Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Overijssel.

332 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra voor camping aanleggen, elektra laten aanleggen of vervangen, groepenkast vervangen en ander elektrawerk, elektra in gehele woning vervangen, vervangen van elektra in benedenwoning, elektrische installatie in woning vernieuwen, elektra in de woning compleet vernieuwen, elektra controleren en stoppenkast vernieuwen, groepenkast vervangen en sleuf frezen, stoppenkast vervangen en aansluiting verzwaren, modernisering van de meterkast, groepenkast en elektra vernieuwen, groepenkast leveren en installeren, groepenkast en elektra vervangen, stoppenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Overijssel:

maandag 23 oktober 2017

Nieuwe aardpen slaan

Momenteel geschiedt aarding middels de waterleiding. Vanwege vervanging waterleidingnetwerk door plastic buizen wordt huis niet meer afdoende beschermd en moet er een aardpen geslagen worden.
zondag 22 oktober 2017

Extra groep in meterkast

Wij krijgen een nieuwe keuken met een inductie kookplaat Maar nu hebben wij begrepen dat daar een extra groep voor in de meter kast moet Wat gaat zoiets kosten
zaterdag 21 oktober 2017

COAX kabel vervangen door een UTP-kabel

Ik heb een coax kabel lopen vanaf de meterkast beneden tot aan de zolder. Ik wil die kabel laten vervangen door een utp kabel (cat5e). Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.
zaterdag 21 oktober 2017

Groepenkast vervangen

Nieuwe stoppenkast plaatsen plus uitbreiding van de stoppen naar 10 groepen Graag een all in prijs voor Leveren en plaatsen en aansluiten.
vrijdag 20 oktober 2017

Stoppenkast vervangen en aansluiting verzwaren

Ik wil mijn oude stoppenkast laten vervangen door een moderne groepenkast. Bovendien wil ik de aansluiting laten verzwaren. Ik wil krachtstroom laten aanleggen en een aansluitkabel van 8 à 9 meter laten aanleggen naar de keuken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
donderdag 19 oktober 2017

Diverse elektra klussen

Ik wil graag de tl-lamp in de keuken laten vervangen door een andere lamp. Ook wil ik een buitenlamp laten plaatsen. Hiervoor moet de bedrading worden getrokken, de buis zit er al. En dan is er ook nog een ander stopcontact nodig. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna graag uw vrijblijvende offerte.
dinsdag 17 oktober 2017

Diverse elektra klussen in een woning

Ik heb een aantal elektra-klussen in mijn woning. Ik wil graag een schakelaar en verlichting in de badkamer laten nazien en laten repareren of vervangen. Verder wil ik 2 dimmers en de verlichting in de woonkamer en keuken laten nazien en indien nodig laten repareren. Momenteel hebben we voor de buitenlampen een kabel met stekker naar de meterkast. Daar zit nog geen schakelaar op en dat is lastig. We willen de buitenlampen graag met een schakelaar kunnen bedienen en laten dat graag in orde maken. We ontvangen vooraf graag uw prijsindicatie.
maandag 16 oktober 2017

Stroom aanleggen voor elektrisch koken

Wil misschien over gaan naar elektrisch koken. Ik heb momenteel geen krachtstroom en heb geen idee wat dit gaat kosten. Ik weet nog niet of het een elektrische kookplaat of een inductiekookplaat gaat worden. En of krachtstroom nodig is. Wat is er nodig bij de twee opties en wat kost dat?
maandag 9 oktober 2017

Uitbreiden groepen meterkast

Ik zou graag het aantal groepen in mijn meterkast willen laten uitbreiden van drie naar vijf.
maandag 9 oktober 2017

Extra groep aanleggen

In de loop van 2018 krijgen we de sleutels van ons nieuwe bouw woning, maar we moeten nu al aan de aannemer doorgeven wat we aan meer en minder werk willen doen. Dus graag wil ik weten wat het kost om extra groep te laten aanleggen. En ook graag willen wat het kost als we de meterkast die van 8 groepen uitbreiden naar een met die maximaal 12 groepen aankan. In afwachting op uw reactie
zondag 8 oktober 2017

Meerdere lampen ophangen

In een groot complex zijn veel kleine studio's gebouwd en mijn zoon gaat er in één daarvan wonen. We willen daar graag in totaal 5 lampen laten monteren. Het gaat om 2 lampen in de woon-/slaapkamer en 3 in de douche en toiletruimte. De lampen zijn daar al aanwezig. We horen graag vooraf wat de kosten zijn.
woensdag 4 oktober 2017

Aardpin boren bij de antennemast

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat een aardpin kan aanleggen voor een antenne mast. De lierbare kokermast staat in een tuin en is goed toegankelijk. Er moeten een pin komen van een meter of 3.
zondag 1 oktober 2017

Groep en perilex laten installeren

Ik wil een inductiekookplaat aansluiten. Hiervoor moet een perilex aansluiting met 2 x 220 worden geïnstalleerd en een extra groep in de meterkast. Er is al een leiding aanwezig waar de draden doorheen kunnen worden getrokken. Ik wil graag weten wat dat kost.
vrijdag 29 september 2017

3 fase-groep plaatsen voor inductiekoken

Wij willen op inductie gaan koken en daartoe een 3-fase groep laten aansluiten. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
woensdag 27 september 2017

Aardpen zetten

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een aardpen.
donderdag 21 september 2017

Elektra in hele woning vervangen

De elektriciteit in de gehele woning is verouderd en moet vervangen worden, daarbij ook de meterkast met meerdere groepen.
woensdag 20 september 2017

Krachtstroom kabel trekken

Ik wil graag een krachtstroom of 3 fasen hebben vanuit mijn meterkast naar de zolder, 6 meter voor een elektrische cv die 26 A stroom trekt.
woensdag 20 september 2017

Plafonnières ophangen

Ik heb 4 plafondlampen gekocht, maar ik kan ze niet ophangen en heb ook niemand die dat kan. Ik heb ook het gereedschap er niet voor.
maandag 18 september 2017

Elektra aanleggen in schuur en tuin

Ik wil graag elektra aanleggen in de schuur en in de tuin.
maandag 18 september 2017

Aanleggen krachtstroom

Ik wil graag een krachtstroom met 3 fases laten aansluiten ter behoeve van de inductiekookplaat.
vrijdag 15 september 2017

Stoppenkast vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de groepenkast met 5 groepen.
donderdag 14 september 2017

Stopcontact en extra groep plaatsen

In keuken moet er een nieuw stopcontact geplaatst worden ivm een inbouw combi-magnetron. Deze moet worden aangebracht op een aparte groep in de meterkast. Dit ivm huidige installatie eisen van woningbouwvereniging
woensdag 13 september 2017

Aardpen slaan en aansluiten in de groepenkast

Ik krijg een nieuwe aansluiting vanuit Enexis en moet voor die tijd een aardpen laten slaan en aansluiten op de groepenkast. Dit wil ik graag laten doen. Rijtjeswoning, jaren '30. Pen kan in de voortuin en via de kelder naar de groepenkast geleid worden. De groepenkast zit bovenaan de keldertrap. De afstand voortuin groepenkast is 5 tot 6 meter.
dinsdag 12 september 2017

Perilex stekker aansluiten

Ik heb al een perilex stekker hij moet alleen aangesloten worden op op de kookplaat/oven het is een etna EFE509WIT
zaterdag 9 september 2017

Stoppenkast verplaatsen en aanpassen

Ik wil een stoppenkast in de garage op de begane grond. Nu enkel alleen 1 220v kabel voor lichtnet. Hoe kunnen we daar een voor voorziening voor treffen.

Partners

Partners van Casius