Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Enschede of directe omgeving.

1163 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: conform 1010 NEN CE-markering monteren elektra, compleet nieuwe elektra aanleg in woning, vervangen elektra, groepenkast, badboiler en radiatoren leveren en plaatsen, utp en coax door 1 leiding trekken, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra op een boot vervangen, advies en vervangen van twee intercoms voor appartementencomplex, verschillende elektra klussen door het hele huis, krachtstroom realiseren, vervangen groepenkast en stopcontacten, meterkast 4 meter verplaatsen, probleem met elektra door het hele huis, vervanging elektra door heel het huis, aarden waterleiding en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Enschede:

Van 2 fasen naar 3 fasen veranderen

Voor een keramische kookplaat moet ik van bestaande 2 fasen naar 3 fasen. Verder is alles al geregeld om te koken.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen plaatsen en aansluiten en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik hoor het graag van u.

Utp kabel trekken

Trekken van nieuwe utp kabel in bestaande leiding waar nu een minder snelle utp kabel in zit. Van meterkast naar woonkamer trekken m.b.v. de oude kabel. Deze kabel is nu nog in werking maar kan de snelheid niet aan. Wil kabel welke minimaal 1 gigabit aankan.

Aardpen slaan

Graag offerte aardpen slaan en meten.

Stoppenkast vervangen

Ik wil mijn stoppenkast laten vervangen voor een moderne, zoals met schakelaars.

Netwerkkabel trekken voor tv aansluiting

De glasvezelkabel moet van de meterkast naar een ander punt van het huis worden gelegd. Punt waar de tv komt hangen is een ander punt dan waar de kabel nu uitkomt.

Nieuwe groep voor kookplaat en heetwaterkraan

Ten behoeve van een nieuwe kookplaat en eventueel een heetwaterkraan/boiler zijn extra groepen nodig.

Krachtstroom realiseren

Ik wil graag krachtstroom realiseren voor (op z'n minst) 3 zonnebanken die ik in mijn zonnestudio wil laten plaatsen. Ik zou graag een prijs willen weten hiervoor.

Inductieplaat instaleren en groep in de meterkast aanleggen

Ik wil van een gasplaat naar inductie gaan koken. Er moet een aparte fase 1 in de meterkast komen. En de inductieplaat aansluiten.

Aanpen slaan

Bij de al geplaatste bouwaansluiting is een aardpen nodig. Deze wil ik laten slaan.

Lampen monteren boven eettafel

Ik zoek een elektricien die 5 lampen kan monteren boven de eettafel. Dit zijn 5 hangers met gloeilampen. Dat heb ik in bezit. Echter moet dit op een plaat gemaakt worden waar de kabels achter gemonteerd worden. De plaat moet wit zijn. De plaat en klusmateriaal heb ik niet in huis.

Kabels laten trekken

Ik zou graag een prijs ontvangen om een internet/netwerkkabel voor ps4 door te trekken vanuit de meterkast via een aanwezige loze leiding naar zolder. Het betreft een nieuwbouwwoning uit 2011.

Elektrisch fornuis aansluiten

Ik wil een fornuis met elektrische oven en keramische kookplaat laten aansluiten. Er zitten twee normale 220 volt contactdozen.

Sleuven frezen in muur

Ik zou graag een tiental sleuven en wcd uitsparingen gefreesd willen hebben in de muren van mijn jaren 30 woning. Sleuven zijn gemiddeld 250 cm lang. Graag een prijsopgave.

Elektra en groepenkast aanleggen

Heer/mevrouw, Ik verbouw achter in het tuin voor aanleg van nieuw keuken. Er komt een keuken van 3. 70 bij 3 meter daarna loopt het door naar gangtje van 1. 50 bij 1. 50 ongeveer. Daar wil ik elktra laten leggen voor oven/vaatwasser/koelkast/afzuigkap. Ik wil graag misschien spotjes boven en een grote licht in het midden en naar buiten. Graag wil ik weten hoe veel werk het is en hoeveel het kost. Normaal verlichting normaal stekkers niets te duur niet te goedkoop maar normaal degelijk. Graag jullie reactie

Elektrisch rolluik aansluiten

In onze dakkapel zitten twee rolluiken , die moeten aangesloten worden op schakelaars en dan het geheel op de stroom.

Plafond ventilator aansluiten

Wij hebben een monteur nodig die een plafond ventilator voor ons kan aansluiten. Deze ventilator heeft een regelkastje op de aan/uit schakelaar.

Upgrade elektra bestaande woning

Wij zijn sinds kort verhuisd naar een huis, waarin veel stopcontacten voor kinderen niet veilig zijn en de internetaansluitpunten verouderd. Die willen wij graag laten vervangen en veilig laten maken. Het gaat om zo'n 10 internetaansluitpunten en 30 niet geaarde stopcontacten.

Kabels naar garage aanleggen

Het gaat hier om de kabels die nodig zijn voor de zonnepanelen die 1 oktober worden geleverd. 2 leidingen, 1 voor netwerk kabel 1 voor de kabel van de omvormer naar de meterkast. De netwerkkabel leg ik verder zelf aan, de kabel voor de stroom graag door jullie laten leggen. De afstand tussen het huis en de garage is ongeveer 7.5 meter en de lengte van het huis, de leidingen moeten door de kruipruimte idealiter, is ongeveer 12.5 meter.

Extra groepen aanleggen in meterkast

Ik wil graag extra groepen laten aanleggen in mijn meterkast. Graag wil hiervoor offertes laten opmaken.

Storing aan stopcontacten verhelpen

Ik heb 2 stopcontacten in 1 wand zitten die beide niet meer werken. Graag laat ik de storing door de vakman beoordelen en repareren.

Internetkabel doortrekken

Ik zou graag willen weten wat het kost om vanuit de meterkast (bg grond) een internetkabel en tv kabel via een vrije buis vanuit meterkast na zolder ? Dus graag kosten van een evt monteur ?

Aardlek en sensor nakijken

De aardlek gaat eruit als ik de vaatwasser aan doe. Een sensor na kijken bij de voordeur die gaat niet uit.

Vervangen van oude groepenkast

Het gaat om het uitbreiden van de groepenkast. De meterkast is namelijk verouderd en zou vernieuwd moeten worden. Ik wil graag informatie over wat allemaal mogelijk is. Is het überhaupt mogelijk om de groepenkast uit te breiden?

Badkamer spots vervangen

Wij willen 3 nieuwe spotjes in onze badkamer. Er zitten nu spotjes in waarvan 1 kapot is. Ze zijn verbonden met een transformator. Wij hebben begrepen dat de lampjes die wij nu hebben niet meer geleverd worden en dat alles vervangen moet worden door Led verlichting. Kunt u ons hierover informeren?