Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervanging van elektriciteit? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervanging van elektriciteit. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervanging van elektriciteit

Vervanging groepenkast + nieuwe stopcontacten keuken

Graag een offerte voor vervanging groepenkast + 2 of 3 nieuwe groepen erbij in de keuken ivm installatie nieuwe keuken. Ik heb een hele oude woning (1926), elektriciteit is niet uit die tijd, maar ik heb wel een stoppenkast van 3 stoppen. Er is iemand anders langs geweest en die vertelde mij dat er 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar nodig zijn. Mijn vaatwasser gebruikt 2400 watt, mijn inductieplaat (is een speciale die minder sterk is) gebruikt 3700 watt en nu heb ik een oude oven, maar misschien schaf ik een nieuwe aan, reken hiervoor 3700 watt. Daarnaast wil ik ook nieuwe stopcontacten in de keuken. Momenteel zitten deze op plekken waar het beter kan. Noodzakelijk is dat er een kabel van ongeveer tussen de 10 en de 15 m over plafond van de gang getrokken wordt vanuit de meterkast, richting keuken die dan aan 1 kant in keuken moet komen waar de vaatwasser en inductie aan worden aangesloten.

Vervanging van elektriciteit

In heel het huis schur en tuin electra na kijken en vervangen

Volledige vervanging elektra en aanleg buiten

Ik heb een woning van 1960 gekocht en ik wil graag de elektriciteit volledig laten vervangen (incl meterkast). Daarnaast willen wij buiten elektriciteit laten aanleggen voor verlichting. In bijlage de plattegrond van de eerste en tweede verdieping. Het totale woonoppervlak is 160m2.

Vervangen van de meterkast en wat extra elektraklussen

1. Vervanging van de meterkast (nieuwe meterkast moet over 3 fasen aansluiting beschikken en over 8 groepen (huidige meterkast beschikt over 5 groepen. Tevens dient voor de kookgroep (inductie) de elektrische aansluiting te worden aangelegd van de meterkast naar de keuken (afstand <2M); 2. In de aansluiting van de elektriciteit van de schuur zit een storing. Gaarne ontvangen we een offerte om dit te verhelpen; 3 Prijs voor het bijmaken van een stopcontact in de badkamer.

Vervanging van de groepenkast

Ik heb enige tijd geleden, voor een ander klusje, iemand over de vloer gehad die vroeger elektricien was. Hij wees me op de slechte kwaliteit van de groepenkast in mijn huis, die inmiddels 20 jaar oud zal zijn. Ik heb wat probleempjes met de elektriciteit. Als ik een stekker in een stopcontact steek, vonkt dat 9 van de 10 keer. En als ik gebruik maak van een dimmer (diverse soorten) is het alsof de stroomvoorziening niet constant is: de lichtsterkte varieert dan vaak. Ik vroeg me dus af of dat aan die groepenkast kon liggen. Vandaag heb ik gebeld met NUON die mij doorverwezen naar Liander (de netwerkbeheerder). En daar zeiden ze dat 'alles boven de meter' voor mijn eigen rekening en verantwoordelijkheid is. Mijn vraag is nu: zou vervanging van de groepenkast de elektra-problemen verhelpen? En zo ja, wat zou die vervanging (compleet met montage) mij gaan kosten? De huidige groepenkast heeft 6 groepen (en een aparte voor de deurbel?). Krachtstroom heb ik nergens voor nodig.

Vervanging/aanleg stopcontacten en schakelaars

In ons huis zijn een aantal oude schakelaars die vervangen moeten worden, ook moet er elektriciteit worden aangelegd in een kamer voor wasmachine, en een ander stopcontact moet verplaatst worden of verwijderd.

Vervanging van de elektriciteit installatie (meterkast,kabels e.d.) van mijn restaurant

Vervanging van de elektriciteit installatie (meterkast,kabels e.d.) van mijn restaurant. Waarschijnlijk voldoet de huidige aanleg niet aan de wettelijke normen.

Bij inschatten renovatie van zolder ...

Bij inschatten renovatie van zolder bleek elektriciteit verouderd. VR-ketel is niet op stopcontact, maar rechtstreeks op netwerk aangesloten. Spotjes op zolder werken op een soort van relais, dus je hoort een hard schakelgeluid bij aan- en uitzetten van licht. Draden liggen los (zonder pvc buis) over de zolder vloer. Alles geeft nu een onveilig gevoel en heb advies nodig voor vervanging van de huidige bedrading.