Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Volledige nieuwe elektrische installaties installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: volledige nieuwe elektrische installaties installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: volledige nieuwe elektrische installaties installeren

Elektrische installatie van een oude woning moderniseren

Ik wil graag mijn elektra na laten kijken of het voldoet aan de huidige standaard. Het gaat om het volledige systeem. Ik wil dit eventueel ook laten moderniseren.

Volledige nieuwe elektrische installaties installeren

Uitvoering verwacht in oktober 2018. De appartementen worden volledig gestript en voorzien van voorzetwanden en nieuwe balkenlagen en leidingen zijn zodoende zeer makkelijk te installeren. Bijgaand een bouwbeschrijving met bouwtekening voor de 2 appartementen (dus uitvoering is x2). Uiteraard kan het pand worden bezocht. Mijn gegevens staan in de bijlage. Graag ontvang ik eerst een globale offerte. Als deze globale indicatie passend is, kies ik en gaan we samen in detail de uitwerking voor de uiteindelijke offerte in. Als dit een werkwijze is die u ook aanstaat hoop ik op een goede match.

Meterkast plaatsen en elektrische installatie keuren

Wij willen graag de meterkast laten vervangen. Daarnaast zouden we graag een keuring van de volledige willen laten uitvoeren en een rapport ontvangen wat voldoet aan door verzekeraars gestelde normen.

Elektrische installatie vervangen

Wij hebben een halfvrijstaande woning aangekocht. De woonoppervlakte is 92 m2 en de volledige installatie dient te worden vervangen. Op dit moment is er een groepenkast met 3 groepen aanwezig. Deze dient te worden vervangen waarbij ik graag wil overleggen met de vakman over de aan te brengen groepen. Verder dienen de stopcontacten en leidingen vervangen te worden. De radiatoren zijn wel in orde.

Krachtstroomaansluiting installeren voor een autolader

Ik wil graag een aansluiting met krachtstroom bij de schuur buiten. Dit om de volledige elektrische auto (Tesla S) op te laden. De krachtstroom moet ook nog in de meterkast worden aangepast. De afstand van het huis naar de schuur is circa 15 meter. Het liefste nog met een meter om de stroom die ik gebruik voor de Tesla zakelijk te kunnen aftrekken.

Aanleggen elektra

Volledige elektrische installatie inclusief groepenkast aanbrengen in gehele woning (2-onder-1-kap). Er is niks meer aanwezig. Aanleggen bedrading, verlichting, stopcontacten, schakelaars etc.

Nieuwbouw woning, aanleg volledige ...

Nieuwbouw woning, aanleg volledige elektrische installatie, verlichtingspunten, schakelaars/dimmers, toevoer naar zekeringskast, stopcontacten, zekeringskast. Betreft twee onder een kapwoning.

Ik zou graag op zeer korte termijn een ...

Ik zou graag op zeer korte termijn een offerte ontvangen van een complete elektrische installatie en het volledige loodgieterswerk voor een nieuw te bouwen woonhuis.