Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Overijssel.

359 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet vernieuwen elektra, vervangen elektra jaren 60 woning, groepenkast vervangen, verlichting woonkamer, kabels wegwerken in kantoorpand met 43 bureaus, elektriciteit afmaken nieuwbouwwoning, intercom vervangen bij 13 appartementen, vervangen electra + aanleggen vloerverwarming, meterkast verplaatsing, hoog stroomverbruik achterhalen, electra updaten en extra stopcontacten aanleggen, stroom in gehele garage aanleggen, groepenkast vervangen en uitbreiden, thuisnetwerk nieuwe woning, tussenmeters gas en elektra installeren, meterkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Overijssel:

maandag 11 november 2019

Stopcontact maken in de meterkast + stopcontact werkend maken

Onlangs hebben wij een nieuw huis gekocht. Voor de aansluiting van tv/internet hebben wij een stopcontact nodig in de meterkast, deze is niet aanwezig. Tevens hebben wij een nieuwe keuken geplaatst in onze woning. Elektriciteit is gelegd door derde. Echter werkt er 1 stopcontact (achter de over) niet. Hier staat geen spanning op. Zal deze werkend gemaakt kunnen worden?
zondag 10 november 2019

Vervangen elektra

Begin april 2020 krijg ik de sleutel van mijn nieuwe huis (bestaande jaren 30 woning) in Zwolle. De elektra op de 1e en 2e verdieping van dit huis wil ik graag laten vervangen. Dat wil zeggen, juiste bedrading en inbouw (nu is veel nog opbouw). Verder willen we in de keuken een inductiekookplaat en daar zou dus ook een goede aansluiting voor moeten komen. Dat wordt een 3 fasen aansluiting die de netbeheerder ook nog in ons huis moet realiseren. Kunt u een kostenindicatie geven en verwachte doorlooptijd? Perilex aansluiting niet aanwezig, kruipruimte aanwezig, ongeveer 10 meter.
woensdag 6 november 2019

Het meten van de aarde in een bouwproject en waar nodig aardpen slaan

Graag vrijblijvend een prijsopgave om onze aarde te meten bij ons project in en waar nodig een aardpen te slaan mits de waarde te hoog is.
maandag 28 oktober 2019

Coax kabel vervangen en doortrekken

Een monteur heeft de coaxkabel, welke beneden uit de muur komt en weer door een leiding naar boven loopt, te kort afgeknipt waardoor deze vervangen moet worden. De kabel loopt van boven naar de woonkamer en door onder de vloer. De kabel moet dus verwijderd worden en opnieuw getrokken worden zodat we boven ook weer coax hebben.
donderdag 17 oktober 2019

Kortsluiting opheffen buitenkabel of vervangen

Er is kortsluiting in de kabel van de tuinverlichting. Is het traceren waar de sluiting zit en te repareren? Graag een offert hiervoor. Of moet de buitenkabel vervangen worden? Indien nodig dan hier graag ook een offerte voor.
dinsdag 15 oktober 2019

Extra groep plaatsen

Ik wil graag een extra groep in de meterkast voor een vaatwasser .
zaterdag 12 oktober 2019

Ophangen en bevestigen van drie plafondlampen

In mijn huis moeten er 3 lampen worden bevestigd aan het plafond. De plafondlampen in het toilet en de slaapkamer zijn het makkelijkst te bevestigen. Ik wil ook graag een plafondlamp in het trapgat. Deze is lastiger te bevestigen omdat er geen vlakke ondergrond is (ivm de trap) om goed bij het aansluitpunt in het plafond te komen.
vrijdag 11 oktober 2019

Extra groep + periflex plaatsen voor elektrische kookplaat

Ik wil mijn gas kookplaat vervangen door inductie. Daarvoor wil ik een periflex aansluiting bij het fornuis (in keuken kast) en een extra groep in de meterkast.
donderdag 10 oktober 2019

Ledstrips vervangen

We zijn een schoenenwinkel. We hebben ledstrips in de winkel die het niet meer doen. Graag zou ik meer informatie willen hoe we dit het beste kunnen oplossen of een offerte wat het gaat kosten. Zie uw reactie tegemoet.
donderdag 10 oktober 2019

Groepuitbreiding voor inductie koken

Krijg nieuwe keuken begin december. Ga inductie koken, moet een nieuwe groep bij. Ook verplaatsen van een stopcontact. Er is geen perilex aansluiting aanwezig, wel een kruipruimte.
donderdag 10 oktober 2019

Wasmachine snoer verlengen en aansluiten op trekschakelaar

Ik heb onlangs een Beko WTV wasmachine aangeschaft en nu is het snoer te kort om bij de trekschakelaar te komen. Na wat lezen op het internet krijg ik de indruk dat ik dit misschien beter aan een vakman kan overlaten. Het snoer van de wasmachine moet dus verlengd worden en aangesloten op de trekschakelaar.
zondag 6 oktober 2019

Extra groep aanleggen

Er moet een extra groep aangelegd worden voor de vaatwasser. Ook wil ik de vaatwasser aan laten sluiten. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.
donderdag 3 oktober 2019

LAN kabel doortrekken door plafond

We willen graag vanuit de glasvezelaansluiting in de woonkamer een vaste LAN kabel doortrekken naar de direct daarboven gelegen slaapkamer en naar de zolderkamer. Het betreft een jaren 30 woning met houten vloeren. De woonkamer heeft nog het originele op riet gestucte plafond. Het gaat om 2 verdiepingen naar boven, met een kabel afstand van ongeveer 10-12 meter.
maandag 30 september 2019

Aanleggen 12 v en buitenverlichting

Graag laat ik 3 grondspots en eventueel 6 of 4 spots voor langs de oprit aanleggen. En tevens laat ik graag 1 stopcontact buiten aansluiten. Dit moet van binnenuit van de kruipruimte door de muur heen met de grondstekker naar buiten geleid worden naar de stekker van 12 V (3.50 m). Er zit al een grondkabel.
zondag 29 september 2019

Plaatsen van 3 inbouw led dimmers

ik zoek iemand voor het inbouwen van 3 inbouw led dimmers zodat die in verbinding komen te staan met klik-aan klik-uit systeem.
zondag 29 september 2019

Kabels wegwerken

We zouden graag de kabels achter de televisie, kabels afkomstig van de televisie, telefoon , verlichting etc, willen verbergen. Is er hier een oplossing voor?
woensdag 18 september 2019

Meterkast 4 meter verplaatsen

Wij zouden graag willen weten hoeveel het zou kosten om een bestaande meterkast 4 a 5 meter te verplaatsen.
woensdag 11 september 2019

Aanleggen stroompunt met meter op parkeerplaats

Vanuit pand een stroomaansluiting - met tussenmeter - bij parkeerplaats laten aansluiten. Hiervoor moet onder circa 5 meter straat (tegels) gegraven worden en vervolgens achter parkeerplaats een stroompunt aansluiten met slot. Afstand parkeerplaats tot muur pand is ongeveer 12-16 meter. Afstand meterkast tot contactpunt circa 25 meter.
woensdag 11 september 2019

Stopcontact verwijderen in doucheruimte

Ik wil de bedrading uit dit stopcontact verwijderen, volgens kenners moet de bedrading vanuit de verdeeldoos uit het plafond worden verwijderd?
zaterdag 7 september 2019

Extra groep plaatsen in meterkast

Een extra groep plaatsen voor kachel van de de sauna 3,6 watt voor op zolder.
maandag 2 september 2019

Van 2 fasen naar 3 fasen veranderen

Voor een keramische kookplaat moet ik van bestaande 2 fasen naar 3 fasen. Verder is alles al geregeld om te koken.
zondag 1 september 2019

Vervangen meterkast of uitbreiden groepen

We willen de meterkast uitbreiden met twee groepen 1 voor de wasmachine en 1 voor de droger. Dan kunnen we beter de meterkast laten vervangen, toch?
woensdag 28 augustus 2019

Aanleggen buitenverlichting

Wou graag 6 stuks 12 volt lampen in de tuin. Zouden jullie daarvoor een buiten stopcontact met drie contacten kunnen aanleggen? Moet dat op aparte groep in meterkast of kan dat op een van de drie groepen. De afstand van kast naar tuin zal ongeveer 6 meter zijn.
maandag 26 augustus 2019

De stoppenkast uitbreiden

Ik zoek een elektricien die het aantal groepen in mijn meterkast kan uitbreiden in verband met een nieuwe keuken. Daarnaast moet er ook een extra groep komen ten behoeve van de wasmachine. Wellicht dat er ook kabels naar de keuken/wasmachine getrokken moeten worden.
zondag 25 augustus 2019

TV kabels wegwerken in muur

We willen in onze nieuwe woning graag bekabeling van tv wegwerken in de muur, gezien we de tv willen ophangen. Daarna worden de muren gestuct. De foto's geven een voorbeeld wat we willen.

Partners

Partners van Casius