Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra zekering? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra zekering. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra zekering

Gutmann afzuigkap repareren

Nadat ik alle lampjes van de onze afzuigkap had vervangen, begonnen die op een gegeven moment te flikkeren en toen was ineens alle stroom eraf. Stoppen staan goed; wellicht zekering oud?

Extra zekering

Ik wil graag een extra zekering in mijn meterkast, ik heb schakels als zekering.

Elektra nakijken

Vanaf 21:00 uur slaat 1 zekering steeds uit. Alle stekkers eruit gehaald maar blijft gebeuren.

3-fase of krachtstroom aanleggen

Voor activiteiten in de schuur zoals lassen hebben we te weinig stroom. Het betreft een 230V lasapparaat maar wordt beperkt door de zekering van 16 ampère. Ook zit op die groep een diepvries. Lasapparaat werkt niet als hij meer vraagt. Is er hiervoor een fase of 2 beter of kan ik beter krachtstroom nemen en wat kost dat?

Stop in de stoppenkast herstellen

In de stoppenkast zit 1 stop die niet werkt. Hij vonkte zelfs toen mijn neef er naar keek (die werkt in de bouw). Dus we hebben hem eruit gehaald. De rest werkt prima, maar deze dus niet. Het zit in de stop zelf en niet in een oude zekering. Dat hebben we allemaal gecheckt. Het gaat om de rechter groene knop. De andere groene, witte en extra toegevoegde stop (staat niet op de foto) werken prima.

Extra groep aanleggen

Ik wil 1 extra groep met goede zekering (beter dan nu Hager mks516 B160) geschikt voor audio laten aanleggen. Tevens omzetten van enkele draden naar nieuwe groep. Zekeringkast hoeft niet verzwaard te worden.

Hoofdzekering vervangen

Huisaansluiting is 3 x 25 A, er is echter 1 hoofdzekering kapot, de hoofdzekeringkast is verzegeld, graag opgave van kosten voor vervanging van de zekering en opnieuw verzegeling. Kosten moeten lager zijn dan de kosten van de netbeheerder (€78)

Storing van dompelpomp verhelpen

Ik heb een restaurant in Deventer en in de kelder is er een put ingebouwd met daarin 2 dompelpompen. 1 van deze pompen geeft een storing in de meterkast. Misschien een relah/zekering probleem? Pompen werken gewoon. Ik denk dat het een elektra probleem is. Kan een elektricien die hier ervaring mee heeft met mij contacten?

Zekering vervangen en verzwaren

25 ampere voor 35 ampere zekering vervangen.

Elektra voor inductiekoken aanleggen

De meterkast heeft 2 plekken vrij. Ik wil dat er een perilex contactdoos wordt geplaatst direct achter de meterkast. 2 groepen bijplaatsen en bedraden. Eventueel ook een zekering ophogen, indien nodig.

Partners

Partners van Casius