Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning voorzien van een elektrische installatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning voorzien van een elektrische installatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning voorzien van een elektrische installatie

Woning voorzien van een elektrische installatie

Ik ben opzoek naar een kostenindicatie voor het aanbrengen van een totale elektrische installatie in een (nieuw te bouwen) casco woning van circa 650 m3 en 225 m2. De minimale eis is vastgelegd in de NEN1010, maar dat is erg minimaal. Graag zou ik een kostenindicatie willen ontvangen van een uitgebreidere installatie. Ik hoor graag van u.

Domotica installatie aanbrengen

Nieuwbouw woning voorzien van Domotica installatie.

Vervangen elektra

Woning is uit 1937. Ik heb geen idee van de staat van de elektra. Wel is er een nieuwe badkamer en zolder etage waarvan we verwachten dat de elektra hier al up-to-date is. Op termijn willen we de hele woning voorzien van nieuwe bekabeling. Meterkast is echter al nieuw met voldoende stoppen en aparte groepen voor wasmachine en droger. Het gaat om een gang, woonkamer, keuken en bijkeuken op de begane grond (ongeveer 12 (dubbbele) contacten en uiteraard lichtpunten). Op eerste etage 2 slaapkamers met ieder 2 (dubbele) contacten en een nieuwe badkamer. Op de zolder etage 2 kamers met 4 contacten (en CV aansluiting). Het heeft geen haast. Onze vragen aan u: - Legt u ook extra (2x) COAX aan? - Werkt u in Tilburg? - En meest belangrijke: kunt u een grove inschatting geven van de kosten en duur van het werk? We zijn nog aan het oriënteren, graag reactie per mail, niet bellen!

Gas vervangen door elektrische kookplaat

Meterkast uitbreiden met een groep die geschikt is voor een elektrische kookplaat. Vanuit de meterkast direct naar buiten en een grondkabel direct langs de woning naar achteren en weer in de woning binnenbrengen ter hoogte van de kookplaat. De kabel voorzien van een stopcontact, geschikt voor een kookplaat.

Groepenkast compleet vervangen

Wij hebben een huis gekocht in Maastricht (niet bovenstaand adres). In deze woning is nog een oude stoppenkast te vinden. Deze zouden we graag willen vervangen. Tevens een mogelijkheid om alle stopcontacten te voorzien van geaarde stopcontacten. Wat zou dit ongeveer gaan kosten?

Diverse elektra klussen in nieuwbouw

Heer, mevrouw, Medio juni 2018 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Na oplevering willen wij mogelijk een elektricien extra werkzaamheden laten verrichten: 1. Keuken: a. In de keuken dienen we stopcontacten te verleggen b. Dienen we een extra aardlek en Pirilex aansluiting te maken c. Zoeken we een installateur die na oplevering van de keuken de apparatuur aansluit. 2. In de woning: a. In de woning krijgen we standaard verticale stopcontacten (dubbel in 1 inbouwdoos). Graag wil ik deze horizontaal laten maken (met dus 2 inbouwdozen). B. Daarnaast wil ik graag extra WCD’s in de woning laten aanleggen c. Willen we loze leiding(en) voorzien van CAT5 bekabeling d. Et Cetera Omdat mijn mening is dat het meerwerk absurd duur is, wil ik vergelijken wat de kosten zijn, wanneer we dit na oplevering zelf gaan uitvoeren. Is het mogelijk om hier mee te denken. Kunnen wij in contact komen?

Elektra in gehele woning vervangen

Elektra in de hele woning vervangen en een nieuwe meterkast. Wij willen een woning aankopen maar deze is volledig voorzien van stoffe bekabeling en een oude meterkast. Graag een all in prijs.

Vervangen van elektra

Wij hebben een standaard tussenwoning gekocht van 1970. Er zouden 2 stopcontacten verlaagd moeten worden in de woonkamer. Bovendien is er één lichtpunt in het plafond dat we ook verplaatst zouden willen zien. Ik was aan het rondkijken op jullie website en ik vroeg me af hoeveel het zou kosten om onze woning ook van gehele nieuwe elektra te voorzien. Ik weet dat er geen aarding is in het huis en de groepenkast werkt nog met oude stoppen. Wij ontvangen pas op 15 januari de sleutels van het huis maar aangezien wij heel wat klussen voorzien -en elektra voor het stuken dient te gebeuren- willen wij een idee hebben van alle kosten. Het verlagen van de stopcontacten moet sowieso gebeuren, het lichtpunt en de elektra/groepenkast/aarding afhankelijk van de prijs.

Groepenkast aanpassen

Woning voorzien van twee groepen en één fase zonder aardlek. Graag wil ik een uitbreiding naar 3 fase en tenminste 6 groepen inclusief materiaal en eventueel een vaste installatie prijs.

Groepenkast uitbreiden

Ik heb in mijn woning 20 hardware apparaten die stroom nodig hebben en wil die t.z.t. uitbreiden naar 40. Ik wil alle apparaten in de woonkamer hebben, i.v.m. de internetaansluiting. Per apparaat/hardware is er een verbruik van 1200 watt. Ik gebruik mining computers om bitcoins te minen. Om alle miningcards van stroom te voorzien is een extreem sterke voeding nodig. Ik wil mijn groepenkast zodanig laten uitbreiden, dat alles probleemloos kan draaien. Ik wil dit op korte termijn laten realiseren. Ik laat de klus hier graag beoordelen en ontvang daarna uw plan van aanpak en offerte.

Partners

Partners van Casius