Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Overijssel.

330 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra gehele woning, elektra volledig laten controleren, woning voorzien van een elektrische installatie, appartement opnieuw bedraden, elektra in de hele woning vervangen, vervanging elektra en meer, bestaande elektra laten vervangen, elektricien nodig, vervangen elektra, elektriciteit in de woning aanpassen, elektra in de gehele woning vervangen, meterkast aanpassen, stoppenkast en eventueel leidingen vervangen, meterkast vervangen en aarddraad trekken, groepenkast met stoppen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Overijssel:

maandag 19 februari 2018

Tussenmeter voor de elektra plaatsen

Aanschaf 3 fasen tussenmeter incl plaatsen boven de de zogenaamde slimme meter om exact te kunnen zien wat wij aan stroom verbruiken. Dat kun je nl van de "slimme "meter niet aflezen. Wij hebben nl het idee dat deze in 2016 geplaatste meter niet korrekt werkt. Graag meerdere tussenmeters in de offerte met de plussen en minnen.
zondag 18 februari 2018

Stopcontact aanleggen

Ik wil graag een stopcontact in de meterkast.
zaterdag 17 februari 2018

3-fase stroom aan laten leggen

Ik wil een 3 fasen stroom aanleggen voor de inductiekookplaat. De meterkast is ongeveer 12 meter van de inductiekookplaat vandaan.
maandag 12 februari 2018

Vervangen van oude groepenkast

Het gaat om het uitbreiden van de groepenkast. De meterkast is namelijk verouderd en zou vernieuwd moeten worden. Ik wil graag informatie over wat allemaal mogelijk is. Is het überhaupt mogelijk om de groepenkast uit te breiden?
zondag 11 februari 2018

Krachtstroom voor inductie aanleggen

Stroom aanleggen voor inductiekookplaat en elektrische oven
zaterdag 10 februari 2018

Oude meterkast compleet vervangen

Compleet vervangen van een oude meterkast
woensdag 7 februari 2018

UTP-kabels trekken

Ik heb een vrijstaand huis gekocht. Alle vertrekken zijn voorzien van coax. Ik laat echter Telfort glasvezel aansluiten. In de woonkamer en op de overloop moet nu de COAX vervangen worden door UTP voor televisie aansluiting. In 2 slaapkamers en op zolder moet de coax vervangen worden door utp voor computeraansluiting. Alles voorzien van wall outlets en juiste aansluiting in meterkast. Uitvoering op 10 april.
maandag 5 februari 2018

Extra groep voor inductie en oven aanleggen

Extra groep aanleggen in meterkast
maandag 5 februari 2018

Inductiekookplaat aansluiten en extra groep aanleggen

Wij willen onze gaskookplaat van 70 x 52 cm vervangen door een inductiekookplaat, inbouw. Kunnen jullie een door ons aangeschafte inductiekookplaat voor ons plaatsen, inclusief het indien nodig aanleggen van een extra elektriciteitsgroep? De oude mag naar de kringloop, dat doen we zelf. Alleen we kunnen hem er niet zelf uithalen.
zondag 4 februari 2018

Siemens combimagnetron repareren

Ik heb deze woning vorige week in eigendom gekregen met de melding dat de combioven kapot is. De klok doet het wel en ik kreeg het idee dat het heteluchtgedeelte het ook deed, maar bij de magnetronfunctie gaf hij kortsluiting.
dinsdag 30 januari 2018

Badkamer spots vervangen

Wij willen 3 nieuwe spotjes in onze badkamer. Er zitten nu spotjes in waarvan 1 kapot is. Ze zijn verbonden met een transformator. Wij hebben begrepen dat de lampjes die wij nu hebben niet meer geleverd worden en dat alles vervangen moet worden door Led verlichting. Kunt u ons hierover informeren?
woensdag 24 januari 2018

Meterkast uitbreiden

Het uitbreiden van de meterkast, zodat ik wasmachine en droger tegelijkertijd aan kan hebben. Beide machines wil ik op een aparte groep hebben. Op dit moment heeft de kast 2 aardlekschakelaars en 5 groepen. Graag wil ik met de vakman bespreken hoeveel groepen wij nodig hebben.
zaterdag 20 januari 2018

Meterkast verplaatsen en elektra vernieuwen

Meterkast 2.50 meter verplaatsen. De meterkast zit nu in de woonkamer en graag naar de hal waar teven al de gas meter zit. Verder ook vervangen van gehele elektra in de woning en waarschijnlijk extra groepen er bij in verband met een kookeiland.
donderdag 18 januari 2018

Profoon telefoon instellen

Ik heb de telefoon aangesloten, maar kunt u me helpen met het installeren van alle mogelijkheden, die dat ding heeft? En me het gebruik uitleggen? Ik ben 82 jaar, dus ik heb wel even hulp nodig. Telefoon gekocht. Merk: Profoon PDX=1130. Op 16/1 j.l.
donderdag 11 januari 2018

UTP kabel voor netwerk aanleggen

Graag zou ik willen weten wat het ongeveer zou kosten om in 4 verschillende ruimtes in mijn huis een netwerk aansluiting aan te leggen vanaf de router tot aan de inbouwdoos. Bij de verbouwing zijn al pvc leidingen aangelegd. De door de aannemer geleverde besteklijst is als volgt. 200 meter ftp cat. 5e, 4 x inbouwdoos cat 5e rj45, 4 cat. 5e connectors+tule. Het gaat dus om 4 kabels trekken en afmonteren.
woensdag 3 januari 2018

Aardpen laten doormeten

Ik wil mijn aardpen laten doormeten.
woensdag 3 januari 2018

Plafondlampen ophangen

De klant heeft vier lampen die aan het plafond moeten worden bevestigd. De lampen zijn al aangeschaft, en er zit al een verbinding op het plafond. Bij een lamp zal er een haak in het plafond moeten worden gemaakt. Alles wat er voor nodig is om de draad een beetje fatsoenlijk over het plafond te laten lopen, heeft de klant echter niet.
maandag 1 januari 2018

Kabels laten trekken

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een UTP cat. 5e of 6 en een TV COAX. Deze moet vanuit de meterkast op de begane grond na zolder op de 2e verdieping inclusief wandcontactdoos. Het betreft een woning uit 2011.
woensdag 27 december 2017

Netwerkkabel laten trekken

We willen graag onze netwerkkabel laten vervangen, van meterkast naar de magazijn circa 10 meter. En van de meterkast naar de 1ste verdieping via een buis in de muur circa 3-4 meter. De laatste eindigt met een contactdoos. De huidige netwerkkabel lijkt niet meer goed te zijn.
woensdag 13 december 2017

Extra radiatoren aanbrengen

Ik wil in het huis extra radiatoren aanbrengen. Beneden hebben wij vloerverwarming boven enkele infrarood verwarmingsdelen, maar dat is niet voldoende. Ook beneden zal een extra radiator moeten komen. Omdat de vloerverwarming niet genoeg is bij een noordelijke wind. Het gaat om de cv van Itho Daalderop. 2 moeten in een overloop komen.
dinsdag 12 december 2017

Groepenkast uitbreiden voor elektrische auto

We willen graag een extra aansluiting in de meterkast voor de oplader van de elektrische auto. Deze zit nu op de keukengroep waardoor de stroom uitvalt als de waterkoker aangaat. Er ligt al bekabeling van de oplader naar de meterkast.
dinsdag 12 december 2017

Extra groep in meterkast plaatsen

Ik zou graag een lege stekkerdoos, voor de kookplaat, van de keuken op een aparte groep in de meterkast willen laten plaatsen. Is het mogelijk om een extra groep te plaatsen? Zo ja, wat zijn de kosten voor plaatsen van ingebouwde stekkerdoos, draad trekken en extra groep.
maandag 11 december 2017

Halogeen verlichting installeren

In een open kast zitten aan de onderkant 2 halogeen armaturen met 2x 20 W lampjes. Deze werkt niet meer. Zelf schakelaar reeds vervangen, maar werkt nog steeds niet. Wellicht moeten armaturen worden vervangen en snoeren nagekeken. Ik krijg halogeenlampje ook niet in de houder. Ik wil dit graag zo spoedig mogelijk weer brandend hebben. U kunt misschien een keer aan het eind van de dag deze werkzaamheden doen?
woensdag 6 december 2017

Glasvezelkabel trekken van de stoppenkast naar kamers

Er moet een glasvezel kabel getrokken worden van de meterkast naar de speelkamer en eventueel zolder. Ik heb al wel een glasvezel kabel naar de woonkamer. De afstand is ongeveer 7 meter. De kabel kan door de bestaande leidingen heen.
zondag 3 december 2017

Nieuw lichtpunt maken in een betonnen plafond

Wij hebben een andere woning gekocht en krijgen daarvan in februari de sleutel. We zijn nu de kosten van enkele klussen aan het berekenen. We willen een nieuw lichtpunt in het betonnen plafond laten maken. Daarbij moet er een sleuf worden gefreesd van ongeveer 250 cm. De aansluiting kan gemaakt worden vanaf een ander lichtpunt in het plafond maar ook vanuit een stopcontact. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius