Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Overijssel.

355 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: conform 1010 NEN CE-markering monteren elektra, compleet nieuwe elektra aanleg in woning, vervangen elektra, groepenkast, badboiler en radiatoren leveren en plaatsen, utp en coax door 1 leiding trekken, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra op een boot vervangen, advies en vervangen van twee intercoms voor appartementencomplex, verschillende elektra klussen door het hele huis, krachtstroom realiseren, vervangen groepenkast en stopcontacten, meterkast 4 meter verplaatsen, probleem met elektra door het hele huis, vervanging elektra door heel het huis, aarden waterleiding en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Overijssel:

woensdag 18 september 2019

Meterkast 4 meter verplaatsen

Wij zouden graag willen weten hoeveel het zou kosten om een bestaande meterkast 4 a 5 meter te verplaatsen.
woensdag 11 september 2019

Aanleggen stroompunt met meter op parkeerplaats

Vanuit pand een stroomaansluiting - met tussenmeter - bij parkeerplaats laten aansluiten. Hiervoor moet onder circa 5 meter straat (tegels) gegraven worden en vervolgens achter parkeerplaats een stroompunt aansluiten met slot. Afstand parkeerplaats tot muur pand is ongeveer 12-16 meter. Afstand meterkast tot contactpunt circa 25 meter.
woensdag 11 september 2019

Stopcontact verwijderen in doucheruimte

Ik wil de bedrading uit dit stopcontact verwijderen, volgens kenners moet de bedrading vanuit de verdeeldoos uit het plafond worden verwijderd?
zaterdag 7 september 2019

Extra groep plaatsen in meterkast

Een extra groep plaatsen voor kachel van de de sauna 3,6 watt voor op zolder.
maandag 2 september 2019

Van 2 fasen naar 3 fasen veranderen

Voor een keramische kookplaat moet ik van bestaande 2 fasen naar 3 fasen. Verder is alles al geregeld om te koken.
zondag 1 september 2019

Vervangen meterkast of uitbreiden groepen

We willen de meterkast uitbreiden met twee groepen 1 voor de wasmachine en 1 voor de droger. Dan kunnen we beter de meterkast laten vervangen, toch?
woensdag 28 augustus 2019

Aanleggen buitenverlichting

Wou graag 6 stuks 12 volt lampen in de tuin. Zouden jullie daarvoor een buiten stopcontact met drie contacten kunnen aanleggen? Moet dat op aparte groep in meterkast of kan dat op een van de drie groepen. De afstand van kast naar tuin zal ongeveer 6 meter zijn.
maandag 26 augustus 2019

De stoppenkast uitbreiden

Ik zoek een elektricien die het aantal groepen in mijn meterkast kan uitbreiden in verband met een nieuwe keuken. Daarnaast moet er ook een extra groep komen ten behoeve van de wasmachine. Wellicht dat er ook kabels naar de keuken/wasmachine getrokken moeten worden.
zondag 25 augustus 2019

TV kabels wegwerken in muur

We willen in onze nieuwe woning graag bekabeling van tv wegwerken in de muur, gezien we de tv willen ophangen. Daarna worden de muren gestuct. De foto's geven een voorbeeld wat we willen.
donderdag 22 augustus 2019

Aanleg krachtstroom

Krachtstroom aanleggen voor meerdere machines bijvoorbeeld, lintzaag, freesmachine, compressoren etc.
woensdag 21 augustus 2019

Extra groep in meterkast aanleggen ivm inductie koken inclusief perilex

In verband met aanschaf inductieplaat hebben wij een extra kookgroep nodig. Dit zou inclusief een perilex aansluiting zijn.
zaterdag 10 augustus 2019

Extra groep aanleggen voor een elektrische boiler

Ik wil graag een stopcontact en een extra groep in de meterkast laten plaatsen zodat ik gebruik kan maken van een elektrische boiler.
dinsdag 6 augustus 2019

Krachtstroom aanleggen

Tbv inductie koken moet krachtstroom aangelegd worden in de meterkast. Ik heb nog geen perilex stopcontact.
maandag 5 augustus 2019

Aardpen bij client laten slaan

Graag een prijs voor het laten slaan van een aardpen incl aansluiten situatie heinoseweg zwolle geschatte lengte 5-10 mtr 25 mm2 levertijd?
zaterdag 3 augustus 2019

Vervanging holec 16A aardlekautomaat 22L

Vervangen van 1 aardlekautomaat Holec 16 A.
maandag 15 juli 2019

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen plaatsen en aansluiten en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik hoor het graag van u.
woensdag 3 juli 2019

Inductiekookplaat installeren

Ik wil een inductiekookplaat laten installeren. Er hoeft geen andere kookplaat verwijderd te worden. ik heb al een kabel op een aparte groep zitten die naar de keuken leid. Dit is een kabel aangesloten op een groep. Een kruipluik is aanwezig en de afstand tussen de meterkast en de keuken is ongeveer 2,5 meter.
dinsdag 2 juli 2019

Een aardpen slaan en aansluiten

Ik zoek een elektricien voor het slaan en aansluiten van een aardpen in de meterkast.
maandag 1 juli 2019

Stopcontacten aanleggen in beton

1x een sleuf van 70 cm 1x een sleuf van 4 meter 2x een sleuf van 3 meter 8 gaten voor nieuwe stopcontacten
zondag 30 juni 2019

Krachtstroom aanleggen en inductie gereed maken

In verband met het voornemen om inductie te koken wil ik graag weten wat de aanpassing in de meterkast + perilex wcd in keuken ons gaat kosten. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat bedraagt ongeveer 10 meter. Ik beschik over een kelder.
vrijdag 28 juni 2019

3 Fasen groep bijplaatsen in de meterkast

In verband met de aanschaf van 24 zonnepanelen heb ik een 3 fasen groep in de meterkast nodig. Wat gaat mij dit kosten?
vrijdag 21 juni 2019

Internetkabels trekken

Er zijn op de begane grond 2 televisies met coax aansluiting. Deze moeten vervangen worden door internetkabels, ze lopen allebei door de kruipruimte. Op de eerste verdieping is een tv met coax die moet ook een internetkabel krijgen. Alle kabels dan aansluiten op de modem in de meterkast.
donderdag 20 juni 2019

Advies bliksemafleiding en mogelijk bevestigen

Ik, en mijn buren, hebben een rieten dak, in Dwarsgracht, klein dorpje buiten Giethoorn. Ons huis is bij lange na niet het hoogste punt in de omgeving. Er staan minsten 7 bomen in de (directe) omgeving die circa 6 meter hoger zijn. U wil natuurlijk, zeer begrijpelijk, verdienen. Maar zou u mij ook een eerlijk antwoord kunnen geven, of bij mij (ons) een bliksemafleider laten plaatsen, dan zin heeft? Zoveel geld heb ik niet op de bank staan. Bij voorbaat dank en vriendelijke groetjes.
dinsdag 18 juni 2019

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

Ik wil bedrading (geschikt voor inductiekookplaat) laten aanleggen van de groepenkast (die is er klaar voor) naar de keuken. Moet waarschijnlijk onder het huis door, door zand. De gasleiding naar de keuken moet afgesloten worden en de leiding die er ligt mag weg, of kan als doorgang voor de nieuwe bedrading gebruikt worden. Uiteraard moet er een stopcontact voor de inductieplaat komen zodat het klaar is om een inductieplaat aan te sluiten. kruipluik? Afstand?
donderdag 13 juni 2019

Utp kabel trekken

Trekken van nieuwe utp kabel in bestaande leiding waar nu een minder snelle utp kabel in zit. Van meterkast naar woonkamer trekken m.b.v. de oude kabel. Deze kabel is nu nog in werking maar kan de snelheid niet aan. Wil kabel welke minimaal 1 gigabit aankan.

Partners

Partners van Casius