Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Volledige vervanging elektra en aanleg buiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: volledige vervanging elektra en aanleg buiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: volledige vervanging elektra en aanleg buiten

Volledige vervanging elektra en aanleg buiten

Ik heb een woning van 1960 gekocht en ik wil graag de elektriciteit volledig laten vervangen (incl meterkast). Daarnaast willen wij buiten elektriciteit laten aanleggen voor verlichting. In bijlage de plattegrond van de eerste en tweede verdieping. Het totale woonoppervlak is 160m2.

Vervanging van de volledige meterkast

Wij willen graag onze meterkast van 8 groepen compleet laten vervangen. De oude meterkast moet ook verwijderd worden.

Aanleg van twee nieuwe groepen

Ik wil graag twee extra groepen aanleggen: - 1 ter behoeve van de keuken, inclusief opbouw stopcontact. Via kruipruimte naar hoek van de keuken: ongeveer 5 meter, goed bereikbaar - 1 ter behoeve van de heater buiten. Er is recent een buiten stopcontact geplaatst. Kabel komt uit in een verdeeldoos in de kruipruimte. Dit moet dus losgekoppeld en een aparte groep worden. Ongeveer 13 meter kabel. Huidige meterkast: zie foto. Volgens mij kunnen er nog net twee groepen in. Eventueel Beltrafo verplaatsen of indien nodig loskoppelen (lees: geen vervanging volledige groepenkast).

Draden en wandcontactdozen vervangen

Het betreft een indicatie van de kosten aanvraag voor de vervanging van de elektra draden en wandcontactdozen op de begane grond en eerste verdieping. De meterkast heeft nu 2 groepen en deze wil ik laten uitbreiden. Bouwjaar huis 1930. Graag volledige offerte inclusief materiaal en manuren plus btw.

Stoppenkast- en keukeninstallatie

Ik heb een flat gekocht met daarin nog een groepenkast en een keuken uit 1980. Bij Ikea ga ik een nieuwe keuken bestellen met waarschijnlijk: gasfornuis, combimagnetron, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, maar ook de wasmachine moet in de keuken komen. De stoppenkast is nooit aangepast en echt verouderd. Ook de stopcontacten in de woonkamer zijn aan vervanging toe en zou ik graag verlaagd hebben. Het is een klein appartement, keuken + woonkamer is zo'n 22 m2. Ik zou graag weten wat het kost om een nieuwe groepenkast/meterkast te plaatsen en de bedrading/stopcontacten voor de keuken te plaatsen. Momenteel zijn er 4 groepen en er moeten ongeveer 6 a 7 groepen komen. Daarbij wil ik graag weten wat het kost om stopcontacten te verlagen en of hiervoor de volledige bedrading moet worden

Jaren dertig woning, momenteel nog ...

Jaren dertig woning, momenteel nog canvas bedrading. Volledige vervanging electra + toevoegen groepen voor wasdroger, wasmachine en keuken. Huis betreft: 1 woonkamer,1 hal,1 keuken en 3 slaapkamers.

Controle en waarschijnlijk volledige ...

Controle en waarschijnlijk volledige vervanging van electrische bedrading door het hele huis. Deels nog bedrading uit bouwjaar (1930). Bedrading kan eventueel door bestaande buizen (deels nog van metaal) getrokken worden, of door nieuwe buizen die wrs makkelijk zijn aan te brengen aangezien het plafond nog geplaatst moet worden. Ook nieuwe contactdozen, stopcontacten, etc zijn nodig.