter laten verplaatsen. Daarnaast wil ik of een nieuwe groepenkast laten plaatsen of deze kasten laten aanvullen. Op dit moment heb ik 6 groepen en ik zou er graag 6 willen hebben.

Groepenkast uitbreiden en verplaatsen

Wij willen de meterkast verplaatsen, de kast moet een kwartslag verplaatst worden. Er zijn 4 groepen en het moeten er totaal 8 worden.

Uitbreiden van de groepenkast

De meterkast heeft op dit moment 2 groepen en we willen naar minimaal 5 groepen. We zijn zeker dat er 2 groepen bijpassen in de kast, mogelijk meer. De meterkast is gevestigd buiten de voordeur, 1 meter er vanaf.

Groepenkast vervangen

Er moet bij ons een groepenkast worden vervangen. We hebben nu een groepenkast met 3 groepen. Mogelijk is uitbreiden handig.

Groepen uitbreiden

Groep in de keuken uitbreiden wegens nieuwe keuken met inductiekookplaat (7400W) waarvoor waarschijnlijk huidige groep ontoereikend is. Tevens een extra groep aanleggen voor de wasdroger. De keuken komt begin maart, graag voor die tijd installeren.

Verplaatsen van de meterkast

Meterkast verplaatsten uitbreiden groepen. Ongeveer 3 meter verplaatsen in appartement. in de hal tegen de buiten muur nu tegen een binnenmuur nu 3 stoppen advies voor de uitbreiding.

Groepen uitbreiden voor keuken

We hebben een nieuwe keuken aangeschaft en hebben nieuwe groepen nodig voor een inductie kookplaat, 7200 Watt, en een Perilex aansluiting en een aparte stekker voor een combi oven van 2800 Watt.

Aantal groepen uitbreiden

Ik wil de groepenkast met 2 groepen uitbreiden om een inductiekookplaat te plaatsen. Van de meterkast naar de keuken toe is ongeveer 8-10 meter.

Uitbreiden groepenkast en aanleg Perilex

In de periode mei/juli ga ik een nieuwe keuken plaatsen. Voor die tijd laat ik door Liander de elektra-aansluiting in de meterkast verzwaren. Ik wil er door een elektricien het elektra laten aanpassen. Ik wil nieuwe schakelaars voor de groepen, en een Perilex voor de kookplaat. Naast de huidige 4 groepen wil ik een aparte groep voor de vaatwasser, voor de oven, voor de wasmachine en voor de wasdroger. In de keuken moet een Perilex aansluiting komen, op 8 meter afstand vanaf de meterkast. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius