Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe zekeringenkast plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe zekeringenkast plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe zekeringenkast plaatsen

Nieuwe zekeringenkast plaatsen

De bestaande kast heeft 8 groepen met 2 aardlekschakelaars. Volgens meter 3 fase. Ik wil de kast vernieuwen en uitbreiden tot minimaal 10 groepen waarvan 1 geschikt moet zijn voor inductie koken. Daarnaast moet er een leiding en contactdoos aangelegd worden naar de keuken voor inductie koken.

Bedrading vervangen en nieuwe zekeringenkast plaatsen

Electra vervangen en een nieuwe stoppenkast plaatsen. Er zijn nu drie groepen en ik wil graag vijf groepen hebben. Tevens moet er aarde getrokken worden.

Extra groep plaatsen in de bestaande kast

Ik woon in een huurwoning van Intermaris en heb na toestemming een aansluiting aangelegd naar de tuin. De kabel komt uit bij de zekeringenkast. (een moderne). Deze kabel dient te worden aangesloten in de kast middels een extra nog te plaatsen zekering. Het is geen grote klus, maar moet wel gebeuren.

In verband met het plaatsen van een ...

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken moeten er leidingen getrokken worden door stenen muren van de zekeringskast naar de keuken, tekeningen van de keuken zijn aanwezig. Verder leidingen van de zekeringenkast naar de 1e verdieping voor de aansluiting van de wasmachine en droogtrommel.

Uitbreiden/vervangen van huidige ...

Uitbreiden/vervangen van huidige groepenkast/zekeringenkast. Nu 2 groepen. Wens meerdere [min 6] E.e.a. is sterk verouderd! Aanleggen van meerdere wc dozen Stroomvoorbereidingen nieuw te plaatsen keuken en badkamer Alle opdek schakelaar vervangen en uitbreiden naar inbouw. Het klassieke plafond dient bespaart te blijven. Huis dateert uit 1922

Aanleggen complete installatie vanaf ...

Aanleggen complete installatie vanaf zekeringenkast in oud woonhuis. Open plafonds en balklaag makkelijk bereikbaar. Omvat alle elektra in 4 tot 6 groepen inclusief het nieuw plaatsen van een moderne groepenkast.