Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Overijssel.

335 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in herenhuis vervangen, elektra aanbrengen in nieuw te bouwen woning, elektra in de gehele woning vervangen, elektra en meterkast vervangen, elektrische installatie geheel vervangen, elektra volledig laten vervangen, groepenkasten verplaatsen, samenvoegen en vernieuwen, netwerkaansluiting, elektra en laadpaal aanleggen, groepenkast en elektra in hele huis vervangen, aanleggen elektra in de tuin, vervangen van elektra in de gehele woning, intercom vervangen van vijf bovenwoningen, aardpen slaan en groepenkast vervangen, groepenkast vervangen en elektra aanpassen, groepenkast vernieuwen en uitbreiden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Overijssel:

vrijdag 20 juli 2018

Badkamerlamp ophangen

Badkamerlamp ophangen in nieuwbouw appartement (gips plafond).
donderdag 19 juli 2018

Snoer van de wasmachine vervangen

In verband met een verhuizing moet het snoer van de wasmachine vervangen worden. In het vorige huis was die aangesloten op een trekschakelaar en nu moet die op een stopcontact. Gewenste uitvoerdatum: begin augustus.
woensdag 18 juli 2018

Stopcontacten en schakelaars verlagen

In ons huis, bouwjaar 1968, zitten er nog 6 schakelaars en 7 stopcontacten te hoog. De stopcontacten willen we 30 cm verlagen en de schakelaars ongeveer 100 cm. Daarnaast willen we de stopcontacten aarden. Er kan per direct gestart worden met de klus, maar we willen het graag voor oktober gerealiseerd hebben.
vrijdag 6 juli 2018

Groepenkast uitbreiden

Ik wil mijn groepenkast uitbreiden met extra groepen voor elektrische kookplaat. Verder moet de kabel naar de keuken gelegd worden inclusief de juiste stekker. Eventueel ook het plaatsen van een nieuwe kookplaat. De oude haal ik er zelf wel uit.
vrijdag 6 juli 2018

Lampen binnen ophangen

Het gaat om het bevestigen van een wandlamp tegen een kalkstenen muur, 2 lamphouders aan een houten balk in een schuur met ongeveer 4 meter elektriciteitsdraad en 5 plafondlampen tegen een betonnen vloer uit het jaar 2003. Er moeten nog extra schroeven bijgenomen worden met plugs omdat een aantal lampen dat niet hebben.
dinsdag 3 juli 2018

Aansluiting voor elektrische koken maken

Ik wil op termijn elektrisch gaan koken. Echter voordat ik met een inductiekookplaat kan gaan koken moeten er aanpassingen komen in de meterkast. Ik zoek een partij die dit voor mij in orde kan maken.
woensdag 27 juni 2018

Groepenkast aanpassen

Meterkast her inrichten en wijzigen aanbrengen in verband met inductie koken.
maandag 25 juni 2018

Extra groepen aanleggen in meterkast

Ik wil graag extra groepen laten aanleggen in mijn meterkast. Graag wil hiervoor offertes laten opmaken.
maandag 25 juni 2018

Groepenkast uitbreiden

Ik zoek een partij die 2 groepen kan toevoegen ten behoeve van apparatuur in de keuken. De 2 aardlekautomaten bestel ik zelf (zie bijgevoegde foto). De elektra kabels zijn ook al aanwezig. Het gaat dus enkel om de groepen installeren in de meterkast.
zondag 24 juni 2018

Krachtstroom aanleggen in een zwemspa

Voor een zwem spa heb ik 1 aansluiting 400 V/ 20 A nodig en 1 aansluiting 400 V/ 16 A. Daarvoor dient de elektriciteitskast aangepast te worden, huidige installatie = 3 x 25 A.
zaterdag 23 juni 2018

Twee extra groepen aanleggen

Ik wil graag 2 extra groepen aan laten leggen voor een kookplaat en combi-oven. De meterkast/groepenkast bevindt zich achter het keukenblok. Prijs inclusief materiaal en BTW graag.
donderdag 21 juni 2018

Aardepen laten slaan

Aardepen slaan
dinsdag 5 juni 2018

Extra groep plaatsen in de groepenkast

Extra groep plaatsen in de meterkast (zie bijlage). Voor een elektrische inductie kookfornuis.
zaterdag 2 juni 2018

Complete groepenkast vervangen

Bestaande woning 1976. Garage met stopcontacten en lichtpunten. Koelvriescombinatie, wasmachine en warmtepompdroger. Schuurtje met stopcontacten en buitenverlichting. Keuken met boiler. We willen graag een moderne groepenkast. Wellicht moet er een extra groep in.
zondag 27 mei 2018

Extra groep aanleggen voor auto-laadpaal

Extra groep voor snel laden E Golf
zondag 27 mei 2018

Extra groepen en contactdozen aanleggen

Op 1 november krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. In de keuken wil ik op inductie overgaan en ik heb begrepen dat je dan een extra groep nodig hebt. Tevens zijn er op zolder bij de CV ketel, wasmachine en droogtrommel te veel verlengsnoeren door de huidige eigenaar in gebruik. Dus daar wil ik extra contactdozen en eventueel extra groepen voor hebben. Verder zou ik graag zonnepanelen op het dak willen plaatsen en de voorbereidingen hiervoor treffen.
zaterdag 26 mei 2018

Meterkast aanpassen en uitbreiden

Wij wonen in een 55+ woning met 2 woonlagen. In de meterkast zit nu 5 stoppen en 1 aardlekschakelaar waardoor de kast vol zit. Echter gaan wij zonnepanelen plaatsen waarbij er 2 stoppen gebruikt moeten worden. De kast dient dus of uitgebreid te worden of vervangen. Verder dient alle elektra te worden gecontroleerd en daar waar nodig vervangen.
woensdag 23 mei 2018

Extra groep in de meterkast maken

Wij willen elektrisch gaan koken via inductie kookplaat en daarom moet er een extra groep in de meterkast komen.
donderdag 10 mei 2018

Groepenkast vervangen

De meterkast vervangen.
maandag 30 april 2018

Aanleg grondkabel naar tuin

Aanleg grondkabel stroomvoorziening naar nog te bouwen overkapping. Eind mei wordt nieuw terras gelegd. Voor die tijd wil ik graag een stroomvoorziening hebben. Kabel moet via kruipruimte en deze is vrij vochtig, dus een smerig klusje.
dinsdag 24 april 2018

Inductiekookplaat aansluiten

Ik wil mijn Zanussi kookplaat aansluiten waar mijn oude kookplaat nog geinstalleerd is, hier dacht ik de oude perilex kabel voor te willen gebruiken (indien mogelijk) anders moet deze nog aangeschaft worden. Ook wilde ik weten of het stroom dat aangelegd is in de keuken "correct" is aangelegd.
dinsdag 24 april 2018

Storing aan stopcontacten verhelpen

Ik heb 2 stopcontacten in 1 wand zitten die beide niet meer werken. Graag laat ik de storing door de vakman beoordelen en repareren.
maandag 23 april 2018

Dubbele trekschakelaar aanleggen

Ik heb nu een trekschakelaar in de douche voor de wasmachine en wil een droger kopen, daarom moet ik een dubbele trekschakelaar hebben.
zondag 22 april 2018

Aardpen slaan en aansluiten in de meterkast

Graag een aardpen slaan in de meterkast wat zijn hier de kosten voor
dinsdag 10 april 2018

Krachtstroom aansluiting maken in garage

Ik wil graag een krachtstroom aansluiting in mijn garage. Wat kost dit?

Partners

Partners van Casius