Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Overijssel.

342 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanbrengen, vervangen en uitbreiden elektra, vervangen stoppenkast, vervangen van electra, groepenkast vervangen, groepenkast uitbreiden en extra elektrapunten voor bedrijfspand, vervangen groepenkast, nieuwbouw woning electra plaatsen, meterkast verplaatsen, vervangen groepenkast en eventueel bedrading, vervangen van elektra, groepenkast vervanging, uitbreiding electra in de keuken, meterkast vernieuwen met automaat, vervangen oude meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Overijssel:

dinsdag 12 maart 2019

Inductiekookplaat op perilex aansluiting aansluiten

Voor de inductiekookplaat moet er een perilex stopcontact aangesloten worden zodat de kookplaat zal werken. Het gaat om een 5 polige kookplaat
zondag 10 maart 2019

Overstappen naar inductie

Wij willen graag het gasfornuis vervangen door een inductiekookplaat. Er is bij mijn weten nog geen perilex aansluiting hiervoor. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat bedraagt zo'n 8 meter. De aansluiting zou eventueel via de kruipruimte kunnen lopen. Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het leveren van de kookplaat en het installeren daarvan?
vrijdag 8 maart 2019

Aardpen slaan voor nieuwe woning

Er staat momenteel een oude woning waarbij een aardpen geslagen moet gaan worden. Ik heb nog een aardpen van een schrikdraadapparaat van ongeveer 2,5 a 3 meter.
woensdag 6 maart 2019

Verplaatsen meterkast

Het verplaatsen van de meterkast, deze bevindt zich momenteel in een bijgebouw tegen de woning aan. De bedoeling is om deze weg te halen en dus moet de meterkast daar weg. De inkomende voedingskabel loopt door de kelder naar het bijgebouw. Het is dus een kwestie van de inkomende kabel inkorten en de (eventueel nieuwe) meterkast in de kelder te plaatsen. De huidige elektra kabels zullen wel tijdelijk “verlengd” moeten worden om naar de kelder te kunnen komen.
woensdag 27 februari 2019

Perilex stekker aansluiten

Ik wil een Perilex stekker laten aansluiten. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Afstand tussen meterkast tot gasfornuis minder dan 1 meter. Ik heb benodigde stekkers en kabel in Bouwhuis gekocht.
donderdag 14 februari 2019

Aanleggen 3 fasenstroom inclusief hoofdschakelaar

Ik wil graag 3 fasen stroom laten aanleggen in mijn meterkast. Ik heb een 3 keer 25 ampère aansluiting aangevraagd bij de netbeheerder. Verder bevat de meterkast nu 2 keer 3 groepen met elk een aardlekschakelaar. Op elke aardlekschakelaar zou ik een extra groep willen aanleggen. Dat betekent dat er ook een hoofdschakelaar nodig is. Er is nog ruimte in de huidige groepenkast. Bijgevoegd een klein fotootje. Kunt u mij een schatting van de kosten geven.
zondag 10 februari 2019

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan.
vrijdag 1 februari 2019

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar schuur

Ik wil m'n glasvezelpunt (eerste kastje na binnenkomst van de vezel in de woning) graag verplaatsen van mijn woning naar de schuur omdat mijn woning gesloopt gaat worden.
woensdag 30 januari 2019

Extra elektra groep plaatsen

Ik wil een extra elektra groep laten plaatsen in verband met een inductie kookplaat. De afstand tussen de meterkast en inductie is zo'n 2 a 3 meter. Er moet krachtstroom geplaatst worden. Ik weet niet of er hierdoor ook een perilex stopcontact moet komen.
donderdag 17 januari 2019

Kabels laten trekken

Ik wil graag een Wil Coax aansluitpunt laten verplaatsen naar ander plek en UTP kabel laten trekken
donderdag 17 januari 2019

Meterkast vernieuwen en verplaatsen

Ik wil een oud huis kopen waarbij de elektra vervangen moet worden en meterkast verplaatst moet worden. Het schijnt dat het plafond er hiervoor uit moet omdat het niet onder de grond door zit heb ik mij laten vertellen? Extra groepen heb ik geen idee van en ik heb helaas ook geen foto. Ik snap dat het dan lastig is om een prijsindicatie te geven, maar aan wat voor bedrag moet ik ongeveer denken?
woensdag 16 januari 2019

Nieuwe groep voor kookplaat en heetwaterkraan

Ten behoeve van een nieuwe kookplaat en eventueel een heetwaterkraan/boiler zijn extra groepen nodig.
woensdag 16 januari 2019

Krachtstroom realiseren

Ik wil graag krachtstroom realiseren voor (op z'n minst) 3 zonnebanken die ik in mijn zonnestudio wil laten plaatsen. Ik zou graag een prijs willen weten hiervoor.
dinsdag 15 januari 2019

Cai en internetkabels trekken

Boven op de 1e verdieping: 1 kamer voorzien van ethernet kabel en cai. 1 kamer voorzien van ethernet kabel 1 kamer voorzien van ethernet kabel Huiskamer: tegenover de muur waar nu een aansluiting zit nog een cai een ethernet aansluiting maken. Zolder: Ethernet en cai aansluiting. Deze is niet voorbereid. Zolder is optioneel. Het betreft een huis uit 2008 met voorbereide leidingen. Graag offerte inclusief wandaansluiting. Tijd: in de week van 11 februari
dinsdag 15 januari 2019

Vervangen meterkast en extra groep plaatsen

Vervangen van de oude stoppenkast voor een nieuwe plus extra groepen erbij.
donderdag 10 januari 2019

Krachtstroom aanleggen

Sinds kort heb ik een elektrische auto. Ik heb een mobiele 3-fase lader hierbij gekregen (lader met rode stekker). Ik zou graag een contactdoos voor deze stekker aan mijn buitenmuur monteren en eventueel krachtstroom of een 7 kW groep laten aanleggen. Met eventueel een schakelaar binnen zodat de spanning er tijdens lange afwezigheid/vakantie af kan.
maandag 7 januari 2019

Aanleggen van krachtstroom

Aanleggen van krachtstroom en het uitbreiden van het aantal groepen.
dinsdag 1 januari 2019

Groep bijplaatsen

Er moet een groep worden bijgeplaatst.
dinsdag 1 januari 2019

Meterkast verplaatsen

Ik wil een prijsindicatie ontvangen voor het verplaatsen van een meterkast. (90 graden draaien.)
maandag 31 december 2018

Meterkast verplaatsen

Wij willen ivm een toilet die wij maken in een gang een meterkast om gedraaid hebben. De meterkast zal dan in de gangkast komen te hangen. Ik wil weten of dit mogelijk is en zo ja een prijsindicatie willen ontvangen. Ik heb geen foto's omdat wij in maart pas deze woning krijgen.
zaterdag 22 december 2018

Electra aanleggen nieuw te bouwen woning

Electra aanleggen. Betreft: nieuw te bouwen volledig houten woning. 8 lagen metselwerk en dan houten binnen en gepotdekselde buitenmuur.
zondag 9 december 2018

Aardpen slaan

Graag een aardpen slaan. Volgens mij kan dat bij de voordeur bij de watermeter.
vrijdag 7 december 2018

Herindelen van bestaande elektra groepen

Sinds wij een nieuwe keuken hebben. Zit daar een combi magnetron in. De oven doet het prima maar als de magnetron aangezet word vliegt de stroom eruit. Dit willen we graag opgelost hebben ik vermoed dat er teveel stroom op 1 groep staat
woensdag 5 december 2018

Stopcontact in betonnen muur verplaatsen

Ik wil graag in de woonkamer 2 stopcontacten laten verplaatsen van een hoogte van 1 meter naar net boven de plinten.
maandag 3 december 2018

Electra vervangen en woning controleren

Ik wil de elektra van de schuur en garage laten vervangen omdat deze is verouderd. Ook wil ik de woning controleren.

Partners

Partners van Casius