Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wandschakelaar vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wandschakelaar vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wandschakelaar vervangen

Wandschakelaar vervangen

Ik wil de wandschakelaar vervangen en een stopcontact vervangen. Zie de foto.

Elektra naar de plafondventilator nalopen

De stroom van de wandschakelaar naar de badkamer plafondventilator schakelt niet meer uit. De ventilator stond in UIT stand en sprong uit zichzelf weer aan. De ventilator heb ik vervangen, maar bleef aan staan. Daarna heb ik de wandschakelaar vervangen maar het probleem is niet opgelost. Graag laat ik de elektra in het plafond controleren en daar waar nodig repareren.

Vervangen plafondschakelaars

Het betreft het vervangen van vier plafondschakelaars (voor verlichting) en een wandschakelaar voor de wasmachineaansluiting die bijna tegen het plafond is geplaatst met trekkoord door vijf drukknoppen. De elektra dient te worden doorgetrokken op de bestaande muren en niet in de muren te worden verwerkt (dus geen hak- en breekwerk). Het betreft verlichting in het toilet, de badkamer een slaapkamer en in de woonkamer.