Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Overijssel.

372 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, electra geheel vervangen, extra groep bijplaatsen, aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel, extra stopcontact maken en extra groep, kookgroep plaatsen, aanleggen en aanpassingen van electra, aardpen slaan, krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal, verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Overijssel:

zaterdag 21 maart 2020

Groepenkast uitbreiden

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en hij komt met een kookplaat. Ik weet niet of de groepenkast er voor geschikt is of dat er een andere groepenkast moet komen. Graag een vrijblijvende offerte.
vrijdag 20 maart 2020

Kookgroep plaatsen

Wij gaan over op inductiekoken en zouden daarom graag een extra kook groep in de meterkast willen hebben en het plaatsen van een perilex stekker. We hebben geen kruipruimte, het gaat om een appartement.
dinsdag 17 maart 2020

Inductiekookplaat aansluiten

Ik heb een inductiekookplaat aangeschaft, deze wil ik graag aangesloten hebben. Zelf heb ik al een stekker gekocht maar nog geen snoer. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aansluiten van het snoer. De woningbouw heeft de meterkast aangepast, maar het lijkt mij prettig om dit na te laten kijken. Ik beschik over een perilex aansluiting en de leidingen zijn gelegd.
vrijdag 13 maart 2020

Aardepen slaan

Er moet een aarde pen worden geslagen bij meterkast. Zoals op de foto te zien is, alles is vrij om er een pen in te slaan.
woensdag 11 maart 2020

Meterkast geschikt maken voor krachtstroom

Ik heb een aansluiting nodig voor krachtstroom. Ik zou graag willen weten wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 10 maart 2020

vervangen electra

Ik wil mijn meterkast vervangen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 16 februari 2020

Inbouwen centrale deurvergrendeling

Ik wil centrale deurvergrendeling laten inbouwen. Ook doen de elektrische ramen voor het niet meer met de knopjes. Daarom zou ik ook graag willen dat de ramen voor weer open en dicht kunnen.
zaterdag 15 februari 2020

Kookgroep en 3 fases realiseren voor inductiekookplaat

Wij zijn voornemens een inductie kookplaat (2F of 3F) te gaan installeren in plaats van de bestaande gasplaat. Daarvoor moet er eerst wat gebeuren in de groepenkast. De groepenkast is nu 1 fase en nagenoeg vol. De kast heeft een 3 fase hoofdschakelaar, een aardlekschakelaar met daarachter 3 groepen, 2 alamats en nog 2 groepen (een slaapkamer en de vaatwasser). Lijkt mij een uitbreidingskast meet een 3 fasen aardlekschakelaar en een kookgroep. Dan kunnen de 2 groepen zonder aardlekschakelaar verdeeld worden over de oude en de nieuwe aardlekschakelaar. Tot slot moet er een kabel/buis door de kruipruimte naar het kookeiland, deze zal ongeveer 3-4 meter zijn. Ik heb zelf elektrotechniek aan het MBO gedaan en kort installatiewerk gedaan. Nu kijk ik wat ik zelf zal doen een wat ik laat doen. Kunt u advies geven, inzicht in prijzen?
vrijdag 14 februari 2020

Kookgroep aansluiten

Ik wil in mijn Hager groepenkast een fornuisgroep met aardlekschakelaar laten aansluiten 2p 2n naar een perilex wcd. Automaten en wcd zijn aanwezig en de draden zijn getrokken, het gaat dus echt alleen om het aansluiten. De woningbouw vereniging wilt dat dit door een erkende elektricien gedaan wordt. Wel heb ik mijn twijfels over de dikte van de draden van de 40A hoofdautomaat naar de hoofdschakelaar in de groepenkast (dunner dan de draden vanaf de hoofdschakelaar naar de rest van de kast) en misschien ook van de draden van de hoofdschakelaar naar het sperfilter en de doorgeluste reeds afgemonteerde twee aardlekschakelaars (1 met twee automaten en 1 met drie automaten) er is ruimte in de groepenkast voor de fornuisgroep en bijbehorende aardlekschakelaar.
vrijdag 14 februari 2020

Huiskamer electra nakijken

Nieuwe stoppenkast met aardlek plaatsen. Huidige situatie is een zwart kastje met zwart grijzen stoppen er in. Ik weet niet zo goed of er een aardpen geslagen moet worden, graag wil ik dit laten beoordelen door de vakman.
woensdag 12 februari 2020

Extra groep in de meterkast maken tbv ind koken

Ik wil de groepenkast uitgebreid hebben met extra groep(en) omdat wij gaan overstappen op inductie koken. Er ligt een loze leiding vanaf de vloer van de meterkast tot aan de doos achter de kookplaats. Foto van de meterkast is toegevoegd. Van de meterkast naar de kookplaat is ongeveer 5 meter. Ik heb een kruipruimte maar hier ligt al veel leiding en wil ik verder niks doorheen hebben.
donderdag 6 februari 2020

Coaxkabel trekken en extra groep plaatsen

Ik wil een coaxkabel onder de vloer door laten trekken. Ook wil ik een extra groep in de meterkast laten plaatsen omdat ik inductie ga koken.
donderdag 6 februari 2020

Extra elektragroep plaatsen

Ik wil graag een extra elektra groep in de meterkast plaatsen voor op zolder. Ik wil weten wat de kosten hiervoor zijn en ik ontvang graag een offerte.
maandag 3 februari 2020

Vervangen stoppenkast

Meterkast moet worden voorzien van een nieuwe groepenkast inclusief 2 extra groepen. 1 krachtstroom incl. kabel naar de keuken en 1 groep voor de airco met een nieuw aan te leggen stopcontact met aarde.
dinsdag 28 januari 2020

Verplaatsen meterkast

Ik zoek een vakman voor het verplaatsen van de gehele meterkast (max 3 meter).
maandag 27 januari 2020

Elektra doormeten woning

Graag willen wij de elektra laten doormeten en een offerte voor eventueel herstelwerkzaamheden. We zien piekstromen in de woning, maar soms hebben we ook een apparaat dat het wel op het stopcontact doet en een ander apparaat dat het niet doet.
zondag 26 januari 2020

Hoofdschakelaar plaatsen

De installateur van zonnepanelen heeft aangegeven dat er een hoofdschakelaar gemonteerd moet worden, zodat zij de installatie stroomloos kunnen aansluiten. Graag offerte voor het leveren en installeren van een hoofdschakelaar.
zaterdag 25 januari 2020

Het renoveren van een groepenkast

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Ik heb nu een kast met 7 automatische stoppen. Ik ben van plan in de toekomst zonnepanelen te nemen en te gaan koken op een inductiekookplaat. Graag zou ik van u willen weten wat het vervangen van de groepenkast kost.
zondag 19 januari 2020

Vernieuwen van de stoppenkast vanwege plaatsing zonnepanelen

Vanwege zonnepanelen hebben wij een nieuwe stoppenkast nodig. Er zitten nu 4 stoppen en een 3 fase naar de keuken in.
dinsdag 7 januari 2020

Hoofdschakelaar plaatsen in bestaande meterkast

In verband met het plaatsen van zonnepanelen is een upgrade van de meterkast nodig om aan de nieuwste NEN1010 te voldoen, er moet een hoofdschakelaar geplaatst worden.
donderdag 2 januari 2020

Kabel leggen

Ik zoek iemand om een kabel van de meterkast naar mijn tuinhuis te leggen en aan te sluiten.
dinsdag 31 december 2019

Keuken aanpassen voor elektrisch koken

Ik wil graag elektrisch koken en ben mij aan het oriënteren. Ik beschik over een kruipruimte en de afstand tussen de meterkast en de toekomstige kookplaat bedraagt al gauw 7 a 8 meter.
zaterdag 21 december 2019

Extra groep plaatsen ivm inductiekookplaat

Plaatsen extra groep voor inductie in keuken (geen bedrading en geen loze leiding beschikbaar!) Een deel van de kast vervangen (oude groep) naar nieuwe kast. (zie de foto) Bedrading kan via kruipruimte naar de ruimte onder de keukenkasten (afstand 7 meter) (Let op: onder een deel van de keuken geen kruipruimte, dus bekabeling moet door de vloer (gat moet nog geboord worden) en dan onder de keuken achter de keukenplint langs). Tevens een aansluiting (stroom) voor Quooker kraan. (leveren en installeren jullie ook kookplaten?) Perilex aansluiting is niet aanwezig .
maandag 16 december 2019

Hoofdschakelaar plaatsen

We willen zonnepanelen laten plaatsen, maar de leverancier stelt als eis dat er een hoofdschakelaar aanwezig dient te zijn. Die hebben we niet. Ik heb er geen verstand en wil graag advies.
dinsdag 10 december 2019

Zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen na plaatsing dakkapel

Ik wil een gedeelte van mijn zonnepanelen (14 x) verwijderen om een dakkapel te plaatsen (het is het rechter gedeelte dat tijdelijk weggaat) en daarna weer terugplaatsen van 14 zonnepanelen. Graag ontvang ik offertes.

Partners

Partners van Casius