Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Overijssel.

335 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen Electa, nieuwe elektra, vervangen van elektra en groepenkast, upgrade elektra bestaande woning, nieuwe elektra aanleggen, belplateau vernieuwen bij een appartementencomplex, complete elektra vervangen, elektra vernieuwen in de hele woning, alle elektra vervangen, electra vervangen in de gehele woning, bedrading en stopcontacten vervangen, tuinverlichting laten vervangen, elektra in gehele woning vervangen, elektra in gehele huis vervangen, intercominstallatie vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Overijssel:

donderdag 10 mei 2018

Groepenkast vervangen

De meterkast vervangen.
maandag 30 april 2018

Aanleg grondkabel naar tuin

Aanleg grondkabel stroomvoorziening naar nog te bouwen overkapping. Eind mei wordt nieuw terras gelegd. Voor die tijd wil ik graag een stroomvoorziening hebben. Kabel moet via kruipruimte en deze is vrij vochtig, dus een smerig klusje.
dinsdag 24 april 2018

Inductiekookplaat aansluiten

Ik wil mijn Zanussi kookplaat aansluiten waar mijn oude kookplaat nog geinstalleerd is, hier dacht ik de oude perilex kabel voor te willen gebruiken (indien mogelijk) anders moet deze nog aangeschaft worden. Ook wilde ik weten of het stroom dat aangelegd is in de keuken "correct" is aangelegd.
dinsdag 24 april 2018

Storing aan stopcontacten verhelpen

Ik heb 2 stopcontacten in 1 wand zitten die beide niet meer werken. Graag laat ik de storing door de vakman beoordelen en repareren.
maandag 23 april 2018

Dubbele trekschakelaar aanleggen

Ik heb nu een trekschakelaar in de douche voor de wasmachine en wil een droger kopen, daarom moet ik een dubbele trekschakelaar hebben.
zondag 22 april 2018

Aardpen slaan en aansluiten in de meterkast

Graag een aardpen slaan in de meterkast wat zijn hier de kosten voor
dinsdag 10 april 2018

Krachtstroom aansluiting maken in garage

Ik wil graag een krachtstroom aansluiting in mijn garage. Wat kost dit?
dinsdag 10 april 2018

Verplaatsen meterkast

Betreft nieuwbouw appartement. Aannemer wil de meterkast niet verplaatsen volgens hun teveel werk. De meterkast bevindt zich aan de buitenzijde van het appartement met een inkeping van 40 x 100. Deze inkeping zit op een voor mij ongunstige plek omdat ik daar graag een koelkast wil plaatsen. Als de meterkast 2 meter naar rechts wordt verplaatst kan ik mijn keuken uitvoeren zoals ik dat graag wil. Er lopen naast elektra ook loze leidingen naar de meterkast die ook verplaatst moeten worden. Mvg, Thomas
dinsdag 10 april 2018

Verplaatsen van de meterkast

Het betreft een nieuwbouw appartement. De aannemer wil de meterkast niet verplaatsen (teveel werk, strakke deadlines). De meterkast bevindt zich aan de buitenzijde van de woning en is ook bereikbaar vanaf de buitenkant. Aan de binnenzijde zit de inkeping van de meterkast in de keuken op een plaats waar ik graag de koelkast zou willen plaatsen. Om die reden wil ik de meterkast graag circa 2 meter naar rechts verplaatsen. Alle aansluitingen en loze leidingen die in de meterkast uitkomen dienen ook verplaatst te worden. Graag ontvang ik een gedetailleerde offerte.
dinsdag 10 april 2018

Perilex aansluiting laten maken

Moet helaas een inductie kookplaat gaan aanschaffen. Graag offerte voor aanleggen extra groep in meterkast plus aanleggen perilex aansluiting. Beperkt budget, uitkering dus ik moet alles goed afwegen maar wil daar gewoon eerlijk in zijn!
dinsdag 10 april 2018

Graag offerte voor extra groep in meterkast plus aanleggen perilex aansluiting

Wil een inductie kookplaat aanschaffen. Wil graag weten wat het kost om een soortgelijke aansluiting te laten maken in de keuken met nieuwe groep in meterkast. Betreft een huurhuis uit bouwjaar 2013 ben helaas afgekeurd dus hierdoor een gering budget. Graag offerte voor extra groep in meterkast plus aanleggen perilex aansluiting. Heb uiteraard nog geen inductie kookplaat, moet ook eerst daarvoor sparen. Maar helaas moet ik ook krachtstroom hebben. Betreffende telefoonnummer is niet correct!! Heb namelijk een geheim nummer. Graag vrijblijvende offerte per e-mail:
maandag 9 april 2018

Extra groep aanleggen

We willen elektrisch gaan koken, daarvoor moet er een extra groep aangelegd worden in de meterkast.
zondag 8 april 2018

Extra groep in de groepenkast bijplaatsen

Ik heb nu een oude (stoppen) meterkast (4 groepen, zie bijlage). Ik wil die vervangen door een moderne nieuwe meterkast met ook 1 of 2 extra groepen. Met oog op toekomstige nieuwe inbouwkeuken, wasdroger, veel buitenverlichting, en terras heater buiten. Tevens deze terrasheater bevestigen en op elektra aansluiten.
vrijdag 6 april 2018

Internetkabel doortrekken

Ik zou graag willen weten wat het kost om vanuit de meterkast (bg grond) een internetkabel en tv kabel via een vrije buis vanuit meterkast na zolder ? Dus graag kosten van een evt monteur ?
dinsdag 3 april 2018

Aardlek en sensor nakijken

De aardlek gaat eruit als ik de vaatwasser aan doe. Een sensor na kijken bij de voordeur die gaat niet uit.
zaterdag 31 maart 2018

Perilex stekker aansluiten

Ik heb een fornuis gekocht, maar moet een perilex stekker laten aansluiten. Contactdoos is er al.
woensdag 14 maart 2018

Groepenkast vervangen

Wij willen graag een drie fasen groepenkast. Nu weten wij niet goed of de huidige kast uitgebreid kan worden of dat er een geheel nieuwe kast moet komen. Zoeken iemand die ons hierbij kan helpen.
zaterdag 10 maart 2018

Verplaatsen meterkast naar kelder

Verplaatsen meterkast naar de kelder. De meterkast zit naast de kelder. Wij willen de ruimte van de meterkast gebruiken om de toiletruimte te vergroten
zaterdag 10 maart 2018

Meterkast verplaatsen naar de kelder

Het gaat om het verplaatsen van de meterkast naar de kelder. De meterkast zit naast de kelder. De ruimte van de meterkast willen we gebruiken voor het vergroten van het toilet.
maandag 5 maart 2018

Meterkastverplaatsing

Onze meterkast staat in de hal wat wij niet praktisch vinden. Wij willen deze laten verplaatsen naar of de kelder of de garage. Wat zijn de kosten hiervan?
zaterdag 3 maart 2018

Nieuwe groepenkast maken

Voor onze nieuwe woning ben ik alvast aan het onderzoeken welke nieuwe groepenkast hier moet gaan kopen, die ivm toekomstige uitbreidingen. Graag zou ik hier een passend advies voor ontvangen. Huidige situatie, met grotere verbruiksapparatuur: 7 groepen met oa de volgende apparatuur aanwezig - Vaatwasser - Wasmachine - Oven - Combimagnetron Toekomstige situatie,met grotere verbruiksapparatuur: - Vaatwasser - Wasmachine - Condens droger - Combimagnetron - Inductie/keramische kookplaat - Zonnepanelen gehele dak - Warmtepomp Ik wil ook de situatie van 1 fase naar 3 fase uit gaan breiden, hoe kan/moet dit aangepast worden ivm de planning van alles.
donderdag 1 maart 2018

Aanleggen van krachtstroom

Voor een keramiekoven heb ik krachtstroom nodig. In mijn ateliertje is er maar 1 groep aanwezig. Ik zou graag een offerte ontvangen over de kosten.
woensdag 28 februari 2018

Storing van dompelpomp verhelpen

Ik heb een restaurant in Deventer en in de kelder is er een put ingebouwd met daarin 2 dompelpompen. 1 van deze pompen geeft een storing in de meterkast. Misschien een relah/zekering probleem? Pompen werken gewoon. Ik denk dat het een elektra probleem is. Kan een elektricien die hier ervaring mee heeft met mij contacten?
maandag 19 februari 2018

Tussenmeter voor de elektra plaatsen

Aanschaf 3 fasen tussenmeter incl plaatsen boven de de zogenaamde slimme meter om exact te kunnen zien wat wij aan stroom verbruiken. Dat kun je nl van de "slimme "meter niet aflezen. Wij hebben nl het idee dat deze in 2016 geplaatste meter niet korrekt werkt. Graag meerdere tussenmeters in de offerte met de plussen en minnen.
zondag 18 februari 2018

Stopcontact aanleggen

Ik wil graag een stopcontact in de meterkast.

Partners

Partners van Casius