Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervanging stoppenkast aardlek plaatsen en hele woning doorlopen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervanging stoppenkast aardlek plaatsen en hele woning doorlopen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervanging stoppenkast aardlek plaatsen en hele woning doorlopen

Groepenkast vervangen

Onze oude stoppenkast (1x35A) is aan vervanging toe. We willen deze vervangen met een nieuwe Hager 36m groepenkast. Deze hebben we reeds in eigendom en is bekabeld en ingericht op 1/3 fase. Onze huidige stoppenkast heeft geen hoofdschakelaar. Graag willen we een elektromonteur die volgens geldende NEN normen de oude kast kan verwijderen en de nieuwe installeert, zodat we zelf alle groepen kunnen verbinden met de inkomende leidingen. in de kostenspecificatie graag rekening houden dat de kast van hoofdaansluiting los moet (zegelrecht) om de kabel in de nieuwe groepenkast te krijgen. Aangezien nog niet zeker is of dit nodig is, deze kosten graag verekenbaar maken. Uitgangspunt is dat ik zoveel mogelijk zelf aansluit binnen de vigerende regelgeving.

Vervanging van groepenkast

Het gaat vooral om het uitbreiden van de stoppenkast/groepenkast. Ik heb nu momenteel 3 groepen voor het hele huis. Dit moet absoluut verbeterd worden, aangezien de keuken (welke binnenkort vernieuwd zal worden) op dezelfde groep staat als de schuur (waar ik mijn smederij heb en vrij veel gereedschap). Vanwege de smederij, is de mogelijkheid voor krachtstroom misschien ook wel handig.

Vervanging groepenkast + nieuwe stopcontacten keuken

Graag een offerte voor vervanging groepenkast + 2 of 3 nieuwe groepen erbij in de keuken ivm installatie nieuwe keuken. Ik heb een hele oude woning (1926), elektriciteit is niet uit die tijd, maar ik heb wel een stoppenkast van 3 stoppen. Er is iemand anders langs geweest en die vertelde mij dat er 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar nodig zijn. Mijn vaatwasser gebruikt 2400 watt, mijn inductieplaat (is een speciale die minder sterk is) gebruikt 3700 watt en nu heb ik een oude oven, maar misschien schaf ik een nieuwe aan, reken hiervoor 3700 watt. Daarnaast wil ik ook nieuwe stopcontacten in de keuken. Momenteel zitten deze op plekken waar het beter kan. Noodzakelijk is dat er een kabel van ongeveer tussen de 10 en de 15 m over plafond van de gang getrokken wordt vanuit de meterkast, richting keuken die dan aan 1 kant in keuken moet komen waar de vaatwasser en inductie aan worden aangesloten.

Vervanging oude stoppenkast

vervanging oude stoppen kast voor nieuwe met uitbreiding van groepen naar 4 of eventueel mogelijkheid tot uitbreiding . Nu 3 groepen aanwezig.

Vervangen stoppenkast

Wij wonen sinds kort in ons nieuwe huis, tijdens de bouwtechnische keuring kwam al naar boven dat de meterkast erg gedateerd is(nog met oude stoppen) en dus aan vervanging toe is. We zouden hier graag een offerte voor ontvangen. Daarnaast is de verdeling tussen de groepen nu ook nog erg raar(groep 1 is bijv. Schuur, vaatwasser, overloop, badkamer en de thermostaat die in de woonkamer hangt) dus we zouden ook graag een overzicht zien wat de kosten voor het aanpassen van de groepen zouden zijn.

Meterkast van 3 groepen veranderen naar 6 groepen

Als wij de wasmachine en de droger tegelijkertijd aan hebben, springen de stoppen eruit. Ik denk dat wij 6 groepen nodig hebben, ook eventueel aanpassen met vervanging van stoppenkast en aanpassing met hoofdschakelaar. Het is een oude meterkast met 3 groepen.

Vervanging stoppenkast, aardlek plaatsen en hele woning doorlopen

In december krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Het is een verouderde woning dus hier dient een en ander aan elektra te worden vervangen. Ik ga graag met een partij door de woning om te kijken wat er allemaal moet gebeuren. In ieder geval dient de stoppenkast moeten worden vervangen of nieuwe groepen gerealiseerd, er moet een aardlek aanleggen. Tevens elektra nakijken en uitbreiden.

Vervanging stoppenkast

Vervangen naar stoppenkast met 9 groepen, inclusief transformator voor zonnepanelen. Eventueel drie fase afhankelijk van meerprijs. 2 fase nodig voor inductie kookplaat. Er zou een perilex aansluiting moeten komen. De oude stoppenkast graag direct afvoeren. Wat zou de termijn zijn waarop dit gedaan kan worden?

Vervangen stoppenkast

Graag willen wij onze stoppen kast (zie bijlage voor foto's) vervangen door een nieuwe en moderne stoppen kast. Wij zouden graag twee offertes willen ontvangen: 1. voor een gewone vervanging naar 8 groepen en 1 voor een vervanging met krachtstroomvoorziening. Wij zitten namelijk te twijfelen om een elektrisch fornuis te kopen, waarvan de totale stroomwaarde 14,3 Kw is en waarvoor krachtstroomvoorziening nodig is. Wij vernemen graag de offertes.

Vervanging stoppenkast naar moderene 9 groepenkast en perilex aansluiten

Meterkast dient gemoderniseerd te worden met een 9 groepenkast. Indien mogelijk herindeling van de groepen. Meer groepen zijn nodig door nieuwe keuken met grote inductiekookplaat. Hiervoor is ook een perilex aansluiting nodig.

Partners

Partners van Casius