Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Overijssel.

395 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Overijssel:

dinsdag 7 juli 2020

Aanleggen tuinverlichting

Betreft nieuwbouw in Zwolle. Oplevering circa eind september 2020. Aanbrengen tuinverlichting incl benodigdheden zoals transformator en armaturen ed. Ontwerp en mogelijkheden in overleg.
maandag 29 juni 2020

Vervangen groepenkast

Ik wil graag mijn oude groepenkast vervangen hebben. Nieuwe groepenkast moet 8 groepen hebben , 1x wcd in groepenkast. Vakman regelt materiaal.
vrijdag 26 juni 2020

Groepenkast fatsoeneren

Ik wil mijn groepenkast laten fatsoeneren. Degene die bij mij zonnepanelen heeft geinstalleerd, meldt dat de groepenkast moet worden gefatsoeneerd.
vrijdag 26 juni 2020

Inductiekookplaat aansluiten

Wij willen over van koken op gas naar inductie-koken. De inductie-plaat moet nog aangeschaft worden en ik wil dit graag samen met en op advies van de vakman doen. Tevens de gas-aansluiting in de keuken afdoppen. Er is voor de zonnepanelen ooit een groep bijgekomen maar mogelijk moet er voor de keuken ook nog een groep bij.
vrijdag 26 juni 2020

Aardpen slaan

ik wil graag een aardpen laten slaan
donderdag 25 juni 2020

Aardpen slaan

Aardpen slaan en galvanisch ontkoppelen. En evt check netgroepen.
maandag 22 juni 2020

Aardpen slaan & aansluiten

Aardpen slaan en aansluiten. Direct in kruipruimte bij voordeur goed toegankelijk, niet onder de vloer.
maandag 22 juni 2020

Krachtstroom aanleggen voor een spa

Er is een spa aangeschaft en hiervoor heb ik krachtstroom nodig. Kunt u dit voor mij plaatsen? Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 18 juni 2020

Uitbreiding groepenkast

Ik wil mijn groepenkast uit laten breiden omdat er te weinig capaciteit op zit. Soms vliegen de stoppen er uit. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
dinsdag 16 juni 2020

Trektouw verlichting systeem in de muur frezen

Wij hebben in ons huis het ouderwetse systeem waarbij het licht aan en uit moet via trektouwtjes. Graag zouden wij dit in de muren willen laten frezen. Het gaat bij ons om 5 plaatsen in huis waarbij dit moet gebeuren. De vorige bewoners hebben dit al weggewerkt in het plafond en Bluetooth systeem aangebracht. Wij vinden dit systeem erg omslachtig en willen graag een normaal stroompunt vanuit de muur.
maandag 15 juni 2020

Zonnepanelen verplaatsen

Ik heb 12 zonnepanelen op mijn dak. 3 rijtjes van 4, midden op mijn dak. Deze zou ik graag verplaatst willen hebben, zodat ik boven 5 en beneden 5 naast elkaar heb De andere 2 enkel aan weerszijden, zodat ik in het midden een dakraam kan plaatsen. Hoogwerken zou ik wel voor je kunnen huren, wat zijn de kosten voor zo een klus? Let op, je moet ze wel alle 12 panelen verplaatsen, zodat je genoeg ruimte hebt om de 5e ernaast te zetten. Neem dit mee in je offerte!
zondag 14 juni 2020

Groepenkast uitbreiden en elektriciteit verleggen aanpassen keuken

Groepenkast moet worden uitgebreid voor plaatsen nieuwe keuken, elektriciteit moet ook worden verlegd. Aansluit schema volgt nog via keuken bedrijf. Moet beschikbaar zijn in juli. Aardedraad badkamer ook aanleggen.
donderdag 11 juni 2020

Groepenkast vervangen

Plaatsen van groepenkast ..8 groepen ...klaar maken voor omschakeling van 1 naar 3 fasen..
donderdag 11 juni 2020

Utp kabel trekken van begane grond naar zolder

Ik zou graag een UTP kabel van de begane grond naar de zolderverdieping willen leggen om daar te kunnen gamen. De situatie is als volgt: - Internet van Ziggo via de Coax kabel - De modem staat in de woonkamer - UTP kabel zou volgens mij dus van de woonkamer naar de meterkast - Via de meterkast naar de zolderverdieping Zouden jullie hierbij mee kunnen denken?
dinsdag 9 juni 2020

Verplaatsen stopcontact en activeren extra groep

Een stopcontact moet 30 cm naar links en lager op een buitenmuur geplaatst. En de reservegroep uit de meterkast moet hierop aangesloten worden.
dinsdag 9 juni 2020

Elektra op zolder en netwerk aanleggen

Op zolder wil ik een aparte groep laten aanleggen en tevens een netwerkkabel. Er is een loze leiding aanwezig met trekdraad. Tevens is er een extra aardlekschakelaar nodig. De netwerkkabel moet minimaal Cat6a zijn. Bij voorkeur SFTP afgeschermd. Voor deze kabel in de meterkast een RJ45, op zolder een opbouwaansluiting.
maandag 8 juni 2020

Vervangen oude en plaatsen nieuw elektra

Er komt een nieuwe keuken en ik wil hier nieuwe elektra aansluitingen, dus nieuwe stopcontacten. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
zaterdag 6 juni 2020

Verplaatsen van meterkast

Wij hebben een huis op het oog maar willen dan graag de meterkast verplaatsen. Wat kost het om de meterkast circa 4 meter verder te verplaatsen? Het is voor ons heel globaal om mee te nemen in ons kostenplaatje. (Het is een ander adres dan mijn ingevulde huidige woonadres)
zaterdag 6 juni 2020

UTP kabel trekken naar 1e verdieping

Een internetkabel vanuit de meterkast naar de eerste verdieping vervangen voor een UTP-kabel type: JR 45 met 4 aderparen. Ook een aansluitingsstekkerdoos voor 2 kabels in de meterkast. Optioneel: Deze tweede lijn doortrekken naar een stopcontact in de kamer met een daarvoor aangepaste contactdoos.
donderdag 4 juni 2020

Verplaatsen stopcontacten

Voor de plaatsing van een nieuwe keuken moeten er 4 stopcontacten worden verplaatst.
donderdag 4 juni 2020

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar meterkast

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar meterkast
woensdag 3 juni 2020

Netwerkkabel trekken

Netwerkkabel trekken van patchkast naar kantoorruimte. Afstand ca. 50 meter. Het grootste deel kan door de kruipruimte (droog en goed bereikbaar).
woensdag 3 juni 2020

Verplaatsen 5 stopcontacten

Verplaatsen 5 stopcontacten naar beneden (van halverwege de muur naar net boven de plint).
woensdag 3 juni 2020

Aardpen slaan en aansluiten

Een aardpen slaan en aansluiten ter vervanging van een gekoppelde aarding die onder de hele straat doorloopt en vaak storing geeft zoals bliksemstoring en sluiting die doorslaat naar andere panden.
maandag 1 juni 2020

Extra groep meterkast

We willen extra 2 groep in meter kast Wat zijn hier de kosten voor ?

Partners

Partners van Casius