Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Overijssel.

331 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: complete elektra in nieuwbouw (zelfbouw) aanleggen, volledige elektra in de woning vervangen, stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast, complete elektra installatie aanleggen, vervanging groepenkast, stoppenkast in meterkast vervangen, oude meterkast vervangen, meterkast laten vervangen of verplaatsen, stoppenkast vervangen en uitbreiden, bedrading vervangen en stroomstoring oplossen, meterkast verplaatsen en groepkast uitbreiden, meterkast vernieuwen, vervangen van meterkast met zes groepen, meterkast verplaatsen en vervangen, vervangen van elektra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Overijssel:

woensdag 13 december 2017

Extra radiatoren aanbrengen

Ik wil in het huis extra radiatoren aanbrengen. Beneden hebben wij vloerverwarming boven enkele infrarood verwarmingsdelen, maar dat is niet voldoende. Ook beneden zal een extra radiator moeten komen. Omdat de vloerverwarming niet genoeg is bij een noordelijke wind. Het gaat om de cv van Itho Daalderop. 2 moeten in een overloop komen.
dinsdag 12 december 2017

Groepenkast uitbreiden voor elektrische auto

We willen graag een extra aansluiting in de meterkast voor de oplader van de elektrische auto. Deze zit nu op de keukengroep waardoor de stroom uitvalt als de waterkoker aangaat. Er ligt al bekabeling van de oplader naar de meterkast.
dinsdag 12 december 2017

Extra groep in meterkast plaatsen

Ik zou graag een lege stekkerdoos, voor de kookplaat, van de keuken op een aparte groep in de meterkast willen laten plaatsen. Is het mogelijk om een extra groep te plaatsen? Zo ja, wat zijn de kosten voor plaatsen van ingebouwde stekkerdoos, draad trekken en extra groep.
maandag 11 december 2017

Halogeen verlichting installeren

In een open kast zitten aan de onderkant 2 halogeen armaturen met 2x 20 W lampjes. Deze werkt niet meer. Zelf schakelaar reeds vervangen, maar werkt nog steeds niet. Wellicht moeten armaturen worden vervangen en snoeren nagekeken. Ik krijg halogeenlampje ook niet in de houder. Ik wil dit graag zo spoedig mogelijk weer brandend hebben. U kunt misschien een keer aan het eind van de dag deze werkzaamheden doen?
woensdag 6 december 2017

Glasvezelkabel trekken van de stoppenkast naar kamers

Er moet een glasvezel kabel getrokken worden van de meterkast naar de speelkamer en eventueel zolder. Ik heb al wel een glasvezel kabel naar de woonkamer. De afstand is ongeveer 7 meter. De kabel kan door de bestaande leidingen heen.
zondag 3 december 2017

Nieuw lichtpunt maken in een betonnen plafond

Wij hebben een andere woning gekocht en krijgen daarvan in februari de sleutel. We zijn nu de kosten van enkele klussen aan het berekenen. We willen een nieuw lichtpunt in het betonnen plafond laten maken. Daarbij moet er een sleuf worden gefreesd van ongeveer 250 cm. De aansluiting kan gemaakt worden vanaf een ander lichtpunt in het plafond maar ook vanuit een stopcontact. We ontvangen graag uw prijsindicatie.
vrijdag 1 december 2017

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen ten behoeve van een nieuwe huisinstallatie. Hierna dient de pen aangesloten te worden op de meterkast.
zaterdag 25 november 2017

Groepenkast leveren en monteren

Ik wil graag 2 offertes voor een groepenkast. Een met en een zonder montage en het gaat om een 'bedrading groepenkast' met de volgende configuratie: 3 fase 1 x hoofdschakelaar 12 x lichtgroep 3 x krachtgroep 1 x aardlek 4P 3 x aardlek 2P 1 x beltrafo 440 x 330
vrijdag 24 november 2017

Extra groep laten plaatsen in de groepenkast

Ik wil een extra groep laten plaatsen in mijn groepenkast. Graag ontvang ik daarvoor uw offerte.
maandag 20 november 2017

Dimmer monteren

Ik wil graag voor mijn 3 lesspotjes een dimmer alten monteren. Op de verapakking staat dat de spotjes niet vervangbaar zijn, Het zijn echter ook GU10 lampjes die schijnen wel vervangbaar te zijn. Dan zou de speciale Phillips lampjes( 3 standen instelbaar)ook een optie zijn.
dinsdag 14 november 2017

TV en soundbar repareren

Wij hebben een LG hull HD 42” led tv, gekocht in juni 2014, model: 42LN5404 waarvan het backlight het niet meer doet. Het beeld is helemaal zwart, en als je goed kijkt kun je heel iets zien van het beeld. Is dit iets wat qua reparatie te doen is? Of zou het verstandig zijn om in verhouding van de reparatie kosten een nieuwe Tv aan te schaffen? Ook hebben wij een LG soundbar SH2, die geen geluid meer produceerd. Er staat een foutmelding in display, en na onderzoek op internet blijkt de speaker kapot te zijn. Hierbij dan ook de vraag of dit evt te repareren is, of dat we beter een nieuwe kunnen aanschaffen. Graag hoor ik van u.
zondag 12 november 2017

Hanglampen ophangen

Ik wil 2 hanglampen van het model Hektar van IKEA laten monteren aan mijn plafond. Ze zijn daar opgehangen maar hangen niet recht, niet op gelijke hoogte en te dicht bij de muur. Ook de aansluiting aan het plafond is niet goed, deze sluit niet mooi aan. Ik wil ze nu netjes door een vakman laten monteren en afwerken. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.
vrijdag 10 november 2017

Kabelgoten verwijderen

We zitten met een sportschool in een oud schoolgebouw. Hier hebben wij ongeveer 50 meter aan kabelgoten door het gebouw lopen, op de benedenverdieping. Deze zouden wij graag willen laten verwijderen. Een aantal stopcontacten mogen uiteraard blijven, dit in overleg. Alles is werkzaam en aangesloten. We zijn tot in de avond geopend.
vrijdag 10 november 2017

Extra groepen aanleggen

Half april krijgen wij een nieuwe keuken met een inductiekookplaat. Ik wil voor die tijd het elektra laten aanpassen met extra groepen in de meterkast. De overige aanpassingen aan het elektra kan ik zelf verzorgen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
maandag 6 november 2017

TV en telefoon aansluiten op glasvezel

In opdracht van Caiway een offerte voor het aansluiten van glasvezel naar de apparatuur. Dit betreft telefonie internet en tv. De aanleg zal geschieden door de kruipruimte het betreft een nieuwe woning uit 2015. Bij de bouw is hier al rekening mee gehouden stekkerdozen zijn al aanwezig. De glasvezelkabel ligt al in de meterkast.
zaterdag 4 november 2017

Stopcontact in meterkast plaatsen

Ik wil graag een stopcontact in mijn meterkast laten monteren voor het aansluiten van mijn modem.
dinsdag 31 oktober 2017

TV, internet en telefoonkabel aanleggen in kruipruimte

In onze nieuwe woning is wel een glasvezel aansluiting maar de kabels naar de woonkamer voor TV, internet en telefoon ontbreken. De vorige bewoners hebben deze doorgeknipt. De kabels willen we graag door de kruipruimte hebben lopen. De toegang naar de kruipruimte is niet zo breed. Het gaat om de aanleg van de kabels en de contactdozen op de muren vanaf de meterkast naar de woonkamer. In de vloer zijn al doorgangen (plastic buisjes) van de kruipruimte naar de woonkamer.
maandag 30 oktober 2017

Meterkast vernieuwen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de meterkast met 4 groepen. Daarnaast dient er een voorziening gemaakt te worden voor het gasfornuis.
maandag 23 oktober 2017

Nieuwe aardpen slaan

Momenteel geschiedt aarding middels de waterleiding. Vanwege vervanging waterleidingnetwerk door plastic buizen wordt huis niet meer afdoende beschermd en moet er een aardpen geslagen worden.
zondag 22 oktober 2017

Extra groep in meterkast

Wij krijgen een nieuwe keuken met een inductie kookplaat Maar nu hebben wij begrepen dat daar een extra groep voor in de meter kast moet Wat gaat zoiets kosten
zaterdag 21 oktober 2017

COAX kabel vervangen door een UTP-kabel

Ik heb een coax kabel lopen vanaf de meterkast beneden tot aan de zolder. Ik wil die kabel laten vervangen door een utp kabel (cat5e). Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.
zaterdag 21 oktober 2017

Groepenkast vervangen

Nieuwe stoppenkast plaatsen plus uitbreiding van de stoppen naar 10 groepen Graag een all in prijs voor Leveren en plaatsen en aansluiten.
vrijdag 20 oktober 2017

Stoppenkast vervangen en aansluiting verzwaren

Ik wil mijn oude stoppenkast laten vervangen door een moderne groepenkast. Bovendien wil ik de aansluiting laten verzwaren. Ik wil krachtstroom laten aanleggen en een aansluitkabel van 8 à 9 meter laten aanleggen naar de keuken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
donderdag 19 oktober 2017

Diverse elektraklussen

Ik wil graag de tl-lamp in de keuken laten vervangen door een andere lamp. Ook wil ik een buitenlamp laten plaatsen. Hiervoor moet de bedrading worden getrokken, de buis zit er al. En dan is er ook nog een ander stopcontact nodig. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna graag uw vrijblijvende offerte.
dinsdag 17 oktober 2017

Diverse elektra klussen in een woning

Ik heb een aantal elektra-klussen in mijn woning. Ik wil graag een schakelaar en verlichting in de badkamer laten nazien en laten repareren of vervangen. Verder wil ik 2 dimmers en de verlichting in de woonkamer en keuken laten nazien en indien nodig laten repareren. Momenteel hebben we voor de buitenlampen een kabel met stekker naar de meterkast. Daar zit nog geen schakelaar op en dat is lastig. We willen de buitenlampen graag met een schakelaar kunnen bedienen en laten dat graag in orde maken. We ontvangen vooraf graag uw prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius