Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervanging van de stoppenkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervanging van de stoppenkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervanging van de stoppenkast

Vervanging van de stoppenkast

Een stoppenkast met 5 stoppen vervangen door een ABB installatiekast met 5 groepen. De nieuwe kast is aanwezig.

Vervanging stoppenkast

We hebben een oude stoppenkast met 4 groepen met daarnaast een aparte moderne meterkast voor het fornuis. We willen graag de oude stoppenkast laten vervangen voor een automatische zekeringenkast.

Aardpen slaan wegens aanpassing waterleiding

Waarschijnlijk moet er een aardpen geslagen worden. De aarding loopt nu via de waterleiding. Dit kan en mag na half november niet meer vanwege een vervanging van de aanvoerwaterleiding door een kunststof leiding. De stoppenkast heeft 9 groepen. Wellicht kan of moet deze vervangen worden door een groepenkast. Graag een offerte op maat.

Stoppenkast vervangen

Er zijn onlangs 'slimme' meters geplaatst in onze meterkast, maar er zitten nog 3 oude groepen met smeltzekeringen in. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor de vervanging en eventueel noodzakelijke uitbreiding.

Vervangen stoppenkast en aarden van stopcontacten woonkamer

Ik ben bezig met de aankoop van een woning waar een oude stoppenkast in zit en alleen de keuken geaard is. Met het oog op de wens om ook zonnepanelen aan te schaffen is deze denk ik wel aan vervanging toe. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de kast door een modernere variant, en daarbij ook het aanbrengen van aarde in de woonkamer (volgens mij 5 stroompunten). Bijgevoegd een foto van de kast. Met vriendelijke groet, Mark Hamstra

Groepenkast vervangen

Ik zou graag een kostenindicatie ontvangen voor vervanging van de stoppenkast voor een modernere variant. Kleine opsomming van de zwaardere apparaten keuken: - fornuis inclusief oven, 90 cm, breed 3,2kw - vaatwasser - quooker 2200 watt - koffieapparaat 1350 watt Zolder: - wasmachine - droger Daarnaast heb we in het huis geen geaarde stopcontacten gezien. Graag advies over hoeveel stopcontacten geaard moeten worden en wat het kost om deze te aarden. Het huis is gebouwd in 1984. Bijgevoegd een foto van de stoppenkast. We gaan naar verwachting medio november/december hier woning.

Vervanging van de stoppenkast

In een renovatie appartement waar een nieuwe moderne keuken in geplaatst gaat worden dient de stoppenkast vervangen te worden. Deze is enorm verouderd. Graag zou ik een afspraak maken om advies te ontvangen wat in dit geval verstandig is.

Vervanging of uitbreiden van de stoppenkast

Het gaat om de stoppenkast. Deze moet van 5 naar 7 groepen. Momenteel is er 1 groep van 380v. Deze zou eventueel mogen vervallen, wat het beste is. half juli krijgen we een nieuwe keuken en in plaat van een elektrische kookplaat krijgen we een inductiekookplaat.

Stoppenkast vervangen en groepen uitbreiden

Meterkast uit 1958. Stoppen springen regelmatig door. Momenteel zijn er vijf groepen 3000W max. Dat is te weinig voor de huidige tijd. Klus: 1. Vervanging huidige stoppenkast door nieuwe stoppenkast. Geen Attema. Wel ABB, rode hoofdschakelaar en automatische zekeringen

Uitgevallen groep herstellen

Vanavond viel de stroom uit in de bijkeuken en een deel van de keuken. Een stop blijkt afgeslagen. Het lukt niet de stop weer aan te zetten, ook niet als de hoofdschakelaar uit is en er dus nergens meer stroom op staat. Waarschijnlijk een kapotte stop of kapotte groep. De stoppenkast is ongeveer 25 jaar oud. Graag diagnose en vervanging.