Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervanging electra? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervanging electra. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervanging electra

Vervanging electra

Het betreft een eventuele toekomstige woning, aanvraag ter indicatie begroting. Vervangen alle elektra en meterkast in jaren 60 woning. Uitbreiding tbv meer stopcontacten. Standaard 2-onder-1 kap woning, 2 woonlagen en zolderverdieping, garage.

Vervangen van electra

Ik wil graag in de 1e week van februari en bij voorkeur de 7e een lichtgroepenkast laten vervangen. Verdere werkzaamheden: aardlekschakelaar ontbreek moet ingesteld worden Vervanging elektrische bedrading Vervangen schakelmateriaal

Elektra aanpassen en uitbreiden

Electra aanpassen en uitbreiden. In de nieuwe woning heeft de meterkast 3 groepen en stopcontacten op ongeveer 1 meter hoogte. De woning is 100 m2, dit is een keuken, een woonkamer, 2 slaapkamers, berghok/washok en badkamer. De woonkamer willen wij nog opdelen in een kleinere slaapkamer met balkon en grotere woonkamer. De groepenkast is nieuwe stijl, maar dus maar 3 groepen. De vraag is of op basis van deze informatie een schatting van kosten kan worden gegeven voor: - (indien noodzakelijk) Aanleggen extra groep / centraal doos voor washok; - (indien noodzakelijk) Aanleggen extra groep / centraal doos voor keuken; - Verplaatsen van stopcontacten van 1 meter maar 20 cm hoogte, schatting is dat dit voor 10 stopcontactpunten geldt - Indien gewenst extra kosten voor vervanging van de wandcontactdozen, nu nog ongeaard.

Aardpen slaan bij een jaren '30 huis

Jaren 30 huis. Na vervanging electra is aardpen nu nodig

Elektra nakijken / vervangen

De electra in mijn huis is wellicht aan vervanging toe. Er loopt sinds vandaag elektrische lading door de kraan van de douche. Waar het probleem precies door komt is niet geheel duidelijk. Er is een bouwkundig rapport opgesteld, waarin werd geadviseerd de elektra te doorlopen en wellicht de bekabeling of de verdeling door het huis aan te passen. Degene die de elektra heeft aangelegd wist hoogstwaarschijnlijk niet geheel waar hij mee bezig was. Het adres waar het om gaat is een dubbele bovenwoning, gebouwd in de 20-er jaren. Ondertussen wel gemoderniseerd, echter voor verbetering vatbaar. Graag advies en/of wellicht offerte.

Vervanging groepenkast

Vervangen oude groepenkast met nieuwe groepenkast van 4 groepen. Als aanvullende optie zou ik in de offerte ook graag een electra aansluiting buiten willen hebben. Inclusief levering.

Electra werkzaamheden

2 dimmers vervangen; aanleg 2 stopkontakten; plaatsen van 2 plafoniers en 1 verwijderen; 4 moderne kontaktdozen plaatsen ter vervanging oude en 1 schakelaar; aanleg extra stopkontakt in schuur.

Betreft een zolder, bestaand uit een ...

Betreft een zolder, bestaand uit een kinderkamer en een logeerruimte. Op dit moment 1 stopcontact en 2 lichtschakelaren aanwezig. Er loopt electradraden over de lengte van de zolder. (waarvan af te tappen is) Nodig: Op kinderkamer: vervanging lichtschakelaar door een schakelaar met stopcontact. 2 dubbele stopcontacten aanleggen electra en aansluiten van een centrale lamp en 4 spotjes. In logeerruimte: aanleggen van 2 dubbele stopcontacten. In tussenruimte: vervanging van lichtschakelaar naar schakelaar en stopcontact. Graag voor half juli! (ivm bevalling)

Jaren dertig woning, momenteel nog ...

Jaren dertig woning, momenteel nog canvas bedrading. Volledige vervanging electra + toevoegen groepen voor wasdroger, wasmachine en keuken. Huis betreft: 1 woonkamer,1 hal,1 keuken en 3 slaapkamers.

vervanging electra kast en evt opsporen ...

vervanging electra kast en evt opsporen electra probleem