Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Almelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Almelo heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Almelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Almelo of directe omgeving.

503 klanten uit Almelo bevelen een bij Casius in Almelo aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Almelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser, verzwaring meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Almelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Almelo:

Vervangen groepenkast

Ik wil graag mijn oude groepenkast vervangen hebben. Nieuwe groepenkast moet 8 groepen hebben , 1x wcd in groepenkast. Vakman regelt materiaal.

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar meterkast

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar meterkast

Hoofdschakelaar plaatsen

De installateur van zonnepanelen heeft aangegeven dat er een hoofdschakelaar gemonteerd moet worden, zodat zij de installatie stroomloos kunnen aansluiten. Graag offerte voor het leveren en installeren van een hoofdschakelaar.

Kabel leggen

Ik zoek iemand om een kabel van de meterkast naar mijn tuinhuis te leggen en aan te sluiten.

Hoofdschakelaar plaatsen

We willen zonnepanelen laten plaatsen, maar de leverancier stelt als eis dat er een hoofdschakelaar aanwezig dient te zijn. Die hebben we niet. Ik heb er geen verstand en wil graag advies.

Stopcontact in meterkast plaatsen

We worden binnenkort aangesloten op interactieve tv waardoor er een modem wordt geplaatst in de meterkast, denk ik. Maar hier is geen stopcontact aanwezig. Deze zouden we graag willen.

Stopcontact maken in de meterkast + stopcontact werkend maken

Onlangs hebben wij een nieuw huis gekocht. Voor de aansluiting van tv/internet hebben wij een stopcontact nodig in de meterkast, deze is niet aanwezig. Tevens hebben wij een nieuwe keuken geplaatst in onze woning. Elektriciteit is gelegd door derde. Echter werkt er 1 stopcontact (achter de over) niet. Hier staat geen spanning op. Zal deze werkend gemaakt kunnen worden?

Stopcontact verwijderen in doucheruimte

Ik wil de bedrading uit dit stopcontact verwijderen, volgens kenners moet de bedrading vanuit de verdeeldoos uit het plafond worden verwijderd?

Stopcontact in de meterkast plaatsen

Er zal een stopcontact in de meterkast verplaatst moeten worden.

Verplaatsen stopcontacten

Kunt u mij een indicatie sturen voor het verplaatsen van de stopcontact en de aansluiting van de tv/internet? Deze zou ik graag naar beneden willen laten plaatsen.

Inductiekookplaat op perilex aansluiting aansluiten

Voor de inductiekookplaat moet er een perilex stopcontact aangesloten worden zodat de kookplaat zal werken. Het gaat om een 5 polige kookplaat

Extra elektra groep plaatsen

Ik wil een extra elektra groep laten plaatsen in verband met een inductie kookplaat. De afstand tussen de meterkast en inductie is zo'n 2 a 3 meter. Er moet krachtstroom geplaatst worden. Ik weet niet of er hierdoor ook een perilex stopcontact moet komen.

Electra vervangen en woning controleren

Ik wil de elektra van de schuur en garage laten vervangen omdat deze is verouderd. Ook wil ik de woning controleren.

Aardlek schakelaar vervangen

De huidige aardlekschakelaar staat op de uit positie, maar levert nog steeds stroom. Het is een 2-polige 40amp aardlekschakelaar met nummer 4793. Ik moet deze dus snel laten vervangen om problemen te voorkomen.

Twee extra groepen aanleggen

Ik wil graag 2 extra groepen aan laten leggen voor een kookplaat en combi-oven. De meterkast/groepenkast bevindt zich achter het keukenblok. Prijs inclusief materiaal en BTW graag.

Extra groep aanleggen voor auto-laadpaal

Extra groep voor snel laden E Golf

Inductiekookplaat aansluiten

Ik wil mijn Zanussi kookplaat aansluiten waar mijn oude kookplaat nog geinstalleerd is, hier dacht ik de oude perilex kabel voor te willen gebruiken (indien mogelijk) anders moet deze nog aangeschaft worden. Ook wilde ik weten of het stroom dat aangelegd is in de keuken "correct" is aangelegd.

Perilex stekker aansluiten

Ik heb een fornuis gekocht, maar moet een perilex stekker laten aansluiten. Contactdoos is er al.

Meterkast verplaatsen naar de kelder

Het gaat om het verplaatsen van de meterkast naar de kelder. De meterkast zit naast de kelder. De ruimte van de meterkast willen we gebruiken voor het vergroten van het toilet.

Oude meterkast compleet vervangen

Compleet vervangen van een oude meterkast

UTP kabel voor netwerk aanleggen

Graag zou ik willen weten wat het ongeveer zou kosten om in 4 verschillende ruimtes in mijn huis een netwerk aansluiting aan te leggen vanaf de router tot aan de inbouwdoos. Bij de verbouwing zijn al pvc leidingen aangelegd. De door de aannemer geleverde besteklijst is als volgt. 200 meter ftp cat. 5e, 4 x inbouwdoos cat 5e rj45, 4 cat. 5e connectors+tule. Het gaat dus om 4 kabels trekken en afmonteren.

Extra groep in meterkast plaatsen

Ik zou graag een lege stekkerdoos, voor de kookplaat, van de keuken op een aparte groep in de meterkast willen laten plaatsen. Is het mogelijk om een extra groep te plaatsen? Zo ja, wat zijn de kosten voor plaatsen van ingebouwde stekkerdoos, draad trekken en extra groep.

Stopcontact in meterkast plaatsen

Ik wil graag een stopcontact in mijn meterkast laten monteren voor het aansluiten van mijn modem.

Extra groep in meterkast

Wij krijgen een nieuwe keuken met een inductie kookplaat Maar nu hebben wij begrepen dat daar een extra groep voor in de meter kast moet Wat gaat zoiets kosten

Aardpin boren bij de antennemast

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat een aardpin kan aanleggen voor een antenne mast. De lierbare kokermast staat in een tuin en is goed toegankelijk. Er moeten een pin komen van een meter of 3.