Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zolder van elektriciteit voorzien (alles nieuw aanleggen)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zolder van elektriciteit voorzien (alles nieuw aanleggen). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zolder van elektriciteit voorzien (alles nieuw aanleggen)

Zolder van elektriciteit voorzien (alles nieuw aanleggen)

Zolder was één grote ruimte, willen we nu 3 slaapkamers en badkamer in maken (zie plattegrond), gipsplaten wanden staan al dus nu moet de elektriciteit aangelegd worden. Kan zsm worden uitgevoerd.

Elektriciteit afmaken nieuwbouwwoning

Onze elektricien is met de noorderzon vertrokken en we zoeken iemand die het af kan maken. We hebben Van den Pol gevraagd een rapport te maken, zodat we weten wat er nog moet gebeuren. Wat niet duidelijk in het rapport naar voren komt is dat er geen labels zijn en de vorige elektricien fouten heeft gemaakt - de opgegeven tijd is inclusief het herstellen van deze werkzaamheden. Verder zijn er nog geen afdekplaten gemonteerd en moeten alle dimmers nog aangeschaft worden. De draden zijn wel al getrokken. Er is ook een extra krachtstroom-aansluiting voor een laadpaal (huidige ontwerp met Smart EVSE v2.2 controller in de meterkast) nodig. Hebben jullie tijd (2 weken met 2 monteurs) om deze klus af te maken? Welk dagtarief hanteren jullie? Waaraan voldoet volgens jullie een professional? -------- Zoals besproken hierbij de terugkoppeling over wat er is gecontacteerd tijdens onze check van de reeds geïnstalleerde elektrotechnische onderdelen. 1e verdieping: • Groepen moeten worden uitgezicht. Er is geen duidelijke groepenverklaring aanwezig. • Bedrading nazien, er zijn verkeerde kleuren gekozen welke niet conform de NEN1010 mogen worden geïnstalleerd. • Hier en daar zijn losse aders gezien achter de schakelaars, deze moeten worden veiliggesteld. 2e verdieping: • Groepen moeten worden uitgezicht. Er is geen duidelijke groepenverklaring aanwezig. • Bedrading nazien, er zijn verkeerde kleuren gekozen welke niet conform de NEN1010 mogen worden geïnstalleerd. Zolder: • Groepen moeten worden uitgezicht. Er is geen duidelijke groepenverklaring aanwezig. • Bedrading nazien, er zijn verkeerde kleuren gekozen welke niet conform de NEN1010 mogen worden geïnstalleerd. • Vloer w.c.d. opzoeken, draad zit ergens in het plafond. CV ruimte: • Leidingen en centraaldozen vastzetten. Algemeen: • Op verschillende plekken geen goede i

Omleiding van elektra

We krijgen binnenkort een vaste trap naar de zolder en de elektriciteit van de plafond van de overloop dient omgeleid te worden. Het gaat om de plafonnière van de vlizotrap naar de nieuwe betonnen trap. Hier willen we graag een offerte voor. Het plafondoppervlak durf ik niet te zeggen. Graag zou ik iemand langs hebben om de situatie te bekijken.

Elektriciteit aanleggen zolderkamer

We maken een nieuwe kamer op zolder. Voordat we verder kunnen moet de elektriciteit aangelegd worden, bestaande uit: * Verplaatsen lamp in plafond overloop * Aansluiten 3 x wandcontactdozen * Verplaatsen trekschakelaar plafondlamp

Ventilatiesysteem installeren

Graag ontvang ik een indicatie voor het installeren van een ventilatiesysteem op zolder. Het apparaat is reeds in bezit en er zal elektriciteit doorgetrokken moeten worden.

Elektra aansluiten op zolder

Op de zolder is geen elektriciteit en een deel van de 2de verdieping ook niet. Er zal waarschijnlijk ergens kortsluiting zijn.

Elektra aanleggen in woning

We hebben een jaren '30 huis gekocht waarin 50 jaar geleden alle elektriciteit vervangen is. We willen dit graag allemaal vernieuwen want vragen ons af of dit nog veilig is. Verder moet de meterkast uitgebreid, gemoderniseerd worden en eventueel een halve meter opgeschoven worden. De tussenwoning heeft een woonoppervlakte van 144 m2 en bestaat uit een begane grond, eerste etage en zolder. Wij zullen de woning volledig strippen, de vakman zal dus overal goed bij kunnen.

Elektra aanbrengen in het zolderplafond

Ik wil graag op zolder op 3 plekken elektriciteit hebben t.b.v. lampen. Hier moeten sleuven in gefreesd worden. Ik hoor graag wat kan en wat het kost.

Extra groep(en) aan elektriciteit toevoegen

Op dit moment kunnen wij op zolder niet de wasmachine en droger tegelijk gebruiken. Op deze groep zitten ook een aantal slaapkamers waarvan er 1 wordt gebruikt als kantoor en waar veel computerapparatuur staat. In de keuken beneden kunnen we niet tegelijkertijd de vaatwasser en de oven gebruiken (of de oven en de waterkoker of de vaatwasser en de waterkoker). Wat zou het kosten om dit op te lossen met een of meerdere extra groepen?

Elektra op zolder nakijken en uitbreiden

Ik ben bezig met het opknappen van mijn zolder. De elektriciteit is jaren geleden aangelegd, ik heb niet voldoende kennis van elektra om te kunnen bepalen of de huidige situatie veilig is. Daarnaast wil ik de leidingen (laten) verleggen en deugdelijke stopcontacten en schakelaars laten monteren.

Partners

Partners van Casius